Aşk İlişkileri Tipsizim ve sevgilim yok diye kendime bkamayıda bıraktım siz bakım yapıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor paspal paspal geziyorum artık :( sevgilim yok bakan yok diye valla Güncellemeler+1 yıl Bakımı bıraktım ama sevgilimde olmuyor Güncellemeler+1 yıl Nasıl bulabilirim Tipsizim ve sevgilim yok diye kendime bkamayıda bıraktım siz bakım yapıyor musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_candan Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sende bi sorunda hayata küsüyorsun bi sorunda kimseyi istemem diyorsun bi sorunda kimseye bakmam diyorsun ne istiyorsun nnn🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sevgili istiyorm Yorumla
dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 1) Tipinde bir sorun yok2) Bu sıcakta 2 kat niye giyindin abi 0 16 Yorumla Soran +1 yıl norveçe geldim Yorumla Haaneke +1 yıl Abi dedin senden olmaz artıkhh :D Yorumla Soran +1 yıl @Haaneke bakan yok ki zaten Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Ay lafın gelişi abi dedik :d Yorumla Haaneke +1 yıl Olabilirliği varmış bu ablaya bi yürü sen soran :D Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Yahu sen niye boş yere çöpçatanlığa soyundun şimdi :d altını çiziyorum boş yere Yorumla Haaneke +1 yıl Valla benim bi kazancım yok siz mutlu olun yeter :D Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Ya ahahah, sen niye taktın ya, bir kere uyumsuz dururuz, bir de kimseyi istediğim yok ki, soruyu soran arkadaş da bana bakmaz zaten o yüzden ben önüme gelene abi demeye devam🤭🤭 Yorumla Haaneke +1 yıl O da kimse bana bakmıyo diyo gayet uyumlusunuz bence :D En azından mental olarak Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Yok yahu, olmaz, böyle sap sap takılmak daha güzel hem 😀 Yorumla Haaneke +1 yıl Evet bu daha iyi yaptığın her şeyi açıklamak zorunda kalmıyosun :D Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Bir de tek kişiye bağlı değilim, misss😅 Yorumla Haaneke +1 yıl Ay takipçisi de sıfırmış :D Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Yessss, kabul etmiyorum ki takipçi 🤭 Yorumla Haaneke +1 yıl sohbet için teşekkürler iyi geceler :D Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Ricalarrr, iyi geceler :) Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Herkes senin sen olduğunu biliyor niye gizlisin hala ki skdjs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Rusya'ya git en az 3 kız düşmezsse namerdim, türk kızları kezban abi bende türk um doğruyu konusmla Lazim Rus kızları türk erkekklw sever bulursun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl tip var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Varrrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnstgram ver Yorumla Soran +1 yıl Instagram'ım yok ki Yorumla Servance +1 yıl Baya içerlemissin sdsdsf Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Günde 2 defa foto çekmek için asansöre mi biniyon knk :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yok knk eski fotolar :d üşenirim asansöre binmeye :D Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Verin abime ilgiyi... 0 7 Yorumla Soran +1 yıl iilgi istemiyorum manita istiyorum Yorumla Soran +1 yıl beni engellemişsisn hain :d Yorumla Kardelen236 +1 yıl Allah Allah 😅 Yorumla Kardelen236 +1 yıl Engellemişsem hakeden birisindir. Yorumla Soran +1 yıl seninle muhabbetim bile olmadı :D ilginc Yorumla Kardelen236 +1 yıl Muhabbetim olmasına gerek yok ki. Hoşuma gitmeyen yorumlara ait kişileri de engelleyebilirim. Tamamen keyif meselesi. Yorumla Soran +1 yıl anladım iyi bakalım Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bu sıcakta sweat ne mq 0 12 Yorumla Soran +1 yıl üşüyorum ben norveçe geldim Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl At yalanı skeyim inananı dhsjdj Yorumla Soran +1 yıl atayım mı foto Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Attt Yorumla Soran +1 yıl bekle Yorumla Cadıkatya +1 yıl Aynen norveçin asansör bilgilendirme kağıdında da türkçe yazı yazıyordu 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl @Cadıkatya türk şirketinde çalışıyorum Yorumla Cadıkatya +1 yıl Aynennnn beyfendi Yorumla Soran +1 yıl @Cadıkatya neden yalan söyleyeyim hanfendi Yorumla Cadıkatya +1 yıl Öyle olsaydı İngilizce yazıda olurdu veya varsa norveççe zeki olduğumu iddia etmiyorum ama canım değilim yani Yorumla Cadıkatya +1 yıl *canım Yorumla Cadıkatya +1 yıl S*alak yazıyorum canım çıkıyo bune böyle Yorumla
cicimxs Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Bakım insan kendi için yapar başkası için değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl La kardeş yeter bu fotoyu atıp durma. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tip var mı knk Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Özgüvensizsin sadece. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tipsizim 28 yaşındayım bakan yok Yorumla
Ekssldododo Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Hanzo duruşa bak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl :( ağlıyorm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sende bi sorunda hayata küsüyorsun bi sorunda kimseyi istemem diyorsun bi sorunda kimseye bakmam diyorsun ne istiyorsun nnn🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀
sevgili istiyorm
1) Tipinde bir sorun yok
2) Bu sıcakta 2 kat niye giyindin abi
norveçe geldim
Abi dedin senden olmaz artıkhh :D
@Haaneke bakan yok ki zaten
Ay lafın gelişi abi dedik :d
Olabilirliği varmış bu ablaya bi yürü sen soran :D
Yahu sen niye boş yere çöpçatanlığa soyundun şimdi :d altını çiziyorum boş yere
Valla benim bi kazancım yok siz mutlu olun yeter :D
Ya ahahah, sen niye taktın ya, bir kere uyumsuz dururuz, bir de kimseyi istediğim yok ki, soruyu soran arkadaş da bana bakmaz zaten o yüzden ben önüme gelene abi demeye devam🤭🤭
O da kimse bana bakmıyo diyo gayet uyumlusunuz bence :D En azından mental olarak
Yok yahu, olmaz, böyle sap sap takılmak daha güzel hem 😀
Evet bu daha iyi yaptığın her şeyi açıklamak zorunda kalmıyosun :D
Bir de tek kişiye bağlı değilim, misss😅
Ay takipçisi de sıfırmış :D
Yessss, kabul etmiyorum ki takipçi 🤭
sohbet için teşekkürler iyi geceler :D
Ricalarrr, iyi geceler :)
Herkes senin sen olduğunu biliyor niye gizlisin hala ki skdjs
Rusya'ya git en az 3 kız düşmezsse namerdim, türk kızları kezban abi bende türk um doğruyu konusmla Lazim Rus kızları türk erkekklw sever bulursun
tip var mı
Varrrr
İnstgram ver
Instagram'ım yok ki
Baya içerlemissin sdsdsf
Günde 2 defa foto çekmek için asansöre mi biniyon knk :D
yok knk eski fotolar :d üşenirim asansöre binmeye :D
Verin abime ilgiyi...
iilgi istemiyorum manita istiyorum
beni engellemişsisn hain :d
Allah Allah 😅
Engellemişsem hakeden birisindir.
seninle muhabbetim bile olmadı :D ilginc
Muhabbetim olmasına gerek yok ki. Hoşuma gitmeyen yorumlara ait kişileri de engelleyebilirim. Tamamen keyif meselesi.
anladım iyi bakalım
Bu sıcakta sweat ne mq
üşüyorum ben norveçe geldim
At yalanı skeyim inananı dhsjdj
atayım mı foto
Attt
bekle
Aynen norveçin asansör bilgilendirme kağıdında da türkçe yazı yazıyordu 😂😂
@Cadıkatya türk şirketinde çalışıyorum
Aynennnn beyfendi
@Cadıkatya neden yalan söyleyeyim hanfendi
Öyle olsaydı İngilizce yazıda olurdu veya varsa norveççe zeki olduğumu iddia etmiyorum ama canım değilim yani
*canım
S*alak yazıyorum canım çıkıyo bune böyle
Geldi bizim ilgi delisi
Bakım insan kendi için yapar başkası için değil
La kardeş yeter bu fotoyu atıp durma.
tip var mı knk
Özgüvensizsin sadece.
tipsizim 28 yaşındayım bakan yok
Hanzo duruşa bak
:( ağlıyorm