varmı? diye soran olmadı bıktım ya ele neyse de kendi ailesinin böyle yapması çok zoruna gidiyr insanın gerçi eşimde demiyr birşeye ihtiyacın var mı hanım diye valla bıktım ya kaç kere küstüm tavır koydum aileme ama herseferinde gelip kendilerini affettirdiler sizce temelli konuşmasam nasıl olur onlarla? böyle ailemi olur ya? inanın benim ailemde dahil hepsi menfaatçi eşimin ailesi öyleydi şimdi bizden maddiyatları kesildi arayıp sormuyrlar kendi ailem de aynı demekki baksana babama diyrm adam bizde de yokki diyur halbuki var biliyrm yani hem ben para istemiyrmki onlardan sorsunlar kızım birşeye ihtiyacın var mı diye ama nerde?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla senin ailenin aynısı bende de var malesef ben evli falan değilim ama bana da, sormuyor ailem bir isteğin var mı oğlum diye ben çalışıyorum ay başı gelince benim kazandığım parayı almaya geliyorlar ihtiyacımı alıp ondan sonra kendileri alıyor, güya benim yerime parayı tutuyorlarmış, bende artık büyüdüm dimi kendi hesabımı kendim bileyim dimi, ama yok, işten dönerken memlekete giderken boşuna yolda üzülmemek için baba gel beni şurdan, al diyorum, oda Hayır kendin gel arabada yakıt yok diyor halbuki var biliyorum. yoksa ben kendi paramla alırım yakıt diyorum yok neyse boşver artık konuştukça sinirleniyorum. Allah bize sabır versin
012 Yorumla
Soran+1 yılamin.
Soran+1 yılvalla senin durumda çok farklıymış bizde erkekler el üstünde tutarlar kızlardan da enbüyügümüz hariç ben ve küçük kız kardeşim ben gibi ama o şanslı uzakta evli ama ben yakında evliym ama umurlarında degilim ya arama sorma degilki 2haftayı geçkindir eşim uzun yol şöförü evde yok ama demedilerki kızım birşeye ihtiyacın var mı diye valla nerdeyse sende varsa bize ver diycekler anlamıyrm yok diyrlar küçük erkek kardeşimi okutuyrlar zaten onu okuttukarı için yıllarca ben okula gidemedim ögretmen lisesini bitirmeme ragmen Allahtan ben evlendimde eşim saolsun destek oldu okumama şimdide senin bursun var diyrlar zaten olmazsa da yardım etmezler benden çok aglarlar misali halbuki gördüm var yani altın alıp koyularlar kenara hatta işte gelde kızma ayrımcılıgın bu kadarı
Cevap sahibi+1 yılçok haklısınız hanımefendi, ben sizin kadar bilemem hayatın ne olduğunu, ancak ilerisini az çok gören biriyimdir ailem benden para istiyor İşte çalışıyorum diye üstelik babamda emekli. Buna rağmen istiyor para, bana dedikleri sen bize parayı ver biz onlarla altın takı vs. şeyler alıcaz diyorlar tamam belki niyetleri öyle ama niye benim kazandığım parayla oluyor olacak bunlar dimi ! ben parayı kızlarla yemek için kazanmıyorum ki, çok tutumlu biriyimdir ama ihtiyaç olduğu zaman kesinlikle hiç acımam ne gerekiyorsa yaparım zaten bekarım eve geliyorum kira oda eve geliyorum buz gibi ev ne yemek var nede seni kapıda karşılayacak bir eş bir hanım bir canım kanım :-( var. şu an hemen evlenmek değil niyetim ama sözlü nişanlı olsam çok iyi olacak hanımefendi. kız istedik köyden vermediler herkesin gözü açılmış dürüst biri olduğuma çok eminim ama kısmet işte neyse, evde yemek olmayınca tabi gidiyorum lokantaya adam gibi karnımı duyuruyorum. ve sigara vs. hiçbir kötü alışkanlığım yok şükür.
Cevap sahibi+1 yılbizde erkeklere anca mal mülkte önem verilir. manevi şeylere geldi mi iş tamam. daha geçenlerde annemin dizine yattım başımı okşaması için hemen kalk diyor :-( yaşım 22 ama nerdeyse hiç ilgi alaka görmedim şu yaşıma kadar çok ağrıma gidiyor hanımefendi. gücüme gidiyor, ondan sonra beni başkasının oğulları ile kıyaslama yapıyorlar o kalıplı iri vs. diyorlar, eğer ki onlardan insan gibi ilgi, alaka, sevgi, şefkat, merhamet görseydim çok daha gelişmiş biri olurdum
Soran+1 yılkardeşim benim çok haklısın mevlam ailene hidayet versin nerelisin diye soracam bir çünkü memleket kültürü belki etkendir gerçi bende kayseriliyim ama akdenizde dogdum büyüdük benim en küçük erkek kardeşim 25 yaşında onu bile annem yatırır sever ama sana çok üzüldüm dogrusu hı birde haklısın eger altın v. b yapılacksa bu senin paranla olmamalı bizde baba yapar ama benim eşiminde kendisi yapmıştı kültüre göre farkeder bu ama mevlam sana da bana da yardım etsin çok zor akşam annem beni aradı dün babama kızdım çünkü demiyrsunuzki kocası burada yok birşeye ihtiyacı var mı yok mu diye kızdım diye bugün akşam bana oturmaya geldil ikiside bizde de dedimya erkekler üstün tutulur birde babamın annaesinin adını koymuşlar benden bir yaş büyügü kızına o üstündür az önce bana diyrki annem ee onun kocasına artık niye abi demiyrsun yok işte seinin kocana iş bulur şöyle böyle bende artık demiycem dedim zaten aramızda çok yaş farkı yok ama benim 1 yaş büyügüme abla dedirtmişler biizmkiler.
Soran+1 yılbenden 3 ve 7 yaş küçügüne de dedirtmişler abla diye benden bir yaş büyügüne ama benden küçük 2 kardeşim ona abla diyr bana demiyr yıllardır şimdide bana tutmuş niye sen eniştene abi demiyrsun önceden diyrdun bende dedimki artık demiyrm çünkü haketmiyrlar siz karışmayın dedim annemde ne olsa onları savunur benden 1 yaş büyügüne de abala demiyrm dedim kocasına da abi dedimiyrm dedim hemen annem dini öne sürüyr bende işinize gelince dini kullanmayın dedim sinir oldum ee ne yapayım görüşmeyeyim diyorum bırakmıyrlar görüşüncede sinir ediyrlar ya
Cevap sahibi+1 yılmemleketim bursa ablacım inanın yaşıma göre çok fazla şeyler gördüm bunlar bana ağır gelmeye başladı daha bunlar başlangıç ama böylesi hiç iyi değil, başka bir konu mesela ben bugüne kadar hiçbir kız ile gezmedim tozmadım ayıptır söylemesi çıkmadım sigara vs. hiçbiri kötü alışkanlığım yok ancak bunlara rağmen hala beni ailem sevmiyor şefkat göstermiyorlarsa diyecek bişeyim yok yani :-( :-( köyden kız istedik böyle olmama rağmen kız bile vermediler halbuki kendimin dürüst olduğuna inanıyorum hemde çok. ama olmadı işte meğerse sonradan öğrendim ailemden ötürü olmamış sebebi de detay babamın çok sinirli annemin de çok karıştığındanmış öyle söylüyorlar. Bunlar bizim kıza da bağırır çağırır diye üzmemek için vermediler :-( yani benim iyi olmam hiçbirşeyi değiştirmiyor
Soran+1 yılkardeşim üzlüme hiç sen birini sev o illaki aileni kabullenir benim eşimin ailesi de senin bu anlattıgın kızın ailesi gibi aynı ama ben sevdim hemde çok aşık oldum eşime umrumda bile degil ailesi 6yıllık evliyiz onlar yüzünden çok boşanma eşigine geldik onlar yüzünden eşim ben dövdü kaç kez ama ben gemiyi bırakıp gitmedim hamdolsun şimdide çok mutluyum dedigin gibi ailemden görmedigim mutlulugu sevgiyi eşimden gördüm şimdi onun hatalarına ragmen çok baglıyım ne biliyim o olmasa ne yapardım bilmiyrm sabret inş. mevlam düzlüge çıkarırır inş.
Cevap sahibi+1 yılablacım şimdi çok hüzünlendim :-( neden mi ya çok merak ediyorum acaba senin gibi düşünen bir bayan bir kız karşıma çıkar mı yani senin düşüncende bir kız karşıma çıkar mı? :-( bak ne güzel dedin bağlı kalmak sadık olmak daima sevmek !!! bunları bende görecek miyim acaba :'( böyle diyorum çünkü senin gibi düşünen birini bulmak çok zor ablacım şimdiki kızlar erkekler genelde hep gönül oyunu oynuyorlar bense ciddi şeyler düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılçok özeniyorum böyle ablacım yaa :-( bak senden böyle bağlı kalıyorum o olmasa ne yapardım gibi şeyleri duydum yüreğim cız etti dedim ki allahım benim de karşıma böyle düşünen bir bayan çıkar mı diye düşünüyorum :-( hep imreniyorum ablacım hep
Soran+1 yılkardeşim içini rahat tut bütün samimiyetimle söylüyrm insan herzaman aglatmaz mevlam herzaman güldürmez emin ol seninde böyle istedigin gibi biri olacak mevlamın izniyle ha dört dörtlük olmayacak belki ama sen onu tamamlıyacaksın hiç sıkma canını mevlam yanlızın yardımcısı emin ol buna.
Cevap sahibi+1 yıl:'( Sağol ablacım. Allah ilimize ve kim biz gibi ise onlara da çok çok yardım etsin. amin
En İyi Cevaplar
ablam bunlar gerçekten sıkıntılı durumlar belki karşına alıp konuşsan çözülür
016 Yorumla
Soran+1 yılyok canım ya kaç kez konuştum tartıştım ama yok olmuyr.
Soran+1 yılonu da çok yaptım canım ya yok olmuyr.
- +1 yıl
abla sen yazmışsın ki '' kaç kere küstüm tavır koydum aileme ama herseferinde gelip kendilerini affettirdiler''
Ben 2 sene konuşmadım para istemedim kafelerde milletin bokunu temizledim ama mesafe koydum kardeşim hariç annem hariç aileme ve zaman geçtikçe düzeldi aramız Şükür şimdi iyi aramız bir problem yok sen heralde yufka yüreklisin bence az biraz sabır göster bekle bakalım ne yapacaklar
Soran+1 yılyani küs ama uzun süre barışma diyorsun öylemi ama eşimin ailesine yapamıyrm eşim izin vermiyr huzursuz oluyrz ailemde annem geliyr babamda zaten onlar yapıyr gelip gönlümü alıyrlar bende mevladan korkuyrm affetmek biz kimizki diye barışıyrm ne yapayım ya sen söyle aylarca konuşmadıgımda oldu hatta geçen sene kurban bayramında gitmedimde ama yine ben suçlu oldum ne yapacam bilmiyrm inanki canım ya dün babama diyrmki el bile soruyr birşeye ihtiyacın var mı maddi manevi diye ama siz sormuyrsunuz bizde varmıki diyr halbuki ogün çarşıda karşılaştık altın alıp koyuyrlar koysunlar ama bana gelincede aglıyrlar ben bu salaklıgımla geçen haftalarda kendi evime aldıgım detarjanı söyledim sizde alın indirim var diye annem bizde para yokki yok şöyle yok böyle dedi bende üzüldüm ben aldım babam almaya giderken bende para var ama ben bilerek almıyrm dedi kendimi enayi gibi hissettim eşimin kızmasına ragmen gidip okul bursumla aldıgım için pişman oldum ben kızken evde çok çalıştım çok emegim geçti
Soran+1 yılhatta ikinci katı yaptırıyrlardı eşşek gibi gecenin 11ne kadar çalıştım ama bunların hiçbirini söylemiyrlar
- +1 yıl
Ablam haklısın benim küsme sebebim babamın beni dinlemeden yargılamasıydı şu var hep kaybettiğim yıllarım derim o 2 yıla ben
O zaman abla umursamayacaksın fazla üzmeyeceksin kendini senin ailen artık eşin zaten eşine bakacaksın oda sana bakacak İnşallah mutlu mesut yaşamınıza devam edeceksiniz
Büyüktür deyip es geçeceksin
Soran+1 yılzaten eşim olmasaydı ben zor yaşardım bugüne kadar buyüzden de ona bagımlıyım buda kötü biliyrm ama yapacak birşey yokk o da bunu biliyr zaman zaman o da beni eziyr ama olsun ben onda açtım gözümü ailem hep böyleydi zaten malesef.
Soran+1 yılkimi ezerim anlamadım canım kardeşim
Soran+1 yılyok valla benim eşim ezilecek gibi degil hem ben çok aşırı seviyrm maşallah bu yüzden sanmam inş.
Soran+1 yılhaklısın ne diyim zaman ne gösterir bilemeyiz kardeşim.
Soran+1 yılinş. canım çok saol.
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ailenin belki durumu yoktur ne bilim hoş bisey değil aslinda eşinin seni hicbirseye muhtac etmemesi lazim
013 Yorumla
Soran+1 yıldedimya var diye canım.
- +1 yıl
hemen boşan olur mu @sefilissa ya !!! oturup konuşması lazım kocası ile ablanın en doğrusu bu, kavga etmeden güzelce ve ciddi olarak konuşması gerek.
Soran+1 yılhaklısn @dağlı22
Soran+1 yılevet ya ben yıllardır bunun acısını çekiyrm kaç kez tartıştım da ama herseferinde biraz düzelip yine aynı oluyrlar bıktım iyice
Soran+1 yılvardı kaybettik eger o yaşasaydı zaten hiçkimseyi istemezdim
Soran+1 yılcanım yaşını doldurmamıştı ama hiç farketmezki evlat 1günlük bile olsa aynı derler bizimki aylıktı ama işte malesef nasip.
Soran+1 yılamin inş. canım çok saol.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen bu yasa gelmissin kendi ayakların uzerinde duramiyorsan ne denilebilir ki? Ailen herzaman yaninda olamazlar. Baban seni buyutmus evlendirmis ve sorumlulugu bitmis. Su anda sen kocanla evlisin. Normal sartlarda o kocayi sen secip sen evet dedin. Herseyi kocandan beklemende yanlis. Oda cekip gidebilir. Her insan kendi yasantisini yanliz basina surdurebilir hale gelmelidir.
111 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyrsun benim kendi ayaklarım üzerinde duramadıgımı hem insanın ölene kadar ailesine anne babasına ihtiyacı var büyüttükten sonra işleri bitmiyr yani sen yanlış düşünüyrsun evlat sahibi olunca gel konuş böyle
Cevap sahibi+1 yıl2 tane evladim var.
Soran+1 yılii büyüt öyle o zaman çünkü daha olgunlaşmamışsın sen
Cevap sahibi+1 yılPeki sen oyle diyorsan bisey diyemem. Umarim anne ve baban sen ölene kadar seninle olurlar. Sunu unutmamak gerekir ki hayatın bir gercegi var. Hepimiz birgun anne ve babamizi istemesekte kaybedecegiz. Kaybettigimizde ne olacak? Bize nasil yardim edecekler. Benim olgunluk anlayisim ileriyi dusunup hareket etmektir. Ancak ikimizin olgunluk anlayislari cok farkli. O yuzden birbirimizi anlayamiyoruz. Saygi duyuyorum sana. Umarim bekledigin yardimi biran once alirsin. Mutlu olmak herkesin hakki.
Soran+1 yılmevlam gecinden versin ölüm ayrı birşey ama bir anne ve baba bir çocuguna yapıyr digerine yapmıyrsa ben bunu anlamam umarım anlatabilmişimdir sana kendimi evet olgunluk anlayışımız farklı çünkü sende bende farklı hayatlar yaşadık ben 32 yaşındayım ama çok şey yaşadım hatta evladımı kaybettik bunlar insanı çok farklılaştırıyr
Cevap sahibi+1 yılBasiniz sagolsun allah kimseye evlat acisi tattirmasin. Bende gecen sene babami kaybettim. 35 yasindayim. Evlat ayirmak hicte guzel birsey degildir.
Soran+1 yılamin sonunda beni anladıgınıza çok sevindim başınız saolsun benim eşimde 35 yaşında güzel yıllarmış öyle diyorlar ama ben böyle düşünmüyrm aksine yaşlandıgımı düşünüyrm 20li yıllarım daha güzeldi şu an 32 yaşındayım ve yaşlandım diyrm artık.
Cevap sahibi+1 yılEvet malesef giden yillarimizi geri getirme sansimiz yok. Yasimizin ve sagligimizin degerini bilelim. Her 10 yilda bir bir onceki 10 yili arayacakmisiz derler. Demek ki dogruymus.
Soran+1 yılhaklısın dogru dediklerin.
Cevap sahibi+1 yılAnlasabildigimize sevindim. Teşekkür ederim.
Soran+1 yılbende sevindim saol.
+1 yılHatun özelden konuşmuyorum eşime haksızlık olur diyor burada gıybet yapıyor sen hoşgeldin ya aklın yok mu senin be ablacım bu yaşta üni okuyorum diyorsun birde evlenirken aklın nerdeydi
05 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya neler saçmalamışsın evleniince okumak yasakmı neler yazmışsın böyle hem burada neyin gıybeti var ya da kimin burada gıyabında bir konuşma var sadece kişilerinde bana karşı olan tutumları sözkonusu bunu kendilerine de söylüyrm zaten bu yüzden arkadan konuşma gibi bir durumum yok gıybet degil bu da bilmiyrsan ögren kardeşim.
- +1 yıl
Sana boşuna cevap vermicem dert yandığın pro lemin cevabinı kendin vermişsin zaten içinde boşuna dövünme
Soran+1 yılişine gitsene sen madem cevap vermiycen ne diye yorum yapıyrsun konuşmöak için konuşma gerek yok hem sen ne hakla bana hatun diyrsun ya sen kimsinki benle bu şekilde konuşuyrsun ben sana bu hakkı vermedim ben evlendikten sonra okuyrsam ii bir alan okudugum içindir ve mevlam kısmet etmedi evlenmeden önce bu yüzdendir ayrıca eşimle tanıştım sevdim evlendim onunla bu kararı beraber verdik okuma istegini yani
- +1 yıl
Okumana laf eden yok zaten ben işin özünü yorumlarından anladım şimdi hadi hayırlı geceler
Soran+1 yılnasıl istiyrsan öyle düşün çok ta önemli degil.
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGel evden kacalim kimsenin bizi tanımadığı yere gidelim
07 Yorumla
Soran+1 yılhı oldu başka
Soran+1 yılsen daha ergenlikten çıkmamışsın belliki 26yaşında ama ben büyügüm senden ve çok oldu o dönemden geçeli.
- +1 yıl
O tamamiyle işin espirisi idi.
Hepsi ile arana biraz mesafe koy ne bilim arama sorma hal hatır etme aileler bunu görünce senin üzerine daha bir titreyecektir.
tam tersi gibi birsey olmaz çünkü oğulları sana emanet aynı zamanda sende onlara.
egerki dediklerimi yaparsan büyükler bu kız bizde aradığını bulamadı
ya da biz görevimizi iyi yapmiyoruz diye suçluluk hissedecek ler.
buda senin işine gelir. her istediğini yapmak isteyecekleri - +1 yıl
Bir ortam yaratacak sin cut !
Soran+1 yılbunu çok yaptım işe yaramıyr.
- +1 yıl
Yapmamn gereken 2 şeyden biri
1 . Bu 2 ise bu durumu kendi ailenle ve eşinle paylaşmak
3 . Bir seçenek yok
Soran+1 yılooo kaçoncı konuşmam olmuyr ya
- Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılbacim isin zor vallahi, bosuna dememisler, insana en buyuk zarar yakininda gelir diye.
06 Yorumla
Soran+1 yılevet ya ne yapalım bilmiyrmki çözüm önerin var mı peki kardeş?
- +1 yıl
konusmama degilde arayi soguk tut biraz ailerle sorarlarsa cevap ver ve herseyi soyleme. Tavirlarini sertlesdir ve yeri gelince agizlarinin payini ver kimsey kirmadan
Soran+1 yılkimseyi kırmadan agız payı nasıl verecemki bu imkansız ama
- +1 yıl
isabetli sozlerle ve yerli yerinde kullanilacak kelimeyle, yeterki kullandigin kelimen kufur olmasin. Aksi takdirde tersi olur
Soran+1 yılküfür zaten etmem ama sinirlendigim zaman kalp kırdıgımı söylüyrlar buyüzden hiç girmek istemiyrm münakaşaya
- +1 yıl
hakkini savun eger hakliysan, bundan dogal ne var ki
aynı yaştayız senle görüşmeme izin verirmisin özel rica ediyorum lütfen
03 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle hayır saol ama ben evliym bu eşime haksızlık olur yapmam bunu saol yinede.
Soran+1 yılsaol kalsın dedimya prensip meselesi
+1 yılbence eğer sen onun umurunda değilsen boşan çünkü belkide başkası vardır ona gidiyordur belli olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılciddimisin ya ama uzun yola gidiyr geliyr
- +1 yıl
yani olabilir herşeyi düşünmek lazım yola gidiyorsa mesela gece başka şehirlerde falan kaldıgı oluyodur erkek bu belki canı o zaman bişeyler çeker gidemez me sence günümüzde herşey çok kolay hemen elde edilir :) sıkma canını inş öyle bişey yoktur dşyelim araştır ama
bir arkadaş bul ama sadece arkadaş onunla fırsat buldukça takıl eğlen hayatını yaşa
03 Yorumla
Soran+1 yılarkadaş var ama zaman yok ben bu yaşta üni okuyrm kardeşim
Soran+1 yıldiyrsun ünideki milletin hepsi ergen ya ne derdi anlatılırki onlara
ozelden dertleşmek ısıer mısın? burada olmaz cunku...
02 Yorumla
Soran+1 yılistemem.
Anlayissiz es ve aile zor. Benimde basimda var boyleleri.
08 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın.
Soran+1 yılailenin mi yoksa eşininmi dzelmesini bekliyrsun anlamadım?
Soran+1 yılinş. düzeltirsin mevlam yardımcın olsun özel olacak ama sormak isterim kardeşim hangi konularda sıkıntınz var yardımcı olmak isterim ve kaç yıllık evlisinz?
Soran+1 yılyok saol özelden yazışmıyrm bu eşime haksızlık olur bu yüzden özelden yazmamam kusura bakma lütfen
eşin niye yok ki sen kaç gündür? evimi terk etti
04 Yorumla
Soran+1 yılçalışıyr.
Soran+1 yıluzun yol şöforü.
Soran+1 yılamin çok saol öyle malesef.
+1 yılDertsiz insan varmi? Allah yardimcin olsun
08 Yorumla
Soran+1 yılamin saol.
Soran+1 yıl@nationalgeographic sen her yorumumda varsın çok saol desteklerin için hatırlarmısın bilmem senle senin bekarlıgın üzerine yazışmıştık yorumlar üzerinden önceden foton yoktu şimdi baktım idare edersin de niye evde kaldın anlamadım eger bu kişi sensen fotoda tabi.
- +1 yıl
kendimi teşhir etmeyi sevmiyorum. fotoğraftaki benim.
Soran+1 yılanladım foto degiştirdigine göre sen degildin o neyse hayırlısı olsun hakkında ne diyeyimki
- +1 yıl
yalan borcum yok. buraya koyduğum tüm fotoğraflar ana ait...
Soran+1 yılanladım digeri gençlikti o zaman çok farklısınız orda bıyık felan var ondan dedim.
- +1 yıl
Şu an gördüğünüz fotoğraf 2014 mayıs ayına,
az önceki fotoğraf 2014 ün kasım ayına aitti.
saçlarımı geçtiğimiz eylül ayında kestim. Artık omuzlarıma kadar saçlarım yok.
Soran+1 yılönceki fotoda saç fazla uzun degildi ama bıyık vardı ben buna dedim farklı diye.
evlilik depresyonundamısın anlamadım ki
06 Yorumla
Soran+1 yılne alaka kaç yıl olmıuş ben evleneli ne depresyonu olacakki eşim uzun yola gidip geliyr buyüzden evde yok
Soran+1 yılsaçmalama nerden biliyrsun namaz kılmadıgımı yapılan ibadet burada söylenmirmi korkma aldatmam ben çok seviyrm eşimi hamdolsun
Soran+1 yılamin cümlemize mevlam mutluluk versin.
+1 yılPara hep bunu yapiyor
01 Yorumla
Soran+1 yıldogru..
Gizli Üye(30-35)+1 yıldul kadınsın bişeye ihtiyacın olur cekinme
03 Yorumla
Soran+1 yılçüş eşim var benim dul degilim dengesiz degol git sorumdan ben bu soruyu senin gibi dengesizler için yazmadım
Cevap sahibi+1 yılşaka yapıyorum yenge keyfin yerine gelsin diye
Soran+1 yılböylemi keyfim yerine gelecek saçmalamışsın bu nasıl şaka böyle
nasıl yardımcı olabilir sana
05 Yorumla
Soran+1 yılkim?
Soran+1 yılbilmiyrm bana mı soruyrsun bunu
Soran+1 yılderdimi zaten anlatmışım sen yorum yapacan
Yas kacti aldat kocani eglenmene bak
017 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama ya topmumuzun gençleri ne hale gelmiş üzülüyrm ben bunları duyunca edep haya birşey ifaede etmiyrmu sana? ayrıca insan eşimden önce bu konuda yaradana karşı sorumlu belki bir ihtimalde olsa eş affedebilir ama mevla affetmiyr unutma.
Soran+1 yılya bir git kardeşim ya bu neyin mutlulugu mevlam hidayet versin sana da böyle yapanada
Soran+1 yılya git çocuk saçmalama
Soran+1 yılçocuk işte benim en küçük kardeşim bile senden büyük
Soran+1 yılyazıyr ya orda hatta ordakinden 2yaş büyügüm 32 yani.
Soran+1 yılBANA SENİ ENGELLEMEKTEN BAŞKA ÇARE BIRAKMADIN SAÇMALIKLARINDAN DOLAYI
Soran+1 yılçok tanışırsın sen engeli aldın ya
Soran+1 yılukala hala yazıyor ya
Soran+1 yılmerak etme etme bulma dünyası senin ablan v. s varsa onlara da böyle senin gibi diyen biri olur mutlaka.
Seni mutlu edebilecek birşeyler bul
05 Yorumla
Soran+1 yılmesela?
Soran+1 yılyok özelden konuşmuyrm saol. eşime haksızlık olur bu diye saol yinede
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Arkadaşlar itiraf ediyrm canımdan bezdim ailemin umrunda bile degilim kaç gündür eşim yok ne benim ailem ne de onun ailesi bana birşeye ihtiyacın?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler