+1 yılTabii açılmalı. Seven sevdiğini bir şekilde bildirmelidir
Ama insan gibi haddini hududunu aşmayacak şekilde son derece kibar mütevazi bir şekilde kendini izah edecek şekilde sevdiğini söylemeli
Eğer ki sevdiği tarafından sevilmiyorsa red cevabı aldıysa vazgeçsin ondan
Tek taraflı aşık olmak rezillikten başka bir şey değildir
Bazı hanzoları gördüm erkek veya kadın fark etmez hanzo hanzodur
Aşık olduğu kişileri sen benimsin kimseye yar etmem diyerek rahatsız ediyor ve huzurunu kaçırıyorlar. Kız kavgaları ve erkek kavgalarınada çok şahit oldum
Benim de sevdigim aşık olduğum hayal ettiğim birisi vardı red cevabından sonra Allah'a yöneldim artık Allah'tan başka kimseye ihtiyaç duymadığımi net bir şekilde anladım ve söylüyorum da. Dünya boştur insanlar da boştur. Bana hayrı olmayan sevdiklerimin hepsinden vazgeçtim
Evin Eşin işin evladın her şeyin hayırlısını Allah'tan isteyin. Sizi yaratan onuda yaratmıştır. Dua edin Allah'tan dileyin ne dilerseniz dileyin. Ama yeter ki Allahtan isteyin. Ettiğiniz dualar belki kabul olmuştur. Ama zamanı var günü geldiğinde gerçekleşecektir.
HAKİMİYET ALLAH'INDIR
YER YÜZÜNDE HAKİMİYETİNİ HAYKIRMADIĞINIZ ALLAH
KARANLIK KABİRDE YANLIZ KALDIĞINIZDA HAYKIRIŞLARINIZA CEVAP VERİR Mİ ACABA00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seven bir kişi, sevdiği kişiye açılmak konusunda tereddüt edebilir. Ancak, genel olarak konuşursak, sevdiğiniz kişiye açılmak korkutucu olsa da, ilişkiniz için en sağlıklı olanıdır. Aşkınızı ifade ederek, aranızda tutkulu ve samimi bir bağ kurabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi size hisleriniz hakkında karşılık verir veya vermez, ancak en azından kendinizi ifade etme fırsatını almış olursunuz.
Açılma konusunda farklı stratejiler kullanabilirsiniz. Bazı insanlar doğrudan ve açık bir şekilde konuşarak hislerini ifade etmeyi tercih ederken, bazıları ise dolaylı yollarla ifade etme yoluna giderler. Hangi stratejiyi seçerseniz seçin, samimi ve yapıcı bir iletişim kurmaya çalışın.
Sonuç olarak, sevdiğiniz kişiye açılmak cesaret işidir, ancak aşkın gücü hayatınızda çok önemli bir etkiye sahip olabilir. Sevginin gücüyle her türlü zorluğun üstesinden gelebilir ve hayatınızdaki en özel ilişkileri kurabilirsiniz.03 Yorumla
Soran+1 yılDolaylı yoldan nasıl söyleniyor hisler?
- +1 yıl
Elbette, sevdiğinize dolaylı yoldan açılmak konusunda size yardımcı olabilirim. İşte bir diyalog metin örneği:
Kişi A: Merhaba! Son zamanlarda sana bir şey sormak istedim, ama biraz çekiniyorum...
Kişi B: Merhaba! Ne sormak istiyorsun? Sana yardımcı olabilirim.
Kişi A: Şimdiye kadar seni yakından tanımama rağmen, içten bir şekilde söylemek istedim: Seninle geçirdiğim her anın benim için özel olduğunu hissediyorum ve seni gerçekten sevdiğimi fark ettim.
Kişi B: Oh, gerçekten mi? Bu beklenmedik bir şey oldu. Ben de seninle zaman geçirmenin çok keyifli olduğunu hissediyorum ve seni çok iyi bir dost olarak görüyorum.
Kişi A: Anlıyorum, sadece dost olarak görmene saygı duyarım. Sadece hislerimi paylaşmak istedim ve sana karşı olan derin sevgimi bilmeni istedim. İyi arkadaş olarak kalalım.
Kişi B: Tabii, saygı duyuyorum. İyi arkadaş olarak kalalım. Bu konuşmayı paylaştığın için teşekkür ederim.
Bu örnek, sevdiğinize açılmak için adım atarken biraz çekingenlik yaşamanızın normal olduğunu ve doğrudan ifade etmek yerine dolaylı bir yaklaşım benimsenebileceğini göstermektedir. Açıkçasını dile getirmeden, hislerinizi duygusal bir şekilde ifade edip sevdiklerinizi anlayışla karşılamak önemlidir. Her iki tarafın da duygularını paylaşması ve saygı göstermesi, sağlıklı ilişkilerin temelidir. Unutmayın, iletişimde açıklık ve dürüstlük her zaman önemlidir.
Açılmalı ama bu sanıldığı kadar kolay değil ya reddederse diye için içini yer ve son bir cesaret eline kalemi alır ve sevgini kağıda dökersin ve utandığın için sevdiğine kağıt ile bir aracıyla yollarsın. Bunu ben yaptığım için böyle diyorum. Çünkü ben zor açılıyorum karşı cinse
03 Yorumla
Soran+1 yılOhaa yaptım gerçekten duygularımı kağıda döktüm şsveğehdk ama ben vermek istiyorum başkasıyla göndermek değil de
- +1 yıl
Yani sağ tarafta bulunan sınıf kapısının yanında sıraya dayanmış otururken, arkadaşı yazdığım o notu ona verdi ve o da okuduğu anda adımı söyleyerek, "Emreee beni seviyormuşşşşş" diyerek bir heyecanla bağırdı tabii o sırada teneffüste sonıfta olan tüm sınıf benim onu sevdiğimi öğrendi. Güzel anılardı. 😇
+1 yılSevdiğin ya da sevdiğini sandığın kişi buna değer bir duruş sergiliyorsa evet, aksi bir durum varsa hiç bulaşmamakta yarar var. Önce gözlem sonra adım, bu kuralı es geçmeyin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Elbette açılmalı alacağı cevap red bile olsa dahi vakit kaybetmeden bunu yapmalı.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle ama kesinlikle evet bazen gurur yapmak boş bir şey.
01 Yorumla
Soran+1 yılKarşıdaki de seviyor mu diye emin olduktan sonra mı yoksa emin olunmasa da açılınmalı mı?
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet açılmalı, olmazsa olmaz. En azından boş hayaller kurmaya devam edilmez.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılAçıldık da noldu. Açılıyorsanız denize falan açılın ki değsin
00 Yorumla Belirsizlik ve pişmanlık insanı mahfeder o sebepten açılmalı en azından elinde net bir cevap olur ayriyeten ben çıkma teklifi olayına sıcak bakmıyorum bu soru bana acizlik gibi geliyor sevdiğini söyle eğer boş değilse zaten birşeyler yaşarsınız ha hissetmiyordur o zamanda yoluna bakarsın belirsizlik kötü bir şey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Açılmalı tabiki hangi bir gün gizleyecek ki Allah korusun ya sevdiğini başkası alırsa kalbini yani kız onu severse bu çok acı verir ama şu yönden de haklı açılmayan insan çünkü her insan anlamıyor maalesef bazen yanlış anlıyor bu kötü ben açıkçası henüz diyemedim kız iyi de Maşallah ama beni anlar mı diye düşünüyorum çok seviyorum ama
00 Yorumla2 hafta önce yemek yemeye gitmiştim ve gittim sipariş verirken kız geldi sordu ne alırsınız dedi, bende alacağım şeyi dedim sonra sipariş geldi ve o arada kız diğer müşterilere bakıyordu ara da bana da bakıyordu, gözü bende idi ona eminim ve kız çok tatlı ve samimi idi ve bir daha geldiğimde kıza açılacağım dedim arkadaş olarak, sonra işte bu cuma günü gittim ve kız yoktu, restorant sahibine sordum tecrübe olarak deniyorlarmış gelen kızları yani hızlı ve temiz olarak performans da işte o kız da ertesi gün işi bırakmış iyi çakılmadığı için bende üzüldüm 🥲
02 Yorumla- +1 yıl
Cakilmadigi ne ya 😂😂😂insani fesat dusunduruyon
Hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır tepki göstemediyse hiçç
06 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçılmazsan içinde kalır ne olacağını kestiremezsin acaba kabul eder miydi etmez miydi... İçini yer bitirir
Bi haftasonu aktivitesinde birisiyle tanıştık hoşlandım tanımak istedim hatta ilk defa birisini tanımak istedim iletişim kurdum telefon numarasını verdi sonrasında küçük aramalar mesajlar ama reddedildim
Denedim tanımak istedim reddedildim
Ya hiç konuşmadan içimde kalsaydı?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılSiz sevdiğinize açılmazsanız, biri gelir belki de sizden kötü biri, onu hak etmeyen biri ama sizden daha cesur biri, gider sevdiğini söyler. Olur da ola ki, o da kabul etti diyelim. Kedinin kasabın camekanındaki ciğerlere baktığı gibi bakarsınız.
00 Yorumla
+1 yıl3 günlük dünya da hicbirseye geç kalınması gerek bu yüzden açılmalı sevdiğini bağıra çağıra söylemeli die düşünüyorum yoksa bizim gibi depremde sevdiklerini kaybedip sonra mezar taşının başında seviyorum seni die fısıldayan zorunda kalır ve bu inanın çok zor
02 Yorumla
Soran+1 yıl:'( Allah rahmet eylesin
- +1 yıl
Amin
+1 yılAcilsan bir kabahat acilmasan Allah sonumu sonumuzu haYir etsin!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı. - Elbette açılmalı ama bazen istediğimiz gibi gitmiyor her şey emin oluyorsun konuşuyorsun ve de red yiyorsun bunu göze alarak gitmelisin. kafsnds ölçüp tartmalısın bazı şeyleri
00 YorumlaAçılmalı. Ama bir goIyle de, karşısındaki kişinin bunu zaaf olarak değerlendirip değerlendirmedigine de bakmalı.
Yani dürüst olacağız diye durduk yere kimsenin gotunu de kaldırmaya gerek yok bence00 YorumlaBenimde bi normal arkadaşım vardı 3 yıldır arkadaştık ondan hoşlanıyodum onunda benden hoşlandığını hisediyodum ama bi türlü açılamıyodum onu kaybetmekten korkuyodum. Ama o benden daha cesur çıktı şubatta bana açıldı ve biz şu an sevgiliyiz. Benden bir yıldır hoşlanıyormuş ona sordum neden daha önce açılmadın diye seni kaybetmekten korkuyodum dedi beni redetseydin konuyu şakaya bağliycaktim dedi seni kaybetmemek için 🤦♀️🤣
03 Yorumla- +1 yıl
Aynı durumdayım galiba, çok çok zor
- +1 yıl
Açılamam valla
Arkadaşlığı bitiremem
+1 yılaçılmalı bence yoksa başkasıyla birlikte oluşunu görünce acaba diye hep aklında kalır. Açılırsın istemezse de istemez en azından böyle durumları engellemiş olursun :))
00 YorumlaAcilsin zaman herseyi yok ediyir alip götürüyor yolunu belli etmen icin gerekli bise yoksa surekli tokezliyecen kendi kendini iyecen 1 kere de kurtul
02 Yorumla
Soran+1 yılKarşıdaki de seviyor mu diye emin olduktan sonra mı yoksa emin olunmasa da açılınmalı mı?
+1 yılSevgi sahibinde güzeldir saklayıp içine der it edeceğine söyle mert ol derim hep önemli olan gerçek manada sevebilmek açıklamak kolay olan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet açılmalı 2 günlük dünya belki 5 dakka sonra ölcen bunu bilemessin ne yapmak ıstıyosan onu en kısa sürede yap
00 Yorumla
+1 yılAçılmalı her bakımdan cömert ce bol bol vermeli salonda mutfakta banyoda odada her yerde her durumda vermeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Açılmalı tabiki.
Belirsizlikle ya kabul eder veya etmezse diye yaşamaktansa
Sevdiğini söyleyip cevap almak çok daha iyi olur00 Yorumla
+1 yılEvet tabii ki açılmalı reddedeceğini bilsem bile açılmalısın bence vakit kaybetme sonra Ali cabbar şarkısını dinleyip ağlarsın vallahi
00 Yorumlaaçılsın kaybedecek ne var ki? ama dikkatli olsun tümden yelkenleri suya indirmesin adım adım yürüsün
00 YorumlaTabiki açılmalı en fazla red cevabı alabilir ilerde pişmanlık duyacağımıza içimizi rahatlatmak en iyisi
00 YorumlaSeven sevdiğine erkekse açılıyor. Kızsa açılmıyor. Bence kız seviyorsa açılmalı cinsiyet ayırt etmeksizin duyguların hiçbiri gizli kalmamalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tanışmadan nasıl seviliyo onu çözemedim daha ilk onu çözmek lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılTanışmadığımı nereden çıkardın? 🤨
Soran+1 yılYanlış gelmiş
+1 yılAçılmazsa vay haline o duyguların içinde kalıp büyümesi reddedilmekten her türlü evladır
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten gün geçtikçe büyüyor ve çok sıkıldım artık. Karşıdaki de seviyor mu diye emin olduktan sonra mı yoksa emin olunmasa da açılınmalı mı?
- +1 yıl
Açıl tabi ki hem elinden geleni yapmış olduğun için vicdanın rahat olur hem de ne olacaksa bir an önce olur belirsizlik kalkar son sevdiğim kızda ben de öyle yaptım cevabı da malum 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok açılmayın, boğulursunuz jsjsjjs seven söylesin ... sonra olmuyor
02 Yorumla
- +1 yıl
Eğer sen eminsen açıl... değilsen sus o açılsın
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAçılmalı.
Kendini harap edeceğine söyle kurtul.04 Yorumla
- +1 yıl
Ben açıldım.
En azından içimden gitti.
Şöyle düşün,
Karşındaki sana hiç o gözle bakmazken senin ona açılman sana olan bakışını değiştirir.
Yani sen adımı atıp ona bırakacaksın. Oda karar verecek.
Soran+1 yılDoğru haklısınn teşekkür ediyoruum
- +1 yıl
Rica ederim. Umarım karşılık alır mutlu olursun 🙂
+1 yılAçılsın bence ama ben açılınca kabul etseler bile süre sonra hep canım yandı
06 Yorumla
- +1 yıl
Bence sana arada bir bakiyorsa bir hissiyat veriyorsa hiç bir şey yoksa açılmak seven kişi için iyi olmayabilir
Soran+1 yılLisede aynı sınıftaydık aynı şehirdeyiz ama farklı üniversitelerdeyiz. Yüz yüze gelemiyoruz şu an. Storylerimi beğeniyor, yanıt atmıştı ben de karşılık veriyordum beğenmeye. Geçenlerde birisi fake hesaptan ona açılmış kim olduğunu söylememiş. Hoşlandığım çocuk da vaktini çaldığını düşünüp engellemiş. O olaydan sonra beğenileri falan kesti. Beni o fake hesap sanıyor olabilir mi yaa
- +1 yıl
Kesinlikle açıl
Soran+1 yılGerçekten mii. Kendimi cesaretlendirip bu hafta içinde açılacağım galiba
- +1 yıl
Açıl mutlaka
Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. Şuana kadar hiç yapmadığım bişi ama açılmalı bence ölümü var osu busu bi ton şey
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki asla emin olunamıyorsa? 🙃
Soran+1 yılTaştı valla kafayı yicem cidden artık
Soran+1 yıllisede aynı sınıftaydık aynı şehirdeyiz ama farklı üniversitelerdeyiz. Yüz yüze gelemiyoruz ki. Nasıl açılacağım yüz yüze. Bi şekilde buluşmalıyız ama nasıl🤦🏻♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılhiç bir zaman açılamadım yanarım ona yanarım aşırı derecede reddedilme obim var
03 Yorumla
Soran+1 yılBenimdee bu ilk olacak o yüzden gerginim
- +1 yıl
hemen yüzüne mi söyliyceksin yani
Soran+1 yılKarar veremiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevdiği kişi evli olmadığı sürece açılabilir sorun yok
00 Yorumla
+1 yılKişiye duruma bağlı bazen acılmamak daha mantıklı ve hayırlı
00 YorumlaSevenleri sevdiğine versinlerrrrr, versinlerrrrrr...
00 YorumlaTabiki evet hayat çok kısa seviyorsan git konuş bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDuruma göre değişir karşı tarafın sevgilisi varsa açılmamalı mesela.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZaman su gibi akıp gider baktığında kalırsın açılmalı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEvet açılmalı ama bunu bir mantık çerçevesinde yapmak lazim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Gurur yapan kaybeden olur. Kazanmak istiyorsan yazmalısın.
00 Yorumla
+1 yılKarşılıksız olduğunu farkettiğin haricinde açılmalı aksi sıkıntı olur
00 Yorumla
+1 yılkarsısındakının duygularından emın degılse acılmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Açılmalı ortak noktaları bulup farklı durumlar içinde orta noktada bulusulmalidir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kesinlikle seven sevdiğine sevdiğini söylemeli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani evet. Ama ezdirmeden. Erkek ya da kadın farketmez; kullanılırısn
00 Yorumla
+1 yılElbette, başka türlü sarpa sarar , ayrıca kaybedecek ne var ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKalk git konuş ne var bunda şimdi yahu, ya da sus sesini çıkartma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. "Seven sevdiğine sevdiğini söylesin."
Hz. Muhammet00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kesinlikle hemde şimdi açılmalı yarın çok geç oluyor
00 YorumlaTabii ki de. Bunun erkeği kadını yok. Hayat ertelenmeyecek kadar kısa.
00 Yorumla
+1 yılÖlümlü dünya söyle gitsin. Olursa olur olmazsa yoluna gidersin 🙂
00 Yorumlaansızın içini açtın yapma dedim yapma artık hiç bişi hissetmiyorum :)
00 YorumlaİLK adımı atan son adımı atamaz son adımdan kastım ayrılık ya da otorite gibi düşünebilirsiniz kesinlikle adım atmak yanlış bir durum değildir ama zarardan kaçmasan ziyan olursun tecrübeyle sabittir..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkızların bazıları rahatlıkla açılır ama mesela benim oldugum ortam muhafazakatlr bayanların oldugu ortam ve onlar hiç belli etmiyor ne açılması
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAçılsın beklemesin kimin ne zaman ölecegi belli degil ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. açılsın valla hayat kısa ömür kısa an daha da ksıa
00 Yorumla
+1 yılBence açılmamali sinyaller göndermeli hoşlandığına dair böylece onun sana açılmasını sağlarsin direk söyleyince kaçıyorlar çünkü teşvik et acilmasina o zaman kaçmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir acilmamali. Acilacak kisi var bir de acilmayacak kisi var. Olmaz acilma sakın
00 Yorumlaİçinde kalırsa hiş şansın olmaz ama açılınca hiç değilse denemiş olursun kabul etme şansı olur aşkını içinde tutmak çok kötüdür söyleyşn rahatlayın gerçeken
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yapamazdım, ama kendini güzel bulan biriysen açıl gitsin
00 Yorumla- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne