Sevgilisi olduğu halde yinede yürümekte ısrar edenler okuyunda hakkınızda neler düşündüğümüzü görün.
Sevgilisi olan birine açılır mısınız?
Sevgilisi olduğu halde yinede yürümekte ısrar edenler okuyunda hakkınızda neler düşündüğümüzü görün.
Hakkımda ne düşündüğünüz ya da düşüneceğiniz önemli değil. Değerlerimi size göre oluşturmadığıma göre bundan sonra da sizin fikirlerinize göre değer değiştirecek değilim. Ben açılırım sevgilisi olsa da olmasa da. Çünkü bana göre açılmak değil;açılmamak karaktersizlik. Düz mantık bakarsanız olaya, iki sevenin arasını açıyor gibi görünebilir, sevgilisi olan birine açılmak ve bizim toplumumuz da zaten olaylara pek uzamsal bakmaz. Çok basit bir mantık var aslında ortada ama bakmak istediğiniz yönden bakınca o mantığı göremiyorsunuz. O mantık da şu:"Ben bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam."Yaparsam da suçun bende olduğunu bilirim. Ben, benim sevgilim var diye bana açılmayan birini karakterli filan bulmam. Çünkü belki ben, bana açılmayan o çocuktan gerçekten hoşlanmaya başladım, sevgilimle ayrılmayı düşünüyorum ya da belki ben o çocukla rahat rahat nasıl olsa bana karşı bir şey hissetmiyor diye konuşuyorum, belki ben o çocuğu gerçekten sevmeye başladım ama sevgilimle olan ilişkim beni yıprattı ve aklım karışık, yeni bir ilişkiye başlamak istemiyorum ve bunun tek taraflı bir sevgi olduğunu düşünüyorum. Benimle ilgili olan her şeyi bilmeye hakkım var, onun bana benden hoşlandığını söylememesi beni bir haktan mahrum etmesi demek. Ben, sevgilim varken de açılabilecek yapıda biriyim zaten yani önce sevgilime gidip "Ben başkasından hoşlanıyorum."diyip sonra da hoşlandığım çocuğa gidip:"Ben senden hoşlanıyorum."diyebilirim ama benim hoşlandığım kişinin eğer sevgilisi varsa bunu yapabilir mi, bilemem. Herkes aynı karakterde değil sonuçta. Eğer sevgilisini gerçekten seviyorsa bana "Ben, sevgilimi seviyorum."der ve ben de ondan sonra bir daha kurcalamam zaten. Arkadaş da olmam, o benden bir konuda yardım isterse insanlık yapıp yardım ederim ama onun dışında muhattap da olmam ama içimde tutup kendimi de yiyip bitirmem, onu da bunu bilmekten mahrum bırakmam. Hayat bu. Yarın ölüp ölmeyeceğimiz belli değil. Pişman olamayacak kadar değerli hayat dediğin.
Helal olsun katılıyorum.. Acıldım cevap vermedi engelledi ama açıldım.. Ben doğru bildiğimi yaptım rahatim
E çüş artık. Alenen şeref_siz misiniz diye sorsaydın yorulmasaydin bu kadar 😅
Bana bu yapılıyor kardeşim. Bu soruyu sorduğun için çok sevindim. Sevgilimle olduğumu bildiği halde, mektup yazan, takip eden bir çocuk var benim kız arkadaşımı. Hazır konu ordan açılmışken, napabilirim abi? çok yıpratan bir durum.
Sevgilin engellesin çocuğu takip edemez
Dışarda takip ediyor
Anladım ozaman kritik durum tabiki.. bende bilemedim ki şimdi. Birşey yapamazsın sanırım
acilmak turkcede soyunmak degilmi neden boyle bisey istiyorsun ya sapikmisin sen biz bakir erkekleri rahat birakin taaaammi:)
Cevap
45Cevap
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim her buna benzer olayda haksız olan açılan değildir. Benim durumumda bir kız vardı. Bu kızla 1 günlüğüne beraber olmuştum. Sonra o kızı 8 ay unutamadım ve işin ilginci kızı o zamandan beri sadece 1 kez daha gördüm. Bakalım unutabilecekmiyim. Ben 20 yaşımdayım kızda benle aynı yaşta ve 36 yaşında sevgilisi var. Bu anlattığıma saçma diyenleriniz olacaktır ama gerçekten aşık olmuş biri ne demek istediğimi anlar. Günlerce kafayı yedim ben kıza aşıkken o herifin onu kullanması çok zoruma gidiyo. Geçenlerde kızı aradım ve anlattım herşeyi ve o dingili bırakmasını onu kullandığını söyledim aslında onu sevmediğini ama benim onu sevidiğimi söyledim. Aslında bakarsak bu yaptığım ortak ahlaka ters bir olay ama böyle istisnalar olabiliyor. Arkadaşlar duygularınızı saklamanın hiçbir doğru tarafı yoktur. Ya açılın ya da hadi ordan olup gidin kızın peşinde de aylarca dolanmayın bir faydası olmiycak. Açılın ve sonrasında başkalarına takılın zaten eğer kızın sizde gözü kaldıysa kıskançlığından dolayı elbet biryerde açık verecektir. Sevgilisi olan bir kıza açılacaksanız sadece çok aşıksanız bunu yapın. Sakın hırslarınızdan dolayı yapmayınki buna değsin.
Ben birlikte olacağım insanı aşık da olsam sevgilisi varken açılmam acı mı çekerim yine açılmam çünkü hayatımı paylaşacağım bir gelecek inşa edeceğim bir ben eşim diyebileceğim bir insana Özgür iradesiyle kendi kararını verebilecek konumda olduğunu görürüm kararını alır ve ben bunu görürüm hissederim gider açılırım yoksa ben açılacağım al bu adam benden hoşlanıyor sen bunu bırakabilirim onunla olabilirim kendime güvene almış olurum diyen bir kadına güvenmem giderim çocuk yapacak neslimi sürdüreceksem bir sürü hatun kişisine Çakar çocuk yaparım her yerde var bunlar aynı şey erkek için de geçerli kendi Özgür kararlarını çünkü aşk mahrem bir konudur kişinin kalbindeki şey sadece Allah'a bağlıdır o kararı kendi verebiliyorsa o zaman o insanı açılırım ondan sonra kötü olur iyi olur önemli değil onu görmek önemlidir
güzel kardeşim degilim isim olmaz cok diyalog halinde bile olmam. adama ayip olmasin. kendime yapilmasini istemedigim pustlugu baskasina yapmam
okadar karaktersiz değilim. ya başkası benim sevgilime aynı şeyi yapsa?
bu kadar mı yüzsüzsün?
ev üstüne ev
yuva üstüne yuva kurulmaz unutma
Yok o kadar dusmedim. Baskasinin namusuna goz dikenin yarin kendi namusuna goz dikerler.
sevdigim bir kız vardı bekledim ayrılmasını.. şmdi diceksin nerden biliyodun ayrılıcagını. şuna emin ol ki gerçekten seven herşeyini hissedebilir bilebilir
yok olmaz yani bunu yapmak karaktersiz lik gerektirir
sevgilisi varsa kalbime taş basar çeker giderim. çok açık net.
Açılmam ama hoşlandığımı bir şekilde belli ederim sevgilisini gerçekten seviyosa zaten anlamaz ama sevmiyosa gözü dışardaysa dikkatini çekerim zaten
sevgilisi kocasi karisi olan insanlardan uzak durun karaktersiz kopekler.
size bişey sorablrmym
4.5 aydır bir kızla ilişkim düzenli sekilde yürüyor ve ne tuhafsa kızın çok midesi bulanıp çok sürekli midesi ağrıyor? herşeyden çok çabuk bunalıp sıkılıyor?
sürekli evlilik muhabbeti açıyor evlilik istior?
eski nişanlısından ayrlmşlar?
ailesi istememiş diye?
acaba eskisine vermişmidir?
ben soruyorum yox òyle birşey dior manyakmsn dior? ama şüphelerim var? nasıl òğreneblrm?
hayır hiç sağlıklı değil hem kendim için hem karşı taraf için hem de sevgilisi için
şimdi eski zamandaki sevgili olunsa açılmaz kimse ama şimdiki zaman göre her önüne gelene sevgili diyenlere bakarsak açılmak normal.
sevgilisi olan kız yengemdir. işim olmaz.
Çalıştığım yerde bir müşteri olmamasına rağmen sevgilim var dedim ama hala yazıyor numara istiyor
Al sana paradoks. :D
Aralarındaki ilişkiye ve duruma bağlı olarak bakılır.
O kadar da yüzsüz değilim
Açılmam şerefsizlik bu.
Asla. Saygi duymak lazim diye dusunurum
Hayır karaktersiz biri değilim
Açılmam doğru da bulmam
Hayır ama pusuya yatarım
Sevgilisi olan birisiyle işim olmaz
Hayır. Bana yakışmaz.
kaleci var diye gol atmayalım mi
A-s-l-a
Öyle bir şey yaparsam pipim düşsün
Yuh artık.
Tabiki hayır...
Hayir, yakismaz...
adamlık bunun neresinde
Seviyorsam kazanmak için elimden geleni yaparım ;)
Hayır açılmam
Hayır, işim olmaz.
Açılmam. Kafa karıştırmaya gerek yok
Hayir cok saygisizca
acilmam
Hayirr
hayır yakışmaz
yok daha neler
Hayirr
Hayir
dolu kaleyede gol atariz
Hayır