2 senedir birini çok seviyorum.. gidip de iki kelime edemedim emi :) anasını bacısını teyzesini halasını amcasını aklıma mıh gibi kazıdım hergün bir saniyecik bile görebilmek için kırk taklalar attım o bir saniye benim bir hafta sırıtarak dolaşmam demekti.. onun morali bozuk oldu ben ne oldu diye içimi kemirip durdum.. hergünümü sevgilisi var mı oldu mu acaba diye sosyal medyada didik didik kız arayıp aralarinda ortak bisey var mı resimler karsilikli ya da tek taraflı begenilmis mi diye kontrol ettim..
Ama o beni hiç görmedi be. o bana merhaba dese ben sevinçten dört köşe olacak insandım... bazen sevmek yetmiyormuş bunu anladım. keşke konussaydım. Bu kadar seyden sonra benle yeni yeni arkadasca konusmaya basladi ama evleniyormuş... Bende hayirli olsun dedim gulumsedim ama icim cok acidi o an yer yarilsa da icine girsem dedim kendi kendime ama nafile.. siz siz olun seviyosaniz gidin konusun.. :) sonra benim gibi her tarafinizdan tekme yemise dönersiniz valla.
Ama o beni hiç görmedi be. o bana merhaba dese ben sevinçten dört köşe olacak insandım... bazen sevmek yetmiyormuş bunu anladım. keşke konussaydım. Bu kadar seyden sonra benle yeni yeni arkadasca konusmaya basladi ama evleniyormuş... Bende hayirli olsun dedim gulumsedim ama icim cok acidi o an yer yarilsa da icine girsem dedim kendi kendime ama nafile.. siz siz olun seviyosaniz gidin konusun.. :) sonra benim gibi her tarafinizdan tekme yemise dönersiniz valla.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer