Bu lafı ne zaman işitsem sinirlerden gülmek istiyorum, neyin nesi bu?
Olmaz
Olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu lafı ne zaman işitsem sinirlerden gülmek istiyorum, neyin nesi bu?
Olmaz kadında olsa erkekte olsa. Gönül eğlendirecek boş beleş vakit geçirecek birini arıyorsa buyursun. Bunu diyen insan ayrıca narsist olabilir. Şuna bak ya emredersin hanımefendi senin keyfine göre sen soğuma diye elimizden geleni yapalım
7 ay boyunca her şeyi doğru yaptım, sözde çok seviyordu sonra bir tane yanlış yaptım, onada yanlış denirse (mutlu bir anında, başka bir konuya sinirim bozulduğu için çok samimi bir tepki veremedim, mutluluğuna ortak olamadım diye) sonuç 2 hafta sonra ben bu olaydan sonra senden çok soğudum diyerek çekip gitti. Yazık cidden, insanlar çok ucuz olmuş bu sıralar.
Bu tür insanlar ben ve benim gibi temiz kalpli insanları sevgiden, soğutuyor sonra sevme korkuyoruz ya da bizde bir şerefsize dönüşüyoruz. Her şeyin en kötüsünü bunlar hakediyorlar ne yazık ki ama dünyanın gerçeklerine gelirsek, hayatta en mutlu olanlarda kendisinden başka kimseyi düşünmeyen bencil şerefsizler. :(
Zor bağlanıp kolaylıkla silen biri karşı tarafım bir hatasını görmüştür. Affedilmeyecek bir durumdur. Bu nedenle uzatmadan kestirip atması onun kendine olan saygısından kaynaklanır. . Bazen kestirip atmak en iyisi bunu başaranlar benim gözümde çok yükseklerde 👍
Çoğu kişi olmaz demiş ama bu kadın sadıktır kolay kolay kimseye aşık olmaz diyebiliriz ve soğumayı direkt duyguların soğuması olarak düşünme. Gerektiği yerde mantığım ile mesafemi korurum demek istiyor. Nereden biliyorum diye sorma :d
Yani kardeşim sana demiş ki beni elde etmek için uzun zaman, çaba sarfedeceksin ama küçücük bir hata yapsan seni bir kalemde silerim demiş. Derler ya 1000 doğru da yapsan bir yanlışını konuşurlar, heh o mesele işte.
Aynende dediğin gibi oldu, ufacık bir tartışmada 7 aylık ilişki çöpe atıldı :D Insanin sinirleri bozuluyor, bu kadar kolay mı diye soruyorum kendime.
Cevap
6Cevap
Makbulü zor bağlanıp zor soğuyan aslında. Gülüp geçmek gerek zor bağlanıp çabuk soğuyandan.
Kesinlikle katılıyorum, nasıl kolay bağlanmak kötüyse, kolay soğumakta bir o kadar kötü.
Doğru diyorsun.
totosunu kaldırmışlar demekki o yüzden böyle konuşur olmuş. sok bişeyler havasını indir sonra soğuduğunda hanımefendi salarsın ipini uzar...
Resmen ben bu ama soğuma kısmına şu şekilde açıklık getirmek lazım
Karşıdaki kişi soğutursa soğurum
Sen boş insansın o vakit de geç
kendine saygısı olan bir kızmış takdir ettim
Insan ilişkilerinde ara sıra ufak tefek anlaşmazlıklar, tartışmalar olması kadar doğal bir şey yok. Şu aptal ütopik hayallerinizi bir kenara koyun, siz kusursuz değilsiniz, karşınızdaki insanda kusursuz değil. Affetmeyi bilmemek acizliktir, ağır narsistik bir düşünce ve davranış tarzıdır, psikoloğa görünmenizi öneririm.
ay sana ne be herkesin kendi hayatı kendi tercihi
Yaptığınız tercihler sadece sizi etkilemiyor, insan sosyal bir varlıktır ve yaptığınız her tercih siz farkında olsanızda, olmasanızda birini etkiler. Bu kadar kalpsiz ve küstah olmak size hiçbir şey katmaz. Iyi akşamlar.
Kolay bağlansındgfucu
Zor bağlanma kısmı problem değil zaten, kolay bağlanmak kötü bir şey bence. Benim ayar olduğum kısım kolay soğuma kısmı.
Kendini kandırmaktır !!
Olmaz. Her şeyden dolayı soğuma ihtimali vardır.
Baglanmamak için sebep arıyor.
Kapadım aşk defterini diyor
Konuşalım istersen özel de
Konuşalım konuşmasınsda, sende gizliyle yazmışsın 😂
Hay allah
Kullanıcı ismini bi der misjn yazayim
Sen söyle ben yazarım
Yookkkk olmaz ben yazıp ben yürüycemmmm
😅😅😅😅
Qwert3435
Olmaz
Olur