Dengesiz olmuyor mu terazi burcu seviyor mu sevmiyor mu belli değil tripli yakınlaşma çok kez yaşadık konuşuyoruz ama soğuk tavırları
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ayy tanıdığım var öyle terazi, çok dengesiz. Her konuda mı dengesiz olur bir insan? Bu burçlar da %100 gerçek mi ne tam terazi
Aklı 5 karış havada, ne istediğini ne sevdiğini bilmiyor, ruh hali aşure gibi, her konuda bi öyle bi böyle. Söylediklerini çok önemsemiyoruz, bugün bir şey için olumlu konuşuyorsa yarın olumsuz konuşuyor. Birini bugün seviyorsa yarın sevmiyor, garip
Evet öyleler ama cilveli bakımlı olduğu için genel olarak terazi kadınlarını seviyorum ama bu dengesizlik ve trip aşırı sinir bozucu
Ama öyle düşünme kadınlar sevdikleri erkeklere zaten bakımlı süslü ve cilvelidir o konuda şüphen olmasın. Sevmesi yeter. Teraziler herkese cilveli ve süslü, kendini tutamaz içinde var çünkü, bu da kötü bir şey bence. Ahlak terbiyesi var mı bakmalısın. Terazi dahil tüm burçlar eşini sevmezse evde pijamayla dolaşır zaten. Teraziler bir de hava grubu biliyorsun hava atmayı gösterişi severler, kibirliler ve asla mütevazi değiller bilgin olsun. Yine ahlak terbiyesi lazım, eğitim/terbiye olduktan sonra tüm burçlar iyidir, kız alırken ona bak ama ben eğitirim deme tabiki, mutsuz evlilikler ben eğitirim ben adam ederim denildiği ve başarısız oldunduğu için olur
Ahlak terbiyesinden kastın ne farklı kişilerle fingirdeşmemesi mi
Sadece o değil, hepsi dahil nefis terbiyesi dahil. Eşin edepli ağır başlı kendini koruyan biri olmalı yoksa bunlar insanı deli eder sana yemin ediyorum deli olursun sonra bunun psikolojisi bozuk kuruyor iftira atıyor derler
Tabi öyle birini bulman için senin de öyle olman gerekiyor eskiden olamadıysan da artık olursun
Evlenmeyi düşündüğün kişilere de sanal teklif etme, direkt gözden düşersin o kişiyi unut sonra, ne kadar peşinden koşarsan koş ahlaklı kız ahlaksız teklifi görünce siler seni, başka konularda arkadaş gibi konuşmaya devam edebilir ama evlilikse asla
Fingirdek bu kız ama bana karşı ortamları seven biri alkol sigara var
Off salla gitsin. Oynuyo senle, her seninle fingirdeşene inanma, ortamcı ve alkol sigara sever bi kadınla asla muhatap olma, parmağında oynatır aldatır, dürüst değil bunlar şeytanın esirleri, asla sahip çıkamazsın şeytan yönlendiriyor bunları
Sana öyleyse herkese öyle, ayrıca alkoliklerin beyin hücreleri ölüdür 2. beyin olan bağırsaklarının da dengesi bozuktur şeytani frekansta çalışır vücutları rahmani frekansta değiller
Seni oyalıyor eğleniyor zaman kaybetme ciddi düşünen adam akıllı temiz bir kız seç yoksa hayatın harab
Tüm insanlar ortamcı ve alkolik kişilerden kaçınır, sen niye ona kaldın anlamadım sırf terazi diye mi, sadece teraziler süslü değil her düzgün kadın kocasına süslenme hayali kurar, erkekler nasıl güzel bir kadına bakma hayali kuruyorsa kızlar da gösterme etkileme hayali kuruyor, bu kadar korkma
Aklın hâlâ o ortamcı alkolikte dimi, neden kendine hakim olamıyorsun sen, aklın yerine neden nefsinin şeytanın peşinden gidiyorsun? Kimse mi kalmadı, bile bile neden ateşe gidiyorsun, cilvesiyle kandırıyor boşuna peşine sürüklüyor seni, diyelim ki evlendin, çok pişman olacaksın, bence bazen başkalarından tecrübe almalı uyarıları dinlemelisin
Sigara var da sürekli alkol aramıyor yani olursa içer