Soruma Hoş Geldiniz,
Beni ikisi de tatmin etmez, dolu dizgin yaşayalım ama bitmesin, uzun soluklu olsun, mutlu bir sonsuzluk olsun isterim...

Siz ne düşünüyorsunuz?
Soruma Hoş Geldiniz,
Beni ikisi de tatmin etmez, dolu dizgin yaşayalım ama bitmesin, uzun soluklu olsun, mutlu bir sonsuzluk olsun isterim...

Siz ne düşünüyorsunuz?
Merhaba,
Benim için aşk kelimesi sadece sözde kalsın istemem hiçbir zaman için hayatıma girecek olan kadının artık ben bu saatten sonra flört etmek, ilişki yaşamak sevgili olmak çıkmak gibi böyle sadece olur olmadık heveslerle koşacak durumda değilim, şu anda evlenmeye maddi imkanım olmadığı için ve şu anda psikolojik olarak da kendimi hazır hissetmediğim için hayatımda herhangi bir kimse olduğunu söyleyemem, ancak sorunun cevabına gelirsek dolu düzgün yaşayıp çabuk biten bir aşk olmasından ziyade beni anlayan sevginin değerin hayatın ve aile olmanın kıymetini bilen birisiyle olmayı tercih ederim, böyle olduktan sonra da sadece sevgili olarak kalmayı değil o insanla hayatımı birleştirerek ailemin içine katmayı tercih ederim.
Mesela benim için ailemin onay vermesi beğenmesi sevmesi kısacası onu kızları gibi kabul etmesi onun da onları anne baba gibi kabul ederek saygılı olmasını isterdim, mesela benim abim evlendi 2 senedir bir sürü kavgalar kıyametler yengemle hiç anlaşamıyoruz artık biz de araya mesafe koyduk gerektiği kadar konuşup gerekmediğinde konuşmuyoruz eski samimiyetimiz kalmadı işte böyle olması gerekmiyor bu yüzden artık bu saatten sonra geçici hevesler değil kalıcı evlilikler arıyoruz Ama kıymet ve değer bilecek insanlar olması gerekir.
Merhaba,
Görüşünüz için teşekkür ederim emeğinize sağlık 😅
Gönlünüzce olsun 🫡
Rica ediyorum kardeşim ne demek seninde
👋🫂
EyvAllah, iyi akşamlar dilerim
👋🫂
Tabi k ide gerçek aşk içeren bir ilişki beni mutlu eder. yani aşk varsa hızlı bitmez hatta bitmez zaten heyecan ilk gün olduğu gibi kalır her zaman. zaten Her iki tür aşkın da kendi güzellikleri ve zorlukları vardır. Bazı insanlar yoğun ve heyecanlı duygusal deneyimleri tercih ederken, diğerleri daha sakin ve uzun süreli bir bağlantıya daha çok değer verir. Önemli olan, kişinin kendi duygusal ihtiyaçlarını ve tercihlerini anlaması ve ilişkide kendini daha mutlu hissedeceği bir deneyimi tercih etmesidir. herkesin aşk ve ilişki deneyimleri farklıdır ve bu deneyimler kişisel tercihlere ve duygusal ihtiyaçlara bağlı olarak değişir. Hangi tür aşkın sizi daha çok tatmin edeceğini anlamak için kendinizi ve ilişki tercihlerinizi iyi analiz etmek önemlidir.
Görüşün için teşekkür ederim Barış 😅
Emeğine sağlık 😅
Gönlünce olsun 😅
Çabuk biten aşklara ben aşk demiyorum. Aşk değil bence. Hahah Yani çok uzun sürende illa aşk olmayabilir. Ama aşk basit bir şey olduğunu sanmıyorum. Birine aşık olduğunda onun olmak , onunla daha fazla kalmak istersin. Ben aşka ve duygulara önem veren biriyim. Duygularımın olmadığı birinin yanında kalmak istemem. Onun ruhu benim olmalı. benim ruhum onun olmalı... Sevgiyle bana bakmalı ve ona bakmalıyım. Sakin ama heyecanlı isterdim. Her gün aynı heyecanı korumak, birbirine aynı sevgiyle bakmak, gülmek güldürebilmek. Gerçek bir şey isterdim , geçici değil. :D
O kadar soruma geliyorsun 😅 Yukarda hoş geldiniz yazıyor ama hiç üstüne almıyorsun 😅
Bende aşk demiyorum valla yemişim öyle aşkı 😅
Değil tabi ki ya heves olur olsa olsa 😅
Uzun olsun da çok uzun olabildiğince mümkünse son nefese kadar yaşlanınca da tonton dede nine olunca da 😅
Görüyorum öyle yaşlı çiftleri bayılıyorum iyi dileklerde bulunuyorum bende öyle olmak istiyorum 😅
Yaşlıyken bile öpeyim seveyim aşkımı her yerde 😅
Aşk basit değil kişiler basit ve onların duyguları
Ben her duyguya önem veriyorum da aşka başka aşkıma daha da bir başka 😅
Benim ruhum olur onun hatta bende benden çok aşkım olur😅
O biçim severim 😅
Karşılıklı bir başka güzel tabi 😅
Bende var o her gün aynı heyecanla ilk defa oluyormuş gibi tanıyanlar der inanır 😅
Sen yaparsın abi derler 😅
Bende mutlu bir sonsuzluk işte 😅
Cevap
5Cevap
Aski yaşadım uzun ve dolu dizgindi, artık sakin sakin sevgimi dersin alışkanlık mı adı her neyse onu yaşıyoruz.
İsmi lazım değil yahu adı her neyse yeter ki mutlu ol gül gülümse 🌸
Sağ ol.
Sende 😊
Doludizgin olupta bitmeyen bir aşk olmuyor mu altan bey😅
Oluyor oluyor niye olmasın 😅 Seçeneklere bağlı kalmamak lazım ki 😅 Ben seçenekte olmayanı seçtim zaten 😅 Bitmeyen aşk makbuldür 😅
Dolu dizgin ve uzun süreli aşk taraftarıyım. Sahiplenici bir yanım var ve sahiplenilmek isterim bir ömür.
Bende bende bende 😅
Gönlünce olsun kardeşim 😅
Burcun ne?
Ben mi boğa
Ewet.. teşekkürler😅😅
Rica ederim de neden sormuştunuz 😅
Bende anlamadım 😅
Sahipleme duygusu bogalarda var olan bi duygu demekki... bilgi edinme amaçlı
Ama bu benim kişiliğim ve karakterim burçla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Yani bu şekilde beklentisi olan direk bana gelmeli diyorsun😅
Orasını bilemiyorum da burçlarda ararsa sanki yanılır gibi
burada dolu dizginden anlatmak istediginiz nedir bey efendi
Arada eğlenceli oluyorum ama genel olarak sakin biriyim o yüzden sakin ve uzun soluklu bir ilişkiyi tercih ederim. Kısa süren takılmalık ilişkileri sevmem zaten.
Hımm 😅arada eğlenceli olmakta iyi 😅Ben de hiç sakin değilim ve olamıyorum 😅 Sakinliği de hiç sevmem ama varım sakinliğe de 😅Uzun da kötü biterse eğer sonsuzluk olsa keşke hep sonsuzluk olsa herkes sonsuzluğa adım atsa 😅
Sevmezsen sevme 😅Sanki ben seviyorum 🤣
Her zaman da eğlenceli olunamaz ya. Ben enerjik olduğum halde sakin duruyorum. Ama yanımda çocuklaşan biri varsa ayak uydurabilirim. Yerine göre ikisi de olabilirim yani.
Ama beni yormaya başlarsa anne gibi kızabilirim😅 Her şey dozunda güzel.
Her zaman olunmaz tabi ki desem de inanma olunur valla ben hallederim yaparım 😅her şeyden eğlenecek bir şey çıkartırım çocuksu kalbim sağolsun 😅 bulaşık yıkarken yemek yaparken temizlik yaparken her şey de eğlenebiliriz ama tabi ara sıra sakın mod da iyidir yoksa eğlencenin tadı kalmaz tek düze monoton olur 😅
Bende yerine göre ikisi üçü beşi her türlü ne ararsan var bende 😅 Nasıl desem benden her bok olur çünkü bombok bir insanım 😅elimden ne kaçan ne de uçan kurtulur 🤣🤣
Bak bak yormayı hiç sevmem eşler birbirlerinin yükünü hafifletmeli yormamalı bir ömür her halükarda her koşulda 😅
15. Saniye de temsili ben 😅
https://m.youtube.com/watch?v=yEOp2dMDwQc
Nasılım 🤣😅🤣
Sen normal değilsin 😄
İyi mi dedin kötü mü dedin anlamadım ama canın sağolsun 😅
Gül istemiştim 😅Hepsi bu mutlu günler dilerim 😅 Hoşçakal
İyi iyi merak etme 😄 iyi günler
He iyi sevindim o zaman bir an bozuldum şey olmuştum 😅 GörüşürüzZzzZzzzzzz
Aşka ne gerek var, kafa ağrıtmasın huzur versin. Az verip aratmasın çok verip sıkmasın yeter. Mutlu ilişkinin formülünü verdim bak😂
Görüşünüz için teşekkür ederim 😅
Teşekkür ederim 🌸 Hoşçakalın
Sakin de olmasın kısa da olmasın dolu dolu upuzun cokk 🌼
Bence de öyle olmalı çokça 😅 Gönlünce olsun 😅
Ricalar ve teşekkürler 🌸Mutlu günler dilerim
Zor sorularla karşımızdasın hele ben doğru düzgün birini bulayım sonra düşünürüm
Hımm 😅orası da var dimi bu devirde düzgün biri de zor kötünün iyisi ne razı olmakta bir seçenek 😅
Gönlünce olsun 😅
Önemli olan ömürlük ve sağlıklı iletişim sağlanabilecek bir sevgi olması 😀
Evet bence de önemli olan o ben zaten her türlü doldururum😅 Olur inşaAllah 😅
İnşallahh 😀🙏
EyvAllah 😅Mutlu günler öğretmenin öğretmenim 🌸😅
Sakin ve uzun süreli olması daha iyi olur gibi geliyor bana.
Hımm diyorsun 😅 Sakinliği mi seversin 😅Uzun süreli olması iyi de o kadar verdikten sonra bitmesi nasıl olur 😅
EyvAllah, gönlünüzce olsun 🫡
Sakin ama uzun süreni tercih ederim. Sakinlikte huzur var.
Bence yok ben sakinliği sevmiyorum ama razıyım fakat aksiyona bayılırım 😅 Çılgınlar gibi
Birlikte eğlenebilmek güzel tabiki ama sürekli bir aksiyon içerisinde olmak yorucu olur ya.
Hayattaki tek şey aşk değil sonuçta
Haklısın sürekli sürekli tek düze olmaz ara sıra sakın olmakta lazım ona da varım 😅 Yormayın sevmem yorulmayı severim 😅 Benim için aşk gibi
İnişli çıkışlı olucak elbette hayat ama #Sonsuz olsun
Bende öyle istiyorum 😅hayali bile güzel 😅 Gönlünce olsun
Sakin geçen uzun süreli bir aşk tatmin eder.
Hımm hiç sevmem sakinliği hiç 😅ama gönlünce olsun 😅
Olsun dolu geçip çabuk biteceğine uzun sürsün 😇
Dolu dolu bir sonsuzluk olsa 😅deli dolu çılgın adrenalin yüklü filan 😅 Çabuk bitmesi de uzun süre sonra bitmesi de kötü çok kötü
Hım uzun süre bitmese sıkılır mısın da
Yani her ilişkinin bir süre sonra bitmesini istersin
Yok ben sıkılmam sıkılmak bende programlanmadı öyle bir şey benim hayatımda yok 😅
İstemem yahu mal mıyım ben 😅
Haa çabuk bitmesi de uzun süre sonrası da bitmesi kötü deyince 😅 oh iyi bari ya tabi canım sıkılmak diye bir şey mi olur bana göre çok saçma
Bana göre de ne güzel 😅 yakışır 😅Seven sıkılmaz sıkılmamalı o kadar diyorum 😅
https://m.youtube.com/watch?v=vv5qMD8Fuxw
Bitmesin isterim ben 😅 bitirenlerden de olmam
Aynenn öyle seven sıkılmaz 😇
Hihi 😅her türlü 😅O zaman başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal 😅
Görüşürüzz 😅🙂
Tamam 😅Olur
Çok sakin bir ilişki de bir yerden sonra insanı sıkabilir. Her şeyi dolu dizgin yaşayabileceğim ömürlük bir ilişki isterim.
Evet sıkabilir ben sıkılmam ama zaten sakin bir ilişkiye de izin vermem yerimde duramam durdurmam 😅
Olur inşaAllah gönlünce olsun 😅 Mutlu günler 😅
Dolu dizgin uzun süreli aşk
Güzelmiş kanki 😅Ama istemem ben uzun süreli sınırlı olanı 😅
O zaman güzelmiş bak severim çok pis severim ben 😅 Gönlünce olsun
Teşekkür ederim 😅
Son nefesime kadar süren bir aşk..
Bende bende abicim amin inşaAllah nasip olur gönlünce olsun abim🌸
Mutlu günler dilerim 🫡
Sakin geçen uzun süren
Hımm😅 sakinliği mi seversin kanki 😅sende de ateş var gibiydi deli dolu hafiften 😅Ben sakin olunca yoruluyorum 😅
Benim ruh hali değişiyor 😂 Bir günü delidoluyken aynı günü sessiz sakin de olabilirim 😂😂😂
Ne güzel kanka makbul olanda budur tek düze sıkıcı monoton olur 😅En iyisi öyle de böyle oh oh 😅🤣
O bende de var yani 🤣😅
youtube.com/shorts/gkHHJ-6sUfs?feature=share
Kesinlikle öyle 😂
Günaydın kanki her türlü o kadar 😅
Günaydın o kadar😂
EyvAllah kankim 😅Yeni soruma bekleniyorsunuz 😅🤣
Sevgi, sadakat olan aşklar uzun olur..
Keşke öyle olsa abi sevmeyi bilmeyen çok 😅 Gönlünce olsun
Onlar sevmeyi bilmiyor
Aynen öyle abi yoksa katılıyorum sana sevgi sadakat varsa mutlu bir sonsuzluk da olabilir her türlü uzun olur
Aşk ve sevgi durup dururken bitmez ki bitirilir
Uzun suren
Hımm iyiymiş gönlünce olsun 😅
Seninde 😄
EyvAllah, mutlu günler dilerim 😅
Sakin geçen uzun suren güzel bir ask
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?