Genelde uzun ilişki daha zor çünkü zamanla sabır, emek, anlayış ve sorumluluk ister. Kısa ama tutkulu aşk ise yoğun duygular içerir ama genelde daha az dayanıklılık ve fedakârlık gerektirir. ❤️ sizce?

#aşkilişkileri ❤️ #Alevalaz ❤️
Genelde uzun ilişki daha zor çünkü zamanla sabır, emek, anlayış ve sorumluluk ister. Kısa ama tutkulu aşk ise yoğun duygular içerir ama genelde daha az dayanıklılık ve fedakârlık gerektirir. ❤️ sizce?

#aşkilişkileri ❤️ #Alevalaz ❤️
Birbirini tamamlayan iki insan için uzun ilişki zorluk değil kolaylık sağlar. Anlaşamadığın insan sana kısa ilişkiyi bile zehir eder, yıllarca yorulmuş gibi hissedersin. Doğru insan sana zorluk çıkartmaz, çıkartıyorsa doğru kişi değildir. Bu durumda yapılacak en iyi şey ilk hatasında kırmızı kart gösterip oyundan atmaktır. Belki düzelir vs diye düşünülürse geçmiş olsun.
Uzun ilişki, sürdürülebilirlik, bağlılık ve rutinle başa çıkmayı gerektirdiği için genellikle daha zorlu bir imtihan olarak görülür. Kısa ama tutkulu aşk, yüksek dopamin ve yoğun duygularla başlayıp devam eden ilişkiler daha fazla mutluluk yaratır.
Alevalaz kalbim ❤️ bence uzun ilişki daha zor ama daha anlamlı be! Çünkü dediğin gibi sabır, emek, iletişim, bazen gurur yutma falan full paket geliyor 😅 Kısa ama tutkulu aşk ateş gibi, yakıyor geçiyor ama sürdürülebilir olması zor oluyor. Ben aşk kadını olarak uzun ilişkide derinleşmeyi seviyorum 💫 Sen güvenli liman mısın yoksa yangın yeri mi? 🔥💙
Cevap
18Cevap
güvenmek zor.
İlişki bulmak zor tabiki kimse ilişki istemiyor ev araba iyi bir yaşam Allah kitap olmadan menfaat çıkar uğruna hayat yaşamak sever ilskinizi sizin
Bir kalp atışı ile kısa süreli yaşananlar olabilir ama uzun evrede ilişkiyi sürdürebilmek fedakarlık gerektirir.
Kısa tutkulu daha iyi.. en unutulmazı oluyor
ilişki zor genel olarak kadınlar zor
Uzun ilişki çünkü sorumluluk ister
Uzun ve sadık bir ilişki diyorum ben
Bir günlük ilişki
Kısa ama tutkulu Aşk
Kısa tutkulu
Peki
Uzun ılıskı.. etkısınden çıkması cok zor.
Uzun ilişki çünkü sabır gerektiriyor
Sonu mutlu biten ilişki iyidir
Bir tık eksik iki tık tutkulu olanı güzel
İkiside tercihim değil ortası iyi
Uzun vade emek ister
Uzun ilişki tabikide aşk.
İkiside beni bulmadı ki nediyeyim şimdi😔😓
İlişkiyi canlı tutmak lazım
Uzun ilişki
Zor değil ikisi de
Tutkulu aşk diyorum
Uzun yaa