Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. İnsan duygu yukluyken bazı şeyleri analiz yapamıyor. Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Genelde bu tarz denesizliklerde baskasi da olabiliyor, bunu net olarak soyleyemezsekte, bu sekilde sanan davranan birini hayatinda tutamazsin (tutmamalisin), hayatinin icine eder ve surekli ikilemde birakir. Bazen bir insani tanimak icin 5 sene bile yeterli olmayabilir. Kendine gore neden istemedigini aciklayip ilerlememe karari almis ve burada yapman gereken tamam deyip gitmek.
5 yıllık ilişkiyi mesajla bitmiş fazla değersiz görmüş gibi..
Bitirmiş..
Evet. 5 yıllık olunca bir mesajla bitmeyeceği kanısına varmak hata
Kızları fazlla ciddiye almıcan valla sürünmeyi severler onlar
Haklısın
her kizi bir tutma hatta her insani
Geneli öyle sürünmeyi severler aynı paspas gibi yazık
genel (sizin tabirinizle) icin iyi insanlar harcaniyor buna uzuluyorum
Biz ne iyileri gördük ilişki olayına gelince hepsi degisiyor ve hepsi aynı sonrada buraya gelip sevgilim iyi ama heyecan yok diye konu açıyorlar
Sevgililik ve evlilik bence sadece iliskiden ibaret degildir sevgi, saygi, guven gibi temel yapitaslari vardir iliski ondeyse sizin icin sorun olur ama sevginiz ondeyse sevgilim iyi heyecan yok bile demezsiniz cogu hatasini, eksigini goz ardi edersiniz
İlişki dediğim cinsellik değil zaten normal sevgililik burada açılan başlıkları incelesen hak verirsin bana
bazi kizlar garip olabilir ayni sekilde erkeklerdede garip olanlar var ama genellemeye girmek dogru degil bence ve bu genelleme yuzunden bir insnai paspas olarka gormek hic dogru degil
Uzak durun hatta mesajina goruldu atin birakin ne hali varsa görsun ve emin olun Allahn izniyle bu hakszlign farkna varip kendisi it gbi pesinizden gelicek
Bir kere daha böyle olmuştu brn yazdım karşılık verdi sonra ben neden döndün yazmasaydim diyince benim için de zor demişti
Bakin bende bir bayanım ve cevremde bayan arkdslarmda yasiyor bazen boyle seyler uzaklasyorlar sebepsz yere ama sonra ne oluyor biliyormusnz. Kanka bu cocuk neden hic aramyor veya eski sevgililerini her daim yeni kosnustklariyla kiyaslarlar o beni şöyle severdi bu derece ustume duserdi o farkliydi diye diye kiymet bilirler. Siz uzak durun sesizlignizi koruyun emin olun ki dönus saglicak size ama bencr affetmeyin
Haklısın teşekkür ederim güzel yazin için
Rica ederim bu tarz durumlar iliskilerde cok gorulebiliyor ben cok goruyor ve duyuyorum cevremden boyle soğuma yasayan bayan veya erkek mutlaka hatasni anlayp geri donme çabasina girer yeterki siz elinizi eteginizi çekin ve sessiz kalın. Hayrli geceler diliyorum🙏
Teşekkür ederim tekrar öyle yaptım 15 gündür yok oldum ortaliktan
En iyisi
bitmis uzun sureli iliskilerde bazen kesip atmak gerekebiliyor ben ayrildim diyerek bitirmistim cunku konusmaya gidince sevgim devreye giriyordu 7 defa dedigimde ayrilabildim anca
O da yüz yüze görüşmek istemedi senin görürsem dayanamam diyordu neden bitirmek ister ki gitmek biri olmuş olabilir mi hayatın da
Sizin o dönem de konistugunuz biri var mıydı
o donemde birinden hafif hoslaniyordim bi tik konusuyorduk onla aldatmak istemedim ama ayrilmamin bir cok sebebi vardi psikopat giviydi, aldatiyor gibi geliyordu falan belki aldatmandan supheleniyor olabilir, iyi bir donemde degildir , baska biride olabilir
bence yine başarı,5 yıl bir kızı nasıl tutabildin istesen evlenirdin
Knk sadece görülü at ve bırak peşini başka biriyle tanişmiş olabilir
Bunu yazan sen misin o mu
O yazdı ortak kullandığımız ingram dan görüldü olmasın diye o ingram dan girdim yazdığı
Bu mesajları sen yazmışsın sanki
mesajlrı sen atmışsın mk ne diyosun?
Bu seni aldatıyor gülüm boş ver
İkizler burcudur bu
Bitmiş
Kırıcı
Durum ne sizce
Sana karşı Bi şey hissetmediğini söylemiş
Bırakmalıyim yoksa kosmalimiyim peşimden
Ona karşı olan hislerine bağlı onsuz yapabilir misin
Hislerim güçlü ona karşı sevmiyorum diyor sevmiyor mu gerçekten ki
Yani sevgisi azalmış, her ilişki mutlu bitecek diye Bi şey yok ilişki dediğimiz zaten tanıma süreci. Demekki sizinkinin ömrü 5 yılmış.