Davranislari karakteri benzer insanlarim evliligine nasil bakiyorsunuz? Iki kiside sinirli yapida ve olumsuz ozellikleri coksa.
Insan kendi benzeriyle ne kadar uzun sure dayanabilir?
Davranislari karakteri benzer insanlarim evliligine nasil bakiyorsunuz? Iki kiside sinirli yapida ve olumsuz ozellikleri coksa.
Insan kendi benzeriyle ne kadar uzun sure dayanabilir?
Aynı veya benzer değerlere ve ilgi alanlarına sahip olmanız, birbirinizle daha iyi anlaşmanızı ve paylaşımlarınızın daha keyifli olmasını sağlayabilir. Benzer karakter ve düşünce yapısı, iletişimi kolaylaştırabilir ve duygularınızı daha iyi anlatmanıza yardımcı olabilir. Benzer yaşam tarzları, evlilik veya birlikte yaşamanın daha uyumlu ve huzurlu olmasını sağlayabilir. Benzer kişilik özelliklerine sahip olmanız, birbirinizin duygusal ihtiyaçlarına daha iyi karşılık vermenizi ve sorunları daha etkili bir şekilde çözmenizi sağlayabilir. Aynı zayıf yönleri paylaşmak, bazı konularda zorluk yaşamanıza neden olabilir. Benzer kişilik özelliklerine sahip olmanız, bazen benzer çatışma biçimlerine neden olabilir. karakter olarak kendinize benzeyen biriyle ilişki yaşamanın hem olumlu hem de olumsuz yönleri vardır. Her ilişki gibi, bu tür ilişkiler de karşılıklı anlayış, iletişim ve uyum gerektirir. En önemli şey, birbirinizin farklı yönlerini kabul etmek ve birlikte mutlu bir ilişki kurmaktır.
Sevgi herseyin ilacı olmuyor maalesef... Karakteri benzer insanlar daha çabuk ısınır birbirlerine ve arada anlayış da oluyorsa cozulmeyecek sorun olmuyor... Ama zıt karakterler de anlayış da olsa bir gün bir yerde mutlaka patlıyor.. çünkü birbirini idare etme işi bir zaman sonra ağır gelmeye basliyor
Cevap
2Cevap
Ben benzeme taraftarıyım. Çünkü karakteri benzer insanlar ancak birbirini çok iyi anlayabilir.
Olabilir ikisininde huyu iyise sakin insanlarsa neden olmasin, ama tamnaksi iki sinirli yapidaki insan bir araya gelirse anlasacaklarini sanmiyorum.
Bana gore aslinda psikolojisinde problem olan insan evlenmesin ama cevre ve herkes baski yapinca insanlara mecbuten herkes evleniyor.
Çok uzun sürmez, bir taraf sitresli gergin ise diğeri Altan almalı,
Keşke dediğin gibi olsa da her şey meli mali ekiyle biten davranışları yapsalar.. ama yapılmazsa hayaat cehennem oluyor
Bende onu diyorum olmuyorsa uzatmaya gerek yok, bırak meli mali diyorum...
İkisi de iyi huyluysa neden olmasın. Ben şahsen kendim gibi biriyle evlenmezdim
İyi bir şey bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?