Bakıyorum herkes kolay vazgeçebiliyor… kolay aldatabiliyor … kolayca aklı kayabiliyor… sevdadan kaçıp… yalandan bir hayat mi evlilik…
yoksa sonsuz denk sevdiğime sevda ile bağlı kalabilir misin…

Bakıyorum herkes kolay vazgeçebiliyor… kolay aldatabiliyor … kolayca aklı kayabiliyor… sevdadan kaçıp… yalandan bir hayat mi evlilik…
yoksa sonsuz denk sevdiğime sevda ile bağlı kalabilir misin…
Kesinlikle küçüklükten bu yana kocama yumurta kıracağım diye kendimi motive etmişim yeter ki çoraplarını alıp kirli sepetine atsın.
İnsan sarma saracağım falan derdi… damat beye sabır diliyorum 🤭
Sarma sararım piliç Topkapı bile yaparım. Cenneti yaşatırım. Üstüne birde yumurta kırarım oldu bitti
Söz mü?
🤞🏻 o da çoraplarını kirli sepetine atsın ama
Karşılıklı sözleşme mi bu
İleride ki kocam beyle sözleşme imzalamayı düşünüyorum evet😅
Kölelik sözleşmesi mi 😂
Dolandırıcılık kokuyor
(Kızdırmaca içerir)
Yavaştan bir la havle çekmeye başladım
Sevaba giriyorsun … bir kere bile çekmek çok sevap …
Cuma günü bide … bana da dua et … ben de damat beye edeceğim 😂
Bir kere damat bey zaten şanslı bu cuma günü yüzü suyu hürmetine sen de bana dua et. Cidden kızdırmaca içeriğini başarı ile yerine getirdin bravo
Başarısız olamıyorum 😕 hiç bir konuda …benim de sorunu bu galiba 😏
Tüm duaların kabul olsun… çok mutlu olun… çok çocuk daha çok torun diliyorum … aşıret sansınlar neslini znndnsn
Amin inşallah. Çok mütevazisiniz, gözlerim yaşardı. Aynı nesil size de nasip olsun boy boy küçük alman çikolatalarınız olsun 🙏
Haydaaa beni neden karıştırıyorsun… evlilik hayalin senin hayalin…
Hayal değil hayalim demedim benden iyi eş olur dedim. Temennilerine karşılık iyi bir temenni de bulunmak istedim ama yaranamazsın zaten. Sonsuz nokta
Yaranmaya gelince önce bir zerafetinizden dolayı zaten baştan yaranmış olduğunuz ifade etmek isterim
snndndndnns
Şöyle yapalım herkesin istediği kalbindedir ya
Küsme tamam mı😌
Bir ara engellemeyi bile düşündüm
(Kızdırmak için yazıyorum)
Şaka şaka küsmedim ciddiye almadım zaten np
Hadi engelle beni severek ayrılalım
Şarkı mıydı bu znsnsh
Beni her yerden engellemiş diye şarkı var benim bildiğim o da güzelmiş ama 🤝 severek ayrılalım
Cevap
2Cevap
Evet tabi ki de karakterim evlilik için uygun.. ama uygun olmayan parasal durumlarım var
Evet karakterim uygun da ben istemiyorum o ayrı konu.. 😅
Uygun, gerçekten sevdiğim birisiyle birlikteysem gözüm ondan başkasını görmez, aklıma ondan başkası gelmez zaten.
Yaşım biraz daha büyük olsaydı soruya evet derdim ama bu yaşta yapmam
Okumalısın her şey vaktinde güzel doğru zaman da
@Şekerşambali haklısın. Okuyorum da zaten. Belli bir süre geçince evliliği düşünürüm ama şu an düşünmüyorum
Evet uygun gerçekten sevdiğim biriyle birlikteysem gözüm ondan başkasını görmez, aklıma ondan başkası gelmez sonsuza kadar bağlı kalirim eger ihanet vs. Olursa dönüşü olmaz
Kısmen diyelim.
Pek değil
Hayır düşünmüyorum evlilik
Uygun olduğunu düşünüyorum
Neden olmasn
Diil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?