illa ki %100 uygun degilimdir bence kimse değildir bu arada... birçok sorun cıkarabilirim ya da karşı taraf çıkarabilir sonuçta hayatımızın büyük bir bölümünü tamamladıktan sonra karşımıza çıkan farklı bi insanla aynı eve giriyoruz mesele verilen tepki diye düşünüyorum sevgiliyken kabul ettiğin halini değiştirmek, kişisel alan bırakmamak, bencillik vs. Bunlar olmadığı sürece gül gibi geciniriz bence saygı ve sevgi varsa birde evliliğin getirdiği sorumluluğu alabiliyorsak
2
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Kesinlikle çok güzel noktalara degindiniz ve haklısınız. Hakkınızda hayırlısı olsun ve gönlünüzün istediği ve sizin için hayırlısı olan biriyle denkleşirsiniz umarım
"Bunlar güzel günlerimiz Daha beter olcak her şey Dünya zaten yalan dolan Kaderden kaçamaz insan Vurulmuş kalbinin ortasından Aynaya bakmam Kendimi bilmem Hayat acıtınca Dünyayı sevmem Ne yazık ki tek tabanca Serseri doğdum Serseri ölcem"
1
17 Yorumla
Soran
1 yıl
Aaaa : ) işte benim gibi düşünen biri , üzülme ama yalnız ölmekte kötü bir şey değildir. çünki gelirkende yalnızdın. Evet biraz garip bir durum. hayatını idame ya da yaşamak icin başkalarına ihtiyacın yok. Eksik kaldığı için ya da başka ihtiyaçlar için evlenen insanlara bir sey diyemem. kendimi tamamlamaya yönelik yaşıyorum her zaman eksik kalacağımı bilsemde daima gelişmeye çalısmak kötü bir fikir değil.
Hem bağlar insanı zayıflatır , duygusal kararlar aldırabilir. Üzülmeyin kısaca
Kişiliğim olgun, ne istediğini bilen biriyim. Sevdiğim, güvendiğim an evlenmek istiyorum. Aile kurmak, anne olmak yani evlenmeye müsait biriyim. Gereken sorumluluğu üstleneceğime eminim.
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Sizi tebrik ediyor ve hakkınızda hayırlısını diliyorum.
Niye ya belki tazminat davası açarım jdjsk Para gelir 😂
Öyle anlamazsam sana sataşamam işij esprisi orada 🤣
Senin üçlü jdjdjs kendine gelince seni de öyle isteyen olur. Sen kendin dedin daha zaman var diye. O zaman dolsun o zaman bakalım, o daha doğru sonuç verir 😎
kızın babasıyla evlenecem resmen gtine gkdumun kavasları ticaret yapıyor sqyim öyle aileyi kayın pederi. aslında kayın pedere etek peruk sqmek lazım para gelsin de verir mngdmn eytlileri aç kpkleri dddd
Yaw bunca kelimeyi kısacık iki kelimeyi söylememek icin uzattım yani zatı alinize karşı dile getirmek istemediğimden dolayı. Valla ne yalan söyliyeyim senin bulacağın beyaz atlı piremseste biraz çekinebilirim. Bilmiyorum hani güvenmediğimden değil tamamiylen 3. Sahislara güvenmiyorum kuzen. Senlik bişi değil yani. Sen bulursun güzel bir premses her şey 4 4 lük , düğün günü erkek çıkar o derece bir karmam var. Olmayanda olduruyor yani.
Ahaha 3. kişilere güvenmemekte haklısın. Özellikle eş seçimi konusunda 😂 Sen yine de yelkenleri hemen suya indirme. Zamanla anlamaya, tanımaya çalış. Kuzen tavsiyesi 😄
Beni zaten kimse ezemez, bunu mu anladınız yazdığımdan? Bir insanla aynı evin içine girdiğinizde hali tavrıyla bile olsa kişiliğini ekarte edecek şekilde davranmanızı bekleyebilir. Kendi düşüncelerine göre bir kalıba sokmak isteyebilir. Ben bununla karşılaştığımda beklentileri boşa çıkarabilirim demek istiyorum. Evlilik için kişilik olarak tam olmak yetmiyor maalesef.
Bende olsam , kendimle evlenmem bu bir gerçek. Zaten o ben olsam, kendimle evlenirim diyenler bir zahmet başkalarıyla evlenmesin. : )
İnsan kendi eksikliklerini ve artılarını bilmeli , mesela insani yönden bir takim duygularda eksiklik yaşayorum. Bunu geliştirmeye çalışıyorum.
Kendini bilmek , çok geniş bir alan. Kainata kıyasla, bir toz zerresi kadar küçük olduğunu bilmek. Bir karıncaya kıyasla ya da tek hücreli bir canlıya, varlığımızdan bile haberdar değiller. Bütün bunlardan öte kendini bilmek, neyden oluştuğunu , hangi safhalardan (evre) geçtiğini bilmek ve bunun diğer canlılarında yaşadığını bilmek. Kademeli be birden yaratılışın timsali olan insanın kendini bilmesi çok önemlidir. Sadece sen değil , hepimizin kendimizi bilmesi gerekir.
Evet anlatmaya çalıştığım şeye benziyor, ellerinize sağlık. Ama insanların çoğu ne hadlerini ne kendilerini biliyor, keşke buna yönelik derslerde verilmeli öte yandan (kendim gibi kabullenmek için fazlasıyla yenilmişim:)
Ortak bir payda bulabildiğime sevinmiş olsamda. Yenilmek değil aslında olduğun halden daha iyi bir şeye dönüşmek icin kendi kozanda , gerek dış etkenlerle gerekse başka insanlar , hava, güneş pek çok şeye maruz kalıp olabilecek en iyi olana dönüşmek icin birtakım süreçlerden geçmesi gerekiyor insanın.
Belki de olduğu halin daha iyisi yoktur insanın, fıtratta hep bir taraf daha ağır basar belki de insan için kabullenemediği tek durum olduğu haldir (belki korkakların kelimesidir:)