Ben evlenirsem adama zulmedecegimden eminim. Bu yüzden günaha girmemek için evlenmemeyi düşünüyorum.
Sosyal çevremde ve iş hayatımda herkes beni sever herkese iyi davranırım ama eşime iyi davranacağımi sanmıyorum.
Ben evlenirsem adama zulmedecegimden eminim. Bu yüzden günaha girmemek için evlenmemeyi düşünüyorum.
Sosyal çevremde ve iş hayatımda herkes beni sever herkese iyi davranırım ama eşime iyi davranacağımi sanmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kafa dengi birini bulursam sevdiceğim dünyada cenneti yaşar sayemde bence 😂
Düşünmüyorum. Belli bir süre sonra sıkılacağımı biliyorum.
Neden peki burcun nedir?
Terazi
Terazi kadınları gerçekten enteresan ya bi çok seviyorlar bi sevmiyorlar kararsız burçlar ne istediklerini kendileri de bilmiyor karar verin artık sevecekseniz sevin sevmiyorsanız sevmeyin 😁
Kadının doğasında aşk diye birsey yoktur. Önce bunu anlaman lazım. Biz cikarimiz varsa minnet ederiz sadece. Kadında sadece minnet duygusu vardır.
İşte menfaat ilişkisi güden burçlar var diyelim. Aşk senin doğanda yok yengeç akrep balık kadınları gayet güzel aşk yaşatıyorlar. Terazi olduğunu unutma nere ağır basarsa oraya gidersin :)
Sen öyle zannet😆
🐢
Seni anlayan biri lazım. Seni iyi çözmüş biri lazım. Terazi kadınları ile ilgili çok bir bilgim yok doğruya doğru şimdi bişey diyemem, terazi ikizler kova bunlar aynı elementten burçlar ama terazi kadınlarıyla ilgili bazı yorumlara bakıyorum gerçekten çok ilginç kadınlar bugün bi bakıcam yazarım akşam
Burçlarla kafayı fazla bozma istersen. Hadi kadınları anlıyorum da erkeklerin bu tarz hareketleri biraz komik oluyor. Kadınları çözmeye filan da uğraşma. Çünkü biz aynı fabrikadan çıkmış aynı ürünler değiliz.
Kimsenin karakterini bilemem karakter ayrı mesele herkes aynı değil, fakat burçlar hicr süresi 16. Ayette de yazdığı gibi Allah'ın bir mucizesi. İnanıp inanmamak insanlara kalmış bişey.
Burçlar karakteri değil huyu husu belirler. Kimileri maddiyatçıdır kimilerinin derdi aşk sevgidir kimilerinin derdi arkadaşlık dostluktur. Kimin ne olduğu belli zaten.
Aynen yavrum. Hepinizin derdi aşk sevgi. Birtek biz cikarciyiz.
Peki ne istediğini sende iyi biliyor musun? Ne istiyorsun mesela bir ilişkide karşındaki kişi nasıl biri olmalı da mutlu olmalısın?
Dur 15 20 dk bekle bakcam teraziye
Sadece iyi genlere sahip olması yeterli. İse yarar olarak verebileceği başka birseyi olamaz zaten
Bi kaç sorum olacak sana terazi, sevgi nedir?
Sanırım seni biraz anladım, senin derdin sevgisizlik. Yakışıklı bakımlı güzel kokan oturmasını kalkmasını bilen kibar romantik görünüşü güzel boy pos endam olan ve tabiki de senin göstereceğin o kafandaki sevgi mantığını anlayan psikopat bir kadınsın sen. Tartışmayı sevmeyen özgürlük kafasına sahip hoşgörülü anlayışlı sıkılmaya gelmeyen bir kadınsın seni sıkmayacaklar. Yükselenin yengeç akrep balık değilse duygusal değilsin. Kibarsın takıları seversin esnetik güzellik bunlara önem verirsin takı saat güzel renkli kıyafetler şeyler aksesuarlar falan bunları seversin. En hassas olan içi her zaman sevgi ve karşındakinin en ufak bir şeyini düşünen bir kadınsın mesela karşındaki erkeğin karnı açtır ona aç mısın dersin oda yok saol teşekkür ederim der sen ise ben acıktım demezsin onun acıkmasını beklersin çünkü seviyosun onu düşünüyorsun. Sevgiyi en iyi bilen burçtur terazi kadını. Tartışmak istemez uyumlu olmak zorunda olduğunu düşünür kafa yapınız bu. Ama seni anlayan yok işte o kafanı anlayan yok.
Yakışıklı bakımlı güzel kokan oturmasını kalkmasını bilen kibar romantik görünüşü güzel boy pos endam olan ve tabiki de senin göstereceğin o kafandaki sevgi mantığını anlayan bir adam lazım sana diyecektim
Bunları nereden kopyala yapıştır yaptın hocam?🤣Yukarıda ilk yazdığın şeyde benden menfaatcisi yoktu şimdi de sevmeyi en bilen kadın tipi olduğumu iddia ediyorsun. Bana uygun erkek şablonu hazırlamakla uğraşacağına benim kendim hakkımdaki düşüncelerime saygı duysan konu kapanacak aslında. Bahsettiğin erkek tipi benimle evlenirse her zaman diken üstünde yaşamak zorunda kalır. Buna razıysa benlik sorun yok. Millet bayılıyor bela aramaya zaten
Ben sana terazi kadınlarını çok tanımıyorum demiştim ve öğrendim senin kafa yapını çözdüm ve yorumladım
Bence kötü bir insan değilsin sadece insanlara uyum sağlamaya uğraştıkça karşılığını alamıyorsun
Vay anasını kafa yapımı çözmüş bak hele seeeennn
Sevgili terazi kadını sen seviyor musun :)
Neyi
Anlattıklarıma yalansa yalan de hadi
Yani sevgi sevmek karşındakini sevmek bu senin için çok önemli bişey demi
Kötü bir insanım demedim sadece kötü bir eş olmaya egilimliyim dedim. Enişten benden yana beklentiye girerse maalesef devamlı üzülecek.
Peki neden? Terazi kadınları psikopat bunu anladım da ne gibi bir kötü huyun var da enişte devamlı üzülecek
Sen seni umursamayan bir kadınla evli olmak ister miydin? Mesela senin aldatmanı bile umursamayan sadece çocuğunu önemseyen bir esin olduğunu düşün.
Diyelim seni aldattı sende umursamıyorsun. O zaman onu sevmediğin anlamına mı geliyor? Sevince onun açlığını tokluğunu hastalığını bile düşünen bir kadınsın duygusal olmasanda.
Bunları annesi düşünsün. Beni bağlamaz.
İlginç valla. Neden böyle birisin peki burçları geçtim psikolojik olarak bunun yorumlamasını istiyorum senden. Ne istiyorsun bu hayattan?
Soyutlanmak. Keşke rahibelik olsaydı bizde de. Kimse ile yüz göz olmadan direkt cennete giderdim.
Her konuda kararsız olman seni bu duruma getirmiş olmasın?
Hocam Allah aşkına bir sal beni artık ya. Vallahi sabahtan beri ne zaman şu siteye girsem senin bildirimini görüyorum. Herseyi düzeltmek zorunda değilsin
Düzel artık düzellll hiçbir insan kusursuz değildir ama hatasını kusurunu görüp kendine çeki düzen veren insan vardır 😁 tamam saldım yazmıyorum
evlenmek istemem
Evet evet evet 😄
Hayır sanmıyorum
Bundan sonra hayır evlenmem tr kızlarıyla
Kesinlikle evlenilecek bir insan değilim ben
neden 😂
Su an değil
Evet