3 yıldır birlikteyiz ve son zamanlarda hiç demedi neredeyse. Beni sevmiyor mu artık?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu içten gelen bir cümle, ya ilişkiniz biraz monotonlaşmıştır. ya da evlilik modu dediğimiz moda girilmiştir
Belki de olabilir... Şimdi hatirlatsam söylememe gerek mi var vs diyecektir.
Bu işte rahatlıktan biraz daha aşk duygusunun yatışıp alışkanlıklara dönüşmesi evlilik moduna geçiş
Zaten evli gibiyiz... Sadece akşamları ayrı evlere geçiyoruz... Gün boyu onun evindeyiz. Birlikte temizlik yapıyoruz, bulaşık yıkıyoruz, çamaşır serip katliyoruz, yemek yapıyoruz, pazar alisverisine çıkıyoruz... TV karşısında karpuz, meyve yiyip bir şeyler izliyoruz... Yani evliler de böyle takılıyor diye tahmin ediyorum
Yani o cicim sevgi kanıtlama günleri bitmiş karşılıklı birbirinizi keşfetmişsiniz ondan rahat davranıyor
Evet... İkimiz de birbirinin huyunu, suyunu, ne tepki vereceğini vs her şeyi biliyoruz. Hatta beni bana öyle bir anlatiyor ki bazen ben bile kendimi o kadar iyi anlatamam... Ağlayacakken yüzümde oluşan mimiklerimi, bir şey istecekken ki mimiklerimi, bir şey yapacakken ki mimiklerimi... Hepsini ezbere biliyor ve ben bile o söyleyince fark ediyorum...
Uyumu yakalamışsın mutluluğunu ufak tefek şeylerle bozma
Bozacak derecede bir şey yapmam ama duymak isterim gene de ne yapayım 🙂
Bunlar küçük şeyler artık seni sevdiğini davranışlarında arayıp mutlu ol, erkeklere belli aşamadan sonra biraz yapmacık gelebiliyor
Belki de öyledir... Ama ben kaşınıyorum bir dürtmem lazım 😂 şakayla karışık söylersem sanırım sorun olmaz
şu an çok olacağını düşünmüyorum zırıltı şeklinde değilde nazlanma şeklinde yapabilirsin
La g. ot uzun zamandır bana, beni sevdiğini söylemiyorsun bak diyip gülerim 😂
😂 ya sen tam kafasın
Bizim anlaşma dilimiz böyle 😂 o benden rütbeli g. ot ben comeziyim onla takıla takıla böyle oldum 😂
Benimkinde de sağlam g.. t var bende yürüyen g.. t derim 😂😂
Biz karakter açısından diyoruz 😂
Bende fiziksel diyorum kızarmış tavuk misali
Doğrudur 😂
Öyle ama 😂😂🙈
Söylesene ya ağlamayana mama yok bu devirde içten gelmesini beklersen aç bitap kalırsın
Ben söylersem ya söylememe gerek mi var zaten biliyorsun der ya da sen niye demiyorsun der.
Bu erkekler bazen kapatılsa ya
Kesinlikle ya... Bizden daha beterler. Regl oluyormuş gibi regl kafasına bile giriyorlar. Tripleri bitmiyor, hastayken zaten düşman başına dedirtiyorlar. Allah bize kolaylik versin...
Amin amin
Erkekler böyle ya ilişki ciddiyse bazı cümleler sıkıcı hale gelebiliyor. Gerek duymuyorlar kimisi doğum gününü bile unutuyor ama onu gerçekten çok seviyor
Benimki kendi doğum gününü unutuyor benimki için de alarm kuruyor. Son zamanlarda da hiç seni seviyorum demedigini fark ettim. Annemle tanıştı ve evlilik teklifi de var ortada. Bilmiyorum...
Size olan tavrı nasıl son dönemler arada arıyor mu yüz yüze buluştuğunuzda nasıl davranıyor
Yani bir fark yok aynıyız. Zaten neredeyse her gün birlikteyiz.
O halde ilişkinizde bir sıkıntı yok her gün seni seviyorum demesi de çok saçma değil mi her gün birlikte olan bir kişi zaten senin yanındaysa seni seviyordur
Şimdi ben hatirlatsam ben dediğim için demiş olacak ve ben demiyorsam sen niye demiyorsun diyecektir. Ya da söylememe gerek mi var diyecektir.
Her gün demesin zaten ama ne bileyim bu kadar uzun zaman da dememesi biz kadınlar için olumsuz bir şey
Sana üstte dediğim gibi yanında olan biri ise birbirinizi seviyorsunuz zaten seni seviyorum demesine gerek yok o cümlenin güzel anılar yaşandığında söylemesine daha hoş ve güzel olacaktır. Bir tatile gidersiniz yoldan gören bir papatyayı koparıp kulağına koyar veya saçına koyar ve sonra sana der ki ne kadar güzelsin seni çok seviyorum vs.
Hiç o kadar romantik birisi olmadı... Sadece sanırım bir iki yıl önce papatyalarin olduğu bir bahçenin önünden geçerken ben aaa ne güzeller demiştim senin gibi demişti 😂 ve bu dediğiniz en son ben yapmistim. Gittiğimiz piknik alanında bir papatya kopartıp kulağına takmistim oradan ayrılana kadar hiç cikartmamisti ve bu hoşuma gitmişti
İşte bu da anı olarak kalmış bence söylemene gerek yok bırak olduğu gibi davransın ilişkinizin kötü bir durum olduğunu hiç görmedim
Söylese de fena olmaz ama sonuçta biz duyduklarimiza önem veriyoruz
Evet kadınlar da böyle senin yaşadığın durumu biraz cinsiyete vurabilirsin kadın ve erkekler bir değil
Değil tabi ki... Biz detaycıyız ve aslında söylenmeden bir şeylerin yapilmasini bekliyoruz ama erkek beklediğimizi bile anlamıyor ki ne yapacağını nereden bilsin 😂
Yani böyle işte 😄
İltifat falan da etmiyor ama soğumuş olmasın 🥺
Hayır tabi ki beyin size yanlış sinyal veriyor. Siz sadece duymak istediğinizi duymuyorsunuz diye Kendi kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz
Bu da mantıklı, doğru olabilir belki de bu ara üstüme çok geldiği için böyle düşünüyor olabilirim
Evet öyle. Dikkatli olun farkı düşünmeyin
Teşekkür ederim umarım sizin dediğiniz gibidir
Rica ederim merak etmeyin dediğim gibi
İnşallah
Sevmiyordur yaşandı
Siz mi soylemiyordunuz
Evet ısrar ediyordu söyle diye dilim varmıyordu mk. Meğersem sevmiyormuşum
Yok ben ısrar etmem hatırlatırım. Uzun zamandır bana hiç seni seviyorum demedin falan derim. Zaten bir süre sonra söyler. Bazen siz erkekler unutuyorsunuz, farkında olmuyorsunuz bazen. Biz kadınların hatırlatması gerekebiliyor. Tabi bunun için de ısrar etmeye gerek yok ısrarla söyleyecekse hiç söylemesin daha iyi yani 😂