Ikimizde memuruz araba aldık ısrarla kendi adına yaptırmak istedi. Zaten onun adına olacakti ısrarla benim adima olsun deyince inat olsun diye benim adıma yapalım dedim. Evin erkeği benim falan dedi. Sonra sen bana güvenmiyosn falan dedi. Çok sinirlendi sizce neden böule yaptı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadinlar boyle iste. 3 kuruş haklari erkege gececek gibi olursa dunyayi ayaga kaldirirlar. Boyle cok guzelanlatmissinzaten onun adina olacakti diye ama zaten onun adina olan seye adam nasil israr etsin😄 bukadar belli etme evlisiniz artik cokayip bisey bu yaptigin
Ayıpsa o neden ısrar ediuor kendi adina olsun diye. Bu konuda katıyım benim adima olaxak diye ısrar ediyor.
Ben de onu soyluyorum israr etmesi icin birinin karsi cikmasi lazim ki o da buna karsilik talebini tekrarlasin yani israr etmis olsun. Ama sen de "zaten onun adina olacakti" demissin. Anlayimdaki yonlendirme bana senin sorun cikaran taraf oldugunu söylüyor. Kiyturik bir araba icin bile birbirinize guvenemiyorsaniz ne diye evlendiniz anlamadim. Zaten kimin afina oldugu onemli degil evlendikten aonra edinilen tum mallar kari ve kpcanin ortak mali oluyor.
Evlendikten sonra aldığınız iğne dahi, ortaktır. Kımın adına olması hıc sorun teşkil etmez :) belki arkadasları arasında muhabbet olmustur, evin reisi benım bak benım adıma falan dycektır
Ee bana güvrnmiyosn diyo bende biliyorum ortak olduğunu söylüyorum da
Evlilik inatlım değil, bi tarafın alttan almasıdır. Daha bi araba olayında bile boyle mı olucak yani? Gönlünü al geç. Çok istemiş belliki ustune olmasını , heves etmıs
Iyide ısrar ediyor. Yarın öbür gün boşansak ne olacak
Ortak olduğunu söyledikya, iğne dahi alsanız.. madem brbrnıze olan guvenınız araba kadar bile yok, nye yuva kurdunuz?
Arabayı kendi üzerine yaparsa benden izin almadan evli olduğumuz süreçte satma hakkı var mı
Evlilikten sonra alınan herhangi taşınmaz veyahut vasıta, eşinin imza yetkisi olmadan satılamaz. Diye biliyorum. Sen yinede bir avukat ark ına sor. Madem ıkıtarafında kafasında soru var, noterde ikiniz adına yaptırın. Ne o dediği olsun ne sen
Birincisi bunlari kabul etmiyor bana güvrnmiyosn diuor. Ikincisi benim adima olmasini asla kabul etmiyor. 3. cusu allah korusun ayrilirsak zaten kendi adina olan herseyi arada kaynatir ve arkadaşıma sordum kendi adına aldığı şeyi satabilir imzam olmadan
Sende oyunu kuralına göre oynarsın ozaman şimdiden
Sorun yok üstüne alsada yarın boşanınca arabada hakkın var. Evlendikten sonra edinilmiş tüm mallar ortak bölünür
Evet biliyorum neden ısrarla üstüne almak istiyo
E yapsın ne farkeder
ne fark eder kimin üzerine olduğu? ayrıca evlendikten sonra edinilen malların hepsi ortaktır ha evlenmeden önce alındıysa bilemem tabii
Benim icinde onemli değildi israr edince anlamadm
içim daraldı gene gece gece :/
Ne oldu ki
Yorumları okudum. Eşin güven vermiyor. Kaç yıldır evlisin
2
Ya arabayı üstüne yap ya da alma
Onun üstüne olursa ne gibi sorunlar olur
Altinda çakallık var gibi. İyi niyetli değil. İyi niyetli olsa başta ikimizin üstüne olsun derdi. Altaki yorumunu okudum sen benim üstüme olsun diye israr etikten sonra ikimizin üstüne olsun diyor. Ne zamandir evlisin?
Pardon 2 yildir evliymişsin. Eşine güveniyor musun
Güveniyorum bizde boşanma da pek söz konusu olmaz ama ısrar edip bana güvenmiyor musun falan demesi canımı sıktı
Fazla iyimsersin. Ya benim üstüme olucak ya da ortak de.
Evin erkeği kendisiyse kendi parasıyla alsaymış sakın öyle bi şey yapma
Ortak ikimizde aynı işi yapıyoruz aynı kazanıyoruz kendi adıma alacam diyo sen kullan ama
Sakın öyle bir şey yapma boşanırsanız çok afedersin şey gibi kalırsın. Ortak bölünür diye bir şey yok eşin sen ortak bölünsün diye dava açarken bir dava en az beş sene sürüyor. Sen davayla sürünürken adam arabanın cılkını çıkarır. Ayrıca kanun da her an değişebilir. Ya kendi adına yaptır ya da ortak
Bende dedim ki ailemden kalan param var alicam biraz da sen koy benim adıma olsun sana oderim dedim. Ortak olalim o zaman dedi. Bir evde ayrı gayrı olmaz diuo
Ayrı mayrı olmazsa hepsini senin üstüne yapsın ypk öyle dünya. Kadın parasıyla evin erkeği olmuş olacak hasbam. Sakın ha inanma sakın
Abisine para veriyor araba alırken bana kızdı sana araba falan yok desrek vermicem git kendjne al dedi
Bosaninca elinde koz olur diye
Evlendikten sonra alınan hersey ortak oluyo koz olmaz ki
Üzerine olacak ya 😂
Üzerine olsa bile ortak
Şerefsiz.
Neden
Sonuç noldu
Kesin kararım benim ustume olaxak diuo
Daha almadnzmi
Hayır
Tatszlk çikacak desene