Çok kararsız kaldım elektrikçi kendisi mühendislik firmasında çalışıyor sağdan soldan iş geldiğinde araba olmadığı için gidemiyor
Bugün 17 dairelik bir iş gelmiş kabul etmemiş araba olmadığı için
Milyonluk işler alıcam her şey güzel olacak diyor
Sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayBak şimdi sen mühür muhabbeti veyahut ben vericem ne yapıcak diye başlarsan senin eşine güvenin yoktur zaten bunu soyliyim bu ayrı bı konu ben istedim bir kere vermemiş olsaydı kesinlikle sana garantici paracı gözüyle bakan bı insan olurdum bu durumda senin vermem gerekiyor ki yine adam evin geçimi için alacak bunda bir sakınca olduğunu düşünmüyorum yazman hatta düşünmen bile hata varsayalım kaybetti bilezigini o insanın sende sevgisinin güvensizliğinin kaybolmasından ise bileşiğinin kaybolması daha mükemmel olacaktır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayVer gitsin ne diye var ki altınlar dara düşünce kullanmak için değil mi? Kaldı ki esin işi var işte elektrikçiler boş kalmaz kolay kolay yerine koyarsan veririm de geç.
10 Yorumla
11 ayHatun bencillik yapma O senin eşin o senin yuvan altın bir yere kaçmıyor ama bak İşler kaçıyor Çıkar ver düze çıkınca çok daha fazlasını alır sana
16 Yorumla- 11 ay
Verdin mi
Soran11 ayYarın gidio bakacak araba
- 11 ay
Doğru yapmışsın.
İşleri rast gelsin inşallah
Soran11 ayTeşekkür ederim altın hep olur ama araba olmazsa para kazanamaz yerimizde sayarız
Soran11 ayYani kazanır ama belli miktardan öteye gidemez
- 11 ay
Aynen öyle
Doğru yapmışsın
Rabb'im işlerinizi kolay kılsın inşallah
11 ayAlacağı işi gör, alacağı arabayı incele, bilezikle araba almak zordur. Tüm para tamam da, bilezikle mi tamamlayacak? Başka destek isteyecek kimse kalmamış mı? Güvenip ikna olmadan fedakârlık etmeye değmez kimse.
02 Yorumla
Soran11 ay5 bilezik benden alacak diğerinide kendi koyacak. Babasından istemişti vermiyor babası. Ama bende öyle düşünüyorum güvenmeden altınlarımı vermek istemiyorum
- 11 ay
En doğru kararı sen ve hislerin verecek.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Bence destek olmalısın, dostum! Bu bir yatırım sonuçta. Hayallerine ulaşabilmek için bazen risk almak gerekiyor, değil mi? Eğer bu arayış sizin geleceğiniz için bir yol açacaksa, bence bilezikleri feda etmek çok mantıklı. Eşinin azmi ve işine olan tutkusu bunu kanıtlıyor gibi.
Sonuçta, araba sadece metal bir yığını değil, onun işleri rahatça halletmesine ve daha fazla fırsat yakalamasına olanak sağlayacak. Sonrasında kazandıkça bileziklerin gönlünü alırsın zaten 😏. Hadi düşün, araba ile birlikte hayatınızın nasıl dönüşeceğine bir bak! 🚗✨20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
84
Cevap
77Cevap
Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eğer gerçekten parası yoksa verebilir sin
00 Yorumla- Arabalar konusunda 313 cevap paylaştı.
11 aySizin yardımınız oldan bir şeyler ortaya koyup size vermek istemese bu konu da tavrınız ne olur.
Evlilik ;
Hayatı paylaşmak mı dır , yoksa adamın tek başına kadının istek ve tercihlerine ne koşul olursa olsun saygı duyup destek olması mıdır?
Evlilik yapmışsınız fakat eşinizi hala yalnız bırakıyorsunuz.
Bunun farkında mısınız?10 Yorumla
11 ayEğer kazancı iyiyse araba alınca işleri iyi olacaksa tabi ki ver sonuçta kat kat fazlası sana geri dönecek. Ama şöyle yap, bir kağıda kaç gram altını hangi tarihte ne için verdiğini ve geri ödemenin nasıl ne zaman olacağını yaz kendini garantiye al. Senet yerine geçiyor bu kağıt.
23 Yorumla- 11 ay
O dediğin kağıdı iki tarafın da imzalaması gerekir ama öyle tek taraflı günlük yazar gibi yazılan kağıtların bir önemi olmaz
- 11 ay
@Cleanman58 tek taraflı olmayacak zaten iki tarafta imza atacak
- 11 ay
O zaman iyi
Bir eş olarak vermiyorum dersen de sen ayıp etmiş olursun. Çünkü kazancını götürüp kendisi tek yemiyor.
Alirda vermez korkusu yasiyorsan o ayip etmiş olur. Bu dünyanın öteki tarafı da var her türlü alacaklisin.
Vermemek senin elinde, benim eşim vermeseydi eğer bende cok şey değişirdi. Aile olmadığımızı düşünmeye başlardım.116 Yorumla- 11 ay
Erkekler zaten kendisine araba alıyor o altınla gerek yok ben vermem
- 11 ay
Kafanı çevir ve dışarıya bak erkekler altını alınca vermez arabayı da vermez sürmesi için
- 11 ay
Erkekler arabayı vermez.
- 11 ay
Diğerleri de öyle düşünüyor vermiyor eminim becermiştir. Kadının altınıyla araba alıyorsunuz o karar verir becerip becermediğine
- 11 ay
Sende yapabilirdin. Hah keşke vermeseydim beceremedi diyorsun belki de sen kaza yapacaktın. Erkekler arabasına karısından çocuğundan daha çok seviyor bilmiyor muyuz biz
- 11 ay
Ee senin aynısını yaşamayacağın ne olur
- 11 ay
Ne malum
- 11 ay
Siz kadın beceremez diyorsunuz
- Arabalar konusunda 364 cevap paylaştı.
11 ayEşini bizden iyi tanıyorsun. Buna buradan ver veya verme diyenlere hava hoş. Eşin sözünün eri mi, çalışkanlığı nasıl, iş bitiriciliği, tuttu mu kopartıcılığı nasıl; bunları hep sen biliyorsun. Buna göre karar vermen gerekiyor.
20 Yorumla Verme arabanın hiç bir garantisi yok 2 sene önce 70 bin TL ye aldım arabayı bugün tamir için verdim 100 bin bı boka çıkmıyor arabaya para yetiştirmek için 2. İş bakıyorum araba da beyaz esyda eş de sürpriz yumurta gibi ne çıkacak ne olacak belli değil
00 YorumlaYani işi icin gerekiyorsa destek olunmalı. Çoğu erkek keyfi alıyor. Normalde hayır olma derdim de mesleki açıdan zorlanıyorsa destek olman iyi olurr
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKocanıza güvenmediğiniz için vermenize gerek yok hatta evlenmeseydin daha iyiydi her şey para ise sevgi saygı güven yok demektir. İnsan sevdiğine güvenir evlenir sen bunu sorduğuna göre eşine güvenmiyosun. Ben varımı yoğumu verdim bana dünyayı verdi çünkü güvendim bu bana yeterliydi arabayı da üstüme yaptı kullandırdı. Güven önemli para geçici sadece bi araç gibi gelir gider.
11 Yorumla- 11 ay
Herkes senin kocan gibi olmuyor
11 ayvalla eger ickisi kumarı kötü karı kızı yoksa al hem senide bi yerlere götürür sadece is gibi düsünme
10 YorumlaArabalar konusunda 315 cevap paylaştı. Araba alsa bisey eksilmiyor sizden. Bilezik de yatırım, araba da. Bunu düşünmek veya sormak abes geldi bana. Aile içinde hızlıca karar vermeliydin, ki işinde kullanacak adam sen de hak vermişsin zaten.
10 Yorumlaİş sahibi adamı arabasına göre yargılarlar cebince 5 kuruş olmasın araban iyi olsun işi verirler tecrübe ile sabit
10 YorumlaVermekten başka caren yok ki doğruysa zaten vermek zorundasın yalansa vermediğin için gene sorun çıkar ver gitsin derim tabi sen bu evliligin temelinde sıkıntı görüyorsan verme başı neyse sonuda o olur
00 YorumlaAraba şart bu devirde hem işini yapar hem gezersiniz bilezikten daha mantıklı
315 Yorumla- 11 ay
O kadına vermez arabayı
- 11 ay
Adam sürer kadına vermez
- 11 ay
Ablacım arabayı daima süren kim olur? Erkek. Kadına vermez anlıyor musun sen?
- 11 ay
Ablacım arabayı kim sürüyor kim? Kendi kendine mi gidiyor bu araba
Soran11 ayKızlar niye bu kadar gerildiniz 😅😅😅😅
- 11 ay
Bu yan koltuk süsü araba kullanmayı kendine layık görmüyor
- 11 ay
@Kalplivceld her halde altınlar senin
- 11 ay
@Asi_kaptan1 evet
- 11 ay
@Kalplivceld iyi o zaman sen verme
- 11 ay
@Asi_kaptan1 zaten ben kendime araba alırım yükseltirim o altınla
- 11 ay
@Kalplivceld iyi hayırlı olsun
Hayat müşterek sonuçta adam güvenilir biri ise ver ileride yerine koyar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayİlk iş bilezikleri yerine koymak şartıyla kabul et. Eşimde elektrikci motor aldık bilezikleri satıp o sayede iş yapabiliyor. Araç olmadan okacak işler değil. Ama sözünün eriyse verin altınları
10 Yorumla
11 ayadam hayatını sana vermiş sen bileziği mi esirgiyosun sorsan hayat müşterek
15 Yorumla- 11 ay
Hayatını ona vermiş gibi görünmüyor. Kadın vermek zorunda değil. Hayat müşterek taksi tutar iş yapar
- 11 ay
@Kauren ona göre araç alınır
- 11 ay
@Kauren doblo alır ticari araç alır. Taksi derken kiralık araç diyorum
11 ayMilyonluk iş he aynen😂 Verdiği sözlere vaatlere inanma fıss olur hepsi. Arabayı verdiği vaatlere inanarak alacaksan alma ihtiyacımız var dıyosan alın
20 Yorumla
11 ayDüğünde sana takılan takı ve ziynet eşyaları yasal olarak senindir. Eşinin bunun üzerinde tasarruf hakkı sadece senin rızan ile olur. Bunlar ortak mülkiyete girmez.
00 Yorumla17 dairelik iş gelmişte etmişte yüksek ihtimalle benim düşüncem yalan, arabayı senin üstüne yapmıycaksa ne anladık o bilezik gitti gelmez iş ayrılma noktasına gelince o arabayı sana bırakmaz
00 Yorumla
11 ayEşine iki bilezik için Gönül mü koyacaksın zaten yarın bir gün tekrar onun yerine doldurur ya da sen doldurursun çünkü siz eşsiniz yani anladın mı? Ne yapıyorsanız ortak olarak kendinize yapıyorsunuz sizin yatırımınız eviniz yuvanızdan başka neyiniz var? Bugün verirsin yarın fazla olur sana yine yapar. Ona destek olmayacaksan niye eşi oluyorsun ki..
00 YorumlaEvet ver, ama arabayı senin üstüne yapsın tamamen. Geri satma gibi bir hak tanıma ona. Alırken de mutlaka kendi istediğin modeli aldır. Bugün kullanmayacaksın da ne zaman kullanacaksın?
00 Yorumla
11 ayAraba gelir durumuna göre bazen ihtiyaç bazen masraf herkes ister arabası olsun ama dediği gibi mi bilemem ama ailesiniz yanlış yapmayacapına inanıyor isen vermelisin
00 YorumlaBence kesinlikle vermemelisin, hiç olur mu öyle şey.
Ha tabi o da seni arabayı iyi kötü alırsa kesinlikle içine oturtmamalı, orası da ayrı 👍02 Yorumla
Soran11 ayVericem ya sağlık olsun altın yine olur
Ver bende verdim ama o arabı kendi üstüne yaptır ve her zaman senin de olduğunu ona göster sahiplen arabam falan de. Erkekler çünkü araba konusunda bazen değişik oluyor. Ben bileziklerimi verip araba aldım sürmeyi bildiğim halde eşim vermek istemedi anahtarı sakladı dedim hayırdır Bnmde arabam.
00 Yorumla
11 ayTabi ki de vermelisin ne içindir ki altın birikimi? Araba da ikinizin olacak siz eşsiniz..
Sizin bilezikleriniz onsuzken olmadığı gibi şu an varken onundur da..00 YorumlaAraç kiralayabilir mesela milyonluk iş sağ kiralama ile birlikte her türlü giderini karşılar işin olabilir ama altınlar sana Dar ve zor zamanlar için gerekli
00 Yorumla
11 ayArabayı sonuçta kendi evinize alacaksınız kendi işinize kullanacaksınız kocan o senin o bilezikleri de o veya ailesi almıştır Allah bilir. Ne kadar iğrençleşmeye başladı insanlar yahu...
12 Yorumla- 11 ay
Ki herkesin aksine şöyle bi tahminim var bence öyle bir iş gelmedi🤣
- 11 ay
Ama gelme ihtimali var
11 ayHem eşim deyip hemde vermelimiyim diyorsun iyi günde kötü günde diye imza atmadınızmı onun olan senin senin olan onun değilmi bu nasıl eşlik
215 Yorumla- 11 ay
Kadın olunca iyi günde kötü günde diyin 😄😄 altınlar erkeğin hakkı olsaydı kuruş vermezdiniz
- 11 ay
😄 erkek kim için çalışıyor acaba kadın kazanır kendine erkek kazanır ailesine
- 11 ay
O eskidendi
- 11 ay
Çokta eski gibi değil halen senin olan kocanın olamıyor ama kocanınki senin
- 11 ay
Aynen erkeklerde öyle diyordu
- 11 ay
Ben erkeğim öyle diyorum
- 11 ay
Hemcinslerin öyle demiyor
- 11 ay
Hemcinsim olan öyle der onlar prensestir
- 11 ay
Erkekler şimdi kadından para istiyor
- 11 ay
Altın istemesine ise lafın yani varsa verilmeli birlik sonuçta
- 11 ay
Yok verilmemeli altın sizin hakkınız olsa vermezsiniz mesela araba alınca vermiyorsunuz kullansın diye kadına
- 11 ay
Vermeyene söyle onu araba alınıyorsa o parayla kadınında hakkı sürebiliyorsa sürer süremiyorsa da onunda gideceği yere götürülür getirilir sizin evlilikten anladığınızı ben anlayamıyorum
- 11 ay
Erkekler kadının altınını ister sonra benim arabam vermem der
- 11 ay
Ben şahsen erkekten bu yüzden altın istemeyeceğim araba alsın altın yerine bana benim üstüme
- 11 ay
altın olmak zorunda değil olabilir de benim arabam vermem diyenle zaten evlenmeyin yav evlilik benim senin olan bir müessese değil bizim olacak bir müessese ben öyle yetiştim bunu biliyorum yıllarca annem araba kullansın diye uğraştı babam annem istemedi hiç evin içinde kimsenin benim diyeceği bişey olmadı kime lazımsa o aldı gitti annemin işi varsa o götürüldü bana gerçekten diğer türlüsü saçma geliyor iyisi de beraber kötüsüde çünkü aile olmak budur
Aslında evliliklerde böyle şeyleri konuşmak bile hiç hoş değil. ama tabi öyle şeyler duyuyoruz ki
00 Yorumla
11 ayBence verme o senin geleceğin yatırımın bozduğunu daha yeri gelmez satın cokmpahslandi vede artacak zarar etme
02 Yorumla- 11 ay
Altın gerçekten aldı basi gidiyo biraz daha fırlarsa doları yüroyu geçecek en iyi yatırım aracı altın. Araba her şeyi masraf alsın bir motor sürsün
11 ayAraba önemli birde iş yapacak bak yerine koyar bence sağlam bir anlaşmayla ver gitsin bilezikleri X2 isterim de felan 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAraba için alacaksa (neden böyle dedim çünkü bazılarının kötü alışkanlıkları olabiliyor o yüzden dikkatli olmak gerekiyor) ve bileziklerden de çok istemiyorsa verebilirsiniz ama yine de siz bilirsiniz.
00 YorumlaAltın 5500 TL olacak gramı araba fiyatları yazdan sonra düşücek bir erkek olarak sakin boyle bir hataya düşme derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBen olsam verirdim sonuç olarak araba ikinizin olucak sende biniceksin beraber geziceksiniz ve eşinin daha fazla kazanmasını sağlayacak. Kazancı artınca sana bilezik alır herhalde gönlünden gelir hahah
00 YorumlaEvet sonuç itibari ile araba öncelikle ihtiyaç ayrıca yatırım için de kötü değil arabanın sana faydası var
00 Yorumla
11 ay17 dairelik işi herkes kabul eder ama araba yüzündense iptal edilmesi saçma bence verme bu işte bir iş var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ay17 dairelik milyonluk işi taksi tutup yapsın kaçırmasın 👍 sonuçta araba arabadır ha taksi ha kendi arabası. Para kazandikca kendi parası ile alır arabayı, güveniyorsan ver elbette fakat burada sorduğuna göre pek güven yok.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 600 cevap paylaştı.
11 ayBunu soran kişi başta evlenmezdi hem aynı yataga girip seks yapacaksin hem de böyle tırı vırı seyler yapacaksınn
10 Yorumla Ver bileziği napıcan araba alırsınız rahat edersnzi
10 YorumlaSöz al ondan ilk iş aldıklarını yerine koymak olsun
00 Yorumla
11 aybence verme , acil durumlar için saklamalısın , biraz daha sabredip para biriktirsin ne var
00 YorumlaVerme bileziklerini geri yapmaz arabaya da sadece kendisi biner
00 Yorumla
11 ayVer tabi ama 17 dairelik is gelip araba olmamAsi ilginc
00 Yorumla
11 ayBu soruyu vereyim mi diye buraya sorman bana saçma geldi o eşin senden hayırlı bişey için istemiş
00 YorumlaHayır verme onlar senin hakkın sonra arabayı kendileri kullanıp kim bilir kimlerle takılacak
00 YorumlaBen eşim istemeden vermiştim hepsininaraba alalım diyr
00 YorumlaNiye vermiyorsun ki eşin o arabayı başkasına mı alıyorsun sanki
00 Yorumla
11 ayVer canım o arabaya sen de binmiycen mi zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayİş yapıcam deyip alacak arabayı sonra her akşam geç gelecek işler yoğun diyecek sen evde kös kös otururken o metresi ile ķöşe bucak araba ile gezecek inanmıyorsan dene gör
00 Yorumla- Arabalar konusunda 398 cevap paylaştı.
11 ayVallahi biz ev alacağımız zaman eşim çıkardı tüm bileziklerini verdi
00 Yorumla
11 ayEvlisiniz ve birbirinize destek olmalısınız. Bundan daha normal ve doğal bişey yok m
00 Yorumla
11 ayVer tabi ya sende kullanırsın her şey ortaktır eevlilikte
00 Yorumla
11 ayEsin senin o ya. Böyle işler geldiğinde o istemeden senin düşünmen lazım bence.
019 Yorumla- 11 ay
Geri vermez üstüne konar Allah aşkına hiç mi şahit olmadınız
- 11 ay
Geri gelmez üstüne konar nasıl bir cümle 😂😂
- 11 ay
Gerçekler 😄😄
- 11 ay
Siz karı koca değilde, ev arkadaşı gibisiniz sanırım. Evlilikte senin benim diye bir şey olur mu?
- 11 ay
Sence Türk erkeğinden koca olur mu? Sen hiç şahit olmadın mı erkekler kadının altınıyla araba alır ama kadına kullanması için vermez
- 11 ay
Bu durum aklına kullanabilen insanlarda olmaz. Erkeğin dediğinden çıkmayan, erkeği elinde tutamayan kadınlarda olur.
Bugün bileziğini verirsen, para kazanmaya başladığında verdiğini iki katına çıkarmak senin elinde. Kadında biter iş canım. - 11 ay
Ablacım öyle senin elini masaya vurmanla olmuyor o işler adam senin bileziğin alır gider iş kurar sana da altın maltın vermez sonrada gider boşanırsın altınlar adamın yanına kar kalır arabasına biner sende izlersin
- 11 ay
İşte bu durumlar aklını kullanamayan kadın için geçerli.
- 11 ay
Sen istersen edison ol erkek istediğini yaptı mı zekada güçte yetmez
- 11 ay
Muhtemelen baban ve çevrendeki diğer erkekler baskın karakter, bu yüzden böyle düşünüyorsun.
- 11 ay
Alakası yok erkekler böyledir siz diş geçiremezsiniz
- 11 ay
Erkekler sizden altını aldı mı arabayı vermez hibe etmez size
- 11 ay
Sakın böyle yazık etme kendine
- 11 ay
Ben altınımı vermem zaten araba alsın diye
- 11 ay
Zaten seninle evlenecek olana şimdiden üzüldüm 😂😂
- 11 ay
Ben seninle evlenecek olana sevindim ya da evliysen kocan şanslı adama şak diye bilezikleri verirsin adam yaşar sen kendine yazık edersin
- 11 ay
Birinden bir şey almama vs ihtiyacım yok. İşim iyi, maaşım iyi çok şükür 😬
- 11 ay
Ne güzel daim olsun
- 11 ay
Amin canım. Sende kendi ayakları üzerinde duran, kimseye muhtaç olmayan biri ol inşallah 🙏🏻
11 ayAyyy bu erkeklerinde araba için kadının kolunda ki iki bileziğe göz dikmeleri ayar ediyor beni
00 YorumlaKız ver gitsin. Sonra yapsın ama yine bileziğini. O senin mehirin.
00 Yorumlahesap kitap yapın
kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyin00 YorumlaVer tabikide serbest meslek is yapan adam o bilezigin bi kac katini zamani gelince yerine koyar.
00 YorumlaBilezikleri düşünüp kahrolmam diyosan ver😂
00 Yorumla
11 ayBende olsa veririm biriktirdigimiz paraya araba için bileziklerimi koymak istiyorum
00 YorumlaVer sende sonra geri vereceğini biliyorusan
00 Yorumla- Devamını Gör (101)
Devamını Gör(146)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği