Güncellemeler
1 yıl
Şunu da belirtmek isterim ki galiba insan bekar olunca evlinin halinin anlamıyor. Hiçbir kadın ama en çokta akıllı kadın böyle şeylere izin vermez. Kendi bekar olduğu için anlamıyor ama bir evlense onun eşi bu kadar bile verdirmez. Hatta eşim bile dedi kimsenin eşi izin vermez diye şahitte olmuş bir kere hem para olayında hemde böyle araba olayında adamların karısı istememiş gayet normal yani. Herkesi yuvasında huzurlu bıraksa şu bekarlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hoş bir durum değil ben kırk yıl kalsam istemem abim bana arabayı al git diyor ben almıyorum almam ya ne gerek var.
En son beni öne attı işte duruldu. İnsan düşünmeli yani benim 15 senelik kardeşim dediğim bir kız var yediğim içtiğim ayrı gitmezdi oda evli onun arabası olsa eşinin bile direkt değil onun arabası olsun asla isteyemem. Düşünürüm ki bu evli kocası ne der? Evli insanlar tek başına karar alamaz karısıyla kocasıyla alır. Kocası yok dese arkadaşımın kocasıyla da arası bozulabilir bana da mahçup olabilir hiç gerek yok ben ilk karşı tarafın eşinin ne diyeceğini düşünürüm bekarlıkta ki gibi tek düşünme seçeneği yok.
İşte herkes bir değil herkes bizim gibi düşünceli değil , sorun çözülmüşse sıkıntı etme ya boş ver
Aynen öyle insanlar çok garip. Kendi bekar ya kendi gibi eşimin de tek başına düşünebileceğini sanıyor.
İyi olur inşallah
Valla araba emanet vermeyi sevmem kazada değeri düşer olan size olur
En son beni öne attı işte duruldu. İnsan düşünmeli yani benim 15 senelik kardeşim dediğim bir kız var yediğim içtiğim ayrı gitmezdi oda evli onun arabası olsa eşinin bile direkt değil onun arabası olsun asla isteyemem. Düşünürüm ki bu evli kocası ne der? Evli insanlar tek başına karar alamaz karısıyla kocasıyla alır. Kocası yok dese arkadaşımın kocasıyla da arası bozulabilir bana da mahçup olabilir hiç gerek yok ben ilk karşı tarafın eşinin ne diyeceğini düşünürüm bekarlıkta ki gibi tek düşünme seçeneği yok.
Eşinde canım var mı biraz
Anlamadım? Eşim pek hayır diyebilen biri değil iyilik timsali bir insan. Çok sinirlidir sinirlenince de merhametsizdir ve genelde agresiftir ama aşırı merhametli yardım etmeyi çok seviyor onu yine ben durdurabiliyorum. Bende onun aksine aşırı sınırları olan ve sadece yardım edilmesi gereken muhtaç insanlara yardım eden biriyim.
Direk yol veriyorum bende evliyim gereknyok bu duruma ya itici bindurum
İnsanlığımız var acil durumu olur bindebir al ama hergün değil ayda yılda 1 kız arkadaşını ben neden aile arabama bindireyim ya da sen gezeceksin ben neden sana vereyim? Günlük zamanda hergün istiyor eşim evdeyken işten sonra akşamları hep istiyor bir kere bize sormadan uzağa gitti arabanın muayenesi de yoktu.
Zor durumda olunca nelki ama surekli olunca yapmam
Aynen bende aynı. Cenaze ve çok büyük hastalık ancak Buda zaten bindebir olacak iş.
Aynen kocanin buna sinir koymasi lazim bos yere seni geriyo
Zamanında çok gerildim ama neyse ki duruldu birdaha asla vermem diye de yemin etti.
;)) hakkindan gelmissin tuttum seni :)
Bende eşim de baskın karakterleriz. Ama şu var ben onun eşiyim yani değil arkadaşı anne babasından bile önde gelirim oda bende öyle. Anne babadan önce geliyorsam arkadaştan mı önde gelmeyeceğim? Tabi dediğimi yapacaktı ☺️
Ahahss zekinhatun severiz :))
Teşekkürler 😀 Sende evlisin galiba senden de araba isteyen oldu mu
:) evliyim evet binkosi olmustu niniki verdim sonra baktim bikmiyon:)) hayatimdan ciksrdim. :)))
Eşinle konuş. Plan yap o tarihlere. Planımız var desin. Ölüm kalım meselesi hariç
İnsanlığımız var acil durumu olur bindebir al ama hergün değil ayda yılda 1 kız arkadaşını ben neden aile arabama bindireyim ya da sen gezeceksin ben neden sana vereyim? Planlık durum yok çünkü günlük zamanda hergün istiyor eşim evdeyken işten sonra akşamları hep istiyor bir kere bize sormadan uzağa gitti arabanın muayenesi de yoktu.
Enteresan. Eşinle konuş. Hayır demeyi öğren eli bence.
Eşim pek hayır diyebilen biri değil iyilik timsali bir insan. Çok sinirlidir sinirlenince de merhametsizdir ve genelde agresiftir ama aşırı merhametli yardım etmeyi çok seviyor onu yine ben durdurabiliyorum. Bende onun aksine aşırı sınırları olan ve sadece yardım edilmesi gereken muhtaç insanlara yardım eden biriyim.
Konuş. Beni rahatsız ediyor de.
Bunu adı gibi biliyor zaten çocuğa daha da vermiyor
Eee daha ne vermez olmuş işte
ne kıskançsın
Kıskanç değil akıllı bir kadınım ve evli bir kadınım. Malımı kimseyle paylaşmam. Hele sürekli asla. İnsanın sınırları olur olmalı sınırları olmayan kimse yol alamaz.
burçlarınız ne eşin yay burcumu
Aslan burcuyum eşim terazi
Ne yapsanda boş
Herşeyin bir sınırı vardır. Sizinde sınırlarınız olmalı ve artık red etmeniz gerekir. Kocanızla birlikte konuşup yol almanız gerekir
Eşim pek hayır diyebilen biri değil iyilik timsali bir insan. Çok sinirlidir sinirlenince de merhametsizdir ve genelde agresiftir ama aşırı merhametli yardım etmeyi çok seviyor onu yine ben durdurabiliyorum. Bende onun aksine aşırı sınırları olan ve sadece yardım edilmesi gereken muhtaç insanlara yardım eden biriyim.
Kocanın arabası senin değil
Evliyiz ya hani senin benim olmaz evliler arasında bilmiyorsan öğren. Eğer sen ben varsa eş değilsindir.