Eşimin arkadaşı sürekli arabamızı istiyor bu yüzsüzlük değil mi?

Eşim beni çok sinir ediyor daha doğrusu arkadaşı. Bizden defalarca üst üste araba istiyor. Biz evli barklı insanlarız. Bizden araba ne hakla istiyorsun? Bekardan bile bu kadar üst üste araba istenmez kaldı ki evli adamdan hiç istenmez. Mal canın yongasıdır bu büyük bir mal sana ne diye verelim? Birde hadi istedin üst üstte bari isteme. O kadar yüzsüz ki hergün üst üstte araba istedi kocam da verdi nedeni hem iyilik sever biri olması hemde her şeyden önce o çocukta ona yardım etmiş biri hergün konuştuğu iyi bir arkadaşı. Ama çok geveze ve düşüncesiz bir tip. Kocamla 5 yıldır arkadaşlar. Sanki kendi arabası gibi hergün abi araba lazım diyip arabayı istiyor. Kocam gibi adama bile fazla geldi artık isyan etti. Yardımları olmasa bu kadar vermezdim suyunu çıkardı dedi. Ben olsam yerinde vermezdim mesela bende kocama çok kızdım en son daha araba veremem karım kızıyor çok acil durumun olur hastane cenaze o zaman da ancak ben seni götürürüm dedi çocukta tamam dedi ama yine istemişti galiba sonra kocam daha vermedi. Benimle arası bozuluyor zaten verse. Düşüncesizliğin de bu kadarı bekar can ciğer arkadaşlarından bile istemiyor kocamdan istiyor. Kocam da diyor ki hata bende ben iyi alıştırdım onu. Hiç böyle yüzsüz insanlar gördünüz mü benzer olay yaşadınız mı? Yaptığı çok ayıp değil mi?

Güncellemeler
1 yıl
Şunu da belirtmek isterim ki galiba insan bekar olunca evlinin halinin anlamıyor. Hiçbir kadın ama en çokta akıllı kadın böyle şeylere izin vermez. Kendi bekar olduğu için anlamıyor ama bir evlense onun eşi bu kadar bile verdirmez. Hatta eşim bile dedi kimsenin eşi izin vermez diye şahitte olmuş bir kere hem para olayında hemde böyle araba olayında adamların karısı istememiş gayet normal yani. Herkesi yuvasında huzurlu bıraksa şu bekarlar.
Eşimin arkadaşı sürekli arabamızı istiyor bu yüzsüzlük değil mi?