Tabi tabi tani bak izle görürsün en yakın zamanda öyle olmaz böyle olur işte sanlar ke dilerini vaz geçilmez sanmaları bunkadar değersiz hapci olduklarını bilseydim değerimi bukadar düşünmezdim olsun yapacak birsey yok deneyim oldu benim için bej bilmiyorum derdi bu siteyi okadar söylerdim ona hep bilmiyorum diyordu meğer ise amaçları farklı KS canlar diyede naber diye soru paylaşıyor kendi kendine yasattirdigin ne varsa hersey için tesekurler KS canlar
Çiftler arasında özel hayatın olması oldukça önemlidir. Özel hayat, çiftlerin bireysel alanlarını korumalarına, gizliliklerine saygı duymalarına ve kendi özgürlükleri ve kişisel alanlarına sahip olmalarına olanak tanır. İlişkilerde özel hayatın olması, çiftlerin sağlıklı ve dengeli bir ilişki sürdürmelerine yardımcı olur.
Özel hayatın olması, çiftlerin kendi kişisel ilgi ve aktivitelerine zaman ayırabilmelerini sağlar. Bu, bireylerin kendi öz benliklerini korumalarına ve kişisel hedeflerine odaklanmalarına yardımcı olur. Aynı zamanda, bireylerin kendi arkadaş çevreleri ve hobileri olması, ilişkilerinin dışındaki sosyal bağlarını sürdürmelerine yardımcı olabilir.
Bireylerin özel alanlarına saygı duymak, güven ve bağlılık duygusunu güçlendirir. Her iki partnerin de özgürlüğüne ve kişisel alanına saygı göstermek, sağlıklı bir ilişki için önemlidir. Çiftler, birlikte zaman geçirirken aynı zamanda kendi özel alanlarına sahip olmayı ve ihtiyaçlarını dengelemeyi öğrenmelidir.
Ancak, özel hayatın olması, ilişkide tamamen izole olmayı veya tüm bilgileri gizli tutmayı gerektirmez. Sağlıklı bir ilişkide, açık iletişim ve güven, çiftlerin birbirlerine karşı açık olmalarını ve önemli konularda birlikte hareket etmelerini sağlar.
Sonuç olarak, çiftler arasında özel hayatın olması, her iki bireyin de kendini geliştirebileceği, özgürce ilgi ve aktivitelerine zaman ayırabileceği ve kendi öz benliklerini koruyabileceği sağlıklı bir ilişkinin önemli bir parçasıdır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
her ailenin dinamiği farklıdır … ama dişi kuş yapar yuvayı kuralınca… evin huzurunu düzenini kadının mutluluğu sağlar…
özel alan derken Türkiye’de bu işin bence ucu kaçtı … eş dost akraba … eşinden gizli borçlanmış dolabdırılmış oluyor? Nasıl oluyor? Eşi nasıl bilmiyor? Bu enteresan bence…
Evli değilim ama cevaplamak istedim. özel bence olmamalı yani bir kişi eşinden hiç bir şeyi bence saklamamalı ama bu demek değil ki hiç kendine zaman ayırmayacak ya da yalnız kalmayacak. eğer olacaksa da çiftler arasındaki özel alan ve sınırlar, iletişim yoluyla netleştirilmelidir. İlişkide açık iletişim, birbirine ihtiyaçları ve beklentileri ifade etmek ve anlamak için önemlidir. Örneğin, bazı çiftler belirli zamanlarda kişisel hobilerle veya arkadaşlarla vakit geçirirken, diğer zamanlarda birlikte geçirebilirler. İhtiyaçlar ve beklentiler doğrultusunda bir denge kurulmalıdır.
Zaten evliliklerinin bitmesinin en büyük sebebi bu. özel alan ihlali... ve sürekli dib dibe olmak. Yatak odasinda her şey serbest .. ama şu günlük yaşamda... her şey müdahale... her şeye bir karışma isteği... bir süre sonra sıkıcı ve katlanilmaz oluyor... yeri geldiğinde erkek kişisi arkadaşlarıyla vakit geçirirken... yeri geldiğinde de kadın da arkadaşlarıyla vakit geçircek... sık boğaz edilmemeli...
Merhaba, Çiftler arasında özel diye bir şey olamaz, olmamalıdır. Eşimden gizli saklı ayrı gayrı bir şey istemem, hoşuma gitmez ki bunu evlenmeden önce dile getiririm. Çiftler arasındaki özel hayatı aşka ve sevgiye ihanet olarak görüyorum..
Eşimin her şeyine karışabilirim ve eşim de benim her şeyime karışabilir. Özelim olmaz...
Özel hayat değil, özel alan vardır. Çiftin arasında gizli saklı özel bir şey olmamalıdır. Ama tarafların zaman zaman kendi kendine de vakit geçirebileceği, istediği gibi sevdiği şeyleri yaşayabileceği özel alan her zaman tanınmalıdır.
Özel hayattan kastım, kişilerin; anne-babayla, kardeşlerle, arkadaşlarla hatta ilerleyen dönemlerde çocuklarla bile özel bir alanı olmalı. Her dakika yapış yapış gezilmez, her şey birbirine anlatılmaz sonuçta.
Ya arkadaslarla vakit gecirilmeli, evde herkesin bi hobisi olmalı ve ona vakit ayırmalı mesela. Her zaman dip dibe olmaz. Ama benimle uyumak zorunda, benimle yemek yemek zorunda, benimle alışverişe gelmek zorunda gibi gibi şeyler. Bu yüzden evleniyoruz bi zahmet yani yoksa ev arkadaşıyla takılırdık
Özel hayat tabi ki olmali yalnız algi olmamali işte telefonu istendiğinde bu benim özelim bakamazsin gibi madem cekinecek korkacak birseyin var telefonu verirsin demi.