Arkadaşlar benim bi erkek hocam var okulda hep beni koruyor biri bana laf soksa hocam ona 10 katını laf sokar o kişiye ve beni hep savunuyor ben uyurken yanıma gelip beni montuyla örtüyor ve her sınavda o sinifindan çikip bana yiyecek getiriyor telefon şifresini bile vermiş bana ve onun dersinde onun telefonuyla oynamama izin veriyor geçenlerde bana berbere gideceğini söyledi ve bana dediki beğendin bi model seç aynısını berbere gidip yaptiriyim dedi ve sectigimin modeli aynısını yaptırdı sonra yanıma geldi nasıl beğendin mi diye sordu bende beğendim dedim arkadaşlar onun tersinde kitap terter getirmeğim halde sözlü sınavından 100 verdi ve mezun olduğumdan 1 ay sonra numaramı kaydeti ve her bir şey baylaştigimda ilk kişi hocam görüyor sizce neden beni koruyor ona sorduğumda ben sana değer verdiğim için koruyorum dedi sizce bana ne demeye çalışmıştı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
zamanında bende böyleydim hocamla sonra evlendik 2 yaşında bi kızımız var
Şaka yapıyorsun
yoo neden şaka yapayım ki
Gördün mü yorumu gördün mü olayı
Nasıl tanistiniz
Benim hocam niye böyle yapardı ki
o geçici görevlendirmeyle gelen edebiyat hocamızdı ben de edebiyata çok düşkündüm ama önceki hocamı çok sevdiğim için başta nefret ettim ondan sonra gelip şiirlerimle özel olarak ilgilenmek istediğini söyledi beni bir iki kere birilerine karşı savundu derken samimileştik gideceği gün numarasını buldum ağlaya ağlaya aradım gitme diye
Benimkine çok benziyor ya😮
Sonra
buluştuk son güne kadar bi defter yazmıştım duygularımla ilgili onu verdim buluştuğumuz gün baya kalın bir defterdi 3 ay kadar sonra geri dönüş aldım
Ya bir ay önce ben mezun olduğum daha 2 gün önce numaramı telefonuma kaydeti sence neden mezun olduğumdan sonra telefon numaramı kaydeti ve paylaştığım şeyleri ilk o kisi bakıyor
Sonra noldu o tefterden sonra
Ve bana hep gözlerinin içine bakarak şarki söylemek istiyorum derdi ve hep aşk şirleri söylerdi bana ve mezun olmadan bir gün önce bahçeye yanyana oturduk ve aşk şarkısını açtı ve telefonunu ikimizin aramıza koydu ve telefon sesini yükselti sence neden böyle yapmıştı
hoşlanıyor işte Rabbim hayırlısını nasip etsin o defterden sonra sen liseyi bitirene kadar sana yaklaşamam ama beklerim dedi
Cidden mi başka ne dedi peki
hiçbir şey demedi beklersen beklerim dedim bekledi bekledim sonuç olarak evliyiz
Ne güzel peki nasıl ailene söyledin ailen nasıl kabul etti ve biliyorsun ki erkek hocalar hep öğrencileriyle oturur konuşur güler sarılır sen kocama hiç kıskanmıyor musun
ailemin karşısına geçtim ben bu kişiyle evlenmek istiyorum izin verirseniz verirsiniz vermezseniz de kendi mesleğim de var size muhtaç değilim yüzünüze bakmam gider evlenirim dedim biraz mecbur bıraktım kısacası öğrencilerine gelirsek oğuz çok samimi biri değil yani konuşur güler ama temas etmez sorun olmuyor o yüzden
Hocamda öyle ya sonra noldu
evlendim işte sonra da çocuk yaptım daha ne yapacağım -tabii üniversitemi bitirdikten sonra-
Sizce benim hocam ne yapmaya çalışıyor
bilemiyorum
Yılandan önce sabine sırnasiyor sonra sürekli boyunu ölçüyor sonra zamanı gelince sahibini yutuyorrr
Korkutma beni ne demeye çalışıyorsun
Senide yemesinler diyorumm
Neden öyle diyorsun açık açık konuşur musun
Fazla samimi olma diyorum herseyini anlatma diyorum kisel sorunlarını mesala
Neden ki🥺
Kime anlatiyim
O kimse bilmediği sırlarımı biliyor
Demeki sede istiyon hocanı
Hayır ne alaka
Onunla sadece arkadaşim
Sana deger veriyor. Yas farkiniz nedir?
Ben 18 o 35
17 yas farkiniz var. Iki sebep olabilir ya senden hoslaniyordur veya kiz kardesi olarak deger veriyordur.
Cidden mi ama adam evli çocuğu var
Ve hep bana senden iyi bir anne olunur diyor
O zaman araya mesafe koyun. Evli ve cocugu var sakin yesil mesaji bile verme basini yakarsin 😳
Seviyor seni ışık yaksan miker
Anlamadim
Beni sevdiğini nerden biliyorsun ki
Senin onu beğenmeni istiyor gözüne görünmeye çalışıyor seni seviyor ilişki isteyebilir veya sevgili olmak
Ya adam evli çocuğu var
Peki neden ilgileniyor Sence seninle bu kadar kör bakıyor telefonun şifresini veriyor sence
Bilmiyorum ben sana soruyorum neden böyle yapiyor
Ve neden telefon şifresini verdi
Güven verdi sana bir şey yaşamak ustiyor
Ne gibi şeyler
Dm gelsene
Neden
Burdan ne yazayım yaşamak istiyor iste
Sen bana mesaj at
Ekli değilsin ekle
Mesaj attim
değer veriyor
Cidden mi