Pozitif ve hayat dolu biriyim ama bütün tanıştığım kızlar ve flörtlerim dertli, stresli, psikolojik olarak sıkıntılı neden böyle?
2 ay
Dertli kızlar hep beni buluyor?

Pozitif ve hayat dolu biriyim ama bütün tanıştığım kızlar ve flörtlerim dertli, stresli, psikolojik olarak sıkıntılı neden böyle?
Bende ne zaman bir kızdan hoşlansam ya ciddi hastalığı oluyor, hastalığından dolayı gönül işlerinden uzak durduğu için reddediyor, ya da ilişki mağduru oluyor. Ne yaparsan yap yazgının önüne geçilmiyor
Aynısını bende yaşıyorum
Kör talih * kader😏
Kader kısmet nasip
Sen sadece dıştan enerjiksin demek ki psikolojik olarak aslında bilinç altında negatif duygu ve düşünceler yatıyor. Enerjin o yönde ve kendine de bilinç altındaki halin gibileri çekiyorsun.
Evet güzel biryere değindiniz teşekkür ederim peki bilinçaltımızı nasıl temizleyebiliriz tavsiyelerinizi bekliyorum
15 seans gitmiştim emdr terapiye devamını getirelim o zaman ve daha etkili terapi yöntemlerinide uygulayalım
her şey pozitif ve mutlu bir yaşamı yaratmak için başlayalım o zaman
Harika tavsiyeniz için teşekkürler değişimleri paylaşacağım sizinle her şey güzel bir hayat için
Cevap
2Cevap
Erkekler yüzünden olabilir 😂 kiminin abi derdi kiminin baba derdi kiminin koca derdi kiminin sevgili derdi hep kadınları yıpratıyor bu erkekler
cinsiyete göre değil karaktere göre kıyaslarsak insanları
demekki öylelerini çekiyorsun kendine. zaten mutlu insanda kalmadı yav
Evet çok ilginç geliyor bana
Ak eskiden beni de buluyorlardı şükür bayadır yoklar
Bence şu aralar dertli olmayan insan yok 😅😅
Anlamıyorum türkiye olarak güzel şeyleri hak ediyoruz
Birbirinizi tamamlayın diye
Ülkece öyleyiz
Böyle olmayalım o zaman sence niye bu insanları çekmemin sebei ne olabilir
Seni ilaç olarak görüyorlar.
Bende bugünlük değil ömürlük duygular besleyerek hayatıma devam etmek istiyorum zamanımı doğru insana ayırmak istiyorum tabiki desteğim olucak her daim
seni derman olarak görüyolar demek ki
Bende zamanımı doğru insana ayırmak istiyorum sonuçta bugünlük değil ömürlük duygular beslemek istiyorum
iyi günde kötü günde demişler ama
Öyle tabiki her daim böyle olucak ama böyle yapmaları bana çok garip geliyor
garip gelmesin dertli insan çok
Herkesin derdi var
Erkolar yüzünden
Erko değil erkek, cinsiyete göre değil karaktere göre kıyasla insanları
Offf tamammm ENNNN sensin kanka
Hayır ENNN Kral sensin :D ben sebebini merak ediyorum niye olabilir sence
Yani şöyle söyleyebilirim yaşanmışlıklar olunca insanın psikolojisi resmen s.. kiliyor afedersin ama en kaba tabiriyle böyle sonra işte ya yarabandı arıyoruz ya da istem dışı içimizdekileri karşı tarafa yansıtıyoruz gerçekten mental olarak güçlü kalmak bizi zorluyor olur olmadık yerlerde ağlıyoruz mesela anksiyete krizlerine giriyoruz
Çok iyi anlıyabiliyorum ama bende doğru insana zamanımı ayırmak istiyorum bugünlük değil ömürlük duygular beslemek istiyorum dertli olabilir zor durumda olabilir tabiki elimden gelenin en iyisini yaparak destek olacağım
Destek olursan friendzone a düşebilirsin çok da ilgilenme bence çünkü insanlar iyi niyetli değiller
Hayattaki en önemli duygu sevgi ve güvendir, aynı zamanda her şey kader kısmet nasiptir hayatta
Kendıne cekıyorsun
Bunun sebebini merak ediyorum
En İyi Cevap