Neden beni, dengesiz kızlar buluyor?

Doğru dürüst birini bulamıyorum. İlle sanaldan mı bulmam lazım birini. Sanaldan bulduklarım hep boş yapıyor vaadlerde bulunuyor sonra. Onlarca sözden birini tutmayıp, gidiyor. O şarkıyı da bir erkek besteledi. İncirler olana kadar kalsaydın bari, onlarca sözden birini tutsaydın bari.. Neyse gerçek hayatta çevreden de birini buliyim tanışiyim dedim. İlle bir vesileyle birileri olmadan , arkadaş çevresi olmadan birisi bulmak zor. Buna rağmen kendi çabamla kızlarla tanışıyorum. Gerek spor salonu'nda. Gerekse gittiğim kurslarda. Kurslar haftada bir oluyor. Haftada bir görüyorum. Hergün görüşsek, ve saatlerce sürse eminim bişey olur. Ama haftada bir ve bir saat olunca ve çok abaza erkek etrafda olunca. Kızların seçeneği artıyor. Bi ilgi gösterip bir çekiyorlar. Neyse örnek veriyim. Birgün tekne turuna gittim. Dans kursu düzenlemişti. Orada bir kız vardı benimle bakışıp, duruyordu, dans ettik falan, sonra yanına gittim, şezlonga, konuştuk, birden soğuk yaptı. her şey güzeldi halbuki. Amacını anlamadım. Bir keresinde de, spor salonunda birini gördüm. İlk görüşümdü ilgisi vardı bana bakıyordu. Genelde erkekler kızlara bakar kızlarda ego yapar. Bu tam tersiydi. Neyse konuştum tanıştım. Fazla uzatmadan numarasını aldın ve spordan çıktım. Mesajlaştık ve hep soğuk mesajlar. Konuşmak istemez gibi. Sonra ilişki düşünmüyorum demeler. Ne kadar dengesiz kız varsa hep beni buluyor. Ne yapmalıyım?

Neden beni, dengesiz kızlar buluyor?