Kizlar sorum size flört ettiğim kızı yemeğe cikaricam evinden alıp böyle bir araçla gitsem hoş olur mu şu an elimde. bu var yoksa gidip araba falanmi. kiralayayim flortunuz böyle bir araçla gelse ne dersiniz sizde nasıl bir izlenim bırakır Doblo tarzı bir araç olduğu için soruyorum sizce arabamıkiralayayim?
Flörtü Doblo tarzı bir arabayla almaya gitsem hoş olur mu?
benim kişiye göre izlenimlerim aracına göre değişmez (tabii kullandığı araç modifiyeki bir tofaş değilse çünkü onların kafa değişik) her neyse işte karakterini beğenmişim bir şekilde hoşlanmışım elektrik almışım ki buluşma gerçekleşiyor o zaman binerim dobloya da sıkıntı olmaz bu arada dobloları görünce hep aklıma gelen 20’li yaşlarımdayken ilk kullandığım araç benim dobloydu hatta bu resimdekinin birebiri 😂😂
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence kesinlikle dobloyla git. Bu yüzden sana ters yaparsa zaten halden anlamayan paragöz biridir seni üzer. Erkenden belli olur. Bi sorun yapmazsa da kafa dengi bi kız demektir ve zaten ortada sorun yoktur. İcini rahat tut. araba kiraları da uçmuş zaten, kiralama sakın, yazık parana
arabada kiralama ama doblo tarzı bi arabayı da pek kimse sevmez ama olan buysa yok bitti deyip ayrılacak değil ya. ama oladabilir. insanlar lükse çok düşkün artık. sevgilini sen tanıyorsun.