kiralık bir ev bulduk ama biraz uzak bize. emlakçı da ben sizi götürürüm oraya dedi. beni evimden alıp yaklaşık 1 saatlik yere götürecek ama uygun olur mu bu durum o da genç ben de gencim sadece ikimiz olucaz sizce gideyim mi
İyi de niye başka şeyler düşünsün yani böyle bi elektrik mi oldu öyle bişey mi ima etti ve ya sen mi ettin adam parasını alıcak işine Bakıcak sen beğenirsen evi tutucak sın beğenmezsen başka alternatifler sunacak, her erkeğin aklı illa belden aşağıya çalışmaz yani işinde gücünde insanlar ne yapsın
Canım sen olayı yanlış anlamışsın, adam sana ev gösterecek sen tutacaksın evlenmeyeceksiniz yani neden basit kadın olarak düşünsün, basit kadın ne demektir ayrıca, hoş olmayan tabirler bunlar, evet ortam kötü aklında bi tereddüt varsa kendi imkanın ile git madem bişey yapacak olsa evi gösterirkende yapar yani nedir ki, herkes bir değil her yeni tanıştığımız kişiye tecavüzcü katil sapık vs bu gözle bakıp yaklaşırsak kimseyle alakamız olmaz onu geçtim o zaman kimse kimseyi tanımaz yani, yanlış mı düşünüyorum?
ben bir şey anlamadım zaten de yaşadığımız ortamdan dolayı böyle düşünüyorum ve tek yaşayan bir kadınım. diğer yorumlara bir bakar mısınız çoğu gitme diyor mesela. şüphe düşmesi gayet doğal değil mi?
Yorumların hepsini okuyorum zaten ikilemde kalmanız çok doğal içerisinde bulunduğumuz durum ortam malesef kötü böyle düşünmenizde normal, burası sosyal platform elbet bir sürü şey söyleyecekler ama dediğim gibi takdir sizin karar sizin :) imkanınız var ise kibar bi dille birlikte gitmeyi reddedin ve kendinizin geleceğini eğer yok ise birlikte gidin ben bi problem olacağını düşünmüyorum, biraz da empati kurarsak emlakçı arkadaşın yerinde siz olsanız aynı teklifi yaparmıydınız? O bu teklifi işi gereği yaptı emin olabilirsiniz :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ev bakmaya gidiceksin bi problem olmaz sanıyorum beni de bayan emlakçılar götürdü bi kaç kez bi. Problem yaşamadık yani
emlakçı erkek ve genç. ben de öyle. şimdi başka şeyler düşünsün istemem
İyi de niye başka şeyler düşünsün yani böyle bi elektrik mi oldu öyle bişey mi ima etti ve ya sen mi ettin adam parasını alıcak işine Bakıcak sen beğenirsen evi tutucak sın beğenmezsen başka alternatifler sunacak, her erkeğin aklı illa belden aşağıya çalışmaz yani işinde gücünde insanlar ne yapsın
evet ben de kötü düşünmek istemedim ama ortam kötü haliyle biraz korktum. bi de malum kabul etsem basit kadın olarak mı düşünür gerçi ona ne de
Canım sen olayı yanlış anlamışsın, adam sana ev gösterecek sen tutacaksın evlenmeyeceksiniz yani neden basit kadın olarak düşünsün, basit kadın ne demektir ayrıca, hoş olmayan tabirler bunlar, evet ortam kötü aklında bi tereddüt varsa kendi imkanın ile git madem bişey yapacak olsa evi gösterirkende yapar yani nedir ki, herkes bir değil her yeni tanıştığımız kişiye tecavüzcü katil sapık vs bu gözle bakıp yaklaşırsak kimseyle alakamız olmaz onu geçtim o zaman kimse kimseyi tanımaz yani, yanlış mı düşünüyorum?
ben bir şey anlamadım zaten de yaşadığımız ortamdan dolayı böyle düşünüyorum ve tek yaşayan bir kadınım. diğer yorumlara bir bakar mısınız çoğu gitme diyor mesela. şüphe düşmesi gayet doğal değil mi?
Yorumların hepsini okuyorum zaten ikilemde kalmanız çok doğal içerisinde bulunduğumuz durum ortam malesef kötü böyle düşünmenizde normal, burası sosyal platform elbet bir sürü şey söyleyecekler ama dediğim gibi takdir sizin karar sizin :) imkanınız var ise kibar bi dille birlikte gitmeyi reddedin ve kendinizin geleceğini eğer yok ise birlikte gidin ben bi problem olacağını düşünmüyorum, biraz da empati kurarsak emlakçı arkadaşın yerinde siz olsanız aynı teklifi yaparmıydınız? O bu teklifi işi gereği yaptı emin olabilirsiniz :)
Git tabi ki kardeşim, güzel konulu bir film çıkar bize de hahahahaha
ya ciddi soruyorum ama ben
Bu devirde babana dahi güvenmeyeceksin, tanımadığın bir adamla 1 saat yol yapmak akla mantığa aykırı kanks
ben biraz saf düşünüyorum sanırım aklıma kötü şeyler gelmedi pek emlakçı ya ondan dedim bana bu teklifi birden fazla kez yaptı ama
Hiç belli olmaz ya 1 saatlik yol dersin adam hepten götürür belli olmaz
daha neler
Niye bak arabada pas atmaya başlar dendi deme 😂😂
Guvenilir biri gibiyse gidebilirsin bence emlakci sonucta bisi yapicak hali yok.
Git ne olucak ya bu kadar korkak olmayın.
Bunda uygun olmayacak bir durum yok
herkes başka bir şey söylüyor bilemedim şimdi
Herkesin kafa bi tuhaf çalışıyor. Sanki her adam tecavüzcü, her adam katil. Saçmalamayın bence.
ben kötü düşünmedim başta aslında. birden çok teklif etti bunu sanırım uzak diye ama ikimiz de genciz farklı anlar mı kabul etsem bilemedim
Para kazanmaya çalışıyor adam. Bence bunda kötü bir şey yok.
Gitme sakın
aslında kibarlıktan sordu uzak yer ya ama binsem bu sefer ne düşünür acaba ya da ben mi büyüttüm ki
Yolda🙄
ne yolda
Yani anla canim s3nde
Aradigin cevabi bulamadin mi
Belki dikmeye calisir
ne diyorsun sen ya
Sıkıntı
kibarlık yaptı ama bilemedim binsem başka bir şey düşünür mü acaba binmesem uzak
Yani güvenme o kadar