Kocam beni odaya kilitledi?

Arkadaşlar yukarda yanlış ben 25 yaşındayım.
1 yıldır evliyim.

Kocam 29 yaşında, işkolik, iyi bir pozisyonda çalışan ve gerçekten iyi biri ama kayınvalidem yakamızdan düşmüyor.

Aslında kayınvalidem iyi bir insan ama fazla özelimize giriyor.
Geçenlerde kayınvalidem yine konuyu açtı "Torun ne zaman?" Ben de dedim ki kendimi daha hazır hissetmiyorum 2-3 yıl sonra bakarız dedim.

Akşamında eşimi aramış artık ne söyledi bilemiyorum kocam da başladı çocuk çocuk diye. Bu 1-2 ay sürdü arkadaşlarımızın çocukları olunca eşim daha da bastırmaya başladı bu konuyu ve işin sonu kavgaya dönüştü.

Benimle zorla ilişkiye girmeye çalıştı ona tokat attım o da üstümden kalkarak "Sen doğru kararı verene kadar burada kalacaksın." Dedi, resmen kapıyı üstüme kilitledi. Sinir krizi geçirdim, çok ağladım.
1-2 saat sonra kapıyı açtı biraz fazla tepki verdim özür dilerim gibi şeyler söyledi bende birkaç eşyamı alıp ailemin yanına geldim 1 haftadır burada kalıyorum. Sürekli beni arayıp duruyor. Aileme olayı anlatmadım işin daha da büyümesini istemedim. Tabi onlarda neden geldin gibi sorular sordu onları geçiştirdim.

Gerçekten yaşanan bir olay lütfen bana fikir verin, ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Dün Annem ve Babam kocanın yanıma git bekletme onu diye beni eve gönderdiler dün akşam eve geldim, beni gördüğü an resmen diz çöktü yalvardı özürler diledi ama ben hâlâ affetmemeyi düşünüyorum.
Kocam beni odaya kilitledi?
Cevapla