Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bol bol kürtaj parası vereyim diyosun yani ?
Yanlış anlama kırmızı kaplı defter olmadan yaşanan bi ilişkide olduda hamile kaldınız ?
Bu durumda kürtaj masrafını kim ödicek?
Ve o doğmamış insanın vebali günahı ne olucak ben bunu düşünüyorum
Bana biri gel seninle böyle yaşayalım dese onunla tek bi saniye dahi konuşmaya devam etmezdim
Böyle düşünen biri ancak sizi kullanir üzer ve sonunda bi kenara selpak mendil gibi atar
Ve sadece sizinlede olmaz başkalarıylada çıkar
Böyle bi ilişki olmasın daha iyi
Olması gereken sizi anlayan sizi her halinizle sevecek olan birinin yanınızda ve kırmızı kaplı defter eşliğinde sizin olmasıdır
Yorumumda haddimi aşmayı asla düşünmedim aştıysamda özür dilerim
12 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman insanların yaşam tarzlarına, düşünce ve fikirlerine saygı duymayı öğreniriz sence?
- +1 yıl
Senin olmayan her zaman senin olmayandır
Seven kiskanır kollar
Şimdi sırf birini çok sevdim diye onun kurallarina asla teslim olmam
Dünyanın en güzel kadını gel senle birlikte yaşayalım dese ben kabul etmem
Beni geri kafalı olarak görebilirsin ama her toplumun kendisine göre bi yaşam tarzı olur olmalıdır
Bunu istiyen taraf senmisin? yoksa karşı taraf mı ? ya da boş ver cevaplama kalsın
Bu arada isteyen istediğini yaşasın buna karşı değilim
Cunki hesabı ödeyecek olan yaşayandır
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ben sıcak bakıyorum yani birlikte yaşamak derken bu cinsellik anlamındaysa olmaz. çünkü evlenmeden cinsellik yaşamak istemem çünkü amacım sevdiğim kadınla cinsellik yaşamak değil onu sevmek onu mutlu etmek ve birbirimizin kalbi için sevmemiz. ama aynı evde tabi ki de yaşarım benim için sorun olmaz. çünkü insanlar ille evde yalnız kalınca mutlaka sevişir diye bir kural yok benim için. gayet de birlikte yaşarız sarılarak uyuruz her şey çıplaklık cinsellik değil benim için. bu yüzden de maddi durumum eğer iyiyse neden olmasın sevgilim de eğer istiyorsa ki zaten sevilimin istemesi lazım yoksa ben böyle bir teklif de bulunmazdım o zaman tabi k ide kabul ederdim..
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
https://m.youtube.com/watch?v=vv5qMD8Fuxw
Evlenmeden birlikte yaşamaya sıcak bakıyorum. İyi olur, aynı evin içinde olmak bir başka diyorlar. Görmek isterim. Uzaktan herkes her şey güzel olabilir. Yakından bakmak lazım hem davulun da sesi uzaktan hoş yakından rahatsız edici...
Sadece kiraya ortak olmak olmaz. Her şeye ortak olmalıdır. Seven sevdiğinin yükünü yüklerini hafiletmeli her türlü her halükarda her koşulda, öyle de böyle oh oh! 😅
Mesela ev işlerinde nasıl, ev işlerine yardımcı oluyor mu? Temizliği nasıl, biz nasılız evin içinde anlaşabiliyor muyuz?
Hani evlenipte boşanmaktansa aynı eve girip çıkmak daha iyi mantıklı geliyor! 😅
O kadar..10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenmeden birlikte birisiyle yaşamam kendim için değil o kızı düşündüğüm için bana ters gelir
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır evlilik olmadan birlikte yaşamaya sıcak bakmıyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin ve duyguların körelmesine sebep oluyor, o yüzden tercih etmezdim..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOy oy zor soru.
Resmen düşündüm ne yaparım diye bu sorunun karşısında.
Ben evliliğe sıcak bakmayan tarafım zaten.
E ömür boyunca tek de yaşayamam biri hayatıma illaki girecek.
Aşık olursam onunla birlikte de zaman geçirmek isterim.
Ama aynı evde yaşama olayına da sıcak bakamıyorum...
Bakalım zaman ne gösterecek.43 Yorumla- +1 yıl
☺️ zaman güzel şeyler göstersin
- +1 yıl
Amin çiçeğim 😘
- +1 yıl
♥️
+1 yılBu teklif belki hoş gelmeyebilir..
Ama doğaçlama akışında birlikte yaşamak kimseye kötülük katmaz ya da kötü hissettirmez..
Ben yaşadım, yine yaşarım..51 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evliliğe dair şeylerin evlilikte olması gerektiği taraftarıyım. Evlilik öncesi yaşanılan her şey evliliği baltalıyor. Boşanmalar artıyor insanlar evliliğe yanaşmıyor. Çünkü herkes istediğini çok kolaylıkla elde edebiliyor. Haliyle insanlar evlenmeye gerek duymuyor. Bu bizim fıtratımıza ters.
12 Yorumla- +1 yıl
Evlilik öncesi yaşanmayan şeyler de keza öyle
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayir, aynı evde yaşamak bir disiplin ve sorumluluk gerektirir. Evlilik bu ikisini saglayacak protokoldur aslında. Sıkışınca ben kaçıyorum diyeceğin, sorumluluk olmayacak bir evcilik oyunu değildir.
Evlenmeden aynı evde yaşamak, evli olup da ayrı evde yaşamak kadar saçma bana göre.16 Yorumla- +1 yıl
Asıl bu yazdıkların saçmalık. 🙄 ev arkadaşı gibi düşün :D sjjs evlenince sıkışınca ben kaçıyorum olmuyor maalesef
- +1 yıl
Evet, gayet olur 😅 sus sen ya. Herkes öyle yapıyor zaten
- +1 yıl
Hıı senin derdini şimdi anladım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseye kullanılmış hissi yaşatmak da istemem yaşamak da, o kadar da değil. Birlikte yaşamak demek ne yazık ki tamamen cinsellik odaklı, işimin gücümün arasında dünyadaki tek derdim zevklerim değil, gençlerin çoğu neden olmasın diyebilir çünkü çoğunun bir derdi tasasi yok çoğu aile parası yiyen ya da kendi zevkleri için yaşayan tipler
46 Yorumla- +1 yıl
Hayır, sevgiliyle ev arkadaşı gibi yaşamakta mümkün. Evlenene kadar misal.
Cevap sahibi+1 yılSevgililer de rahat durmuyor ama :) ev arkadaşı olsalar da ev arkadaşı gibi de olmazlar, temeldeki direklerin biri mutlaka cinsellik olur yoksa aynı evde yaşamak istemezler. Tabi herkesin kendi görüşü ama ben kimseye kullanılmışlik hissi yaşatmak da yaşamak da istemem birine gerekli vakti ve çabayı harcarsanız zaten tanıyorsunuz aynı evde yaşamaya gerek yok.
- +1 yıl
Tabii, herkesin düşüncesi farklı :)
Cevap sahibi+1 yılDaha önce böyle bir arkadaşım vardı kız çocuktan hamile kaldı sonunda evlenmek zorunda kaldılar kız 3-4 aylık hamile iken. Hoş olmuyor her şeyin bir zamanı olmalı kıymetli olan şeyleri çabuk ve kolayca ulaşılabilir yaptığımız sürece hiç bir şeyin kıymeti kalmıyor ama nedense ülke seks hayatı konusunda çok modern düşünmek, yaşamak istiyor fakat modernite dediğimiz şeyin 3 bin yıl öncesinde de var olduğunu düşündükçe insan biraz afallıyor :) modernlik ve uygarlık isteyen aklını uçkurundan çıkarıp Uzay teknolojileriyla ilgilensin :) iyi forumlar dilerim 🌼
- +1 yıl
Haklı olduğunuz noktalar var :) iyi forumlar
- +1 yıl
katılıyorum
+1 yılCinsel ilişki yaşamak istemeyecekse ılımlı bakıyorum. Bunu yapabilecek kişi sayısı çok çok nadir. Yani öpersin, sarılırsın, birlikte bir şeyler izlersin, beraber yemek yaparsın. Bunlar güzel şeyler de kocam mı sevgilim de bunu beklemek hakkını kendinde buluyor diye düşünürüm.
30 Yorumla
+1 yılben bu reelse denk gelmiştim instada katılmıştım gülerken 😂😂😂😂😂 yav insan 63 sene nasıl birbirlerinden sıkılmadan hayat yaşıyor bu çiftler aklım ermiyor 🙄
neyse soruya cevabım yaşamam
32 Yorumla- +1 yıl
dhshs dedenin küfürü :D erkekler 7isinde neyse 70mişinde o
- +1 yıl
gerçekten de öyle 😀
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Millet zaten birlikte yaşadığından alev alev yanıyor. Bir daha da zaten evlenmiyor.
Şimdi gel de insanlara güven. Sen bir tanesin, sen başkasın, senden başkasına bakmadım falan filan.
Sonra da beni kimse istemiyor beni beğenmiyor, geçmişi mi sorguluyor falan filan.
Sıcak bakan sadece bir kere ısınır. Ama sonra Kara kışa razı olur.
Bu işler görümlük değil, ömürlük olur...
10 Yorumla
+1 yılben doğru bulmuyorum yani ayrıldın o kişiden sonra başkası bu hep böyle devam eder diye düşünüyorum namus olur maydonoz yani öyle yapıcağıma evlenirim daha iyi böyle şeyleri de sağlıklı bulmuyorum diyelim ki kız hamile kaldı iki tarafta çocuk bakmaya karşıysa aile denen yapıda oluşmuyor olmaz bana göre değil normal olarak ta görmüyorum ahlaki açıdan da bana uymuyor
10 Yorumla
+1 yılGünümüzde sık sık görülebilen birsey çoğu genelde kısa süresede evliğe göre daha heyecanlı ve güzel olabilir. Bu bir nevs büyüsü gibidir ama herşeyin fazlası zarardır tabiri caizse fazla ilginin sonucu genelde ayrılık olabiliyor insan oğlu çok nankör ve doyumsuz maalesef. İlişkinin devamı için iki tarafında çok rahat ve hep pozitif olup biralarını yudumlamaları gerekir. İşte bu gerçekleşirse devamında uzun ve güzel bir evlilik bile olabilir aynı filmlerdeki gibi.. Umarım herkes ruh eşini bulur ben de dahil😁 saygılar:)
10 Yorumla
+1 yılOlmaz denir :) bizim aile buna hazir degil çünkü :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Böyle işler bizi şişler😅 racona ters aynı evde yaşamak neyse az kaldı zaten evleniyorum böyle bir derdim olmayacak 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Şimdiden hayırlı olsun, mutluluklar 🌸
- +1 yıl
Ay teşekkür ediyorum ♥️
- +1 yıl
Rica ederim ☺️♥️
+1 yılFena olmaz çoraplarını ortalıkta bırakıyorsa hemen ilk günden kaçarım geri dönüşü var en azından
10 Yorumla
+1 yılDüşünürüm ve sanırım kabul etmem. İmam nikahını kabul ederse kabul ederim anca. Başka türlü edemem yok olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
İyiymiş 🤌
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes yok diyecek ama emin ol evlenmeden bir çok kişide ev hayatı yaşiyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Bu zamanda bence yanlıştan çok doğru yanları var. Evlilikler bi seneden fazla sürmüyor en azından bir çoğu.
- +1 yıl
Aynen öyle, yaa tanımak şart her anlamda😉
- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılAnnemi katil ederim. Hemde evlat katili 😂😂
21 Yorumla- +1 yıl
Etme aman aman :D
Tc kadınının aptal tabuları, kendi hür iradeleriyle hayatlarını yaşayamamaları yüzünden, ailelerinin zoru yüzünden yangından mal kaçırır gibi evlenilmek zorunda kalınsa da, sağlıklı evlilik için olması gereken öncesinde birlikte yaşamaktır
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDost hayatı mantıklımı sence?
Edep , ahlak, namus kavramı var bunları es geçmek dogru degil. Evlenmeden önce beraber yaşanmaz.35 Yorumla- +1 yıl
Tabii evlenip her haltı yiyeni de biliyoruz ama evli. Karşındaki insanı tanımanın en temiz yolu.
Cevap sahibi+1 yılKarşındaki insanı helal yolla tanımaya çalışmazsan zaten huzur sana haram olur. Bir erkek ciddi düşündüğü, sevdigi bir kadınla soyadını vermeden aynı evde yaşamak istemez. Evli olup aldatanlarla senin sorun ne alaka ozama Sevgilinle aynı evdeyken seni aldatabilir?
- +1 yıl
en fazla imam nikahı kıyarsın, al sana edep ahlak namus. Zaten bir çok insanın yaptığı bir şey bu. Sevgiliyle aynı evi paylaşmakta bir sorun göremiyorum ben hala. Benim sorumla dolaylı yoldan alakası var. Evliyken aldatılıp susup oturan var, sevgiliyken totosuna tekmeyi vurursun en azından
Cevap sahibi+1 yılAldatmak zaten başlı başına bir sadakatsızlık , ilişkide bir sorun varki aldatıyorlar. İlişkisi güzel giden bir Birliktelikte aldatma oranı çok düşük olur. Genelde bu tarz sorunlar zaman geçtikçe, heyecan tutku azaldıkça oluyor. Bana ters geldi açıkcası evlenmeden beraber yaşamak ama herkesin kendi fikri, saygı duyarım
- +1 yıl
:) öyle..
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılerkek mi kıza yoksa kız mı erkeğe teklif ediyor? 🧐
13 Yorumla- +1 yıl
Soruma soruyla gelmeyiniz
- +1 yıl
aşık olduğum ve evlilik düşüneceğim bir kız bana birlikte yaşayalım derse evliliğe sıcak bakarım.. sevgilimse ve evlilik düşünmüyorsam birlikte yaşamaya sıcak bakarım...
- +1 yıl
Yani ciddi olduktan sonra
Tabikide, o imza sıkıntılı atıp yaşamaya gerek yok önce yaşayalım bakalım o beni tanışın ben onu tanıtım imzayı atmakta sıkıntı yok 1 haftada hepsi bitiyor 😃
10 Yorumlaeğer dini hassasiyetin yoksa zaten neden o saçma törenle uğraşacaksın ki? birlikte yaşarsın daha iyi ve işler istediğin gibi gitmediğinde bitirmekte daha sorunsuz ve zahmetsiz olur...
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle deneyimlenmesi gereken bir durum. Aslan yattığı yerden belli olur derlermiş. Ciddi bir ilişki içerisindeyseniz ve iki tarafın da görüşleri bu durumu destekler nitelikteyse eğer beraber yaşayıp bunu deneyimleyip karşımızdakının ev hayatındaki iiç dünyasını kesfetmek gerek. Sürekli aynı evin içinde birbirinizi görmek size iyi gelecek mi yoksa birbirinize katlanamayacak mısınız öğrenmenizi sağlayacaktır ve evlenmeden önce bir fragman yaşamış olursunuz.
10 Yorumla
+1 yılİki adayda dürüstlük ilkesinin dışındaysa evlenmek veya nişanlanmak onların birbirlerine dürüst olmasını gerektiğini saglayamaz. Olay kalp ve vijdanda bitiyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence normal olabilir. Hatta nikah olmaması daha iyi baktın uyum yok ayrıl git boşanma derdi yok. Ama baktın ki 2-3 yıl güzel geçmiş isteğe göre nikah olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünülebilir bir konu 😅
21 Yorumla- +1 yıl
Bence de 😅 yani neden olmasın
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl"Beni normal sıcaklıkta görebilmek biraz da nikâha bağlı" diye fısıldarım sevdiceğimin kulacığına😎.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Bakmıyorum hem ben baksam bile ailem bakmaz asla olmaz bu iş yani 😅 Ama benim tanıdığım bekarken birlikte yaşayıp sonradan evlenen Çift oldu
10 Yorumla
+1 yılSevgili demek eş aile demek gibidir. İllaki nikah memuru hadi siz evlisiniz demesi yuva kurmak değildir.
10 Yorumla
+1 yılSanırım hayır hem yetiştirilme tarzım hem de bi evi paylaşmanın dışardan göründüğü kadar toz pembe olmadığını bildiğim için noo😅🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılKendisini yalnızca gelecekteki eşime saklayan bir erkek olduğum için sevgilimle aynı evde yaşamam.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Benim için sorun değil sırf cinsellik yaşadım diye sevdiğim kadını bırakacak değilim bu evlilik fikrimi değiştirmez.
10 YorumlaEvlenmeden birlikte yaşamaya soğuk bakmam çok sevdiğim biri olursa onunla kabul edebilirim ama aileyle yaşamak daha güzel geliyor bana
10 Yorumla
+1 yılHayır sıcak bakmıyorum. Evli olmadığım biriyle aynı evde yaşamam.
20 Yorumla
+1 yılSıcak bakmıyorum her şey zamanında ve olması gereken gibi olmali benim kurallarım vardır
20 Yorumla
+1 yılHerkes özgür iradesiyle istediğini yapabilir. Karşı değilim bu tarz şeylere.
10 Yorumla
+1 yılNeden olmasın önemli olan uyum :)
10 YorumlaGüzel yanları da var kötü yanları daha çok bu yüzden yaşamamak daha iyi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Yani olabilir sonuçta sevdigim kadınla birlikte olacagim, artısı çok olacaktır.
10 Yorumla
+1 yılHeyecan olsun önemli olan o, eğer ki imza sonrasında o heyecan bitecek ise hiç atmaya gerek yok😁
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Çoğu evlilikler boşanma sonucuna ulaşır. Bir sure beraberlik olabilir uyarsa evlenilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bana göre değil böyle şeyler evlenmeden olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Birlikte yaşadıktan sonra evlenmeye ne engel olabilir ki? Saçma bana göre ben tercih etmem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır bakmıyorum sebebi de klasik zaten günah ama onun dışında da guvenilmez bence bir şeyler ciddi olmadan aynı eve çıkmakda yarı yolda bırakabilir ve sonra bir düzen varsa da bozulur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Birlikte yaşıyorsak evlenmemizde sakınca yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılBence evliliği düşünen herkes önceden aynı ev ortamında birlikte yaşamalı.
10 Yorumla
+1 yılHoş olmaz diye düşünüyorum. O zaman evliliğin nikahın ailenin ne anlamı kalır ki.
10 Yorumlaacikcasi pek sicak bakmiyorum birlikte yasayacaklarsa eger evlendikten sonra yasasinlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle bakmıyorum nikahsız asla olmaz haramdır
10 Yorumla
+1 yılbakiyorum ben de sevgilimin benimle yasamasini cok istiyorum ama o ailesinden kopamiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir ancak bunu çok uzatmadan resmiyete dökmek isterim.
10 Yorumla evet sıcak bakıyorum ve yaşıyorum zaten olması gereken bu
10 Yorumla
+1 yılEvet bakıyorum aynı eve girince işler değişiyor çünkü
10 YorumlaHayır bakmıyorum evlenmeden olmaz
41 Yorumla- +1 yıl
adam
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılDengimi bulduysam nikah memurunuda bulurum😎
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Haftada bir sende
Diğer günler diğer sevgilerimde kalırsam ok derdim10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlerde evlilik düşünmeyeceğim insanla aynı evde yaşamam
10 Yorumla - Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne