AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
204Cevap
Neden mi cunku cinsel olarak cekici bulmuyorum kendi adima
evet doğru olan bu. dürüst yorumun için teşekkürler
Rica ederim biz erkekler cinsel yaratilmisiz yapabilecegim birsey yok
Aşırı kilolu olmadıktan sonra sıkıntı yok , çok kilo almamaya özen göstermeli bayanlar bence , ama rahatsızlığına bağlıysa bişey diyemem. Allah şifa versin en kısa zamanda.
Eşimde hafif kilolu ama çok güzel bir bayan, bide vucut yapısı kalın ama çok hoş , Erkekler dört dönüyo etrafında valla , ama benim eşim sonuçta :D
Sende gelmiş eşini (!) Övuyosun vücudunun şeklini falan anlatiyosun.. Ilginc bu kadar geniş olmamali insanlar bırak da eşinin vücudu ozeliniz olsun..
sanane
seni bu arkadas onuda sana havale ediyorum
www.kizlarsoruyor.com/.../q2081509-sisman-kizlar-neden-normal-erkekleri-sevmiyor
En çirkin kadın sismanlardir. Erkek kadının bedenini sever çünkü onu kullanır mutlu olur. Kadınlar erkeğin karakterini sever. Karaktersiz erkek sizin için neyse şişman kadın bizim için odur. Sevilmeye layık olduğunu dusunuyorsan boğazından fedakarlık yapacaksın. Bu kadar zayıf ve zarif rakibin varken neden düşmanlara baksinlan
Kadin erkegin bedenini kullanmiyor mu yani?
bu ne bicim yorum ya senin icin hersey seksmi?
@askkadini01 erkekler için seks çok şeydir ama herşey değildir. O ölümsüz aşklar hep filmlerde olur biraz gerçekçi olun. Dış gorunusten soyutlanan sevgiler çok azdır milyonda bir belki. Herkesten aynı sevgiyi beklemek sacmadir.
@CiCeK6 kadında kullanır ama kadınla erkeğin cinselliğe bakış açısı farklıdır kıyaslamak mantıksız. Kadın için korunma sevilme değer görme ön plandadır.
Bu soru ile çirkin ama parali erkekleri, ya da zibidi erkekleri neden tercih ediyorsunuz sorusu ile hemen hemen eş değer.
doğrudur.
Ben şişman insanlardan hoşlanmıyorum bunun sebebi de şişman olan insanın kendisine saygısı yok demektr benim kitabımda. Kimse şişmanlığın iyi bişey olduğunu savunamaz ve bunu bile boğazına, iradesine hakim olamayan günde 1 saat spor yapmaktan aciz olan insanları ne arkadaş olarak ne sevgili olarak nede başka bişey olarak barındırmıyorum hayatımda.
şişmanlardan hariç hayatında barındırmadığın insanların özelliklerini merak ettim. hayatındaki her insan karakterli ve düzgünse sözüm yok. ben mesela insanın yüzüne gülüp arkasından iş çeviren. 10 lafından 9 u yalan olan insanları barındırmıyorum. ve o insanlarla aynı ortamda olmayı kendi karakterime yakıştıramıyorum. normal erkek arkadaşlarımda bu özelliğimi çok beğendiklerini söylerler.
Kilo hastalığı olan insanlar var kilo veremiyolar hayvan gibi spor yapıyolar yemiyolar veremiyolar o kiloları bu yorum acımasızca değilmi etraflıca düşününce o insanlar bu düşüncelerden dolayı intihar ediyorlar bu yorumları okuyo önemsiyolar aslında
Önce şunda bir netleşelim aynaya bakinca sen kendini begeniyormusun ki elin oğlu seni beyensin kusura bakma ama yaninda yürürken yakismali hatun dedigin.. erkekte cok tip aranmaz karizmadir erkegi gösteren ama kadin dikkat edecek...
Çünkü kilo senin suçun. Seni dış gorunusunle yargilayamazlar çünkü sen secmedin ama kiloyu sen yapıyorsun ve verememenin bahanesi yok.
Benim boyum uzun olduğu için 75 kilo biraz zayıf gösteriyor normal sayılırım yani aslında.
Şişman kız şişman erkek sever gibi geliyor bana ben ona itici gelicem diye korkuyorum yoksa ben 2 kere gayet şişman denilebilecek kızdan hoşlandım söyleyemedim :(
hayır benim için yüz ve huy güzelliği önemli. zaten fazla şişman erkek olmadı etrafımda. olanlarda dünyada yalnız kalsam bakmam karakterleri yok çünkü.
Yani senden zayıfa bakarsın öyle mi keşke senin gibi olsa herkes keşke :((
sadece zayıfa diye bir şey söylemedim. hali tavırları huyu beni etkilemesi gerek
Alakası yok.. Bazı Erkekler kilolulardan hoşlanır bazıları zayıflardan.. bazı kadınlara kel erkekler çekici gelir bazılarına ise itici.. insanların tercihleri ve istekleri değişkendir.. o yüzden çok farklı konular.. her insanın veya her erkeğin öyle görmediğine eminim..
hayır canım ben şişman severim. ama bunun da bir orantısı olmalı.25 yaşındaki bir kızın 100kg olması en azından sağlık açıısından sıkıntısı var demektir. Ama ben kilolu kızları severim. Kilolu ve bakımlı kızlar da candır. düşünmeyin öyle bence.
siz kızlar da kilolu erkek sevmiyorsunuz bunu da unutmamak gerek
Seviyolar kilolu erkekleri
Kim diyo bunları
Yumuşacık yastık gibi ve kibar nesi kötü onların :3
Ben açıkcası otobüste minübüste aksine güzel kızın yanına oturmaya tenezzül etmem. Kimsenin dış görünüşü ile yargılamak ve küçümsemeye hakkımız yok. He gönül ne ister o ayrı. Benim mesela takıntım var. Balık etli bile olmasını tercih etmem kız arkadaşımın. Zevk meselesi bu ama.
Taktığın şeye bak ya sen de önemli olan insanın gönlünün güzel olması, gerisi hikaye :) güzellik, çirkinlik, zayıflık, şişmanlık hepsi gelip geçici şeyler. O zayıf kızlar bir kortizonlu ilaç kullansın bakalım nasıl şişiyorlar anında balon gibi. Bir insanın somut kısmını ikinci plana alıp gönlünü seversen iş biter zaten. Güzellik bir kazayla yok olabilir ama gönüldeki sıcaklık biraz zor gider be :)
Neden mi? Her erkeğin isteği evli bile olsa deli gibi de sevse ya da sadece zevk içinde olsa kızı kucağına alabilmek ister. Kötü manada düşünme. Mesela benim hayalimdir evlendiğim kızı kucağımda taşımak. Tabi seks boyutu da var o ayrı konu. Ve biraz etli butlu olmasını erkekler sever. Ama aşırıysa kimse hoşlanmaz normaldir. Onu bunu bırak sağlık için kilo vermeye bak.
biliyorum bahsettiğim şey o zaten
kucağa gelmeyecek kız kız değil çünkü. hayatınız çük olmuş be :))
bana da zayıf kızlar itici geliyo kız dedin etli butlu olcak kemik yıgını gibi geliyor zayıf kızlar düşünüyorum ilişkide nasıl olur diye ancak bir tarafları kırılcak gibi duruyorlar birde takır tukur sesi geliceğine şap şup sesi gelmesini yeylerim herşey cinsellik değil tabiki ancak insanın bakarken hoşlanması gerekiyor hoşuna gitmesi gerekiyor zayıf kızlar içimi karartıyor sanki mütait malzemeden çalmış :D
yaradılıştan gelen bir durum
kızlar yakışıklı fit bir erkek
arkekler güzel fit bir kız isiter
çirkin dediklerimiz sistemin kurbanı oluyor
ne bir sevgili nede bir flort onları bulmaz
sevgili ve flört olayı güzel ve yakışıklıların yaşadığı bir olay
başka şeylere yönel
Yüzüne bakılcak gibi degillerde ondan bakmiyoruz. Daha kendini sevmeyen kendi bedenine eziyet eden iradesiz bir insan bizi ne kadar sevebilirki? Bazıları hastalıklı olanlarda var dicekler onlar zaten uğraşıp hafif şisman bir duruma gelebiliyolar alicilarida oluyor.
eğer sende zayıf olsaydın yüzüme bile bakmazdın emin ol bide güzelsen hiç bakmazdın
Bu iyiymiş.
aynen bundan daha iyi bir cevap düşünemedim
İyi söyledin
bunu aşağılamak için yazmadım gerçekleri yazdım
+1+1+1+1
soran hiç cevap yazmıyo
Çok iyiydi
kimseyi şekliyle yadırgamam bende zayıfım rahatsızlık olabilir vs olabilir dediğin gibide orda burada uzaklaşmam diğerleri neyse onlarda odur bir arkadaşın dediği gibi yanına yakışan ister herkes :(
+1 :D
Doğru söze ne denir
bu yorum bence EİC. imzamı atarım.
+1 dogru demisin
En iyi cevap.. +1
Soran arkadas okadar kisi yazdi bir sen yazmadin
süperdi millet duymak ıstedıgını eic yapıyor. birazdan guzelsın hoışsun yazanın bırıni eic yapar gecer
@birşeyolmasın aynen öyle işine geleni seciyo bana cevap yazmadı haksızsın deseydi ya da haklısın ama gercek bu işte soran kız zayıf olsaydı yakışıklı aricaktı
sen git ye ye ye dikkat etme sonrada brad pitt tarzı olucak tarkan sacı olcak dişlek olmişcak de. Dengını bul kopğek gıbı secsın abı
@birşeyolmasın o kız zayıfken yakışıklı aricaksa bende kendime göre birini ararım hakkımda bu demek değil onlardan uzak dururum arkadaşım olur dostum olur ama eşim olmaz
Ağır tespit :)) Helal olsun
sisman erkeklerin durumu daha vahim siz neden onlara bakmiyorsunuz? once bunu soyle
benim için yüz ve huy güzelliği önemli. bu zamana kadar tanıdığım şişman erkekler dünya güzeli olsa yine bakmazdım karakter denen bir şey yoktu çünkü
senin gibi kizlar az... cogu bakmiyorlar
ben şişmanım ama güzelim. benim tek defom kilo. kilo değişir ama çirkinlik değişmez. çirkin erkeğe de bakarım ama beni etkileyecek şeyleri olması lazım. bu zamana kadar dünya yakışıklılarından hoşlanmadım zaten. hep bir ışık gördüğüm kişiler cazip geldi bana
ben eskiden sismandim... malesef turkiye de hayat sisman erkeklere gore cok acimasiz...
türkiye şişmanlar için çok acımasız. kız olsun erkek olsun. ingiltere de komşumuzun akrabası var kız 137 kilo. geçen ay ingiliz biriyle nişanlandı ve zayıflamaya başlamış
neden bunlardan ders çıkartıp kendinle barışıp bir hedef kilo belirleyip kendi başarını kendin yazmıyorsun da, oturup beyaz atlı prensini bekliyorsun acaba. önce sen kendin için bişeylerle mücadele edeceksin. ayrıca ben şişman zayıf ayrımı yapmam iyi niyetli olsun canımı yesin.
Kanka ben kilo verdim 23 kilo simdi de belalim var okulda sakin kilo verme sonradan b*ka sariyo olaylar.
ohaa o da kötü :))
Çünkü ben zayıf halimle spor yapıp kas yapmaya çalışırken şişmanların lömbür lömbür gezip deli gibi yemesi komiğime gidiyor. Sağlık sorunu varsa ayrı ama yoksa hakkaten çok fena yani.
Kas demek saglik demek mi?
Bebeğim cok takılma bunlara herkes hak ettigini er gec buluyo ;) Bende tontiş bir kızım ama inan takılmıyorum salla geç 😄
teşekkürler ☺☺
Her insan sevilmeyi hakeder şişman olup olmaması detay bence
teşekkürler
Zayıf kızların yüzü çirkin olmuyor ki 😒 kendini bunu diyerek avutma genelleme yapamayacağın kadar çok zayıf kız var ayrıca zayıf kızların yüzleri çok daha güzel çünkü ufak yüzleri var gözleri dudakları yüzlerinde büyük duruyor ve yüz hatları belirgin oluyor. Ben sadece surata bakarım ama benim beğendiğim kızlar hep zayıf kızlar Keşke ben de baya bir zayıf olsam
Güzellik göreceli değil aslında haklısın ne güzeller var görüyorum bom boşlar ve yaşları küçük olmasına rağmen o kadar cahilce davranıyorlar ki, uğraşanlara sabır versin...
amin
Ya seks için değil senin iki takibin olsa biri sumocu biri de kerem bursin sen hangisini secerdin ikisini de tanimiyorsun ya da taniyorsun ve ikisi de ayni karakterdeler
Talip*
Ayrıca bize sataşana git zayıfla madem. Şişmanlık hem sağlığa zararlı hem görüntü kirliliği
ben zayıflarım da şimdi de güzelim daha da güzel olurum. bazıların hem beyin hem yüz nakli yaptırması lazım ;) hem sen korkma biraz akıl ve zevk sahibi bir kız 500 kiloda olsa senin talibin olmaz hadi yine iyisin ;)
Sana da anca mecburiyetten bakarlar büyük olduğun için kafasini nereye cevirse seni gorur
ay ne güzel baktıkları her yerde ben olurum *_* beyinsiz olarak görülmekten iyidir be gülüm şimdi daha da sevmeye başladım hem aklımı hem kendimi :))
Aklın olsaydı karşı cins ben sismanim diye bakmıyor bana diye düşünür ve kilo verirdin. Haberlerde çıkıp duruyorlar benim yasimda kızlar kilo vermiş o kadar güzel olmuşlar ki. hem kilolu olmak sağlığa zararlı
Hem kendine güvenin falan da 0 masal okuma bize. yoksa gizli kullanıcı olmazdın demek ki şişman olduğundan dolayı utaniyorsun.
Dışını begenmediginin icini merak etmezsin, bu kadar basit... sismandan zayifla o zaman, yapicagin tek sey yemek yememek... dunyanin en kolay seyi bisey yapmamaktir sende bisey yapma ve yemek yeme bu. kadar basit..
eğer ben spor yapıp şişmanlamamaya zayıf düzgün kızların bakabileceği biri olmaya çalışıyorsam kızlar da aynısını yapmalı. Yok öyle ben şişmanım niye bakmıyorsun.
iyi hayırlı işler sana o zaman. dışı kadar içi düzgününü de bulursun belki. ya da senin için önemli değildir o kadar içi.
sadece iç değildir herşey. hem iç olacak hem dış. ben her ikisini de buldum gayette mutluyum. dışım iyi olmadığı zaman ezildiğimi bilirim. böyle bu hayat. acımayacaksın. acırsan acınacak hale düşersin.
aynen. bende aptallara hiç acımıyorum mesela. ne halleri varsa görsünler
aferin
Kilolu kızların daha sempatik, zeki ve tatmin edici olduklarını düşünüyorum.
zekama ve kişiliğime çok güvenirim. teşekkürler en azından ön yargılı olmadığın için.
Zaten bu mantıklı soruyu ancak zeki biri sorabilirdi. Rica ederim.
kişi kendinde de aynı özellik varsa karşısındakindeki fark edebilirmiş. tekrar teşekkürler.
ben balık etli kızlardan hoşlanıyorum ama çok zayıf bir erkek olduğum için balık etli kız beni kabul etmiyor kendisi gibi balık etli erkek arıyor
şişman kadın candır. hep söylüyorum ince kürdan gibi kızlar gerçekten iğrenç
Kilolarından yüzünü geçtim kafası gözükse bakıcaz yüzlerine. :/
beyinsiz olmaktan iyidir
Beyin olupta kullanamamak kadar kötü birşey yok ama kardeş.
evet bunu en iyi kendinden bilmen güzel tespit
Beyinsiz ve şişman yaşamında başarılar dilerim o zaman kardeş.
ignorance is bliss canım :*
Gotan morgan frolayn icabında mayna fro bebeğim. :/
Bence sen kendini aşan erkeklere bakıyosun ondan şisman yata tipsiz erkeklere bakarsan olur ama sende onlara bakmazsn arkadaşlarn dalga geçer die
Toplumu onemseyen kişi olgunlaşmamıştır zaten sevgiliyi boşversin. Ki başlığı yazan kişi de yanınıza yakışmaz etraf dalga geçer diye mi korkuyosunuz demiş öyle düşünmeyen biri olduğu belli başlığa bakıp yazmamalısın o kız bu yorumları önemseyip okuyor
Ben inceyim o yüzden yani.. Dengim olmadığımdan.. Balık etli tamam ama gerçekten kilolu olunca olmuyor yani..
Sen çirkinlere bakıyor musun? İşin gücün saçmalamak, zayıfla tutan mı var? Biraz az ye zayıflarsın.
ben çirkin değilim ki? şişmanlık ayrı güzellik ayrı
İşine gelmedi değil mi? İkisi ayrı şeylermişmiş, Allah aşkına aldığınız oksijen beyninize gitmiyor mu? Senin dert ettiğin fiziksel özellik değil mi? Şimanlık, zayıflık, güzellik, çirkinlik fiziksel özellik değil mi? Bunlar nasıl aynı şey olmuyor?
Ayrıca kendine güzel diyecek kadar öz güveni nereden aldın şişman arkadaş?
valla etrafımdaki herkes aynı şeyi söylüyor. şişman ama çok güzel bir kızsın deniliyor. bunlara dayanarak söylüyorum. şişman bir insan da güzel olabilir ama hayatı manken resimlerine bakıp 31 çekmek olan birisine bunu izah edemezsin tabi ki o şişmanlıkla güzelliğin ayrı kavramlar olduğunu ayırt edemez. çünkü beynine pompalayacağı kana başka organlara nakil etmekle meşguldür. hadi eyvallah :*
zehir kustu
@Hasnicktiryav itin havlamasıyla bir şey olmuyor dostum. Herkesi kendi gibi bacak arasıyla düşünüyor sanıyor bu aptal kız. Ateşi başına vurmuş kimse bakmıyor diye. Baksana herkese havlıyor
sana katılıyorum
@Hasnicktiryav bu aptal kıza normal bir şekilde cevap vermeme rağmen gene havlamış. Cevabımda hiçbir cinsellik ifadesi kullanmadığım halde bana ''sapık'' ifadesini kullanmış aciz yaratık. Fiziksel özelliklerden şikayetçi ama kendisi çirkin birine bakmazmış. Güzellikle şişmanlık ayrıymış bak sen... :)
eden bulur kardeş
Neden şişman erkeklere kızlar bakmıyorsa aynı sebepten.
Estetik kaygısı her insanda ister istemez bulunur.
Her kör satıcının bir topal alıcısı der ve giderim.
umarım sana da bir topal alıcı bulunur. hadi eyvallah
Çok çok topal alıcılar merak etme. Fakat buradaki satıcı ben değilim. ;)
kör şansı demekki. bende sana pazarlama yapmıyorum zaten hadi bye bye
Yapma zaten :) Tripde yapma. Soru sordun cevapladık. Alınma gücenme yok. Hayırlı geceler sana :)
Neden u kadar takinti yaptin ki senin abartcagin kadar bir durum yok ortada bazilari zayif aever bazilari balik etli bazilari sisman bence piskologa git ya da diyet yap bu kadar takinti yaptiysan
bazıları mı? bu devirde şişmanlar anca yatakta fantezi olsun diye seviliyor
Vallaha kusura bakmada sisman fantezisi yapan yokluktan yapar sismanda olsa kiz kendine bakmali ve madem. bu kadar takintilisin sen kendin icin bir seyler yap zayiflamaya calis senin düşüncen cok yanls
valla benim kadar kendine bakan hiçbir kız yok. üstü başı pislikten kırılan ter kokan kızlar götürüyor işi. hiçbir şey tek başına olmaz. ben kendimce çabalıyorum zaten ama herkes kendi yaşadığı hayatı bilir. ayrıca sorum benim takıntım değildi.
Ulan bizim fakülte de biz kız var hafif sarışın ama tatlı bir yüzü var. Gidip tanissam mi tanismasam mi cok kararsizm. bir kilo verse taş olur elden de kaçırmak istrmyrm içim içimi yiyor. :D
Niye siz şişman erkeklere bakıyor musunuz? Yani illa kuz veya erkek şişman kim varsa illa birilerinin kriterlerine uyar ama çoğu kişinin kriterlerine uymaz.
Belki de biz sismanlarin kaderi budur
Kilo vermeden rahat yok sana soylim
Bay da olsan bayan da olsan farketmiyor...
En kötü sisman kizin bile alicisi cikar bunu unutma...
Önemli olan insanların karakteridir.
Ancak ilk defa gordugumuz birinin karakterini bilemeyeceğimizden ilk olarak dış görüntüye bakarız.
hayırlı bakmalar o zaman.
Iy belediye sana baksın
Vallaha şahsen bence şisman kızlar zayıf kızlara göre daha çekici ki dalga geçsnleri bende anlamıyorum. Şişman kız bence zayıf kızdan daha iyidir
şu tombiş kızlar bir eklesin buluşalım sevgili olalım ben kilolu kızlardan hoşlanıyorum
Bence herkesin muhakkak bir şansı vardır.. ayrıca şişman kızlar zayıf kızlardan çok daha çekici =)
Bir resim atsan belki bizde bir fikir sahibi oluruz ;) Sorun sende mi değil mi diye
Kilolu kız çekici gelmiyor o yüzden yeni bir kardeş istemeyiz
dürüst cevap için teşekkürler
Erkekler Hep Güzel kızları, Kızlar hep Yakışıklı erkekleri arıyor sonra hep aşk acısı hep terkedilme asıl olanın dış güzellik değilde iç güzelllik olduğunu anladıkların herşey için çok geç oluyor...
Neden olmuyoz bakalım neden neden neden çunku sısmansınız her onunuze geleni yıonuzda ondan :)) dusunsenize restoranta gittiğinizi :))) saka saka..
oksijen israfı seni
Duruma bakılırsa ben değil en çok sen yapıpsn :)
ah bebeğim benim duruma bakmayıda bilmiyor :)))) eksilere iyi bak bakalım ;)
Yauff çok... Tınnn sanki :)) sen sabah sabah bana laf yetiştircene kendinle ilgilen çaktın hade By..
yürüüüü taş arabası aritmetiği öğrende gel :D
Ne dıon olm ::)))
Kesinlikle yanlış bir düşünce bence çünkü insanın değerleri karakteri daha önemlidir ister güzel olsun ister çirkin ister kör ister topal hiç farketmez benim için ama genelde insanlar bunları görmüyor
Hanımfendi bence bukadar dert ediceğinize kararlı olun ve kiloları verin bu daha mantıklı.
Çünkü sağlıklı bir insn oluyorsunuz en başta
sağlıklı ve kucağa gelebilecek
Bak arkadaşım ben 7 yıldır spor yapıyorum kucağa oturmak için değil anladın
kızlar için söyledim zaten ne alaka?
butun spor yapan kızlar kucaga oturmak ıcın spor yapıyo zaten haklsn
50 kiloyum şişman kızın yanında çocuğu gibimi dolaşayım? Ayrıca şişmanlık göreceli bir kavramdır.
arkadaş bakıyosun suç bakmıyosun suç biz ne yapalım yani :S
şişman insanların suratları çok sevimli oluyo bence :))
Eğer sende zayıf ve güzel olsan aynısını sende yapardın.. Genel olarak öyle bir hatamız var evet.
o karakter meselesi. kimseyi aşağılamazdım. dikkatimi çeken herkese de bakarım
İşte algıların bile değişirdi. Kaç kilosun cidden merak ettim.
algı değişebilir de insanlık her daim kalmalı kişide. 95 kiloyum
yüzüne bakarsak bizi de yemelerinden korkuyoruz. ve evet amaç sadece sevişmek, zaten iş çok sevmekle olsaydı bizi annemizden bacımızdan daha çok seven kadın bulamazdık. o yüzden biraz zayıflayın lütfen.
sen istiyor biscolata erkeği, verecek 20 kilo daha :D
:DDDD victoria secret meleği onlar canısı :DDD
hayır yani doğada böyle şeyler yok, sen hiç halter kaldıran bir ayı gördün mü, ya da mekik çeken bir bukalemun? yok. doğada yok :D
al bu da etiketin @meLoDrammm unutmuşum :DD
var :D bebeğim sen denk gelmemişsin ben üniversite de çok gördüm bende kiloluyum ama çirkin şansı yok işte :PPP
biscololata erkeği istiyorum ne yapmam gerek değildi sorum. şikayet edildin alakasız ceval
zoruna gitmesin, yemekleri götürürken iyiydi, eleştirirken mi sorun oldu :DD
allah benim içtiğim ilaçlarıda sana içirsin görürüm ben seni o zaman ;)
beddua etmeyelim lütfen. ayrıca sen zayıf olsaydın, sen de bakmazdın şişman erkeklere. her şeyin bir çözümü var. zayıflamak gibi mesela
saçmalık ötesi bir yaklaşım seninki nerden çıkarıyosunz boyle şeylerlerii
hayattan
bizde yaşıyoruz aynı hayatta ben nie gormuyorum boyle birşeyi ve şişman diyosun obez desen tammda şişman balık etli toplu hatunlarda Seksi sen yanlış anlamışsın sanırım hafiften pas versin bak nasıl gol oluyo :)
95 kiloyum. boyum 1,70. fiziğime uygun giyiniyorum. herkes yüzümün çok güzel olduğnu söylüyor. bir erkeğin yanına yakışmayacağımı düşünmüyorum. ama onlar öyle düşüyor maalesef ki güzel ve iyi olduğmu söyledikleri halde hala yalnızım
ben 175 boyunda 70kiloyum cok sukur yuzumde idare eder ama bende yanlizim bunu kiloya falan baglamamak lazim bence bizde baska bir sorun var :)
orası öyle. ne manken gibi kızlar var hemd hanım hanımcık kızlar ama yalnızlar. demek ki kısmette biraz bu işler
aynen bebegim sıkma canını :)
Şişman oldukları içn :D ben o kadr fitness yapim yıllrca uğraşm ondn sonra benim gbi birinn yannda şişmn bir kz olsn göz var nizm var fizik kuralları var einstein görse kemikleri sızlar a q !!
Sesli harfler var hani