gerek burada gerek gerçek yaşamda erkeklerin çoğu etrafta düzgün kız bulamadıklarından, kızların triplerinden şikayet ediyorlar. ama yine gidip o kızlarla sevgili oluyorlar. sevgili olmalarındaki amaç sadece sevişmek gibi geliyor böyle olunca. şişman kızlardan iğreniyor musunuz? her fazla kilosu olan kız iğrenç mi geliyor size. otobüste toplu taşımada bile yanına oturmaya tennezül etmiyorsunuz? belki sizi kimsenin sevemeyeceği kadar çok sevecek neden görmezden geliyorsunuz bu kadar? yüzü ne kadar güzel olsa da neden yanaşmıyorsunuz da çirkin olsun uyumsuz olsun zayıf ve güzel vücutlu olsun derdindesiniz? gerçekten merak ediyorum. asıl sebep ne? yanınıza yakışmaz etraf dalga geçer diye mi korkuyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılben de kilolu bir kadınım ama abi ben o bana bakmayan erkekleri çok afedersin elimin tersiyle bir kenara iterim yani :)
kendime güvensizliğim hiç mi yok? elbette var. sanaldan kimseyle buluşmam mesela madara olmamak için. bir erkeğin yüzüne uzun uzun bakamam 'oha şişko karı yedi beni ayak üstü' demesinler diye. birçok hareketime dikkat etmek zorundayım ağır başlı olmak zorundayım çünkü narin bir kadın değilim her şey yakışmıyor bana.
amaa ben bir o kadar da kendime güvenirim. iki lafı bir araya getiremeyen çıt kırıldım kızlar elime su dökemez, su dökmeyi bırak havamla yıkar dağıtırım onları ben :) oturup kalkmasını bilirim, konuşup sohbet etmesini bilirim, 'bu nee yhaa xdxd' yapan kızlardan hep üstün olduğumu düşünürüm. abi ben sadece güzelliğe önem vermem yahu. kendimi geliştirmek, gönlümü hoş tutan boş beleş bir adamdan çok daha önemli yaa cidden. eziklenirim arada 'şişkoyuuumm hüüühhüü' deyü ama cidden ben milyonlarca fiziği güzel kıza sempatikliğimle taş çıkarırım. girdiğim ortamlarda yüz güzelliğimle parmak ısırtırım. millet onların fiziğini değil benim gözlerimi konuşur, dudaklarımı över falan öyle egom tatmin olur.
hee bu gidişle evde kalacam biliyorum ama en azından nefesi beş kuruş etmeyen fiziksel güzelliğe önem veren bir hayvanla evlenmeyeceğim. beni seven gerçekten iç güzelliğimi sevecek annesini satayım. yerim ben o adamları ben. seviyorum sizi. sizi sizi dış güzellikten ziyade iç güzelliği seven bebekler, ' ruhlar aleminde de yaşamıyoruz sonuçta' diyen recep ivedik ruhlu erkekleri değil yani. sizi. cansınız siz.
hoh lan!
sen sen ol sakın bir daha bu sorunun cevabını arama. şanslı kısımsın aslında sen. seninle çıkan adam seni kullanmak için çıkmayacak mesela :) züğürt tesellisi olabilir. istersen fıstık gibi olabilirsin de üstelik. öpüyorum seni :)71 Yorumla
Soran+1 yılağzına sağlık :)) aynen bende öyleyimdir. zaten çok şey yaşadım gerek aile içi gerek çevremde. kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyorum. yerine göre davranırım. aklımı kullanırım ve şunu da fark ettim ki kolay kandırabilecekleri kızları daha çok tercih ediyor bazı erkekler. yani ayak üstü uyutulan bir tip olmaktansa böyle olmayı her zaman tercih ederim. benim demek istediğim de tam olarak buydu zaten. bazı erkekler kız sadece zayıf diye bütün kötülüklerini triplerini kabulleniyorlar ama tabi ki sonu gelmiyor :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBende bunu cok merak ediyorum canim. Sanirim kilolu kizlari erkeklerden sayiyolar :(
1413 Yorumla
Soran+1 yılsanki bizim kalbimiz yok.
- +1 yıl
Aynen :(((( sevmeye sevilmeye hakkimiz yok sanki :/ az ye diyip gecerler anca bu dar beyinliler
- +1 yıl
Çirkin, güzel, şişman, zayıf, kız yoktur Seksi olmasını bilmeyen kadın vardır. İstisnasız her erkek ilk kez gördüğü bir kızın ne zayıflıgı ne şişmanlıgı ne çirkinligi ne güzelliigi hiç biri degil önce nasıl göründügüne bakar dekoltesi mini etegi olan aynı kilodaki sıradan giyinmiş bir kıza kıyaslandıgında asıl bonusları mini etekli olan alır o bakımdan nasıl göründügü ilk izlenim için çok önemli bir faktördür. Sonrasıda o kızın zekasına kalmıştır... Doğrudur yanlıştır onu bilemem ama gerçek bu...
Soran+1 yılaynen öyle. kırk satır şey yazdım hiçbirine cevap vermiyorlar. veremezler çünkü. yatakta her hale gelicek kız lazım onlara. sonrada boynuzu yer oturur burada dert yanarlar
Soran+1 yılal işte bir sapık daha. dikkat çekmek için illa bir yerleri açmak gerekiyor demek ki bacım. bunlar herhalde bizi sevgili degilde fuckboddy arıyoru sanıyorlar :)))
- +1 yıl
Aynen canim. Erkeklere yaranilmaz
- +1 yıl
Sisman kizlarin daha sempatik oldugunu bilen cok cok azdir. Eic icin cok tesekkurler bu arada sende cok samimi ve sempatiksin belli. :)
- +1 yıl
''ben çirkin değilim ki? şişmanlık ayrı güzellik ayrı'' diyen saçma zihniyeti mi savunuyorsun?
Soran+1 yılvalla mis gibiyiz balım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen hiç dişlek (tavşan dişli) oldun mu hayatında? Ben oldum. Ben de ötekileştirildim, dışlandım. Çocukların hiç de masum olmadığını çok küçük yaşlarda öğrendim. Sineklerin Tanrısı'nı okuduğumda da milyonların aksine bu sebeple zerre etkilenmedim zaten. Liseye kadar hayatım b. k gibi geçti. Lisede iyi bir arkadaş ortamıyla biraz açıldım ama yine de kendime güvenimi hiçbir zaman sağlayamadım. Bugün üniversitede çok iyi bir bölüm okuyorum ve dişlerim de tel tedavisiyle de toparladı kendisini. Yakışıklılığım da çıktı meydana. Kendimi hala geçmişin izlerinden sıyırmaya bakıyorum ama çok da zorlanıyorum bu konuda. Psikolojim hiçbir zaman hiçbir şey yaşanmamış kadar kendisini toparlayamayacak bir daha. Hayata ve insanlara bakış açım artık çok farklı ve bu değişmeyecek.
Zayıf bir kızın şişman bir erkeğe, güzel bir kızın dişlek bir erkeğe nasıl bakmadığını görerek öğrendiysem tam tersine de şaşırmam. Burada sorun erkeklerin güzellik algısı değil, insanların güzellik algısı ve ahlak anlayışı. Zannetmeyin ki kızlar, size yapılanı karşı cinse yapmıyorlar. Olayı insan bazında değerlendirseniz bunları demezdim ama erkekler özelinde konuştuğunuz için böyle biraz erkek korumacı bir cevap yazmış bulundum. Hemcinslerimle de çok problem yaşadım, bunu inkar edemem.
Koy önüne hedef, zayıflamaya bak. Böyle insancıl konuşmalara kimse aldırış etmez burada. Ben ederim de -yaşadıklarımdan ötürü- öfkemden etme gereği duymuyorum.103 Yorumla
Soran+1 yılacımasız ve anlayışsız insan hangi görünümde olursa olsun aynıdır
- +1 yıl
En güzel yorum buymuş. +1
- +1 yıl
Güzel cwp. Kız erkek degil insanlığın ayıbı
Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Benim kişisel Görüşüm şu; var olusumuzun en önemli gorevlerinden biri üremek.. Nasıl ki kadın güçlü erkekten çocuk doğurmak istiyorsa erkekte tohumlarını sağlıklı bir kadına aktarmak ister. Canlılarin en zekiside olsak bu tur konularda iç gudulerimiz zekamizi yönlendirir. Çünkü yaşamın iç güdüsel olarak iki temel kuralı vardır. Hayatta kalmayı becerebilmek ve sağlıklı genlerle buluşup sağlıklı nesiller üretmek. İnsanoğlunun yaratılıştan bu yana surekli gelişiyor olması bu içgüdüsel uremelerle gerçekleşmiştir. Şişmanlığa gelirsek şişmanlık suç değildir tabikide ama bu durumu kabullenmek suçtur. Hani vardır ya bazı sismanlarin kendimle barisigim sözü. İste o agir suçtur benim gözümde. Bu sadece şişmanlık için değil eğer doğuştan olmayan zamanla gerçekleşmiş ve duzeltilebilir kusurlarimiz varsa bunları duzeltmeliyiz. Mesela ben sigara iciyorum ve sadece sigara iciyorum diye ikinci sınıf insan muamelesi yapanlara hak veriyorum. Çünkü sigarayı birakamamak benim acizligim. Kusurumuzu söyleyenlerin bizim iyiligimizi istediklerini düşünüyorum. Yani kısaca hepimiz insaniz ve hepimizin farklı farklı kusurları var düzeltilebilir bir kusursa ve duzeltmiyorsak bunun neticesinde olacak olanlardan şikayet etmeye ve sağa sola cemkirmeye hakkimiz yok.
42 Yorumla
Soran+1 yılyaşam ve erkek kadın analizi sormadım. yukarıda sorduklarımı kendi adına cevap ver. tez yazmaya gerek yok!
- +1 yıl
Sen neden bu kadar agresifsin? Kendi adıma cevap verdim zaten. Sismansan ve Zayıflamak için bir şey yapmiyorsan sitem eder gibi soru sormaya hakkin yok.. Cevap verenlere de sürekli hakaret etmissin zayıf kızlar kucaktan kucağa kolay geçer vs gibi.. Ben sana tez yazmadım düzgün bir dille dolaylı yoldan anlattım. Sismansan neden bizi sevmiyosunuz asik olmuyosunuz diyeceğine zayifla demeye getirdim. İllaki senide seven olacaktir bu isler sadece vücut ölçülerine gore olmuyo.. Ama begenilmek istiyorsan zayifla bu kadar basit.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
202Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak şimdi canım benim sana gayet açıklayıcı bir şekilde yazıcam :)
1. bir çok gerizekalı hayatı o zayıf ama ağzına sıçan kızlardan ibaret sanıyo ama nedense terk edildiklerinde şişman ya da çirkin ya da o iğrenç erkek muhabbetlerinin ortasında buluyo niye? Çünkü o zayıf ve güzel kız onu aldatmis oluyo ve dibine kadar acı çekiyo.
2. Bu erkekler saniyo ki cinsellik sadece zayıf kızlarda var sanıyo valla Üzgünüm ama o üzerlerinde tahta gibi oturup altına alınca inleyen kızlardan ev kadını olmuyo evini namusunu çocuğunu emanet edemezsin öylesine adamı boynuzlarlar.
3. Şimdi bu erkekler kas falan yapıp popi popi takılıyo ya yanlarında da öyle bir kız istiyo ama o kızlar bilmem kaçıncı el oluyo gezmedikleri ev kalmıyo ve bile bile kabul ediyolar neden çünkü midesiz varlıklar.
4. Ben kendi adıma söyliyim şişman erkek bana çok çekici geliyo böyle yumuk yumuk sarılcaksin ooh miss
5. Bebeğim hiç üzülme o kızlardan tekme yiyince evlenilcek kızların aslında şişman ya da çirkin ya da halk arasında nasıl sınıflandırılma yapılıyosa bilmiyorum ama o kızlarla evleniyolar :)
Ayrıca o kızlar şişman erkeklere bakmaz diyen aklı kıt erkek kitlesi sevgilim 115 kilo :))
Kurtulun şu aptal sınıflandırmalardan hepimiz insanız kimin ne olduğunu bilemezsiniz ve gerçekten bir aşk arıyorsanız lütfen ama lütfen sınıflandırma yapmadan arayın aşk nerde nasıl gelir bilemezsiniz bırakın sizi bulsun mutlu olun :)26 Yorumla
Soran+1 yılgerçekleri yazmışsın helal olsun valla :)) ortalık malı olsun güzel olsuncuların içi de önemli demelerinden daha büyük ikiyüzlülük yok :)) mutluluklar size :* :*
Cevap sahibi+1 yılÇok saol canım benim :) ayrıca sana bir tavsiye benimde hastalığım yüzünden çok fazlam oldu bir ara kortizonlu ilaçlar kullandim ve baktım ki iyice kilo alıyorum bir ara 99 oldum ciddi ciddi ve dedim ki kızım yeter kendime bir hedef koydum ve 4 ayda 25 kilo verdim detoks yaptım spor yaptım yemedim içmedim verdim ama kimse için değil kendim için yoksa kimin ne dediği umrumda bile değildi istersen sende yaparsın he böyle mutluysanda sağlığına dikkat et ve kendini kimse için üzme bırak onlar üzülsün :) şişmanlar tatlıdır tatlııı :*
Soran+1 yılbenim vücudum kan üretmiyor. senede 4 kere iğne oluyorum. 2 senedir de sürekli kan ilacı kullanıyorum. doktorumun da bana dediği bu ilaçlar iştahını acıcak ama sen kendine hakim olmalısın. kimse doğru dürüst sormadı bile neden bu haldesin diye. herkes eleştirmeye ötelemeye bayılıyor bende bu yüzden insanlara söylemiyorum. benden bir zarar görmedikçe bunca hücum nedir diyorum insanlık öğretmeye çalışıyorum biliyorum yanlış yapıyorum :) yaşadığım hayatı ben biliyorum elimden geldiğince imkanlarım ölçüsünde çabalıyorum. aslında kendimi şanslı adlediyorum bir bakıma neyin ne olduğunu bu yaşımda öğrendim. kafam çalışıyor kalbim temiz allah kolaylığını verdikçe kilolarımdan da kurtulacağım. işte o zaman toplu iğne başı kadar değeri olmayan kişilerin neyime takılıcağını çok merak ediyorum :))
Cevap sahibi+1 yılEn çok neden mutlu ol biliyo musun? Sen sen olduğun için kendinden kimse için ödün vermedigin için mutlu ol sen en çok sen olduğun zaman güzelsin bırak onlar önyargılarında boğulsun hiç bir zaman insanlığı öğrenenmiycekler :) canımsın üzme kendini çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine yüreği güzel insan :)
Soran+1 yılçok teşekkür ederim canım benim :* Allah senin gibi kendi güzel yüreği güzel insanlara herşeyin en iyisini versin ^-^
Cevap sahibi+1 yılAmin kuzum amin rabbim seninde hakkında herşeyin en güzeli en hayırlısı olsun :)
+1 yılTabiki şişman kızlardan hoşlananda var ama nadir. Bugün ki zamanda insanlar dış görünüşe çok deger veriyorlar. Ben kendimde kiloluyum ama bir hayat arkadaşım var nişanlıyım ve cok mutluyum ve onun beni sevdiginide hissediyorum. Güçlü karakterli insanlara deger ver seni sadece görünüşün ney olduğu için hayatında olan insanları boşver ruhu güzel olan biri seni fazla kilolarınlada kabul eder. Ben kendim hastalık dolayından kiloluyum ama bunu nişanlım bilemezdi benimle tanışırken benim kişiliğime insanlığıma ruhuma değer verdi. Kilolarimla savasmiyorum değil ama çaba gösteriyorum biraz sayifligim diye. Nişanlımın yaninda kendimi hep dünyanın en güzel kadını gibi hissediyorum çünkü o bana bu hissi veriyor. Üzülme seninde karşına seni olduğun gibi güzel kalbin icin seven biri çıkar ama yaşadığımız dünyadaki insanlara öfkeli olmayalım insan yapısı böyle görüşte olan ideal düşünceleri var. Ama benden sana bir tavsiye yanlış anlama lütfen kendine ve vücuduna dikkat et sağlığın için! Bu arada cümleleri belki hep tam doğru yazmamis. ola bilirim Türkçem pek iyi değil :)
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun hangi konumda olursa olsun bir insan karakterli olmalı ve karşısındakine bütünüyle yaklaşmalı. cümlelerin ve türkçen gayet güzel :) mutluluklar :)
+1 yılKendi adima konusuyum benim icin sisman kizlar haric cirkin kiz yoktur. Yani boyu kisa yuzu yamuk falan olsa hatta topal bir kolu olmasa dahi sevgili olunabilir evkenebilirm ama sisman kiz bana ayni erkek gibi geliyor yani bisey hissetmiyorum. Ama cok iyi kalpli oluyorlar. Bence biraz kendilerine baksalar kurtulurlar. Ama herkes benim gibi dusunmeyebilir sevende vardir. Baliketliyse sorun olmaz. Fazla ama sismansa olmaz. Ama arkadas olurum. Utanmam yani otobuste oturma olayina gelincede zaten sisman olmasada yiginik oturan varsa ben yanina oturmam zaten ortak isi sevmem ortak litrelik kola dahi almam yani koltugun paylasimindada sorun cikiyor gecen zenci biri yanima bacagini acarak oturuyor ulan hiyar herif benim sinirima gelion ben hakka cok onem veririm simdi tartismak istemiyorum sinirlenmek istemiyorum ondan uzak dururum. Oturmam hic. Sisman icin soylemedim bunlari sisman benim sinirima gecebilir onun yapacak biseyi yok. Yani ona sinirlenmem. Seni kirmamismdir umarim. Sen sismansindir digeri kisa herkesin bir sekilde bir eksigi var. Sismanlik buyuk bir dert degil kurtulunabilir
11 Yorumla- +1 yıl
evet evet dediğin gibi şişman kızlar iyi kızlar oluyor :D tatlı dilli.. yüzleride pürüssüz yağ oranı fazla oldugu için parlak suratları
Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Bir insanin saglik sorunu yoksaa ve sismansa kalkip diger insanlara yok sismanlarin yüzüne bakmiyorsunuz diye afra tafra atamaz... O kisi kendine bakarken kilosuna dikkat ederken digeri saglik problemi olmadigi halde Löpür Löpür yagli yagli börekleri cörekleri yiyecekleri götürüp götürüp ardindaan Lömbür Lömbür yaglanip selülit sahibi olup sonraa kalkip sismanlari begenmiyorsunuz suratina bakmiyorsunuz belki sizi baskasindan daha cok sevecek vs vss daha kendisine saygisi sevgisi olmayan bir insanin baskasina ne faydasi olur ki bir baskasini nasil sevebilir ki... Saglik problemi olupta kilo alanlaraa lafim yok... Onlaraa laf demek saygisizlik olur... Ama saglik problemi yoksa ve sismansa bir insan hicc kimse kusura bakmasin üzülmem yani... Az bogazini kessin hareket etsin spor yapsinda kendini sevsin saysin sonra millete laf etsinler... Varil gibi kalca ramazan davulu gibi göbekle dolasip herkes onlari sevmek zorunda degil... Diger kisi kendine bakiyorsa sisman olanda baksin... Herkes tabi yanina yakisani yaninda tasimak istiyor... Haklilar da yani... Neyse saygilar sevgiler... :D
76 Yorumla
Soran+1 yılumarım hayatının bir döneminde benim durumuma düşersin :) bu iş sadece sağlıkla da bitmiyor. evleniceksin çocuk doğrucaksın iyi bak kendine alimallah selülitlenirsin falan sonra kusursuzluğun bozulur. saygılar :)
- +1 yıl
Dilerim ki yüce Rabbim o bedduani senin kendi ayaklarina dolar... Ki zaten haksiz yere yapilan her beddua sahibine döner.. :) Benim zaten 2 oglum var veleet... Bana cemkirecegine git az biraz kendine ceki düzen ver... Pc basinda millete laf yetistirecegine dans et egzersiz yap... Bende hayatimin bir döneminde ilaclar kullandim bende kilo aldim... Ama atlattigim sorunlar sonrasi eski halime yine döndüm... Etrafimda bir kac sisko kadin var... Onlarda altinda arabaa dedikodu her yere araba otobüs hareket etmek yok... Sonra baana sen az yiyorsun diye cemkiriyorlar... Az insan olmayi deneyin.
Soran+1 yıl2 oğlun var ve veletlerin gezindiği bir sitedesin öyle mi :D
insanlık dersi vermek aynı vasfı kendinde bulunduranlara mahsustur :) sen yargılayan ve aşağı gören tarafsın. demek ki hayatında zayıf da olsan bir eksikliklerin var ki böyle bir sitede dolaşıyorsun. keşke olgunluğunu yukarıda yaptığın yorumunla belli etseydin. 'Varil gibi kalca ramazan davulu gibi göbekle dolasip herkes onlari sevmek zorunda degil...' tabirlerin çok insancıl gerçekten. yargılayan yargılansın. hadi iyi geceler
Soran+1 yılseviyeni belli ettiğin için teşekkürler :) her yanım yağ dolmuş olabilir ama kalbimi bu denli çirkinlik ve kötülükle doldurmaktansa ömrümün sonuna kadar yağlarımla kalmayı yeğlerim :) size güzel kalbiniz ve zayıf bedeninizle mutluluklar :)
- +1 yıl
Arkadasim sana hakaret küfür etmedim... Seviyesiz bir kelime kullanmadim... Ama anladim mi senin akil ve ruh sagliginda bozuk... Ne dedigini bilmiyorsun... Sana dedim ki saglik prolemi olan insanlari disari koyuyorum... Onlar saglik problemi yüzünden spor yapamazla diyet yapamazlar ilaclari vardir vs vss ama onun haricinde saglik problemi olmayan bir insanin siskolugu secmesinden sonra kalkip insanlara senin gibi saldirmasi cok sacma... Seviyeden bahseden senmisin? Evet senin seviyeni gördük... Zeka seviyeni de gördük... Senin sadece vücuduna degil beyin hücrelerinde yaglanmis.. Anlama kapatisen cok düsük... Seni kimse sevmyiorsa cidden haklilar... Gercekten yazdiklarindan sevilmeye hakedecek biri degilsin... Ben neden siskoyum demiyorsun da siskolari sevmeyen begenmeyen insanlari yargilayip saldiriyorsun... Senin daha kendine saygin yok sevgin yok... Diger insanlar sana neden saygi gösterip sevsinler ki? Sen önce kendine bakacaksin bogazini kesip yaglarini eriteceksin.
Soran+1 yılben herkese hak ettiği cevabı veriyorum. mıy mıy bir kız değilim. yağlarım o güzel hayatınızı bu kadar ilgilendirmesin lütfen. yorumlarımı okuduysanız ilaç kullandığım ve zor bir dönemden geçtiğim için kilo aldığımı da yazmıştım. burada erkeklere yönelik bir sorum var. yağ eritmem gerektiğini bende biliyorum kimsenin bana dikte etmesine gerek yok hele ki kaba bir üslupla asla! bu benim görüşüm. etrafımdakiler de dahil çoğu erkekte söyledikleri istedikleri şeylerle yaptıklarının bir olmadığını tespit ettim. ve bunları tek tek açıkladım. cevap bekledim. konu sadece sevgi meselesi değil saygı meselesi de var. maalesef bazı insanımsı yaratıklar sadece şişman oldukları için insanlardan kaçıyorlar onları aşağı görüp yağ deposu olarak suçlayabiliyorlar. benim demek istediğimi anlamak isteyen çok güzel anlar. güzel yaklaşana güzel cevaplar veririm. istediğini söyleyen de istemediğini işitir. kimsenin kimseye hunharcasına yorum yarıp sonra da düzgün cevap bekleme hakkı yok!
Kiloludan kastiniz nedir acaba? Yani asiri derece sismanlik cevreye degil oncelikle size zararli. Hem fiziksel hem ruhsal acidan. En basitinden istedigimiz kiyafetin icine giremediginizde bile moralimiz bozulur. Bende kiloluyum hayatim boyunca hic zayif olmadim, olamadim ama bunu avantaja ceviriyorum kendimi begeniyorum. Özgüvenimi hep yüksekte tutarim. Modumun dustugu mutsuz oldugum zamanda bunu kimseye belli etmem. Cunku siz sismanim kiloluyum cirkinim dedikce insanlar bunu sizin caninizi yakmak icin kullanir. Bu sizin zayif noktanizdir kotu niyetli kimselerde buraya dokunmaya bayilir. Benim yaptigim gibi yapin kendinizi sevin dikkati baska özelliklerinize cekin. Sonucta kemik ve etten ibaret degilsiniz illaki bambaska özellikleriniz yetenekleriniz karakteriniz beyniniz var. Etrafin algisini degistirmek sizin elinizde bence. Biraz bakim biraz havali gorunus azcikta cilveli olursaniz elde edemiceginiz erkek yok. Tabiki basta da soledigim gibi obezlik derecesinde kilodan bahsetmiyorum. Boy ve kilonuzuda belirtseydiniz keske
10 YorumlaBu başlık sayesinde üyelik almaya ve yazmaya karar verdim. Evet, ben de şişmanım. 8 aydır diyet yapıyorum; ama vere vere 16 kilo verebildim. Elbette devam edeceğim. Nasıl bırakabilirim ki? Kim beni 1.60 boy ve 133 kilo ile kabul ederdi? Üstelik sağlığım bile tehlikeye girmişken. Diyet yapmakta bir şey yok da insan psikolojik olarak toparlanamayınca zorlanıyor asıl. Çevrendeki hiç kimseye anlatamıyorsun. Hiç sevilmemiş, hiç istenmemiş, hiç arzulanmamış, hiç öpülmemiş seni nasıl anlayabilirler ki? Köşe bucak erkeklerin benden kaçtığını düşündürmesin bu kimseye. Ben erkeklerin her zaman arkadaş olmayı tercih ettikleri kızım. Hayır, erkek gibi davranıp kanka ayağı yapmıyorum. Son derece akıllıca ve mantıklı konuştuğum için erkekler benimle arkadaş olmak istiyor. Benimle sanattan siyasete kadar her konuda konuşabildikleri için benimle arkadaş olmak istiyorlar. Ama ne bileyim saatlerce sanat hakkında konuşabildikleri benim, kötü bir sevgili olacağımı düşünüyorlar sanırım. Gerçi şu saatten sonra biri beni istese de ona inanmam. Soruya cevap vereceğim; evet şişman kızları erkekler yanlarına yakıştırmıyor. Dahası çevreleri bula bula bunu mu buldun diyecekleri için bundan kaçınıyorlar. 3 yıl önce bunu yaşadım ve hâlâ toparlanamıyorum. Benim hem kilomu hem de boyumu bilen adam, ilişkiyi kendi isteyen adam, ona aşık olduğumu bilen adam, önceden en yakın arkadaşım olan adam, benimle sevgili olmaya 1 ay bile dayanamadı. Ona fazla "ağır" gelmiş olmalıyım. Yazacak, anlatacak çok şeyim var; ama biliyorum ki bir faydası olmayacak. Kimsenin peşinde koşmadım, kimseye beni sev, benimle sevgili ol diye yalvarmadım. Ben bile kendimi beğenmiyorken, kimseye beni beğen demedim. Sadece beni üzmeyin istiyorum çok mu? Ben yeterince sevilmediğim için yalnızlığım için üzülüyorum zaten. Bir de denedik olmadı, ben 1.90'ım sen kısa ve şişmansın demenin bir anlamı yok değil mi? Zayıflamaya devam edeceğim, ne kadar sürerse sürsün; çünkü yaşayabilmek için elimde bir tek bu kaldı.
23 Yorumla- +1 yıl
Ben de kilolu kızlardan hoşlanıyorum, ama rahatsız oluyorsan senin için kilo vermek en iyisi, önemli olan kendini iyi hissetmen. Ama unutma kilolu kızı da seven var, arzulayan var. ben çok arzuluyorum mesela, konuşmak dertleşmek istersen yaz bana
Once ınsanları yonlendıren dizi ve filmlerinden bahsetmemız lazım. Bilinçaltlarına kazınan tum yerli yapımlarda şişmanlar hep ezildi dalga gecildi ve loser gosterildi. Hatta bazı filmlerde spor yaparken sahneler cekılıp kilolu vücutları iyice cırkın gosterıldı.
Gerçekçi olalım normal ağırlığından 30 kilo ve üzeri fazlası olan bir kızın Fiziksel görüntüsü gerçekten hoş ve çekici değildir ama konunun baska boyutlarıda var.1- psikolojik Kız herzaman toplumsal baskı altında hissedecekti. Seçilme şansları çok azdır genelde yakısıklı cocukları dusunup aksam masturbasyon yaparlar hayatları arkadaslarının svgılılılerıne bakıp iç çekerek gecer.
2-Kondisyon:Her insanın iç organ adeti ve kapasitesi aynıdır 52 kilo bir kızla 120 kilo bir kızında... Bu nedenle zayıf kızın hareket kapasitesi dayanılıklılıgı çevikliği esneklıgı dombiliden daglar kadar farklıdır. Şişmanlar sekste daha iyidir lafı tamamen palavradır. Kondisyonu zayıf şişman kızların cogu yalnızdır eşi olanlarında genelde cinsel hayatları pek basarılı değildir. Çabucak yorulurlar. Kıçını kaldıramamak sözü aslında koca popolu şişman kızların yasadıgı zorluktan ve çaresizlikten türemiştir.
Aradaki farkı gözünüzle gormek için 100 kilo kızla 50 kilo kıza yanyana pilates yaptırın zaten demek istediğim gozunuzde canlanır muhtemelen kilolu 5. Dakka pes edecektir.
3-Sağlık Fazla kilonun dogurganlıkta dahil her konuya negatif etkisi vardır. Bilhassa yas ilerledikce kilo daha buyuk sorunlara neden olur.
Sonuc olarak Allah yardımcıları olsun gercekten zor hayat şişkolara daha zor.00 Yorumla
+1 yılKendi adima konusuyorum, bunun asil amaci karsi tarafta umut yaratip onu uzmemek. Sisman kizla mutlu olmayacagimi dusunmuyorum ancak evliligin bir amaci da soyu devam ettirmek, cinsel iliskide ikimizi hayal edemeyecegim kadar veya bana cekici gelmeyecek kadar sisman kizlarda bir umut yaratmamak icin cok yakin durmuyorum. Iyi insan olabilirler, belki en mutlu sohbeti onlarla da edebilirim ancak hayat arkadasimin bana cekici de gelmesi gerekiyor.
72 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler dürüst yorumun için
- +1 yıl
doğru yorm işte bu
Sanırım millet olarak biraz şekilciyiz. Ama yine de bazzıları etine dolgun kızları da tercih edebilir belki ama azdır bu. Sonuç olarak hem erkeğin hem kızın kilolusu kabül görmüyor.
Gençken gidin spor yapın, fit olmaya çalışın hem beğenilmek hem özgüveniniz için hem de sağlığınız için. Bu yaşlarda kilolu olmanın zararını belki görmezsiniz ama ileriki yaşlarda kalp damar tıkannıklığı, şeker, karaciğer yağlanması, tansiyon, kireçlenme, kendini kaldıramama ve taşıyamama gibi sorunlar nüksettiğinde o zayıf dediğin kişiler bunun faydasını görecektir. O yüzden diğer nedenleri geçtim, zayıflamak için sebebiniz sağlığınız olmalı..53 Yorumla
Soran+1 yıldoktorumuz da geldi. gerçekten bu yazdığın şeylei hiç bilmiyordum. aydınladım resmen. yarın hemen sağlık için kilo vermeye başlıyorum!
- +1 yıl
aynen bro..
+1 yılErkek %99 sadece dış görünüşe önem verir. Daha güzelini buldu mu eskisinin yüzüne bakmaz. "belki sizi kimsenin sevemeyeceği kadar çok sevecek" yanlış bir mantık. Çünkü biz erkekler sevgi aramıyoruz. Cinsellik ön planda. Hatta en ön planda.
Acı gerçekler bunlar. Kabullenmek zorundasın.62 Yorumla
Soran+1 yıldoğruyu söylediğin için çok teşekkür ederim kardeşim. keşke herkes senin gibi açık sözlü olsa
- +1 yıl
kendi adına konuş istersen
+1 yılGuzelim her erkrk ya da her kiz ayni degildir inan bana. Bak bazi kizlar cok zayif guzel degil ama bazilarida cok kilolu cok guzel. Simdi ilk basta sen sunu dusun genc bir kizim ve istedigim elbiseler bana yakisin istiyor ilk once kendine odaklan sagligini dusun. yemin ediyorum tandigim bir kilolu kiz var o cok zayif bir erkekle evlenmis. Her erkek ayni degil ama sen ilk once sagligini dusun ilerde cocugun olsun istiyosun kilo vermen lazim kilo cogu seylere zarar. Senin kaderindeki kisi gelir seni bulur inan bana sen sadece simdilik kendine odaklan ve burdaki bazi sacma yorumlari cidiye alma degmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler. daha geçenlerde komşumuzun ingilterede yaşayan akrabası nişanlandı zaten bir ingilizle kız 137 kilo. ve şimdi kilo vermeye başlamış düğün için demek ki olunca oluyor. benim isyan ettiğim neden vebalı gibi kaçmaları
- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılDavul bile dengi dengine diye bir laf vardır. Kaymak gibi erkek kaymak gibi kız ister haklı olarak. Kaymak gibi kızda kaymak gibi erkek ister. İç güzellik en önemli şeydir ama aşık olmadığım sürece begenmedigim birine bende bakmak istemem. Mutlaka birgün seni sevip kilo nu sorun etmeyen ya da senin gibi kilolu biri olacaktır hayatında. Sağlık problemin yoksa cabala kilo vermek için.
31 Yorumla
Soran+1 yılçabalıyorum zaten. su anki hayatım ve kullandığım ilaçlar bana engel oluyor. sadece insanların sadece kilolu olduğm için benden bu kadar kaçmalarını istemiyorum anlamıyorum da
Aslında kızlar bunları düşüneceğine ideal kiloyu yakalamak için çaba sarf etseler hem sağlık açısından hem arkadaşlık açısından bir çok sıkıntısını gidermiş olacak. Bir erkek kolay kolay kilolu bir kızdan elektrik almaz (yüzü çok güzel olsa dahi ) . Ki aynı durum kadınlar için de geçerlidir. Bir kadın kolay kolay kilolu (normalin üstünde ) bir erkek ile birlikte olmaz. Fıtratı gereği yanındaki insanın daha ideal olmasını ister. Burada karşı tarafı yadırgamak veya ayıplamak bence doğru değil. Sağlık problemlerinden dolayı kilolu insanları tenzih ederim ancak keyfi olarak kilolu kadın / erkek zayıflamak için çaba sarf etmiyor, yemeğine dikkat etmiyorsa, bu ilişkili durumdan rahatsız olmaya hakkı yok. Kötü veya çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Bence kabahati biraz kendimiz de aramalıyız. Tekrar ifade ediyorum sağlık problemlerinden dolayı kilolu olanları tenzih ederim.
32 Yorumla
Soran+1 yılsenin dediğin neye denk geliyor biliyor musun şişmanların sevmeye ve sevilmeye hakkın yoktur gibi bir şey. o da senin görüşün saygı duyarım güzel açıklamışsın
+1 yılÖyle bir dayatma var ki 21. yy ın genel problemi. Herkes fabrika çıkışlı olsun istiyorlar. Herkes birbirine benzemeye başlıyor. bir dönem herkes kafasını karamele boyadı bir dönem herkes ugg giydi bir dönem herkes yüksek belli pantolonları boğazına kadar çekti ama hepsi geçti. Nesneler dünyasında yaşayan kilo almamak için dünyevi zevklerden kendini mahrum eden zavallı yaratıklar olduk. Blumia neden varsa o yüzden şişman antipatisi var.
13 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru
Soran+1 yılamaç tek tipleştirmek. çeşitliliğe tolerans sıfır
- +1 yıl
Televizyon internet her yerde kilo ver diye kakalıyorlar insanlara. Yavaş yavaş atıyorlar üstülerinden ama. Ben troid hastasıyım çok fazla ilaç alıyorum artık o kadarda kilolu değilim ve normal hale gelince anladım ki bu sefer tamamen yatağa atmak için yaklaşıyorlar. Ama asla tek tip olmadım. Olmayacağımda.
ya dış görünüş tabi önemlidir ama ikinci planda kalır. öncelik o kişiyle mutlu olabilmektir mutlu oldduktan sonra şişmanmış oymuş buymuş niye farketsin ki. ama birşeyi farkediyorum bu kendimdede oluyor insan şişman ya da yakışıklı güzel olmayınca özgüvensiz oluyor bu yüzden de kaybediliyor birazda
12 Yorumla
Soran+1 yılbilakis kendime çok güvenirim.
Hiçbir zaman 40 bedenin altına inmemiş bir kız olarak böyle birşeyle karşılaşmadım, 44 bedenken sevgilim vardı, sokakta bile insanlar tanışma teklifinde bulunurdu ki yüzüm de aman aman güzel değildir ya da açık giyinmem, o dönem hiç giymezdim sürekli pantalonla dolaşıyordum ve en fazla kısa kollu giyiniyordum yakışmadığını düşündüğüm için. Yine de kötü bir tepkiyle ya da tepkisizlikle karşılaşmadım.
Otobüste insanlar yanına oturmuyorsa fazla terliyor olabilirsin. Ya da çevreye çok kapalı ve sert bakışlar atıyorsundur, tacizci olarak anılmaktan korkuyordur insanlar.11 Yorumla
Soran+1 yılhayır işte benimde anlamadığım o. gayet güler yüzlü ve sıcakkanlıyımdır. hiçbir zaman ter kokmam bilakis en büyük zevklerimden birisi parfümlerdir. mağazalarda parfümümü soran kız çok olmuştur. bilmiyorum belki de ben abartıyorum o yanıma oturmaya tenezzül etmeyen kişinin karakteridir. kendimde degilde belki onun karakterinde suç aramalıyım. çünkü benim bir şey yaptığım yok
+1 yılAkrabalarımdan evlenen yapılı insanlar var. Gayet mutlular. Ama her seyin fazlasi zarar, dikkat etmeye calis. Manken olmaya gerek yok. Acele etmene de gerek yok bu konuda. Sen bakma sagda solda gezenlere. Mutsuz bir sekilde ayriliyolar cogu. Bir de fizikle one cikamiyorsan
Ortamlara gir, kurs, akademik kariyerle kendini geliştir. Biri seni farkedecektir.13 Yorumla
Soran+1 yılşu anda yaşadığım hayat o kadar sosyal olmama elverişli değil maalesef ama hiç çekingen biri değilimdir
- +1 yıl
Gitmiyorsan universiteye gittiginde daha rahat olursun. Hayat zor. burada guzel olup da aglayan bir dolu kiz var. Guzellik zayiflik falan de cevap degil yani
Soran+1 yılorası öyle.
Yazını okurken üzüldüm gerçekten. Size bu hisleri yaşattığımız için ben özür diliyorum. İnsan başına gelmedikçe anlamıyor ne yazık ki. Benim böyle bir yaklaşımım asla olmadı hatta ben 55 kilo iken kilosu 75 olan sevdiğim vardı. İnsanları bu şekilde sınıflandıran onlardan tiksinen yargılayan kişiler yarın neye dönüşeceklerini biliyorlar mı acaba?
27 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler yorumunuz için. kimse bu durumda olmayı istemez. zevkten isteyerek bu durumda kalınmaz herkes yaşadığını bilir. hangi kız/kadın güzel dikkat çeken bir vücudu olmasını istemez? işte benim savunduğumda bu. insanın ne olacağı belli olmaz hiçbir zaman. herkes aynı kalıpta olamaz. toplumun ve görsel medyanın dayattığı mükemmel kalıplar herkese göre değil. insanlar çeşitlilikle güzeldir. en önemlisi sağlık için elzemdir fazla kilolu olmamak. ama bir insanın sadece vücudundaki yağ oranından ötürü ötekileştirilmesi dışlanması çok çiğ bir davranış. insanları biraz da olsa anlamak gerek. sevilmenin, değer görmenin kıstası insanın kalbi ruhu davranışları aklı fikri olmalı. haksızlığa ve ikiyüzlülüğe çok kızıyorum.
- +1 yıl
Çok iyi anlayabiliyorum seni. Bende farkı bir şekilde bu dışlanmışlığı yaşadım buradan yazmak istemiyorum ama yaşadım o duyguyu insanların acımasız tavır ve bakışlarını çok iyi bilirim arkadaşım. Çok söylenecek bir söz bulamıyor insan sadece seninle bu üzüntünü paylaşabilirim çok üzgünüm.
Soran+1 yıltanınmadan sırf görüntü yüzünden yargılanmak çok insanlık dışı bir durum
Soran+1 yılsaygı duysunlar aşağılamasınlar yeter. sevgiden anlayanlar bana yetiyor zaten.
Soran+1 yılaynen öyle
+1 yılhepimiz birine baktığımızda fiziki ve genel görünüşünü bir tartarız eğer geçer not alırsa sokuluruz ruhlar aleminde yaşamıyoruz sonuçta fakat şöyle bir şey var bunu genelleme bende kilo problemi yaşadım bir dönem hemde ciddi ciddi ama azmin elinden birşey kurtulmuyor. hayatımın her döneminde de erkek arkadaşım oldu inceykende obezkende:) bunu erkekler diye genelleme tamam görüntü önemli ama sohbet ettikten sonra o insanı tanıdıktan sonra vazgeçilmez olabliyosun senin karşına doğru insan çıkmamış aramaya devam canım :)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKalbin temizse, tribin yoksa, oturmasını kalkmasını biliyorsan yani dengesiz biri değilsen ve en önemlisi sorumluluk sahibi isen neden olmasın? Böyle bir genelleme yapman yanlış bence. Asıl o hemcinsin yok mu ben onlara uyuz oluyorum. Saçlarını morciverte boyayıp ağzını çemçürtüp selfie pozlarla instagramda takılan candycrush kızları yok mu onların ağzının orta yerine tuvalet terliğini vurasım geliyor!!! kilolu olman bir sebep değil.
https://www.youtube.com/watch?v=yOdOUNpjBSE
Canımsın... Al kargo dinle biraz iyi gelir!
Sen Bir Meleksin (Full Albüm)10 Yorumla Öncelikle kendini begenmelisin kilonu kabullenmelisin ve kendin için yasamalisin fakat bu kilo hastaliktanda olabiliyor düzensiz yemektende bence cabalamalisin ama karşı cins için değil kendin için örnek olarak kendimi gösterebilirim eski sporcuyum profesyonel fakat 2006 yılında ceza aldım ve spordan 10 yıl uzaklastirildim bunun üzerine herseyimi yaktim Kupaları kiyafetlerimi herseyimi sonra sigara içtim 68 kiloydum ve tam 95 kiloya çıktım ve birgün aynaya baktım kendime kızdım spor ve diyet yaptım şuanda 69 kiloyum ve fitness yaparak form yakalamaya çalışıyorum herhangi birine ihtiyacimda yok vücut benim hayat benim ben istedigimle olurum beni istemeleri için cabam yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇevremde tanıdığım bayanların evlenmeden önceki halleri zayıftı ama şu anda %90 ı kilolu bunların yarısıda obez derecesinde. Özellikle doğumdan sonra bir çoğu kilo alıyor öylede kalıyor. Mühim olan gönüllerin anlaşması. Eğer fiziği için alıyorsa yarın kilo alınca boşamaya çalışır. Bu yüzden kafaya takma senin evliliğin daha sağlam olur onlarınkinden.
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Ben kiloluyum. Hepte sevildim her ortamda sevgilimde oldu. Beni seven böyle sevsin. Ve sen neden tenezzül ediyorsun ki? Sevgi dilinilmez. Illaki seven biri olacaktır. Kilolu olsan bile her zaman bakımlı ol güzel giyin saçını yap makyajını yap.
Asla ama asla tenezzül etme. Aslada bir erkek için kilo verme. Eğer kilo vericem dersen bu kendin için olsun.33 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyleyim zaten. kilolu olmam bakımsız olucağım anlamına gelmez. yok değmezler zaten ama insan bir destek arıyor işte bazen :)
Soran+1 yılöyle yapıyorum yapıcam da :) hayırlısı olsun herşeyin
İnsanların zevkleri değişkendir. Kimi şişman sever kimi zayıf veya balık etli. Lakin şişman insanlardan bir çoğunun endişesi olduğu için yanaşmak istemez. Bunlardan en başta geleni evlendikten sora şişman insanların dahada kilo almaları hele birde çocuk oldu mu tamamdır. birken iki ikiyeken 5 oluyolar bide ilerleyen yaşlarda açıkcası sağlık sorunları vucuttaki kötü görüntü vs. Sağlık sorunu değilse şişmanlık ki bir çoğu boğazını tutamadığı için şişman siz en iyisi biraz zayıflamanın yoluna bakın. evlenince zaten normal halinize döneceksiniz.
00 YorumlaBak canım kimse yanında göze batan birini taşımak istemez herkes toplumun ne dediğiyle çok ilgilenir ki ben dahi disarda aşırı kilolu bir Kizla bir erkeği görünce bu kadar olmaz diyorum göze hitap etmiyor bir kere içi güzel lafınada inanmıyorum kimse ilk görüşte kimsenin içini göremiyor bende kiloluyum ama bu ayrımın farkındayim ve göze batmamak ve sagligim icin savaşıyorum onlarinda savaşmak gibi seçenekleri varken olduğu yerde beklemelerinin mantığı var mi ayrıca sen yanında ya da hayatinda kendine önem vermeyen kendini düşünmeyen birini
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar dünyaya maddesel bakıyorlar cünki.. Oysaki bir müslüman dünyaya zahir gözle bakmamalı.. Fiziksel görünümüne göre insanları ayırt etmenin benm gözümde ırkçılıktan bir farkı yok.. İnsanlar ikiye ayrılırlar.. İyi ahlaklı ve kötü ahlaklı diye.. Bir insanı sevmek için dış görünüşün değil içinin iyi olması lazım.. Yoksa günümüz deyimleriyle 'güzel-yakışıklı-tombul-zengin' gibi yaklasımlar insanları maddi sevgiye yöneltir ve çogu evlilikler/birliktelikler ayrılıkla er ya da geç tanışır.. Ben insanlara hep bu gözle bakmaya çalısıyorum.. İyi/kötü.. Kiloymuş/burnuymuş/kaşıymış bunlar sürekli değişken parametrelerdir ve önemsizdir..
01 Yorumla- +1 yıl
Önemli olan iç güzellik ve kalp güzelliği gerisi boş...
+1 yılSizin tabirinizle şişman yani kilolu bir sevgilim bile oldu 8 ay kadar çıktım fakat sonra ayrıldık tabi benim hatam yüzüne olmuştu ayrılmamız.
Bence kişilik meselesi zayıf olsun kucaklayıp kaldırıym, öpeym vs diye düşünüyorlardır ( genelleme konuşuyorum ) ama ben öyle düşünmemiştim hatta o beni benden çok sevmişti diyebilirim. :)
tabi şöyle birşey de var yanında 90 60 90 yıllanmış şarap gibi kız mı istersin? yoksa kilolu bir kız mı?
işte gerçek olay bu zayıflamak da zor değil yeterki siz isteyin. ;)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç takma kafana güzelim eğer adam gibi adamsa seni sen olduğun için sever şişman veya zayıf olduğun için değil ve bırak aşk gelsin bulsun seni neden özgvenini yitiriyorsunki bazı salakların sözüyle sanki kendileri brad pitt bide şöyle kız isteriz böyle kız isteriz diyolar emin ol sen kilo verebilirsin ama o yaratıkların tipini asla düzeltemez moralini yüksek tut ve hiç bir zaman özgüvenini yitirme anlaştıkmı;-)
22 Yorumla
Soran+1 yılanlaştık :))
Cevap sahibi+1 yıl:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞişman demek ne kadar doğru ki? Kilolu kızlar tanıyorum öyle güzelleri var ki. Neden böyle bir düşünce içindesin çok da anlam vermedim. Hangi şehirde yaşıyorsun da bu gözlemi yaptın? Kilolu olmak ya da olmamak insanların seçimi değildir. Ama Allah korusun hastalık vb haricinde obez olmak insanın kendi seçimidir. İnsan vücudu öyle mükemmel ki spora başladığın anda etkilerini gösterir. Guatr hastası ya kortizon tedavisi gören birine tek lafım yok ama biraz da tembellikten vazgeçmek lazım. Ayrıca şişman ve güzel kızlar çok anlayışlı ve tatlı oluyor bence. Güzel de yemek yaparlar gibi geliyor.
08 Yorumla
Soran+1 yılşişman ve güzel kızlar toplumda görünmezler. o kadar kıyafetime bakımıma dikkat ediyorum ama kilom olduğu için bir hiç. ayrıca yemek yapmaktan hiç hoşlanmam. uzum bir depresyon dönemi geçirdim uzun zaman evden çıkmadım ve kilo aldım ayrıca kansızlığım var sürekli kan ilacı kullanıyorum haliyle iştah açıyor
Cevap sahibi+1 yılNiye görünmesinler ya. Sen kendine güvenmiyosun ki baştan kaybediyosun. Kaç kilosun ki?
Soran+1 yıl95 kg. kendime güvenirim ukalalık yapmam. belki de fazla zeki geliyorum erkekler için oda olabilir
Cevap sahibi+1 yılZeka matematik problemi çözmek kadar basit bişey değildir unutma. Ayrıca yeterince zeki olsaydın şimdiye kadar o zekanla birilerini illaki bulmuş olurdun. Çünkü ciddi düşünen erkeklerin önemli bir bölümü zekayı önplanda tutup ona göre karar verirler.
Soran+1 yılyeterince teşhirci olsaydım bulabilirdim evet. demek ki bana hep gönül eğlendirmek isteyenler gelmiş. hayret çoğu da evlendi halbuki. o ' çok zeki' ve zayıf kızlarla :)
Cevap sahibi+1 yılBide madalyonun öteki yüzüne bak bence. O evlenen zeki kızlar buraya beni niye kimse beğenmiyo diye yazıp derman aramıyolar gece vakti.
Soran+1 yılevet çünkü gece vakti beyinleri değil başka organları çalışıyor.
Cevap sahibi+1 yılSonuçta evliler istedikleri organlarını çalıştırabilirler bundan daha doğal bişey yok. Bence bian önce komplekslerinden kurtulup yeni ufuklara yelken açmalısın.
her erkek bu görüşte değil yanılıyorsun. sana bunu ispatlamak için öyle bir hikaye anlatırım ki aklın şaşar. öyle bir olay yaşadım ki anlatmam saatler sürer yazsam roman olur öyle bir kıza aşık oldum ki kız 1.75 115 kilo ben 1.60 63 kilo sadece senin bakış açından anlatayım ben bu kız için herşeyi yapmaya hazırım hala ölmeye bile ama o çok farklı benim yüzüme bile bakmaz onu öyle delicesine sevdim ve berbat geçmişini kabullenmeme rağmen o beni hiç sevmedi. YANİ ÖZETLE ŞİŞMAN ya da ZAYIF OLMASI MESELE DEĞİL İNSAN SEVİYORSA İŞ BİTMİŞTİR SEVGİ YOKSA Bİ MANASI YOK. ben ailemi arkadaşlarımı hiçe sayarak o kızla (geçmişi berbat ötesi ve senin tabirinle şişman) evlenmeyi düşünüyorum o derece seviyorum ama benim sevgim bir şey ifade etmiyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılsevgi zorla olmaz ama. hayatta her şeyin olduğu gibi sevgide karşılıklı olursa güzeldir. neden red ediyor ki seni?
+1 yılAslında öyle değil... ama şöyle bir söz var severimde bunu.. kimse dışının beğenmediğinin içini merak etmezki yani dışını beğenmiyorsa ne kadar severse sevecek olsun o adam onu beğenmemişki...
sen beğenmediğin bir elbiseyi alıyormusun hayır? ama belkide bir gün işine yarıcak? birde bu yönden bak he? >> Kilolularla dalga geçmekte ergenlerin işidir ,, ''OKUMAK CEHALETİ ALIR EŞŞEKLİK BAKİ KALIR ''34 Yorumla
Soran+1 yılvalla dışım gayet güzel. tek kusurum kilom.
- +1 yıl
töbe yarabbi :D kiloların içindemi patlıyor patlayan şeker gibi işte dış fizik olarak görünüyor..
Vtec Motoru takılmış doğan düşün ciğeri sağlam dışı pert :D
Soran+1 yıldoğru valla yamuk bacaklı karga burunlu olaydım ama sadece zayıf olsaydım porche olurdum o zaman. ama siz onlara sekman attırırsınız alimallah iyidir böyle ;) motorum sağlam en azından ;)
- +1 yıl
umutsuz olma :D balık etli sevenlerde var ama ben zayıf seviyrum ne yapaym :D sen şişmansın diye zayıflarımı öldürelim canimm <3 :D.. Kıvırcık olsun.. siyah saçlı kara gözlü kara kaşlı daha ne ister insan :D (( MOTORUM Sağlam iyiydi )) :D:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden zayıfı varken kilolusunu seçelim ki? ha ben de kilolu olsam, zayıf kızın da benle işi olmaz diyip kiloluyla birlikte olurum ama herkesin bir zevki var ben zayıf, çok çıtıpıtı kızları beğeniyorum ve bu benim zevkim. bunu bu kadar dert edip erkeklerin zevklerine laf edene kadar kendin zayıflayıp yine o müthiş karakterini korumaya devam et. zayıflarsan sen de kötü kız olacağına mı inanıyorsun yoksa? kısacası kız dediğin biraz kendisine bakacak. ne bulursa yiyip sporun s'sini bile yapmayan kızı çekici bulmamızı beklemeniz çok ütopik olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendi ayarındaki erkekleri kabul et o zaman.. Hepiniz en yakışıklı tiplerin gelip size aşık olmasını bekliyorsunuz.. Olmayınca da "vay efendim şişmanım diye hor gördün beni"..
Ayrıca benim de saçım dökülük.. normal tipte bir kız reddettiği zaman sorun yok, ama şişman biri sırf bir tutam kılım eksik diye beni reddedince çok zoruma gidiyor.. Yani benim gösterdiğim alçakgönüllülüğü siz göstermiyorsunuz.. Aynaya bakmadan her şeyin en iyisini istiyorsunuz..56 Yorumla
Soran+1 yılkendi adına konuş o zaman. bu zamana kadar david beckhamlardan hoşlanmadım. belki de biraz da karşı tarafın aynaya bakması ona göre isteklerde bulunması gerek. erkeklerde istek çok maşallah
Cevap sahibi+1 yılO zaman belki de tembelsindir..
Ne zaman nette şişman bir kızla tanışsam beni kendi semtine çağırıyor.. ortada buluşmuyor yani..
Hatta bir tanesi parkta otururken beni biraz uzaktaki büfeye su almaya gönderdi.. Çüş ya, sanki bakkala çocuk gönderiyor.. "birlikte yürüyüp şuradan su alalım" demek yok, direkt "bana şurdan su alıp gelsene".. kıçını kaldırmak istemiyor haspa..
Şişmanların çoğu böyle..
Soran+1 yılşişmanlardan uzak dur o zaman. bence bizim hayrımıza olur
- +1 yıl
Allah yardım etsin abi sana kötüsü denk gelmiş ama çokta ön yargılı olma yani bence büfeye gidip dönmemeliydin kıza sbbxhdjshbjsjx
Abi kendi tecrubelerine gore yorum yapmış içini dökmüş abiye +1 başlıkla alakasız ama shsjxhhsjxhdu
Başlığı yazan kişi neden bu kadar tripli adam kıza bişey dememiş ki haaa şişman demiş kompleksli olmayin ya 65 kiloyum gobek acik giyebiliyorum ki göbeğim var cokta bu şişman takma ismine takmamak lazim
Cevap sahibi+1 yıl@Heyecanlıyımv mantıkllı ve anlayışlı yorumun için teşekkür ederim.
Yazdıklarına bakılırsa sende de hafiften fazlalık var, ama trip atmak yerine mantıklı şeyler yazmışsın, bravo..
Cevap sahibi+1 yılEee? Aradan geçen zamanda durumlar nasıldı? :)
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılSisman kizlar bence kilo vermeli, erkekler icin degil kendileri icin, Kendilerine oyle kabul etmemeli. Ben erkek olsam bende sisman kadina bakmam, ( oysaki sismanlarin yuzleri cok guzel olur cogunun ). Sismanlik bir secim cogu zaman ve ben bir kadin olarak onu secenlere saygi duyamiyorum.
27 Yorumla- +1 yıl
Gözünü seveyim şunu bir açıkla: şişmanlık nasıl oluyor da seçim oluyor? Kim şişman olmayı seçer?
- +1 yıl
zayiflayip saglikli bir yasam icin mucadele vermeyen insan secmistir benim icin
Soran+1 yılsadece şişman olduğu için saygı duymuyorsan bu da senin karakterini gösterir. bir şey diyemem. allah akıl fikir versin temennisinde bulunabilirim ancak
- +1 yıl
sisman oldugu icin saygi duymuyorum degil, birseyi okurken anla oncelikle. Insan insandir o baska birseydir. Sakati zayifi siskosu, ama senin burada sordugun soru erkeklerin neden bakmadigi, cunku hos birsey degil, goze hitap etmedigi icin. Sismanligi kabulenenen insanlara saygi duymam dedim ben o yolu secenlere,.!
Soran+1 yılneden sana bir zararları mı var? önünden ekmeğini mi alıp yiyorlar. herkes herkesi sevmeyebilir ama saygı duymak zorundadır. bence sen önce kendini nasıl ifade etmen gerektiğini öğren bence. hoşlanmıyorum diyebilirsin ama saygı bambaşka bir konudur.
- +1 yıl
bu benim dusuncem anlamiyosun kendimi anlatmicam daha fazla hersey ortada
Soran+1 yılanlatmayı bilmiyorsun bence. neyse iyi geceler
Sağlık sorunun yok, tıkınıyorsun kilo alıyorsun. Yeme o zaman kızım. Zayıfla çabala biraz. burada doğru ve mantıklı yorum yapan arkadaşlarımıza beddua ve hakaret etmene gerek yok? Kimse sana bakmıyor, senden kaçıyor belkide gerçekten çirkinsin. Kilonla alakası olmayabilir? O kafayı çalıştır
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki anneciğim ^-^
+1 yılŞişman erkeklerin yüzüne kızlar niye bakmıyosa ondan. Sen kendine saygı duymuyosan kimse duymaz unutma, sen kendini sevmiyosan kimse sevmez. Bunu 55 kilo vermeden öncede biliyodum şimdide biliyorum. Herşey sende bitiyo. Ayrıca evet yanımıza yakışmaz tanıdıklar dalga geçer diye aynı zamanda kötü bir görünüm.
13 Yorumla
Soran+1 yılallah dışı iyi içi kötü görünümlülerle mutluluk versin ne diyim. arkadaşlarınızın dibi düşsün yeter
- +1 yıl
Bak senin geçtiğin yolların hepsinden geçtim ben sana dedim kendine saygı duymayan kendini sevmeyen sevilmez saygı duyulmaz diye. 55 kilo verdim obezdim ben ne hissettiğini çok iyi anlıyorum burada gelip sana severim dese 1 i şişman kızları boşa ümitlenip vardır öyleleri kesin diyip sonra daha çok üzülüceksin. Her sabah moralin bozuk üzgün kalkmak kadar kötü bişey yoktur. Tek çaren kilo vermek ki o kadar zor bir durumda değil.
Soran+1 yılben kendimi seviyorum her şeyimle. sevmesem başka biri gibi olmaya çalışırım zaten
+1 yılBurada sızlanmak yerine spora gidip diyet yapmayı dene. İnsanlar şişmanlarla şişman oldukları için değil, şişman kaprisleri oldukları için beraber olmuyorlar.
75 Yorumla
Soran+1 yılşişman kaprisimi :))) benim kadar anlayışlı uyumlu bir kız daha olmasın ;)) bence şişmanları kucağa alamayacakları için beraber olmuyorlar. malum zayıfların çogu kucaktan kucağa hoppala paşam malkara keşan. portatifsiniz ;)
- +1 yıl
İşte bu yaptığın şişman kaprisi oluyor. Beni tanımadan kötü cümleler sarfedebiliyorsan neden seninle birlikte olmadıklarını bu sitede aramana gerek yok.
- +1 yıl
Esi sen misin kız? Bu maskeli fotoğraftan aynı bir arkadaşta çektirmişti.
- +1 yıl
Ben değilim :)
Soran+1 yılistediğini söyleyen istemediğini işitir balım. kapris yapmadığım halde beni kaprisle suçlayan sendin ;)
Bence arkadas olarak yaptiginiz secimlerhatali olabilir sizi dis gorunusunuzle yargilayan insanlarin dogru olabilme ihtimali olduguna dahi inanmiyorum kilolu olup olmamak sizin tercihinizdir istediginizde -engelleyici bir hastaliginiz olmadikca- gayet kolay kilo verebilirsiniz ben on kilo verdim hic de zor olmadi acikcasi eger illaki o insanlar beni begensin diyorsaniz biraz spor biraz diyetle bol disiplin ve biraz da sabirla istediginiz kiloya gelebilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılyoo normal erkek arkadaşlarım çok severler beni. çok güzel ve iyi bir kız olduğumu söylerler. ama onların istedikleri başka onları da ben biliyorum.
Medya ideal bayan ölçülerini 0 beden olarak gösterdiği sürece şişman kızlar herzaman uç noktada kalcak ve çekici gelmeyecektir aynı şey erkekler için de geçerli ama erkeklerin kalıplı olması alışıldık biley olduğundan pek rahatsız etmiyo. Kilolu olmak sağlıksız bişey olsa da bazı insanlar metabolizmaları yüzünden kilo veremiyo doğaldır. Sen kendinle barışık ol sevgili de bulursun koca da merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım. vazgeçmiycem. bana ben olduğum için değer veren birini bulana kadar bende onun için kendim için gerekeni yaparım
+1 yılbende 116 kilodaydım zamanında çok alay konusu oldum kötü bir durum gerçekten. yukarıdan bakar çevrendekiler sana , zor gerçekten. bu hayatta kimse kimseden üstün değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılbeni en iyi sen anlarsın kardeşim o zaman. sırf benden zayıf oldukları için aynı dediğim durumu yaşadım hep yukarıdan bakıldı. ama şükür ki etrafımdaki parazitleri temizledim. alay konusuna gelince herkes kendi kişiliğini belli eder sadece etle dalga geçerek bir insanı tanımayarak. onları hiç takmıyorum :)
- +1 yıl
umrunda olmasın onları duymamak en iyisi
+1 yılya hacı bir nevi öyle ama her erkekte aynı değilki zevker ve renkler tartışılmaz mesela bana kalsa dalga amaçlı söylemiyorum iç güzelliği falanda değil ilk gördüğümde baka kaldıysam hoşlandıysam isterse dunkof olsun öpüp başıma koyar yürürüm vallahi :D
01 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah
+1 yılAçıkçası ben şişman insanlar hakkında ön yargısı olan biriyim çünkü bende eskiden şişmandım. İrademi kontrol etmeyi öğrendim ve sağlığımın herşeyden değerli olduğunu fark edip spor yapıp kilo verdim ve kilo vermesem bile hala diyet yapıyorum sağlıklı beslenip spor yapıyorum fakat iradesini kontrol etmeyi öğrenememiş , obur , obez , genellikle çok sinirli olan tiplerle ne işim olsun :D
10 Yorumla
+1 yılgüzellik göreceli bir kavramdır ya herkez zayıflardan hoslanck dıe bırsey yok benm abım sısmanlardan hoslanır mesela.. ama beraber oldunuz kısı zayıflamanızı ısterse o yonde bır caba harcamak gerekır etrafımda orneklerı.. var sonucta bazı durumlar kaderdır bazıları kaza bilinçli kilo alan bayanlar kaderden cıkmıs kazaya gırmıstır yapılacak bırsey yok onlar ıcın. bayanlar olarak karsı cınsın tabıkı görünüşümüz acısından fıkırlerı önemlı her halımle beyensın dıe bırsey yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. otobüste oturduğunda yanına oturulacak kadar yer varsa ben otururum.. yüzü güzel olana bakıyorum ben ama obez ise bakamam... başkasının ne düşüneceği önemli değil benim güzel bulmam önemli.. Benim kıstaslarıma göre de bir sınırı var tabi ki bu kilonun. En çirkin insanların bile bir beğeni duygusu vardır.. Şişman insanlar da diğer şişmanları estetik bulmazlar..
10 Yorumla
+1 yılHastalık sonucu şişman isen birşey diyemem ama keyfi homili gırtlak yiyorsan kusura bakma ama davul bile dengi dengine. Ben kız arkadaşıma da açıkca söylerim ben nasıl vücuduma bakıyorsam gerekli sporu yapıyorsam aynısını sende yapacaksın. ben ne zamanki kilo alırsam fiziğim bozulursa o zaman ister kız ister sende şişmanla. ha birde ben şişman olmayı seviyorum diyorsan şişman erkek seveceksin arkadaş bu kadar basit. her şey cinsellik değil tamam ama recep ivedik'in dediği gibi ruhlar aleminde de yaşamıyoruz :)
00 Yorumla
+1 yılerkekler içgüdüsel olarak kendilerinden daha iri olan tüm canlılardan kaçınırlar. bu sadece kadınlar için değil, tüm canlılar için geçerlidir. ilk görüşte erkeğin çekimser veyahut uzak kalması, tamamen bu içgüdüden kaynaklanmaktadır. eğer bir şekilde erkek ile iletişime geçerseniz, erkeğin bu önyargısı tamamen yıkılacaktır. ve ancak bu önyargısı yıkıldıktan sonra size yakınlık gösterebilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aslinda sisman kizlarin yüzüne bakiyorlar cünki siskan kizlarin yüzü cok güzel oluyor, kafadan assagiya baktiklarinda kimse siskan kizi tercih etmiyor :-(
54 Yorumla
Soran+1 yılkarga burunlularla mutluluklar o zaman onlara
arkadaş 90 kilo diye espiri yapacaz da belki de 50 kilo gelmiyor:)
şaka bir yana ben şişko sevgili de yaptım. hatta kafa buldum kızdırdım. onlar bana kılçık dedi öyle gittik oldu bitti. merak etmeyin siz onların hep yalnız kaldığını sanıyorsunuz ama ne fındıklar kırıyorlar bir bilseniz:) ben bir şey yapmıyorum bazen görüyorum da ordan biliyorum ve bunda ciddiyim):12 Yorumla
Soran+1 yılşişman artı karakterli kız = yalnızlıklık
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülme canım zayıfım ama bana da bakmıyorlar. Bırak bakmasınlar ne önemi var ki. Kim ne derse desin sen izin vermedikten sonra seni üzemezler.. Kimse mükemmel olmak zorunda değil. Böyle yaratıldık hepimiz..
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
+1 yılsöyle deyim önce benim bir kız arkadaşım en az 65 kğ en fazla da 85 kğ olmalı niye mi? doyurucu olmalı. ama bir 100 kğ kız benim için fiziken kötü olabiir ama sağlık açısından daha da berbat durumdadırlar. yani bir 85 kğ kız da kilolu demem niye mi? sevişirken görmek lazım o anı. tuttun mu yala yala bitmez gibi doyumsuz olmalıdır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılHafif toplu olmak var bide çok şişman olmak var , dünyayı önemsemeyip bir oturuşta 2 tabak kuru fasulye pilav yiyosa o kızın kendi problemidir , kilo vermek zor iş ama imkansız bişey değil eğer o önemsemiyosa ben neden onu önemseyeyim , çok aşırı kilolular için söyledim bunu diğerleri normal zaten -.- Bide birisi sen zayıf olsaydın yüzüme bakmazdın demiş çok doğru demiş :D
21 Yorumla- +1 yıl
ben o dediginden yiyorum, ustune de cikolata gomuyorum ama zayifim :D :D iki tabak o kadar da fazla degil caniim :D
evet doğru cogunluk yazdığınız gibi yüzünüze karsi soylemeselerde arkanızdan diyebiliyorlar insan olmak önemli sonucta bunun kiz ya da erkegi yok insan olmak onemli
21 Yorumla
Soran+1 yılinsanlık şart!
Sismanlikla alakasi yok sisman olan kisiler daha trip atmaya meyilli ve kendini daha begenmis oluyor. Sisman birini sevdim cok asiri olmasada sismandi o zmanlar ufaktan bir yanastim yüz vermedi kilosundan önc bakilmasi gerkeen sey insanlik ben o insanligi o kizda gordm ama o haliyle yüz vermedi o hali aklima geliyor dusuncesi bile güzel o kizi yakin zmaanda gördm cok zayiflamis cok güzel. olmus eski haline göre keske diorm bir deneme sansim olsaydi dedigim gibi kiloyla alakasi yok
05 Yorumla
Soran+1 yılvalla hiçbir zaman kendimi bilmeyen birisi olmadım toplum içinde ya da arkadaşlık ilişkilerimde. o karakter meselesi. onun karakteri öyleymiş.
- +1 yıl
Benm hoslandigim kisi cok iyi biriydi sisman olmasina ragmen tereddut etmezdim yani cikip gezmeye filan. Ama cevremde genel olarak sisman olanlar trip atan, arkadasinin sevgilisi var diye arkadasini dahi kiskanan tipler oldugu icin hepsine bu gözle bakiliyor genellemedekiler böyle oldugu icin kurunun yaninda yasta yaniyor gibi bisey oluyor
Soran+1 yılooo o saydığın özellikte bir sürü zayıf hatun dolu. en yakın arkadaşının sevgilisini ayartmaya çalışanı mı dersin biribirnin kuyusunu kazanımı. dediğim gibi karakter meselesi bunlar kilo değil. o kişiler dünya güzeli de olsa işleri hep çürük elma olucaklar
- +1 yıl
Ama kilolu kisiler biraz daha yatkin oluyor o hareketlere dedigin gibi zayif kisilerdede baya var benm görsm bu sekilde yani kiloyu fazla takmam igrenmemde yani otobüste gelsn otursun veya gider otururum sknti yapmam beni yemez sonuctasisman arkadaslarmda var gider konusurum sohbet muhabbet bide şöyle bir durum var kizlarda fiziksel acidan seksi görunen erkeklerle daha cok muhabbet ediyor ayni sey sisman erkekler icinde gecerli bu olay daha cok sisman kisiyle alakali degilde karsidaki kisinin karekteriyle alakali bu devirdede karaktersiz kisiler baya var
+1 yılHiç bir insana on yargı ile bakilmamali bence. Arkadaşlarım var kilolu olan yüzlerine bakmaya kiyamazsin çok ta iyiler cana yakinlar ve sevgilisi olan da var gayet tabi bakiyorlar bir birilerine:)) sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışırsanız sağlığınız için iyi olur. Her kesin bir Bakanı vardır elbette senin de o yüzden üzme tatlı canini
13 Yorumla
Soran+1 yılsorumun cevabı bu değil maalesef
- +1 yıl
Sorunun cevabını bana yazarmisin?
Soran+1 yılben niye yazıyım? soruyu soran benim cevap vermesi gereken sen
Evet böyle bir durum var bencede (bu arada inşallah bütün şişman insanlar sağlığına kavuşur)
32 Yorumla- +1 yıl
Dünya barışı der gibi.
Soran+1 yılamin inşallah
Canım kilo dediğin verilir etrafında bunu algilayabilecek kapasitede insanlar olsun. Gerisini sallama bile. Bende kiloluyum yavaş yavaş veriyorum ama unutmadigim birsey var. Zor zamanımda benimle dalga geçenlere iki çift laf edeceğim. Keyfi alınmadiysa o kilolar birde daha çok canını sıkıyor insanın..
00 Yorumla
+1 yılBır şey sorabilir miyim?
Sen hiç şişman, bakımsız, kel, kısa boylu bir erkeğe aşık oldun mu? Eğer olduysan ya da olan birini biliyorsun söyle de onun elini ayağını öpeyim84 Yorumla
Soran+1 yılben güzelim arkadaşım. çirkin değilim. karşımdaki insanda bakımlı karakterli biri olursa gönlüm akabilir. kaldı ki bu zamana kadar beğendiğim erkekler dünya güzeli değildi. ama onlar dünya güzeli arıyorlar. en çirkin karaktersiz erkek bile sadece zayıf arıyor
- +1 yıl
Soruma cevap vermedin
Soran+1 yılbu kadar abazanın olduğu yere foto atıcak kadar gerizekalı değilim çok şükür
+1 yılGel bak ben sana nedeni söliyim kardşeim yayında. Ayrıca morlaini bozmaman gerek çünkü senin erkek versiyonunum :) https://shindanrinshothen.listen2myradio.com/ gel bakalım gelince de söyle
00 YorumlaBence şişman kızların yüzü çok güzel oluyor ayrıca hiçte iğrenç değiller tam aksi çok tatlılar sevgi konusuna gelirsek kimin ne kadar seveceği belli olmaz
30 Yorumla
+1 yılEvet ben de bu dertten mustaribim. Karakterimize bakmayı düşünmüyor bile kimse. Oysa ki belki en yakın arkadaş, belki hayatlarının aşkı olacağız. Bir çeşit ön yargı bu. Vazgeçin artık bundan.
33 Yorumla
Soran+1 yılonlar arkadaş ya da sevgili aramıyor ki hem etrafa gösteriş hem de kolay kullanışlılık mesele
- +1 yıl
Tek kullanımlık
Soran+1 yılaynen öyle
- Devamını Gör (191)
Devamını Gör(236)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?