Eskiden çalıştığım iş yerinde çok hoş bir bey vardı. Bir süre mesajlaştık, sonra benim bitirmemle iletişim bitti. İkimizde o iş yerinden çıktık. Beni yine instagramdan ekledi, beraber çalıştığımız ilçeden tek beni eklemiş. Aslında tanıdığı bir çok insan var ama sadece beni eklemiş. Neyse benim fotoları filan beğendiğini farkeden bir kadın arkadaşım ona ulaşmak için beni eklediği tezini sunuyor. Sizce olabilir mi? Bu adam beni defalarca kahveye davet etti, iltifatlara boğuyor, seviyorum çok istiyorum seni görmeyi bile dedi. O kadın arkadaş için bunu yapıyor olabilir mi? Eğer onu istiyorsa direk onu eklese daha mantıklı değil mi? Beni tavlayıp yakın arkadaşıma buradan mı ulaşacak yani?
Güncellemeler
+1 yıl
….
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onun derdi zikişmek ha sen ha o farketmez, o kadın boşuna ego yapmasın.
Oha bu da çok ağır oldu :) ama en azından eşit bir yaklaşım :)
Gerçekler hep ağırdır, bilirim ben kendi cinsimi düşünce hep aynı.
Neden onu eklemedi o zaman, sonuçta o da kadın
Beni daha mı kolay görüyor
Yok seni daha çok istiyor sende performans sergileyip kendi reklamını yapacak, çünkü siz her haltı anlatıyorsunuz birbirinize..
Hayır ben adamın bana mesaj atıp durduğunu , yürüdüğünü, buluşmaya çağırdığını , hiçbir ayrıntıyı anlatmıyorum ki. Eğer onun o kadına reklamını yapayım diye beni tavlamaya çalışıyorsa çok yanlış taktik. Ben bana şu yürüdü bu mesaj attı şu teklif etti diye anlatmayı komik buluyorum. Ama anlatanı dinlerim
Sana yaptığını sadece sana özel mi zannediyorsun 😂😂 bu kadar saf değilsindir ya 🤣
Neden öyle zannedeyim ki? Ben kendimle ilgili anlatmayı sevmiyorum bu tarz şeyleri diyorum. Komik olan kısmı neresi?
Hayır ondan bahsetmiyor o adamın sana yaptıkları sana özel değil herkese yapıyordur diyorum.. başak burcusun belli oldu.
Burç zırvalıklarına inanmam ve tutturamadın. Adamın yürüyen testesteron olduğunun bende farkındayım. Ama birine yürümek için kullanılıyor olma fikri hoşuma gitmiyor
Senin hoşuna gider gitmez kimsenin umrunda değil, herkesin derdi mutlu son.
Adama mesaj atıyorum, ona ulaşmak için beni kandırmak için bu kadar aydır uğraşmana gerek yok git onu ekle, onla kömüş diye nasıl :) hahahaha :D sevmiyorum günümüz ilişkilerini, benim ne hissettiğim düşündüğüm ile ilgilenmeyen birinin bana dokunma Hakkı da yok, benle kahve de içemez, yüzümü bile göstermem, gitsin nereye saplayacaksa saplasın
Ya niye muhatap alıyorsun cevap bile verme bırak kendi kendini yesin biraz eziyet çeksin laf sokacaksin da ne olacak senden umunudu kesip yoluna bakacak o zaten yolunda sen cool takıl o biraz sürünsün iplemee.
Hahahaha şaka yapıyorum dostum ya, herşeyi ne kadar ciddiye alıyorsun. Ayrıca sende zıkkım burcusun sanırım
At burcuyum ben, ciddiyet iyidir ya dışardan bakınca bir halt felan zannediyorlar 😂
Yay mısın? At bir onda var hahahahsh 😄
Bir halt değilsin yani
Yok burcum at ruhum zenci 😉 bir halt olduğunu zanneden bir halt olamaz ☺️
Emrah sen misin :)
Sarkozy desen bu kadar zoruma gitmezdi ya Emrah ne ya tövbeler tövbesi 🤣 beni tanıyor olma ihtimalin yok ismimde o kadar basit değil.
Sen benim kim olduğumu nerden biliyorsun da seni tanıyıp tanımadığım ile ilgili kesin yargıya varıyorsun
Hissi kabl-el vuku. Çok dert etme sen böyle şeyleri sen beni tanısan at dediğimde bir ışık verirdin, ben seni tanıyor olsam kelimelerinden bir bağlantı yakalardim.
eğer öyle bir şey olsaydı onu eklerdi. Eğer emin olmak istiyorsan onunla konuş
Eskiden onunla da eklilerdi, şu an eklememiş. Bana sevdiğini söylediği gün dedim sen herkese böyle yaklaşıyormuşsun , yemezler dedim. O da ben kimseye böyle filan yaklaşmadım kim diyor bu yalanları dedi bana