Üç gün önce dışarda bir kadınla tanıştım. Üç gündür konuşuyoruz. İlk gün tıpkı diğerleri gibi gelip geçici bir macera gönül eğlentisi diye düşündüm.
Ama bu kadında bir başkalık var. İnkar edilemeyecek kadar gerçek, inanmakta zorlanacağım kadar sürrealist. İnsan suretine girmiş bir metafizik varlık sanki.

Bakışlarıyla işveli gülüşünün sentezi olan o ifade karşısındaki hislerim bir aşk ya da çarpılmanın ötesinde sanki o gözlerde çıkan ateşte yandım ben arkadaşlar. Gözlerinde öyle güçlü bir ışıltı var ki hem akıl, hem kalp gözünü kör ediyor insanın.
Yüz hatları o kadar büyüleyici o kadar cezbedici ki Mısırlı Yusuf'un yüzünü gören Züleyha ne hissettiyse ben de onu hissettim bu kadına karşı.
Bir tarafım deli gibi onu arzuluyor ama diğer yanımda bir korku var. Bu kadında cezbedici olduğu kadar korkutucu bakışlar var.
Ama hayır o güzelliğe, cazibeye hiçbir erkek karşı koyamaz mümkün değil. Yeryüzünde ben başta olmak üzere ona bağlanma korkusu yaşamayacak hiçbir çapkın erkek yok.
Kadına karşı teslim bayrağını çekmek üzereyim. Yok yok bu yola tekrar giremem, bu aşk tutsaklığına tekrar düşemem. Yoksa 4 yıl önce başladığım noktanın da gerisine düşerim. Arkadaşlar ne olur bir şeyler önerin bana. Bu aşk tutsaklığına düşmekten nasıl kurtulurum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer