Sevgilim çok kıskanç, benden ayrıldı. Kendimi nasıl affettiririm?

Selam merhabalar sizlere bir şey anlatmak istiyorum benim bir sevgilim vardı bana Çıkma teklifi ettiğinde erkek olaylarının olmaması gerektiğini başından beri söylemişti bende tamam demiştim daha sonrasında bı arkadaşım vardı (sevgilimde instagram şifrem vardı) hikaye attığımda arkadaşım çok tatlı çıkmıssın dediğinde sevgilim ses kaydı attı çocuk ta boş yapma kıza ver gibisinden bişiler dedi sonra o çocuğu çıkardı. Ses etmedim 3 gün sonra çocuk bana geri istek atmıştı bende kabul ettim bunu görünce çok kızdı kavga ettik. Daha sonrasında benim geceleri uykum gelmediği için bana 4 5 civarlari bi başka arkadaşım canım sıkıldı Napiosun tarzında yazmıştı çok minik konuştuktan sonra bana iltifat etmeye başladı bende sevgilim olduğunu belirttim bana daha da yazmadı zaten sonra sabah bunları görüp sinirlenir diye mesajları sildim hatta şifremi değiştirdim. Ama bildirimden okumuş yine kavga ettik sonra uyudum.. kalktığımda eski flörtüm yazmıştı hepsi üst üste geliyordu sevgilim de cevap vermiş Sevgilim daha öncesinde bu çocuğun kim olduğunu sorduğunda eskiden konuştuğum demiştim hikayeyi neden gizledim bilmiyorum ama eski flörtüm deseydim eminim yanlış anlardı. neyse eski flörtüm bioma yazdığım sevgilimin baş harfini görmüş. yazmış bi dünya falan bunun üzerine benden ayrıldı yalan söyledim diye ama kötü bi niyetim yoktu şimdi naparsam yapayım yumuşamıyor hatta buluştuk çok kez özür diledim yalvardım istemedi peşinden koştum sarıldım ağladım eve gidince konuşuruz diyip geçiştirdi eve gittiğimde bi umut varken içimde yine istemedi. En son annem aramıştı çocuğu konuşmuşlar ama gene yok dedi 2 kız arkadaşım aradı etti yok diyor evet haklı nasıl şimdi güvenecek ama dedim istersen sosyal medyaları kapatırım dedim. sanki aldatmışım gibi davranıyor lütfen kendimi daha da nası affetirebilirim veya bana geri dönmesini onu gerçekten çok seviyorum sosyal medya hesaplarında benim izimde ne varsa silmiş postuna yaptığım yoruma kadar..
Sevgilim çok kıskanç, benden ayrıldı. Kendimi nasıl affettiririm?