+1 yılİkinizi birden idare ediyor sende metres sana değer verse boşanır boşanmak isteyen erkek boşanır sen metresin daha öğrenemedin mi evli erkekler birini kullanmak isteyince karısını şikayet eder kötüler sizin gibiler kandırmak kullanmak uçkuru heyecanı icin adam olan karısını şikayet etmez ve iyi günde kötü günde yanînda olur ki bunu bile bile evlenmiştir çok şikayetçiyse rahatsız ise de boşanır sonra yeni ilişkiye başlar zaten böyleleri mutlaka bir bahane bulur ki sende beyin yok bugün bunu karısına yapan yarın ayrılsa seninle bile olsa sanada yapar sen özel kişi misin 😂 ve genelde o çok şikyetci oldukları eşlerini özler ve döner dolaşır kürkcü dükkanına geri dönerler zırlayarak haline acıdïm gurursuz yazık sen daha çok beklersin sürünürsün yuva yıkanın yuvası olmazmış birde tavsiye istiyor yüzsüz aşağılık varlık kadın kadının kurtu birde kendini haklı buluyorsun sen evlilik bozan yaratık parazitsin evlilikte huzuru sükutu bozansın adaletten mi bahsediyorsun birde geçmiş tabii konu sizin cıkarlarınız olunca cok hak hukuk ararsınız neyse kudurmaya devam
02 Yorumla- +1 yıl
O kadar bekar varken evli hayatında birisi olan erkekleri seçipte yüzsüz arsız kendinizi savunuyorsunuz leşler sizin gibiler yüzünden evlilik kurumuna inancım kalmadı soyunuz kurusun inşAllah
- +1 yıl
Birde aşk sevgi aşkı sevgiyi kiretmeyin siz ne anlarsınız sevdadan susun ve alcalmayın
En İyi Cevaplar
+1 yılerkek muhtemelen buna cesaret etmez, çünkü erkek beyni karısını aldatıyor olarak görmez. seninle cinsel ihtiyaçlarını karşılaması bir erkek için aldatma değildir. karısı bu durumu öğrendiğinde suç adama değil sana kalacak yani. çünkü karısı onu seviyor ve senin adamnın aklını çeldiğini düşünecek. bir şey olmaz diyerek hareket etme ve her ihtimali göz önünde bulundur ya da mantığınla hareket et.
03 Yorumla
Soran+1 yılYoo karısı artık beni çoktan bildiğini düşünüyorum.
Sabahlara kadar mesajlaşıyorduk , sesli konuştuğumuz oluyordu, bazen görüntülü.
Cinsel ihtiyaçlarını karşıladığını kim söyledi? Duygusal şeyler de var aramızda ki olmasaydı ben zaten istemezdim sadece cinselliğe dayalı bişey evli erkekle. Ayrıca cinsellik de önemli bir konu yani. Aralarında biseyler bitmiş ki aranıyor.
Ayrıca kadın kısır çocuğu da olmuyor. Bu bile boşanmak için büyük neden. Onun çocuğu olmuyor diye adam neden kahrını çeksin ki? Babalık hissinden mahrum olsun ki- +1 yıl
adamda gurur yok ki şu an olduğu durumda. sevgi sizde olan şeyler gibi değil üzülüyorum adınıza
Soran+1 yılBenim açımdan üzünülmesi gereken daha çok evli olduğu kadin. Çünkü biz ayrılıp ben hayatıma bakabilirim ama yine de adam kadını aldatır başkasıyla.
Gerçi kadın da boşanırsa hayatına bakabilir, sonuçta okumuş kadın işi gücü de var. Gider kendisi gibi kısır erkekle veya çocuk istemeyen erkekle evlenir. ya da evlatlık isteyen birisiyle. Çünkü adam evlatlık bile istemiyor. Kendi kanından, canından çocuk istiyor. Tüp bebek falan da denemişler ama olmamış işte. Kadın kesin olarak kısır.
Ha şey durumu da var adam boşanır belki de benimle de evlenmez, ya da evlenir, ya da başkasıyla bile evlene bilir. Ama bu tarz evliliği yürütmek de tamamen yapmacıklık, aldatmaca.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak istese o ayrılamaz mı? Sana mı kaldı onları ayırmak
Demek ki öyle bir düşüncesi yok sen de kendine biraz saygılı ol değer ver böyle yasak aşklara girişmeyin ya.
09 Yorumla
Soran+1 yılYok sana kaldi ayirmak.
Tabiki bana kaldı ayırmak soruyu nerenizle okuyorsunuz. 5 senedir ilişkimiz var. Ayrıca karısı kısırmış çocuğu olmuyor. Ne diye ayrılmasın ki.
Kimler kimler ayrılıyor çoluk çocuk varken ortada. Bunlar ne diye ayrılmasın ki.
Sanki tanıyorsun onları.- +1 yıl
Bize anlattığın kadarıyla tanıyoruz. Sen neden ayırasın işte benim anlamadığım konu orası. Gözlerimle okuyorum canım ve mantığımla:)) Bırak da düzgünce kendisi ayrılsın. Karısının kısır olup olmadığı sadece eşini ilgilendirir. Madem şimdiye kadar neden evli kaldılar bunları düşünüyor musun? Söyle bakalım hemen şimdi boşanma işlemlerini başlatmanı istiyorum diye bakalım ne diyecek:)
- +1 yıl
Eşi kısır olup boşanmayan insanlar da var ama hadi onu da geçtim şimdi mi geliyor aklına eşinin kısır oluşu
Soran+1 yılBen zaten söyledim yüzüne. Boşanmayı düşünüyor musun peki diye.
Olabilir demişti, ilişkimiz ilerilerse boşana bilirim.
Onların evlilikleri zaten bitmiş benden önce bile. Ki öyle olmasaydı adam başka kadın aramazdi. Özellikle de kısır olduğu için istemiyor artık.
Ne var bunda anlamayacak ya.
Yoo kısır olması beni de ilgilendirir tabiki. Diyelim ki evliler ve çocukları da var. Adam için aşkımdan ölsem bile yine de uzak dururdum. Ama çocukları yok ve kısır. Bu da demek oluyor ki, isteseler bile yapamazlar çocuk. Adam yapar da kadınin olmaz işte. Neyse anladın.
Uzun lafın kısası karısı gider kısır adamla evlene bilir, ya da çocuk istemeyen birisiyle.
Ama adamın babalık hakkını elinden alamaz. Adam da bunun farkında. O yüzden başka kadınla ilişki kuruyor.
Soran+1 yılEşi kısır olup boşanmayan insanlar da var ama hadi onu da geçtim şimdi mi geliyor aklına eşinin kısır oluşu
Yoo eskiden dememişler işte olmamış. Sonra tüp bebek yapmışlar olmamış. Adam da bıkmış sonunda doğal olarak. Bakmış ki kadın kısır işte- +1 yıl
Her ne olursa olsun- eşi kısır dahi olsa- bir erkeğin evliyken başka bir kadınla görüşüyor olması ne kadar doğru? Adamı sil*h zoruyla mi evde tutuyorlar? Boşansın madem olan kadına oluyor
Soran+1 yılBoşanacak işte diyorum ben de.
Bu zamana kadar durduğu hata. O da biliyor bunu.
İyiki ilişkimizi bilmiyor. Yoksa tazminat mı nafaka mi ne isterdi.- +1 yıl
Umarım size ahı tutmaz bu kadının. Sen ayırma. Ne olursa olsun sen karışma. Üzülen taraf sen olursun sonra. Boşanacaksa boşanır ondan sonra yolunuza bakarsınız artık ne kadar hayırlı olursa
Soran+1 yılAy ne ahi tutacak ya. Sanki millet hiç boşanmiyor. Benim karısıyla isim yok. Umarım başkasıyla evlenir mutlu olur.
Adamla belli ki o da mutlu değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBirisini birisinden ayırmak nedir ya. Erkekler bu mantıkla bakmazlar olaya hem evdeki durur hem dışardaki durur. Ayırmaya çalışırsan zaten sevgilinden olursun kimse evini terk etmez
03 Yorumla
Soran+1 yılValla öyle de bir terk ediyorlar ki.
Yakın zamanda abim karısıni boşadı küçük çocuk varken.
Arkadaşımı kocası boşadı.
Hiç tahmin etmediğim ünlü birisi boşandı çocuklar falan varken.
Hem bu adamın karısı kısır, çocuk bile olmuyor.
Ne diye boşamasin ki. Altından falan mı a. mi?- +1 yıl
Yuva yıkanın yuvası olmaz derler. Bence bidaha düşün. Kısır olabilir bu onu eksik yapmaz seninde başına gelebilir niye çocuğu olmuyor diye bu itami yapistiriyosun ki hemen. Ünlüler boşanır evlenir ünlüleri mi örnek Alcan. Abinin yaptığı çok doğru da sanki.
Soran+1 yılAmaan illa bir ünlü değil ki normal insanlar da boşaniyor. Genel olarak onu demek istedim yani.
Yoo ben gayet sağlıklıyim kısır falan değilim.
Kısırsa boşanıp başkasıyla evlenebilir. Dünyanın sonu değil ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ayirmak yerine kendine baglamak daha akillica, sensiz bir dunyayi dusunememeli. Bu kafaya geldiginde herseyi yapar senin icin. Ben oyle yaptim, basardigimi dusunuyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız 😍👍🏻
evliyken karısını aldatan adamın yarın bir gün boşandığında seni de aldatmayacağı ne malum? kısırlık vs. aldatmak için bir bahane değil, aldatmanın hiçbir bahanesi yoktur ve olamaz. alır karşısına, ben baba olmak istiyorum der, evlat edinme gibi seçenekler gözden geçirilir ya da ilişki sonlanır ama karşısındakine ve kendisine saygısı olan insan aldatmaz.
20 Yorumla
+1 yılEn başta yuva yıkanın yuvası olmaz boşansa 3.4 sene sürer
15 Yorumla
Soran+1 yılAmaan sanki ortada yuva falan var da.
Adamın karısı kısır, çocuklari bile yok. Kadın yüzünden olmuyor.
- +1 yıl
Bakalım senide gidecez kisirlikta darısı başına
Soran+1 yılAy ne alaka. Vallaha ne boş yorum yaptınız.
Adam kendisi demese ben nereden bilecem kadın kısır mı değil mi diye. Adam kendisi anlattı diyorum, bu sorunmuş aralarında.
Kadın gider kısır erkekle evlenir, ya da çocuk istemeyen birisiyle. Amma uzattın ya.
Ayrıca ben ne diye kısır oluyorum darısı başına diyorsun. Allah seni ve yakınlarını kısır etsin. Kafaya bak ma. l
Soran+1 yılSana noluyor? Kaşar falan şikayetçi olurum görürsün tanımadığına hakaret nasıl oluyor diye.
Git önce evindekilere söyle
+1 yılBu sana mi kaldı.. memnun değilse. o adamin beyni nerde bunu düşüncek? Bir akıllı sen misin
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir akıllı benim. Soruyu nerenle oluyorsun?
Adam benimle 5 senedir beraber. Ben düşünmeyegim de sen mi düşünucen?- +1 yıl
Senin düşüneceğin kısım neresi biliyor musun? Bu adam beş senedir benle ne yapıyor beni nasıl evir çevir kullanıyor... ama beyine gelince sadece senin kullanmaya çalışman çok abes😀 ... Otur bir düşün bakalım...
Soran+1 yılCanım sen ne diye bu kadar kafaya taktın ki? Çok merak ettim.
Ne o senin kocan da mı seni aldatıyor?
Alan memnun veren memnun sana mı düştü tasası?
Valla kimin kimi nasıl kullandığı hiç belli olmaz. Bari ben evli değilim karısı düşünsün kullanıldığını. Sorsalar güya evliler adam beş senedir aldatıyor bu da mal gibi sanki biseyden haberi yok. Kısır ya ondan hep susuyor. Çocuk veremedi erkeğe.- +1 yıl
. benim derdim neden olsun sen haline bakıp iyi bir yerde sanıyorsun ya.. ona acıyorum sadece.. çocuk veremiyorsa madem bu kadar iyi dürüst paylaşılamiyor yaa.. doğal bir durum ve çocuk sahibi olmak istiyorum deyip konuşmaktan aciz.. aldatılan emin ol senden daha mutlu senin de işte havalar havalar.. neyse sana milletin yarım yamalak ilgi kırıntilariyla mutluluklar...
Soran+1 yılKarısını tanımaz etmezsin nereden biliyorsun benden mutlu falan olduğunu. Kim bilir kocasının aldattığını bildiği için ne durumda.
Bilse bı dert, bilmese ayrı bir dert.
Valla ben kimseye acıma acınacak hale gelirsin. Sana kalmadı bana acımak
Soran+1 yılSamimiyetsiz samimiyetsiz laflar işte
- +1 yıl
Eee sen içini böyle rahatlat. hadiii 😀🤣
Soran+1 yılKız sana mı kaldı başkasının karısının hayatını düşünmek 🤣
- +1 yıl
Düşündüğüm o değil 🤣
- +1 yıl
Başka Bir şeyde.. neyse zamanla idrak. edersin herhalde biraz uzun sürecek muhtemelen ama eee böyle kafaya ancak 😀
Soran+1 yılPeki canım. Az düşün o güzel kafanı yorma sen. Hadi bakalım
- +1 yıl
Sen düşün ben değil 😀🤣
Günah ya yapmayın böyle şeyler sebebi siz olmayım büyük vebal bu
01 Yorumla
Soran+1 yılBişey olmaz. Benimle tanışırken zaten araları bozuktu. Ben bozmadım yani.
Öyle olmasa adam başka kadın arayıp durmazdi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYuhhh yaaa sizin gibilerin nesli tükense ne iyi olurdu
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
Evli olan ben değilim adam.
Ayrıca bana tam iki sene bekarım dedi. Sabahlara kadar mesajlaşıyorduk, sesli konuşuyorduk bazen, bazense görüntülü.
Değil evli, sevgiliiler bile biraz WhatsAppda vakit geçirince sorun oluyor bu kiminle yazışıyorsun diye. Kadın hiç mi şüphe etmedi bu zamana kadar. Bence o da herşeyin farkında. Kusurlu diye susuyor işte
5 senedir berabersiniz ama hala karısından boşanıp seninle evlenmiyor ayakta uyutuyor seni
01 Yorumla
Soran+1 yılValla bence karısı ayakta uyusa benim gibi neyse da tamamen ölmüş galiba. 😀
Ya hiç mi anlamiyor kocası aldatıyor diye. Sabahlara kadar mesajlaşıyorduk, sesli konuşmalar, bazen görüntülü. Adam yanıma gelip gitti.
+1 yılSence kararını vermemiş mi? Sen hak ettigini yasiyorsun.
08 Yorumla
Soran+1 yılYoo vermemiş. Verse benimle 5 sene ne işi vardı? 😀
Soran+1 yılHiç bir şey yaşadığım yok. Daha yeni başlıyoruz ✌🏻
- +1 yıl
Bes senedir metres konumundasin.
Soran+1 yılKarısı da canım konumunda
Soran+1 yılKarısı da s. a. lak konumunda. Site canım yazmış
- +1 yıl
Onlar bosansa bile senden cocuk yapmayacak. Çünkü sana saygi duysa veya aşırı seviyor olsa bes sene once ayrilir, seninle evlenirdi. Ama...
Soran+1 yılSen tanıyor musun adamı da bu kadar emin yazıyorsun?
Valla öyle de bir yapar ki. Adam zaten istiyor. Hatta başka bir sorumda çoğu erkek yazmıştı ki o seni çocuk için istiyor falan.
Dur bakalım bi boşansin gerisi gelir.- +1 yıl
Tanimama gerek yok. Bazi seyler yasanmadan da anlasilabiliyor. Neyse herkes ektigini biçer
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarısını boşar mı sence. Adam seninle cinsel duygularını tatmin ediyor hiç bir erkek konforunu bozupta bir m. etresle evlenmez kusura bakma.
017 Yorumla
Soran+1 yılNeden boşanmasın ki? Sanki karısına çok aşık falan. Kimler kimler boşaniyor çoluk çocuk varken hem de.
Bunların çocuğu bile yok kadın kısır.
Adam bana bunları söylemese benim nereden haberim olacak. Karısını tanımam etmem. Yemek sordu ne yaptın diye. Karın yapmiyor sana yemek dedim hayır yemek yapmıyor dedi.
Ne konforundan bahsediyorsun sen? Çok konforlu olsaydı 5 sene benimle birlikte olmazdı 😉
Cevap sahibi+1 yılCanım benim adam 5 gün degil 5 ay değil kendin diyorsun 5 senedir birlikteyiz sence boşasaydı şimdiye kadar boşamazmıydı hemde çocuğu olmuyorken kaldıki bu adamın sana olan beyani belki adamın olmuyor.
Soran+1 yılSanmıyorum çocuk istiyor çünkü adam. O zaman ne diye başka kadınla çocuk yapmak istesin?
Hem ne var bunda? O kadar kısır kadın var ki ne var yani karısı kısır olamaz mı? Olmuş işte.
Yoo bu kadar süre birlikte olduysa bundan sonra hayli hayli boşar. Bilakis az süre olsaydı derdim evet daha birlikteliliğimiz çok yeni falan.
Kimin ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz.
Adam belki boşanır benimle evlenir, belki başka kadınla evlenir, belki hiç evlenmez başkasıyla bile. Bunu bilemeyiz.
Ama şunu da belirtmek istiyorum. Ben soruda falan detay görmedim uzun olur insanlar okumaz falan diye ama başka sorumda da sormuştum. Ben bir dönem hani bu bana buluşmaya gelince iki sene sonra itiraf etti ya evliyim diye ben soğudum onda. Hatta 3-4 ay sonra kavga ettik ben ayrılma kararı aldım. Mesajlar yazdı açmadım, aradı açmadım. Ben onu karısıyla başka şehirde tatilde sanarken bir baktım gecenin bir yarısı kapıma geldi. Git buradan artık bitti her şey dedim gitmedi. Baktım artık komşular falan da uyanacak açtım kapıyı barıştık.
Neyse sonra biz yeniden ayrıldık. Ben adamı tam unuttum derken hatta hayatıma başka erkek almıştım bekar. Çevresiyle falan tanıştırdi beni. Bı baktım o da ne? Adam beni eve girmeye başlamış ben evde yokken. Hırsız olsa para alır, evden değerli eşya alır. Bu giriyor iz bırakıp gidiyor. Bir gün ışıklar açık, bir gün pencere açık ve s.
Ben anladım hemen bu diye yazdım başta kabul etmedi ama sonra öyle mesajlar yazdı ki kim okusa anlardı eve bu girmiş diye. Bana bu sana ders olsun gibi mesaj atmıştı. Aklımda kalan mesaj o.
Cevap sahibi+1 yılAdam boşanmaz seni kullanır geçer. Bunu karısıda bilir o da kocasıni boşamaz olan sana olur. Boşanacak adam 5 senedir boşanırdı. 2 sene sana bekar olduğunu söyleyen adam sana neler yapmaz bir düşün derim
Soran+1 yılO kadar şey yazdım hala aynı şeyi diyorsun. Neyse hadi güle güle.
Bence karısı düşünsün olacakları. O boşamazsa boşamasin adam eninde sonunda boşar. Napacak yemek bile yapamayan çocuk veremeyen kısır kadını. Kendisi de farkında herşeyin öyle olmasa başka kadın arayıp durmazdi. Nokta
Cevap sahibi+1 yılErkek bu arar. Geliyor seninle kendini tatmin ediyor ve gidiyor bu kadar basit. Karısı kısır da olsa neticede 5 senedir boşamamış 😉
Soran+1 yılBen de diyorum ki boşaya bilir. Kimler kimler senelerce evli kalıp boşanıyor. Nerede yaşıyorsun sen? 😀
Boşanmak sanki çok büyük bir olay.
Cevap sahibi+1 yıl-bilir ihtimaller perisi tamam boşar sana nikah yapar bekle bebeğim
Soran+1 yılValla adam öyle bir anda, öyle bir zamanda kadını boşar ki ben bile ağzım açık izlerim.
Ayrıca demişsin ya seninle kendini tatmin ediyor sen kendin yazmışın zaten cevabı. Normalde karısıyla her şeyi yaşaması gerekirken baksana benimle tatmin oluyor. Bu bile yeter herşeye
Soran+1 yılCanım sen ne diye bu kadar kafaya taktın ki? Çok merak ettim.
Ne o senin kocan da mı seni aldatıyor?
Cevap sahibi+1 yılYani onun için ara sıcaksın ana yemeği her gün yiyor sen bilirsin yine de 😉 boşayınca soruyu güncellesene
Cevap sahibi+1 yılYok ben seni ayıktırmaya çalışıyorum çok merak ettiysen söyleyeyim bekarım
Cevap sahibi+1 yılSen 5 senedir ikinci kadın olmaya bir şey demiyorsan bana halt yemek düşer 😉
Soran+1 yılOlur canım güncellerim merak etme sen.
Ana yemek de yemek olsa bari. Çürümüş artık o ana yemek.
Verimli bile değil. Çocuk desen yok. Yatmiyorlar artık bile.
Ki öyle olsaydı adam sabahlara kadar benimle mesajlaşıyor olmazdı.
Gecenin bır yarısı barışmak için kapıma gelmezdi 😉
Nerenle okuyorsun ki yazdıklarımı.
Cevap sahibi+1 yılCanım bak anlamadığın nokta şu adam 2 sene bekar olduğunu senden saklamış karısıyla seviştiğini kekliğe söyler mi? Zeki kızsın bir düşün yatmadıklarıni nerden biliyorsun koynuna mı giriyorsun adam seni kullanıyor sen bir gün adamı karşına al de ki 3 ay içinde boşanmazsan ayrılacağım bakalım ne diyecek
Soran+1 yılYa konu o değil sadece.
Adam isterse her gece yatsın karısıyla.
Adam madem beni istemiyor ne diye o zaman bunca süre yalan dedi.
Ne diye kapıma geliyor. Ayrılıyorum başka adamla birlikteyim evime gizli gizli giriyor.
Demek ki aklı bende. Karısıyla her gün sevişse ne yazar.
Adam artık genç değil yaşı geçiyor. Baba olmak istiyor. Çocuk istiyor.
Benimle bile olmasa er ya da geç başka kadınla olacak.
Cevap sahibi+1 yılBu adamın sorunu sen seninle olan durumuna bak
Adam neden evli olduğunu sakladı neden 5 senedir boşanmıyor boşan dediğinde ne diyecek bu 3 soru kilit hadi iyi geceler yeter bu kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılevli olupta iki kadını idare edenlerde idam edilmeli
05 Yorumla
Soran+1 yılO ayrı bir konu. Ama adam karısını artık istemediği de bir gerçek yani.
Cevap sahibi+1 yılyani orasıda öyle ama niçin bosanmıyo bu ayıp bisey seni seviyosa senle evlenmesi doğru olan karardır
Cevap sahibi+1 yılböyle kadınların durumuna inan çok üzülüyorum
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için
Cevap sahibi+1 yılrica ederim bikac yorumun lafı bile olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarısından ayrılır mı sence? Seni kullanıyor işte ekstradan
09 Yorumla
Soran+1 yılYoo neden ayrılmasın?
Millet boşaniyor çoluk çocuk varken bile? Bunlar ne diye boşanmasın ki?
Sanki sen onlari tanıyorsun da.
Adam kendisi diyordu karım kısır çocuğu olmuyor diye. Yemek bile yapamıyor diye.
Cevap sahibi+1 yılErkekler kolay kolay elindekileri bırakmaz Bilerek öyle diyordur seni oyalıyor bence çoğunluğu öyle genele göre yorumluyor bizzat tanımıyorum elbette
Soran+1 yılEee tanımıyorsan bu şekilde emin konuşman gereksiz.
Daha yakın zamanda abim karısı boşadı küçük çocuk varken.
Arkadaşımi kocası boşadı.
Hatta boşanma haberine şaşırdığim bir ünlü var o bile boşandı yani.
Boşanmak çok büyük bişey değil yani.
Cevap sahibi+1 yılDeğil elbet boşanır ama elindeki varken seni de yedek kullanmak daha da işine gelir gibi
Cevap sahibi+1 yılAyrıca sen bekar bir adam bulamadin mi evli barkli adamlara meze oluyorsun
Soran+1 yılMeze olmak ne alaka. Kiminle sevgili olacağımi, kimi seveceğim beni ilgilendirir.
Ayrıca adam başta evliyim demedi ki. Bekarım dedi tam iki sene boyunca.
Cevap sahibi+1 yılBekarım diye seni kandirmis halen devam ediyorsun baştan yalancı işte bence bu yaptığın çok kötü bak gençliğine yazık ediyorsun karısını aldatan sana bekarım diye yalan söyleyen yarın öbür gün seni de aldatır
Cevap sahibi+1 yılAyrıl bas tekmeyi gençsin daha bekar biriyle gezersin belki de ciddiye gider önce tövbe etmelisin tövbe kapıları kıyamet gününe kadar açık yeter ki içten tövbe et
Cevap sahibi+1 yılAllah karşına düzgün birini çıkarır evlenirsin önce tövbe etmen gerekiyor ama samimi bir tövbe
- Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyırmışsın zaten kara kedi gibisin
16 Yorumla
Soran+1 yılDimi? Sonuçta kaç sene oldu artık. Eskisi gibi değillerdir artık
- +1 yıl
Her şey senin istediğin gibi gidiyor
Soran+1 yılTam olarak değil ama. Daha boşanmadi
- +1 yıl
Bugün yarın o da olur
Soran+1 yılAğzından bal damlıyor 😍
- +1 yıl
Hep damlar
+1 yılAnanı babandan ayır önce
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka. Onca yazdığım sorudan bunu mu anladın? 😀
Ayrıca babam vefat edeli çok oldu.
Lütfen gereksiz yorum yapacaklar yapmasın
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıllavuk kv'deki erdal gibi çıkar umarım xd
01 Yorumla
Soran+1 yılTv'de ki demek istediniz galiba
Yılanlık yaparak
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ama işte tam olarak.
Biraz örnek ver
Gizli Üye(25-29)+1 yılyuva yıkanın yuvası olmaz
21 Yorumla
Soran+1 yılOrtada yuva yok ki.
Çocukları yok, kadın kısır ve bu nedenle olmuyor.
Ayrıca onları arası ben yokken bile soğuktu
- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılYa ben ya karın diye söyle adama
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen ayiramazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNiyeymiş?
Adamla 5 sene ilişkim olduğuna ayırım hatta çocuk bile yaparim.
Sanki karısını çok seven ona çok bağlı olan erkeği ayırmak istiyorum da
Cevap sahibi+1 yılYanlış
Gizli Üye(30-35)+1 yılayıramasın hurem sultan buyu ıle ayırmıştı :D
016 Yorumla
Soran+1 yılValla bana ihtiyaç bile yok artık.
Böyle evlilik yürümez
Cevap sahibi+1 yılyürür merak etme gelelım buyuye benım eskı meslek
Soran+1 yılYürür olsaydı adam beş sene benimle olmazdı. :)))
Cevap sahibi+1 yıl5 sene senı kulanmış neden olmasın
Soran+1 yılKullanmak ne alaka? Sonuçta benim rızam dahilinde oluyor her şey.
Bence karısını kullanıyor :) evli olan ve aldatılan sonuçta kadin
Cevap sahibi+1 yılerkek horozdur öter geçer :D 10 tane tavukda olsa kırmaz ıncıtmez ötüşüne bakar :D sdadsadsadsadsa
Soran+1 yılPeki peki
Cevap sahibi+1 yılsonunda uzulen sen olacaksın sana tavsıyem bu herıfe3 vefk yaptır
Soran+1 yılO ne demek anlamadım ki
Cevap sahibi+1 yıldalga geçme sakın ama büyü çeşidi
Soran+1 yılYok ya ne dalga geçeceğim. Nasıl bir büyü tam olarak? Yazar mısın
Cevap sahibi+1 yılbunu sen yapamazsın ben 5 6 sene oldu bu ışlerı bırakalı saglam bır hoca bulursan benım gibi köpegın yapar onu
Soran+1 yılKalsın kalsın. Boş işler
Cevap sahibi+1 yılemın ol değil yılarca yaptım bana guven başka çöeğren yok bu adamı kölen et
Soran+1 yılEee napim şimdi?
Cevap sahibi+1 yılyardım etmemı ıstermısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni iyi tatmin edebiliyo mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılO zaman napıcan öyle adamı?
Soran+1 yılOlsun, ben çocuk istiyorum
Cevap sahibi+1 yılGel çocuğu bende yerleştiririm içine
Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Birde açıklama yapmış kaşar
03 Yorumla
Soran+1 yılSana mı soracağım açıklama yaparken? Hayırdır?
Sen niye tutuşdun ki? 😆
Soran+1 yılAnan sürünsün köpek de 7 sülalendir. Defol başka yerde havla 😀
Yuva yıkanın yuvası olmaz demişler...
01 Yorumla
Soran+1 yılYa yazdım ya ortada yuva falan yok ki.
Çocukları bile yok ne yuvası.
Off yeter ya
00 Yorumlabunalttınız be
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapmaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılYapicaaaaaaam
- +1 yıl
Sen bilin
Saçmalama a*
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği