Aşk İlişkileri Evli karının dibinden ayrılmayan bekar adama ne diyip laf sokabilirim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Buna uygun hakaret neler var orijinal laflar var mıBaya elini karının beline atıyo Evli karının dibinden ayrılmayan bekar adama ne diyip laf sokabilirim? Cevapla Ayrılık Soruları Evlilik Soruları Orijinal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Murattti10 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl İki tarafta sorun etmiyorsa siz karışmayın derim, sonra olan size olabilir. Eğer rahatsızsanız iletişimi kesin, kesemiyorsanız mesafe koyun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Direk yüzüne söylemiycem merak etmeTaktik ver sen Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Anan sana milletin yuvasını yıkmayı mı öğretti de. Bunu birisine demiştim, ağrına gitmişti.😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sonra noldu devam ettiler mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etmişler ama şu an ayrılar. Yorumla Soran +1 yıl Boşamadımı kimse kimseyi bu yüzden Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sanane milletten, bende evli biriyle sevgiliyim şu an. kocası adam olsaydı karısı bana bakmazdı. 0 0 Yorumla
_666_ Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Kadın kendini koruyamayacak kadar güçsüz, dibinde biten erkekten habersiz, bu durumun farkında olmayan ya da farkındaysa susan biri mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İmkanı olsa adamın kucağına çıkcak biri Yorumla _666_ +1 yıl O zaman bırak ne halt yiyorlarsa yesinler, onlara senin sözlerin işlemez önlerinde duran doğruyu görmek istemezler çünkü işlerine gelmez. Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Beni al beni al onu alma şarkısını söyle 0 0 Yorumla
Bihtoziyagil Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Karı ne ya kadın o 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bihter ziyagilden de başka bbi bk beklenmez zaten Yorumla
felsefikcii Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bence direk denecek laf varda neyse şimdi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Söyle Yorumla felsefikcii +1 yıl Küfür edecaktim ban yerim Yorumla Soran +1 yıl Sansürle et Yorumla felsefikcii +1 yıl Bacım sen yaz bana ben ordan ederim Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. O ney la 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İki tarafta sorun etmiyorsa siz karışmayın derim, sonra olan size olabilir. Eğer rahatsızsanız iletişimi kesin, kesemiyorsanız mesafe koyun
Direk yüzüne söylemiycem merak etme
Taktik ver sen
Anan sana milletin yuvasını yıkmayı mı öğretti de. Bunu birisine demiştim, ağrına gitmişti.😂
Sonra noldu devam ettiler mi
Etmişler ama şu an ayrılar.
Boşamadımı kimse kimseyi bu yüzden
Sanane milletten, bende evli biriyle sevgiliyim şu an. kocası adam olsaydı karısı bana bakmazdı.
Kadın kendini koruyamayacak kadar güçsüz, dibinde biten erkekten habersiz, bu durumun farkında olmayan ya da farkındaysa susan biri mi?
İmkanı olsa adamın kucağına çıkcak biri
O zaman bırak ne halt yiyorlarsa yesinler, onlara senin sözlerin işlemez önlerinde duran doğruyu görmek istemezler çünkü işlerine gelmez.
Beni al beni al onu alma şarkısını söyle
Lafı macı geç al kafasını kır.
Karı ne ya kadın o
Bihter ziyagilden de başka bbi bk beklenmez zaten
Bence direk denecek laf varda neyse şimdi
Söyle
Küfür edecaktim ban yerim
Sansürle et
Bacım sen yaz bana ben ordan ederim
Onu bı yere çağırıp dövdur
Hm çok iyi
O ney la