Güncellemeler
+1 yıl
Anlayışlı olun kalp bu ben o adama 4 yılımı verdim tabi evlenecek benle zorunda :(
Evli sevgilimi karısından nasıl ayırırım? O 43 yaşında 5 çocuğu var ben 22 nasıl ikna ederim ayrılmasına 4 yıldır sevgiliyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bosanmasalarda seni evlatlik edinse olmaz mi? Bu konuda kizinla arkadas gibi oluruz de... zaten bence en fazla kiziyla arkadas gibi olursun...
Sahi 18 yasindayken 39 yasinda adamda ne buldun?
Yas problemi gibi Kx2+3=E 4 yil sonra 2k-1=E+4 ADAM KIZDAN KAC YAS BUYUK!!!
Aşk buldum:) yakışıklımın efendilik gördüm :) Ailesine bağını gördüm
Ailesine bagi mi :))) guldum
Adamın 5 çocuğu var hâlâ eski sevgilim diyorsun jdnsnnz bence artık vazgeç.
Neden? 5. çocuğu olması insan olmadığı duyguları olmadığı anlamına mı geliyor canım?
Biraz reality and self-respect tatlım.😐
Türkçe gel bana :)
Biraz gerçeklik ve özsaygı dedim. Sana hakaret etmiyorum ablacım kavgaya gel der gibi konuşuyorsun da shdjfhg. Gençsin güzelsindir kendi yoluna bak. Hem yuva yıkanın yuvası olmaz. O çocukları da düşün.
Yuva yikanin yuvası olmaz çocuklara acı sende mutlu olamazsın o ahla
Sınır koy sende bi kadınsın seni istiyorsa bazı şeyleri yoluna koymalı
Beynini nereye bıraktın Allah aşkına bunlar doğruysa harbi ağzım açık okudum ve açık şifalar diliyorum sana
Pardon sevmek ne zaman suç oldu? Ben. O adamla olmak İÇİN nelerimi verdim feda ettim biliyor musun? hayır :) o zaman neden evlenemeyelim gencecik bir kızım:)
Gencecik bir kızsın ve kendine kart bir adamı yakıştırıyorsun üstelik evli hangi dünyadasin alooooooo
Yaş DİNLEMEZ aşk bu :)
Evlilik de dinlemiyor galiba anlaşılan hwjsvdjdjd şaka olduğuna inanmak istiyorum ve seni dalgaya alıyorum kizcem böyle şeyler yapma yoksa babanı da gencecik bir kız annenin elinden kapıverir valla sidbd
Ayyy umarım evlenirsiniz canım ya 2 sene sonrada kocamı başkasıyla yakaladım beni onun için terketti yazarsın bizde güleriz … :)
Emin ol öyle bir şey olmayacak çünkü ben karısı gibi salmadım onu gerçekten sevdim. Onunla olmak İÇİN neleri feda ettim ben :)
Evet evet anladım zaten neleri feda ettiğini mesela onurunu karakterini.
Ya deli olma gencecik kızsın imkansız mı yenisini bulmak baban yaşında adam
Ayrılmaz ki sen kuma ol
Iyi parası var herhalde
İyi kalbi var :)
Sevmişsin be üzüldüm bence vazgeç
Burdan acikca söylenmez taktikleri var