Erkek arkadaşımla 2.5 yıldır beraberiz. Bir türlü evlilik korkusunu aşamıyoruz. Benden önce nişanlanmış ve düğüne 3 ay kala ayrılık olmuş her şey hazırken ondan sonra evlilikten soğumuş. Ben ona çok aşığım ve aşırı derecede değer verip seviyorum. Ve evlensek çok mutlu olacağımızı biliyorum şu an bile öyleyiz. Hani evlilik korkusu olduğu için aileme de söylettirmiyor bana beraber olduğumuzu sizce ben ondan gizli onlara söylesem ve olayı anlatsam onlar devreye girse nasıl olur ama yine onun haberi olmadan biz bir yerde denk gelmişiz ortaya çıkmış ve tanışmak istiyorlar gibi biraz ısınır mı acaba evlilik fikrine böylelikle?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Neden ayrılmışlar? Senin onu terk etmesinden falan mı korkuyor? Sebebine göre ikna etmeye çalış
Ya evet birazda ondan hani o evlilik yoluna girince farklı birisi çıkmış bundan korkuyor asla ikna edemiyorum ben buyum desem de ne kadar
Şimdi böylesin çok güzel ama biz bir nişan olsak bir evlensek sende değişirsin birbirimizi yeriz yüzün ortaya çıkar diyor bende denemeden bilemezsin ben öyle birisi değilim desem de yok
E madem evlenme niyetin yok benimle ne işin var de? Bence eski ilişkisi boş palavra seni oyalıyor olabilir. Madem sana güvenmiyor başka birini bulsun herkes exi gibi değil sonuçta
Ah ah bu soruları o kadar çok sordum ki ona sensiz de yapamıyorum ama evlilikte düşünmüyorum diyor bana
Bense bu hayattaki en büyük ve en güzel pişmanlığım olarak kimseyi istemezken ona aşık oldum
Hani tabiri caizse onun için deli olmak denilir ya tamda o sanki büyü yaptı bana deliriyorum onu ikna etmem lazım sence ne yapabilirim bunun için hani korkularını beraber aşalım istiyorum
Gönülsüzce yapılan işten hayır gelmez. Bu adamın evlenmeye niyeti yok sen de bence vaktini onu ikna etmekle kaybetme. Ona şey diyebilirsin, ben ciddi düşünüyorum seninle eğer benimle evlilik düşünmüyorsan beni oyalama bana da yazık tarzı şeyler söyle o zaman ona “sana umut vermiyorum, seni exin gibi nişandan sonra terk etmiyorum, neye karar vereceksek şimdi verelim” imajı verirsin belki bu bir tık ikna eder.
Onu da dedim ben evlilik düşünmüyorum benden bunun için gitmek istiyorsan git bul evlenecek birisini bu yaşta bu kadar önemliyse dedi
Valla mutsuz olursun sen bununla. Daha exinin acısı bile geçmemiş seni seviyor ama evlenecek kadar cesareti bile yok. Valla yazık etme kendine olmaz bu iş.
Ya onsuzluk ölüm benim için çıkamıyorum bu çukurdan
Herkes karşı dimdik duran ben ona yenik düşüyorum bir gülüşüne bir sözüne bir bakışına bile...
Ya sen ananın karnından onunla mı çıktın ondan önce nasıl yaşıyordun? Bazen işleri olduğu gibi kabul etmek zorundasın. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın bir anlamı yok kendini mutsuz edeceksin. Şu an sevdiğin adamdan kat kat daha iyileri var ve sen zamanını bununla harcıyorsun. Ne yaparsan yap valla ama ben diyeyim bundan bir halt olmaz
Onu da denedim ondan ayrılıp kaç kişiyle tanıştım yok birisi hapçı çıktı diğeri öfke kontrolü hastası çıktı şiddet uygulamaya kalktı o da bunları biliyor hatta bilerek bıraktı o da beni onun gibi hiçkimse olmadı o kadar hiçkimse içime sinmiyor
Ailem devreye girse acaba bir değişme olur mu hani onu tanışmaya aileye girmeye zorunlu durumda bıraksak
Evlilik çokta harika bisey sanmayın
Onu çok seviyorum tek isteğim onunla evlenmek onsuz yapamıyorum çok kez denedim ölüm gibi benim için...
Hmm sen istiyorsun illa evlenecek yani
Yoo öyle bir zorunluluğu yok ne alaka
Adamı bunaltma evlilik evlilik diye kalırsın yalnız başına
O beni bunaltıyor başka şeylere gelince tamam yapalım olsun evlilik diyince yok oldu canım hem karnım doysun hem pastam da yanında dursun
Eee evlilik istemiyor adam
O zaman benim peşimi bıraksın beni de bırakmıyor seni istiyorum diyor etrafımda dolaşıp aklımı karıştırıyor
aşın aşın
Neyi aşıcaz pardon da
ewlilik adımını
Nasıl aşıcaz
konuşun
İkna olmuyor 1 yıldır bununla geçti zaten günlerim korkusu var
ne korkusu war dedin
Oku soruyu iyice bi
okudum yane işin zorr
o kadar çok seviyor musun
Çok sana anlatamayacağım kadar çok Allah şahidim
sana inanıyorum
we seni destekliyorum
ğzerime düşen bir şey olursa
bir abeyin gibi üstüme düşeni yaparım
Ya bir taktik ver ne yapabilirim
sevmeni kıskandım senin
Sevmek ne kelime sen onun için neler yaptığımı bir görsen nasıl deli olduğumu kendimden bile fedakarlık edişimi görsen ah ah...
bmde kuzeci kızı için
aynısını yaptım,
inanılmaz bir sevgi yaşadık..
Sonunda ne oldu peki
cennetteyken yere düştük..
Kötü bu durumlar ya
sen ne diyorsun
ben hayatımda daha boyle
güzellik görmem yaşamam..
ağzı apzımdayken yarım saat
birbirimizin nefesini içimize çekiyorduk..
Sapık derim ben
oeasını Allah bilir
sen ne dersen de by