Dusunceleriniz fikirleriniz nelerdir?

Bazen cok daralıyorum artık. Esim ile bir yillik evliyiz. Bilmiyorum iyi olunca cok iyiyiz. Iyi anlasiyoruz. Ama bir seyleri konusamiyorum onunla. Biraz iletisimsizlik var diyebilirim. Hani zoruma giden seyler, kirildigim seyler, mesela az önce yine gereksiz bir sey yuzunden tartıştık. Esim benim annemi cok sevmiyor daha dogrusu bu birazda annemin huyundan da kaynaklı. Evet sevmek zorunda değil, ama en azından benim hatrim icin biraz bazi seyleri goz ardi etse diye düşünüyorum. Benim annem babam ayri haliyle evler de ayri annem tek yasiyor. Babam, kardesim, babannem ile birlikte yasiyor. Esim babami cok seviyor oraya gidelim diye kendisi istedi bugun hatta. Gittik annemide bir arayalim dedim ya da yanina biraz ugrayalim dedim cok mesafe yok altimizda araba var 5 km var babamla aralarinda. Esim mesajdan yaziyor arama. Yanina ugrayalim diyorum baska zaman gideriz diyor ama hep boyle evlendim evleneli iki defa gittik annemin yanina. Herneyse babamdan eve geldik ben guzel bir sekilde dedimki canım bak sen boyle deyince ben kırılıyorum. O benim annem sonucta sen sevmiyor olabilirsin. Bir aramak yanina bes dakika ugramak cokmu en azından. Ne olacakti sanki dedim. Bana birdaha lutfen boyle yaklasma ben senin ailene karsi boyle degilim. Ben senin ailenin yanina cıkıyorum neden boyle yapıyosun gerçekten kırılıyorum dedim. Ne zaman boyle cidei birsey konusmaya calissam civitir ya da boyle sacmalar ya da ne bileyim konuyu dagitmaya calisir. Bu yuzden hani ne isine gelmezse boyle yapinca bende artik bunaliyorum. O benim kocam sonucta degilmi ben neden bir seyleri konusamiyorum onunla. Neden yani. Bende sana diyorum bak yine aynisini yapiyorsun dedim. Hemen bi triplendi falan yine. Ne bileyim benmi yanlis dusunuyotum yanlisimmi var boyle bazen gereksiz tepkiler veriyor hani artik içimdekileri ben esimle konusamaz oldum. Cok gereksiz bagirmaya basladi bana.
Dusunceleriniz fikirleriniz nelerdir?