Düşüncelerinize çok ihtiyacım var 😢?

Merhabalar. Ben yaşı itibariyle olgun biriyim, hayatımda çok evlenmek istediğim biri oldu son 2 senemi tamamıyla onun için tükettim diyebilirim. İstediklerini yapmaya çalışarak, istediği kadın olmaya çalışarak. Ailelerle tanışıldı. Evlilik teklifi edildi. Her şey oldu ama aramızdaki sorunlar bir türlü aşılamadı. Çok dolu dizgin başladı, dünya etrafımda dönüyordu adeta fakat bir süre sonra küçücük hatalarımdan deprem etkisi cezalandırmalar yaşadım. Her şeyim eleştirilmeye başladı. Beni ben olduğum için değil de şartlarına uyum sağlarsam seviyordu en ufak düşünmeden yaptığım hareketten inanılmaz sorumlu tutuluyordum ve sözlü hakaret psikolojik baskı her şeyi yaşıyordum. Gene de gerçekten baştaki sevgisine sığınarak devam ettim ilerlettim. Ona sorduğunda çok seviyor ve ne olursa olsun devam etmek istiyor hep düzeleceğine inanıyor sorunlarımızın ve kendini düzeltebileceğine inanıyor. Bense yaşadıklarımdan öyle korktum ki adım dahi atacak takatim kalmadı hayata küstüm resmen. Ben o eski ben değilim. Aramızda bir şeyler yaşandı, evleneceğim diye düşünerek ve çok güvenerek yakın olmayı kabullendim ve istedim. Şu an tüm mantığımla ayrılmak gerektiğine emin gibiyim çünkü artık ya evleneceğiz ya ayrılacağız bu şekilde istiyor. Yaşadığımız şeylerden ötürü kafamda soru işaretleri var ayrılırsam başka birisi ile problem yaşar mıyım, bir daha tekrardan evlenme şansım olmazmış gibi geliyor. Birlikte olursak da hayatım cehenneme dönecek ve küçücük mutluluk için peşinde dolaşarak ömür geçireceğimi hissediyorum. Çok güzel şeyler yaşattı iyiyken çok iyidir mutlu eder sever sahiplenir ama kötüyken düşman bile daha insaflı davranır. Her şeyi konuşur önünü sonunu düşünmez istediği şekilde davranır. Çok kararsızım çok korkuyorum hem kaybetmekten korkuyorum hem olmayacağını biliyorum. Hem de ilerde başka biriyle olmak istesem bu yaşantılarım problem olurmuş gibime geliyor. Ben evlenmek isteyen evlilik hayali kuran biriyim. Çok anaç evcimen bi insanım anne olmak istiyorum. Lütfen yorumlar mısınız durumu ne yapmak gerekiyor
Düşüncelerinize çok ihtiyacım var 😢?