- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBirini unutmak için beni seven birini kullanmam, bile bile karşı taraf bunu istese dahi asla kabul etmem. Unutmak için acele etmem zaman ile unuturum veya başka şeylerle oyalanırım.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen birini unutmak için kimseye şans vermem. zaten unuturum da beni sevmeyen bir kadın için üzülmeye devam etmem zamanla alışırım kimse vaz geçilmez değildir sonuç olarak. eğer arada ki sevgi bitmişse unutmak zor da olsa bununla kendim yüzleşirim. sadece seviyorsam birine şans verirdim ki oda tanımak için ya da ikimiz de birbirimizi sevdiğim içindir.
20 Yorumla
+1 yılBazen ne kadar istesen de istediğin, âşık olduğun insanla olmuyor, yürümüyor. O yüzden beni sevdiğinden eminsem o şansı ona veririm. En başından da beni zamana bırakmasını derim. Öyle lank diye olan sevgiye zaten inancım yok. Zamanla eğer cidden seviyorsa, beni el üzerinde tutuyorsa, değer, kıymet biliyorsa, saygılı biriyse severim.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. 😊
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılUnutmadan bunu yapmak çok zor.
Zaten insanın zihni de buna izin vermiyor.
Sevene şans vermek bir kenarda dursun edilen sohbet bile zevk vermiyor.
Ama seven kişi baskın çıkar, zihnimi kendi ile meşgul etmeyi başarırsa o zaman iletişim kurabilirim.12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 🌸
- +1 yıl
Rica ederim bal 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu defalarca kez düşündüm, eskiden denemiştim da ancak olmuyor. Ben sevmediğim insana tahammül edemiyorum. Hem karşımdaki insana da saygısızlık bence, en iyisi sabır.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirisini unutmak için bir başkasına ihtiyaç duymam.. Önce unuturum sonra bir başkasına şans veririm..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hayır kimsenin gönlüyle oynamam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İşte o yüzden bazı ayrılıklar vedasiz olmalı. Çat diye.
Buna şans vermek mi denir bilmiyorum ama değerini bilen birisi ise neden olmasın? Bazen mutluluk yanıbaşındadir ama sen görmek istemezsin113 Yorumla- +1 yıl
Yani şans verilmeli mi
- +1 yıl
Çok mu seviyon? Tamam al sana şans :D gibi işte ohoo
- +1 yıl
Tarzım bu shsjs
- +1 yıl
😒 böyle bir surat ifadesiyle, ispatla lan sevgini dsjjs
- +1 yıl
Hayır o fırsatı vermemişizdir işte, al sana şans dedikten sonra ispatlamaya başlayabilir djdk
- +1 yıl
Hani sadece aşıkken gözler kör olurdu hani
- +1 yıl
Has tamam anladım :D uyku vaktisi sjjs
+1 yılvermem.. o kişiye saygısızlık kendime de öyle..
bence unutmak için duygularımı nadasa bırakmam lazım.. unutursam ve beni seven hala seviyorsa düşünürüz
10 Yorumla
+1 yılbeyonce taklitcisi hadise 😂😂😂😂 şuna bak biraz özgün ol be karı 😀😀😀
neyse şu söze katılıyorum cancağızım
‘Bir insan birine yüzlerce kez veda edipte bir kere bile ayrılamayabilirmiş.’
121 Yorumla- +1 yıl
Oo no no Hadiseme laf yok :D
- +1 yıl
yalansa yalan de ama taklit etmiyo mu beyonce’u 😂
- +1 yıl
O Türkiye’nin Beyoncesi :D Türkiye beyoncesiz mi kalsın
- +1 yıl
ama özgün olmak daha iyi değil mi çiçeğim 😂 mesela buna bakıp aklıma beyonce gelmesi yerine hadisenin kendisinin gelmesi gerekmez mi 😂 neyse taklitler aslını yaşatır 😀 çevremde ki beni taklit eden sinsilere de aynılarını derim hep içimden 😂😂😂
- +1 yıl
ahahahah yürü be :D tamam gönlün olacaksa öyle olsun.
- +1 yıl
koşarım bile yürümeyi geç üstelik stiletto ile sen iste 😂😂😂😂 sen bana hedefi göster 😂
- +1 yıl
Hey yavrum hey 😂
- +1 yıl
hey hey bu kimin yavrusu 😂😂
- +1 yıl
Benim ol 😂
- +1 yıl
sahipsizdim iyi oldu 😀 tamam kendimi sana yavru olarak kucağına bıraktım sev beni 😂
- +1 yıl
Gel bebeğim :D emin ellere
- +1 yıl
eminsiz ellerde heba oldum be 😂 rotamı sana çevirdim şu an dümen sabit hadi bakalım 😂
- +1 yıl
🫠 unuttururum djdj
- +1 yıl
hadi al aklımı 😂😂 bak gene kayıyor kemerlere doğru konu 😂😂 ahahahhaha kafayı yedik gene
- +1 yıl
Yine ben masum, ben melek :D
- +1 yıl
he yine ben şeytan mı 😒😂 üzdü beee
- +1 yıl
Kucak, kemer, al aklımı :D sonra beni kim tutacak djd
- +1 yıl
seni kimse tutamayacaksa o zaman kelepçe siparişi verip seni kelepçelemem lazım 😂😂😂
- +1 yıl
Tabii ciddi bir şeyler düşünüyoruz şurada, hazırlıklı ol, ısmarla kelepçeni kırbacını :D sonra yok efendim ben bilmiyordum işte bu neymiş böyle deme
- +1 yıl
ooo kırbaç hem de demek 😂😂😂😂😂😂😂 ben hazırım sen gel 😀
- +1 yıl
😋🔥
- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılBi kez verdim.. Ama tavsiye etmem.. Çünkü bir kalbe iki kişi sıgmıyor, kafa karışıyor.. Bu yüzden de saçmaladım, sonuç daha kötü oldu.. Bi daha aynı şeyi yapmak istemiyorum..
11 Yorumla- +1 yıl
Yok be, insan kalbindekiyle aklındakiyle yaşayıp yanındakiyle hayatını cehenneme çevirmemeli.
- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılO an o kadar üzgündüm ki nerdeyse o hatayı yapmak üzereydim hemen kendimi o psikolojiden kurtardım kimsenin duyguları oyuncak değil ve sana yara bandı olmak zorunda değil o an önemsemedin duygular karşı tarafta seni gözünde hayatının aşkı yapabilir
10 Yorumla
+1 yılHayırrrr. Birini unutmak için bir başkasını kullanmam. Kimse kimsenin yara bandı değildir. Ancak atlattığımda beni seven birine şans verebilirim. Geçmişi kapatmadan, izlerini silmeden, hele ki birini unutmak için asla bir ilişki kurmam.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Birini unutmak için beni sevene şans vermek yerine unutmak için farklı yollara başvurabilirim. İlla karşı cins şart değil.
Karşı cinse ihtiyacım varsa hoşuma giden kadınla birlikte olurum, flört ederim.10 Yorumla
+1 yılVedalar edilirse. Sende ki veda edilmiyor. Yeni birine şans versen de. O içinde ki kisi ile o kişi 3 kişilik bir aşk olurdu. Her ne kadar ayrılan kisinin haberi olmasa da
10 Yorumla
+1 yılBirini unutmamisken birini sevemezsin deneyebilirsin ama karşıyım ben bu durumlara yara bandı olarak kullanmamak lazım kimseyi sonradan severim belki diyenler varsa da onlara kalmış
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı. Birini unutmak için kendisini seven insana sanş vermek dünyanın en büyük günahı bence. O insanın sevmek başka suçu yokken onu kullanmak insanın insanlığından sorgulatır bana.
10 YorumlaBunu yapan birisi karaktersiz bir insandır. Yapamaz zaten. İlişki bitmiş olsa bile hem kendi tenine saygısı olmalı hemde karakterine. Bu şekilde sürekli beden değiştiren eskortlardır sadece.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen kendi aklımdakini unutmak için beni seven bir insana şans verip sonra onu terk edersem aynısı benim başıma da gelir. Karmadan, ilahi adaletten artık adı her neyse korkarım
10 Yorumla Veririm var bende o göz. Ama hemen değil tabii ki yalnızlıktan deliririz biraz ölürüz sürünürüz ama sonrasında toparlanırız hep tek tabanca olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Unutmak için değilde onunla bir şey yaşamak istediğim için veririm yoksa diğeri yarabandına girrr ve sevmem öyle şeiy
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Unutucak hiç biri olmadı yani sevgili sevmek anlamında
Kalbim ve bedenim sevenin tarlasıdır
10 Yorumla
+1 yılHayır, birini unutmak için başkasını kullanacak kadar vicdansız değilim. Sadece seviyorsam şans veririm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bunu yapan insanlara saygı duymuyorum. Unutmak istediğiniz kişiyi bu kadar kutsallaştıramazsınız başkasının hayatına dokunduracak kadar.
10 Yorumla
+1 yılHayır vermem.. hem karşımdakine hemde kendime saygısızlık olur... zamana bırakmayi tercih ederim
10 Yorumla
+1 yılBirisini unutmak için başkasına şans vermem inanırsam iyi gelecek denerim diye söylerim bilsin aklındaki kalbimdekini öncelikle
10 Yorumlakimseyi yara bandı olarak kullanma
yaran iyileşince o bandı atarsın çünkü
başka insanlarda yara açmayın10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBirisini unutmak için başkasına şans vermek o insanı kandirmaktir önce kendi kendine unutup hazır olunca gitmen gerekir
10 Yorumla Kıymet bilmeyen biri için kıymet bilen birini harcamaya gerek yok. Unuttuğuma emin olduğum zamann şans veririm
10 Yorumla
+1 yılGerçekten seviyorsa ve bende onu unutmak gerekiyorsa ona daha çok bağlanırım severim de yoksa yaşlanana kadar aklından silinmezse kafa yerinde durmaz
10 Yorumla
+1 yılKimse kimsenin yara bandı olmamalı
Önce zihindeki kalıntıları temizlemek gerek sonra şans vermek daha sağlıklı olacaktır11 Yorumla- +1 yıl
Kişinin iradesi ne göre değişir yaşanmışlıklar vs insan hafızasından silmek kolay değil sadece baş edebilmeyi becerebilecek gerek
+1 yılHayırrr
Bu diğer insana yaşadıklarinın aynısını yaşatmaktır
Büyük saçmalık ve şerefsizliktir bana kalırsa10 Yorumla
+1 yılNormalde deneyebilirim ama başkasını unutmak için değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Kimseyi unutmak gibi bir gayem olmadığı için hayır vermezdim
10 Yorumla
+1 yılvermem yazık günah başkasının çizdiği yara için bir başkası yara bandı olarak kullanılmamalı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. Böyle bir karaktersizlik yapmam. Kendi çıkarım için başkasının duygularını yerle bir edemem.
10 YorumlaVerdim ve başarısız oldum. Siz siz olun sakın böyle bür hata yapmayın. Günaha giriyoruZ
10 YorumlaHayır kimseyi sırf yaralarıma bant olsun diye üzmeye incitmeye hakkım yok..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çivi çiviyi sökmüyor bende. Hisli bir insanım ne yazık ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben de sevmiyorsam hayır, bu o kişiye de kendime de iyilik değil kötülük olur.
10 YorumlaBen unutkan birisiyim böyle şeylere ihtiyacım yok xjddjdn
10 Yorumla
+1 yılBeni seven kişiyi beğeniyorsam ona şans verebilirim. (Hem dış güzellik hem karakter olarak.)
10 Yorumla
+1 yılHayır, kimseye tutunmadan ayakta durmaya çalışırım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Doğru ilişki olmaz. Karşı tarafı kullanmaktan başka bir şey değil
10 YorumlaKimseye şans vermem insanlar hak etmiyor çünkü
10 Yorumla
+1 yılBu seven kişiye büyük haksızlık olur. İnsanların duygularını kullanmak hoş bir şey değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben unuturum zaten o yüzden sorunum yok ama seven birine tabi ki şans veririm
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi kullanmam. Bir insanı unutmak için gereken şey başka kişiler değil zamandır.
10 Yorumla
+1 yılAsla. Kimsenin yara bandı olmam. Kendisine saygısı olan şans vermez..
10 YorumlaUnutmak için değil , karşıdan olumlu sinyal alıyorsam , şans veririm, giden zaten bitmiştir
10 YorumlaKuşun kanadı kırıkken uçamaz ancak iyileşmesini beklemek lazım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYok yazık etmem kimseye kimseyi yara bandı olarak kullanmam
10 Yorumla Ben birini unutmak için birini kullanmam
30 Yorumla
+1 yılBeni seven biriyle, sevmediğim halde birlikte olmam. Hak edene hak ettiği verilmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilemiyorum ama bildiğim bir şey varki sevilmenin sevmekten çok daha Özel olduğu tüm sevmelerin menfaatlere dayalı olduğu bir gezegende
10 Yorumla
+1 yılAklıma Romeo ve juliet geldi :)) Sırf birini unutmak için sevicekseniz sevmeyin çünkü onu unutmaya çalışırken onunla geçirdiğini vakiti sanki onunla geçiriyorsunuz gibi düşünüyorsunuz ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir şey senin güzelliğinden önemli değil sana veda edilmez, sana ölünür yalnız veda böyle olur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsürekli karşılaştırma yapardım ve ona kötü davranırdım muhtemelen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana uygunsa evlenmeye uygun biriyse evet ve unutacağımı da bilirim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık öyle yapacağım. Çünkü unutmak istiyorum.
10 Yorumla
+1 yılBi şey ol git derim 🙄
17 Yorumla- +1 yıl
Ne olup gitsin?
- +1 yıl
Sonra görüşümü kaldır di mi 😳
- +1 yıl
Ahaha yahu ne alaka 😬
- +1 yıl
😯 kaldırıldığımı hissediyorum 🫣 bi hadi ordan ol git derim 🤷🏻♂️
- +1 yıl
Yazmak istesem de KS beni kolluyor 😇
- +1 yıl
shsh tamam lan yazma :D
- +1 yıl
Yazabilemiyorum zaten 🙃
+1 yılBana birini hatırlatıyorsa olabilir.
122 Yorumla- +1 yıl
eski sevgilini mi?
- +1 yıl
ahaha kısas yaptım sadece.
- +1 yıl
😌
- +1 yıl
Sana da günaydın
- +1 yıl
Günaydın 😬 niye bu laf sokuyormuş gibi bir günaydın oldu ya
- +1 yıl
Emoji olmayınca insan nasıl da alıngan oluyor ahahah
- +1 yıl
Hıı alıngan olan ben miyim? Günaydın demeden “Sana da Günaydın” yazan değil yani 😒
- +1 yıl
o bir latife idi :) Yok sende alıngan değilsin.
- +1 yıl
Ama sen öylesin 😅
- +1 yıl
İsabetli bir gözlem, hemen alınır çatır çatır kırılırım ahaha
- +1 yıl
Vay pe, sonunda insan sarrafı oldum sjsj :D tebrik et beni. Tipik oğlak :D burnundan kıl aldırma sen
- +1 yıl
ahahaha sanki sen çok farklısın, tebrik eder ellerinden öperim sosyetic. :)
- +1 yıl
-sanki :D teveccühün
- +1 yıl
ahahahaha günlük dozumu aldım
- +1 yıl
Ne dozu bu :D
- +1 yıl
Mazoşizm diyebilirsin sen ahaha
- +1 yıl
😅 deli ya
- +1 yıl
ahaha bilmukabele
- +1 yıl
Bir daha böylesi iltifat etme rica edecem
- +1 yıl
Farkında olmadan iltifat mı ettim acaba ahah
- +1 yıl
Ama her yazdığıma açıklama beklememelisin :D
- +1 yıl
göm göm ahahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılsoruyu biraz daha açabilir misin? 🧐
19 Yorumla- +1 yıl
Yeterince açık :D
- +1 yıl
çok tehlikeli sorular soruyorsunuz hanfendi 😜
- +1 yıl
Soruda bir tehlike göremiyorum 🙄
- +1 yıl
bu soruya evet cevabı vermek samimiyetsizlikle, hayır cevabı vermek ise kalpsizlikle suçlanmanıza neden olabilir 😅😅
- +1 yıl
O yüzden evet/hayır cevabını açıklamak lazım
- +1 yıl
o zaman hayır diyorum, cause; bir başkası aklımdayken beni sevdiği için bir başkasıyla beraber olmayı hem ahlaki bulmam hem de zaten ona karşı duygusal yakınlık hissedemem ki bu faktör benim için önemlidir yani...
- +1 yıl
yani ahlaksız olarak anılmaktansa kalpsiz olarak anılmayı seçiyorum 😂😂
- +1 yıl
bu arada senin seçimini merak ettim 😅😅
- +1 yıl
Duygularım unutmak istediğime karşı yoğun değilse artık o şansı beni sevene veririm.
Hayır çünkü onun canını yakarsın duyguları ile oynamış olursun
20 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat