Karşılık alamadığın birini unutmak için başka biriyle birlikte olur musun, bu işe yarar mı?

Karşılık alamadığın birini unutmak için başka biriyle birlikte olur musun, bu işe yarar mı?

Günaydın :) Hayır tabi ki de birini unutmak için başkası ile sevgili olmazdım hiç bir şekilde. çünkü bir insanın aklında biri varken başkası ile sevgili olması hem kendini kandırması hem de karşısında ki insanın duyguları ile oynaması demektir.. bu yüzden de aklımda ki kişiyi unutmak için zamana bırakırdım sadece öyle bir karaktersizlik yapıp hiç bir kadının duyguları ile oynamam ben. benim tavsiyem bu tür kişilere Yeni bir ilişkiye hazır olduğunuzu düşünüyorsanız, dikkat etmeniz gereken bazı şeyler vardır. Öncelikle, yeni partnerinizin eski partnerinizin yerine geçmeye çalışmadığını anlamak önemlidir. Yeni bir ilişki, yeni bir başlangıçtır ve yeni bir insanla tanışma ve yeni bir şeyler keşfetme fırsatıdır. Ayrıca, yeni partnerinizi eski partnerinizle karşılaştırmamaya dikkat etmelisiniz. Herkes farklıdır ve yeni partnerinizin eski partnerinizle aynı olmasını beklememelisiniz. Yeni partnerinizi olduğu gibi kabul etmek ve onu sevmek önemlidir. Son olarak, yeni bir ilişkiye başlamadan önce kendinize zaman ayırmanız önemlidir. Eski ilişkinizden kurtulmak ve kendinizi yeni bir ilişkiye hazırlamak için zamana ihtiyacınız var. Yeni bir ilişkiye acele etmemelisiniz ve kendinizi hazır hissetmeden başlamamalısınız.
Günaydın teşekkürler Barış 😊
Buna şöyle bir yorum atabilirim. Kendimden ders almadım mı ki , başkasını da o duruma düşüreyim. Yani başkasına aitken başkasını sevemeyeceğin için o kişinin de bunu farkettiğim de düşeceği durumu düşünün. Ben geçerim odama , açarım bir kitap okurken ağlarım , ya da müzik açarım dinlerken ağlarım. Bir süre sonra gözde yaş kalmaz , akılda yeri olmaz , gönülde umutta kalmaz. Ben bu hale alışır, yaşar giderim. Ama hiç sevmediğim ya da sevemeyeceğim kimsenin de bu cezayı çekmesini istemem. Gönül karşılık görürse hayat rüya olur , görmezse acı olur ve olgunlaştırır. Bunlar zamanla tecrübe olur. Ve vakti gelir , adını yalnızlık alır. Yalnızlık gerçekten sevipte sevilmeyenlerin yeri , ben o yerde başkasını istemem. Yalnızlığımla mutlu kalırım.
Merhaba,
Birini unutabilmek için bir başkası ile sevgili olamam. Bu çok saçma mantıksız çok kötü bir davranıştır..
Birini unutmak diye bir şey de yoktur sadece alışırız ve zamanla hiçbir şey ifade etmez. İnsanı insan yapan yaşadıkları bütünüdür. İnsan yaşadıklarını unutursa kendisi olamaz. Ben hiç unutmadım eskileri, unutamam ama anlamsız hiçbir şey ifade etmiyorlar..
Böyle düşünmek seviyesizlikten başka bir şey değil. Her insanın iyi kötü bir şekilde hayatımıza kattığı bir iz oluyor. Bunlar unutulmamalı
Evet katılıyorum kesinlikle yaşanan her şey ders tecrübedir 😅 öylelerinin canı cehenneme 😅
Kesinlikle katılıyorum 👍
EyvAllah 😅
Birini unutmak için başkasıyla sevgili falan olunmaz. İşe yaramıyor. Ya hayatına giren bu kişi unutmak istediğinden çok çok iyi biri olmalı ya da işe yaramadığını göreceksin.
Bana sevgili olmak isteyen kendi demişti. Unuttururum sana falan ama kesinlikle yürümüyor. Yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün.
He olurda asıl kişi duyarsa başkası var vs artık imkansızlaşıyor her şey.
Öyle de böyle de herkes unutulur kimse padişah değil. Kısaca be kendinizi oyalayın ne de karşınızdakini!
Cevap
51Cevap
Hayır.. kimse kimsenin yara bandı değildir insanların duygularıyla oynamak öyle kolay değil oyuncak mı bu insan, büyük karaktersizlik.
Hayır, çivi çiviyi söker sözü bana saçma geliyor. Birini unutmak için başkasını kullanmak karaktersizlik bana göre...
Kimseyi yaralandı olarak kullanmam
Bunu yapabilen acayip karaktersizdir diye düşünüyorum.. yapan var mı cokk helede erkekler kaçınılmaz.. kadınlarda da benzer davranışlar var iyice erkeklestiler ne kötü... Ben birini almayı bırak konuşamıyorum bile düşün o derecede ileri seviyedeyim ;)
Karşılık alamadığım biriyle zaten devam etmem ki. Karşılığım olanla devam ederim. Karşılığım olsun yeterli. Karşılıksız sevgi, yetişkin ilişkilerinde olmaz. Çocuk, ebeveyn sevgisi karşılıksız sevgi içerir. İki yetişkin insan ise birbirlerine karşılık vermek zorunda. Çünkü ilişkilerini her iki tarafta hak ettiği değeri gördüğü için sürdürmek ister. Karşılıksız sürdürmez.
Birini unutmak için başkasıyla bir ilişki kurmak, hem size hem de yeni partnerinize haksızlık yapabilir. Bu durum, yeni bir ilişki kurmanın sağlıklı bir yolu değildir. Bunun yerine, bir ilişkiyi sonlandırdıktan sonra, kendinize zaman ayırarak ve duygularınızı işleyerek, yeni bir ilişki için hazır olana kadar beklemek daha sağlıklı bir seçim olabilir.
Bunu yapanlar çok var maalesef. İlişkiler biraz ucuz bu aralar. Bence bunu yapmak karakter yoksunluğudur. Kimse kimsenin yaması yara bandı değildir. En kötüsü de unutulmak için sevilenin yerinde olmaktır. Ne güzel duygularla beslenip, geliştirir kendini ama sonuç…. Ben hiç yapmadım bunu yapmam da. Eğer birine ismini soruyorsan tanışmanın ilk adımı olarak zaten diğer kısmı arkada bırakmışımdır çoktan. İçimde zerre bşr şey kalmamıştır. Unutulmamalıdır ki kalp iki kişilik değildir.😇
Sevdiğim birini unutmaya çalışmam. Kimseyi de esasen unutmaya çalışmam. Herkesin yeri bende bellidir.
Birini unutmak için biri ile sevgili olmak çok saçma bir durumdur
Bunu çoğunlukla kızlar yapıyor kendi tercihleri tabiki sözüm yok ama sadece kullanıldıkları ile kalıyorlar maksimum bir ay sürüyor sonra sil baştan
En iyisi hiç bulaşmamak
Öyle diyorsunuz da duramıyorsunuz işte
Beni katma olaya ben böyle bir şey yapmam 😅
İnşallah diyelim çünkü erkeklerin en çok aradıkları kız duygusal boşluktaki kızlar oluyor
Öyle bir boşluğum yok şanslıyım o zaman
Duygusal boşluk yoksa baya soğukkanlı olmalısın
Hayır işe yaramaz. Aksine ters teper. Birini unutmadan başkasıyla sevgili olmak sürekli bir kıyas yapmana neden oluyor
Denediniz sanırım beyefendi
Bir atasözü der ki; bunların hepsi internette var internetten araştırıom 🤣 🤣 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣 kim söylemiş bu atasözünü aceba
Delinin biri işte 🤣
🤣🤣🤣🤣
Aşk acısını derinden yaşayan biriyim o sebeple o duyguları yasarken istesemde başkasıyla sevgili olamam. Elini tutayım derken ağlarım. Sarılayım derken ağlarım sohbet edeyim derken yine ağlarım 😂 çok komik ya üzücüde 🥲
Çivi çiviyi sökmez
Bazı sozleri atalarimi kafayı çekip çekip söylemiş maalesef
Bu durum için söylememişlerdir heralde 😅
Birini unutmak için bir başkası benimle sevgili olsun ben niye olayım aaa
Alfa beta sigmaaa
Çok rahat çok profesyonel
Böyle bir haksızlığı ne kendime, ne de başkasına yaparım. Yara bandı aramam kendime, hem o kişiden de ayrılınca daha çok acı çekerim. Çivi çiviyi söker diyorlar ya, ben katılmıyorum o söze
İnsanları yara bandı olarak kullanmayı doğru bulmuyorum. Yarası iyileşince o kişiyi bir kenara atanlar çok malum.
Hayır, tabiki de.. onun acısını bile çekmek o kadar güzel ki
Çivi çiviyi sokuyor cidden ama etik degıl birlikte olacagın kısı bilmeli hala kalbinde birinin oldugunu
Unutamadığım biri olduğu müddetçe başkasına yaklaşamıyorum çünkü unutamadığım birini unutmak istemiyorum hala onu seviyorum ki sadece onu istiyorum
bu şekilde unutmayı zayıflık olarak görüyorum.
ne yani, başka birisi yüzünden sevgilimi arayacağım.
Hayır kesinlikle.. Unutmak için biriyle beraber olunmaz.. Önce unutulur, sonra başka ilişkiye yelken açılır..
Sırf unutmak içinse kesinlikle olmaz. Adı sevgili olsun diye gelişigüzel olmamak lazım. Arkadaş bile öyle
Birini unutabilmek için başkasıyla sevgili olabilirim ama sevgili olduğum kişiye hislerimin olması lazim
Karşılık alamiyorsam ondan vazgeçerim, başkasına bakarım..
Birini unutmak için başka bi kadının duyguları ile oynamam
Hayır bence bu yanlış. Ayrılalı 1,5 sene oldu halen hazır mıyım değil miyim bilmiyorum..
Yapmayı düşünürüm ama insanların duygularıyla oynamaya gerek yok
һᥲᥡır kіmsᥱᥡᥣᥱ ძᥱ sᥱ᥎gіᥣі ᥆ᥣmᥲm ᑲ᥆ᥡᥣᥱ kᥲ𝖿ᥲm ᥴ᥆k rᥲһᥲ𝗍 🤌
Karaktersizlik. Hem karşıdaki insanı hemde kendimi kandıracağım , elime ne geçecek hiçbir şey..
Asla. Bu kendime ihanet, karşımdakine haksızlık olur. Hislerim yoksa yanımda da olamaz.
21 yaşındayım ve bunun yanlış olduğunu kısa zamanda öğrendim hala öğrenemeyen odunlar var
Bende işe yaramıyor sevgili olduğum kişiden igrenip onu yıpratıyorum.
Benim gibi slklar beklemişti daha önceden başkasıyla flört ettigini gördüm 😬😬
Olamıyorum. Önceden olabiliyordum ama şimdi ilişkilerden de soğudum. Aklımda biri var. Ya o ya hiç diyorum. Kafam aşk ilişkisi kaldırmıyor.
Ne yazık ki böyle bir şey yaşadım yaptığım için pişamanım ama asla ve asla doğru karar değil çocukla pek sevgili gibi değildik ama kendimde istemeden boş boş ümitler vermişdim sonra kendimi çok kötü hiss etdim ve artık konuşmuyoruz
Kariyerime bakarım onu pişman etmek için :) ne kaçırdığını bilsen ölürdün misali 😌
Saygısızlık…. Karşı tarafa
ayıp
Hayır bana göre şeyler değil bunlar
Hayır hiç kimseyi yara bandı olarak kullanmam vicdanımı kirletmem
Unutmal için değil yeni hisler duygular heyecanlar yaşantılar yaşamak için olabilir şu an o bahsettiklerim olmadı ama düşüncem budur
Unutmak için mi sadece
Yesss
Teklifimi düşün
Galiba olurdum karşımda ki kişinin birisiyle birlikte olup olamamasına bağlı
Hayır kesinlikle insanın kendisine saygısı olması lazım ve karşısındakine
Kesinlikle hayır ama duygusal boşlukta olup ta öyle bir şey yaparsanız çok zor bir durum
Hayır bir ara bunu yapmaya çalıştım ve şu an o yaptığım şeyin mantıksız olduğunu düşünüyorum
Olmam, Fiziksel ve ruhsal olarak kandırılma.
Masada 1 bardak çay vardı içine sinek düştü... Sinek öldü, çay kirlendi... Bazen 2 taraf birden kaybeder... Söyleyeceklerim bu kadar...
Olmam sonra onu da unutamayız öyle öyle gider
hayır olmam bana göre değil.
Çivi çiviyi söker..
O başkasının günahı ne💁♀️
Hayır olmam daha çok aklıma gelir
Kaypakça gelir bana bu.
Hayır olmam
Çivi çiviyi sökmüyor bende
Zaten birini unutmanın en kolay yolu başkası 😂
Olmam bu karaktersizlik.
Hayır aslaa sevmem şartt
Olmam, kendimi de karşımdakini de yoramam.
Yok öyle bir şey yapmam çok yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?