Kişilik & Karakter Sevdiğini unutmak için bir başkasına şans verir misin? Yalniž_kadîňn Takip Et Yoda Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Sevdiğin kişiyi unutmak için bir başkasına şans vermek işe yarar mı? Sevdiğini unutmak için bir başkasına şans verir misin? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır bu çok saçma bir şey kimse kimseyşi yara bandı yaparak eskiyi unutamaz.. bunun yerine zaman tanımalı kendine 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Oturup acısını çekmek daha mantıklı. Kendimi rahatlatacağım diye bir başkasının duygularıyla oynayamam. 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. giden gittiyse yoluna bakacaksın unutmaya gelince asla unutmayacaksın 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bir şey derdim de gerek yok ben tek başıma kipaa kahvemi içerim kim kimle ne yapmak istiyorsa yapabilir beni ilgilendirmez 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Birisini unutmak için başkasına şans vermek, doğru ve etik bir şey değil ama birisini unutma da faydası olur mu dersen, evet olur... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hem kendine haksızlık hem karşı tarafa haksızlıkyara bandı diyorlar ya… 1 0 Yorumla
Busekya1905 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl işe yaramıyor ama en azından düşünmeni engelliyor 2 0 Yorumla
NutellaSürenAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Başkasını da seveceksen yarar☺️ 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Belirli bir süre geçmesi lazım 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır , o başka kişiye haksızlık olur 0 0 Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl hayır etik değil 1 13 Yorumla almancimurat +1 yıl unutmak mi istiyorsun Yorumla pufferfish028 +1 yıl unutmak istediğim biri yok Yorumla pufferfish028 +1 yıl olsa da sana gelmem almancı murat Yorumla almancimurat +1 yıl belli mi olur büyük konusma Yorumla pufferfish028 +1 yıl belli, istemiyorsam nettir Yorumla almancimurat +1 yıl belgi beni istemiyorsun ama baskisini istersin Yorumla pufferfish028 +1 yıl Türkçe öğren murat Yorumla pufferfish028 +1 yıl önceliğim budur Yorumla almancimurat +1 yıl düsüncene saygim vardir ama kac yasindasin Yorumla pufferfish028 +1 yıl gerek yok Yorumla almancimurat +1 yıl türkcem sence iyi degil mi Yorumla pufferfish028 +1 yıl berbat Yorumla almancimurat +1 yıl nerde hatami gördün Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Şans veririm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır bu çok saçma bir şey kimse kimseyşi yara bandı yaparak eskiyi unutamaz.. bunun yerine zaman tanımalı kendine
Oturup acısını çekmek daha mantıklı. Kendimi rahatlatacağım diye bir başkasının duygularıyla oynayamam.
giden gittiyse yoluna bakacaksın unutmaya gelince asla unutmayacaksın
bir şey derdim de gerek yok ben tek başıma kipaa kahvemi içerim kim kimle ne yapmak istiyorsa yapabilir beni ilgilendirmez
Birisini unutmak için başkasına şans vermek, doğru ve etik bir şey değil ama birisini unutma da faydası olur mu dersen, evet olur...
Hem kendine haksızlık hem karşı tarafa haksızlık
yara bandı diyorlar ya…
işe yaramıyor ama en azından düşünmeni engelliyor
Başkasını da seveceksen yarar☺️
Belirli bir süre geçmesi lazım
Hayır , o başka kişiye haksızlık olur
Kimseye böyle bir kötülük yapmam.
hayır etik değil
unutmak mi istiyorsun
unutmak istediğim biri yok
olsa da sana gelmem almancı murat
belli mi olur büyük konusma