Instadan tanıştık kız bayağı kilolu. Resmen hayalkirikligi oldu benim için.
Yakışıklı bir erkek olarak kadın da güzel olmalı. Yanıma uygun olmalı.
Bu kiza Konuşmak istemediğimi nasıl söylemeliyim?
Instadan tanıştık kız bayağı kilolu. Resmen hayalkirikligi oldu benim için.
Yakışıklı bir erkek olarak kadın da güzel olmalı. Yanıma uygun olmalı.
Bu kiza Konuşmak istemediğimi nasıl söylemeliyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Komik değil, ayrıca buluşmadan önce kızın fotoğraflarına bakıp öyle buluşsaydın. Kıza boş yere neden umut verdin?
Baktım normal görünüyordu. Buluştuğumuzda hiç beğenmedim
Bu arada kendine yakışıklıyım demişsin, bir aynaya tekrar bak derim. Emin ol o kızda seni bu tiple haketmiyor.
Allah allah sen neyimi beğenmedin tipimde?
Bir insanı dış görünüşe göre yargılamak kötü oluyormuş değil mi? O kız da aynen böyle düşündüğün için çok üzülür, o yüzden kimseyi dış görünüşüne göre yargılama.
Ablacığım tipimle ilgili bişey iddia etmişsin daha altını bile dolduramiyorsun. Boş boş sallayıp dolu tutmaya çalıştığın çok belli 🤣
Ben boş boş sallayıp durmuyorum, sadece sana insanları dış görünüşüne göre yargılamaman için ders veriyorum. Ama cahilin tekine versen ne fayda ederki, cahile laf anlatsan yine anlamaz.
Tamam? Sen de beni yargila? Yüz olarak neyimi beğenmedin diyorum bi cevabın yok? 😀
Kafandan şüpheleniyorum, sana empati kurman için tipsizsin dedim.
Yani tipin beni alakadar etmez.
Bana tipsizsin demen beni etkilemez. Yani ben o psikolojiyi taşıyabilirim o gücüm var. 😀 Ama sanirim kadinlar altında eziliyo
Özgüvenli insanların o psikolojiyi taşıyacak güçleri vardır, özgüvensiz insanların o psikolojiyi taşıyacak güçleri yoktur. Özgüvenli olman çok güzel, daha fazla uzatmaya gerek yok. İyi günler.
Bana karşı biraz daha yumuşak olursan yalnız : ) Belki o zaman iyi bir gün olabilir : )
Bence sen onun yanına yakişmazsin. Onunla konuşmayı kesmen kız açısından çok büyük şans olur.
Neden böyle dusunuyosun ya 🤣
Kızın kendine yazık etmesini istemiyorum sadece.
İşte ben bunu daha da açmani istiyorum. Her önüme gelen kızı beğenmek zorunda mıyım. Şişman zayıf demeden önüme her konulana razı olmak zorunda mıyım. Benim seçme hakkım yok mu. İstediğim insanla birlikte olmaya hakkım yok mu
Hakkını başkalarını küçük düşürerek ya da böyle aşağılayarak elde edemezsin, öncelikle bunu öğrenmen lazım.
Elbette herkes istediğiyle olmak özgürlüğüne sahip ama bunu yaparken kalp kırmak zorunda degilsin. Görünüşune gore insanları sınıflandırır ya da yargılarsan ilerde insanların da seni aynı şekilde siniflandirabilecegini de hesaba katmalisin.
Güzellik gelip geçicidir. Yüzü güzele 40 günde doyarsin da huyu güzele 40 yılda doyamazsın demiş atalarımız.
Yav ne aşağılaması. Kız o kadar ilgilendi üzerime düştü ama beğenmedim, belli etmeyim üzülmesin diye de 40 takla attım. Bu kadar merhametli davranıyoz günün sonunda yine kötü benim. Hayret bisey ya 😀
Sen ancak kendin gibi birine layıksın.
Evet güzel birine hahahaha 🤣👍
Sanki sen o kadar yakışıklısin kıza laf atman komik
Eleştirirsen ona da açığız... Eleştiri beni daha iyi noktaya taşır 😅
O zaman görüntülü konuş görüşmeden önce tavsiye
Güzel bunu uygularım 👍 Peki tip olarak neremi beğenmedin ordan bi tavsiyen var mı. Bi değişiklik faln😏
Şaka yaptım iyisin valla ben emin değilsem görüntülu konuşsan biriyim çünkü fotoğraflar yanılta bilir onu demek istiyorum yani instagram de taş gibi çocuk görüşüyor bir başka insan gelmiş gibi çocukta ayıp olmasın diye bırakıp gitmedi
Valla harbi dobra kadınmışsin kıymetini bilsinler 👍
maalesef instagramda vs bu tür durumlar oluyor. Buluştuğumuzda inan çok zorlandım. Kız çok ilgili ama ben bişey hissetmedim ama kızı da bozmak istemedim. Hani üzülmesin falan diye idare etmeye çalıştım. Erkeklere duygusuz diyorlar ama bizler de merhametli insanlarız 🤣
Ben bir şey izledim ınternette ismi cat fish yani dolandırıcılık Demek olmadığın biri gibi gösteriyorlar kendini bunu erkekte yapıyor ama kızlar daha fazla yapıyor resmen kandırıyorlar seni tamam kimse mükemmel değil ama tanımayacak hale kadar bürünmen sake gibi instagram de çok güzel kızlar görüyorsun wow diyorsun sonra kendinden şüphe ediyorsun yani onları gördükçe piskolojin bozuluyor ama gerçekten öyle mükemmel değiller
Vay be ne dolaplar dönüyormuş ben yabancıyım tabi böyle konulara. Bayağı uzak kalmışım.
Kendini olmadığı biri gibi gösterse de gerçek bi şekilde ortaya çıkar. Nereye kadar saklayabilir ki. Beyhude cabalar 😏
Işte kız 1 yil boyunca saklamış asıl kısa boylu kilolu biri başka kızın resmini kullandı çocukta görüşmek istedi ne yapıp ne edip görüştüğüler çocuk küfür etti kıza çünkü aşık olduğun kişi bambaşka tanıdığın kişi bambaşka oluyor bir nebze hayal kırıklığına uğruyorsun seninle dalga geçiyor resmen gerçekten dürüst olmak hiç bir kız Victoria secret modeli değil hiç bir erkek Brad Pitt değil bu bir gerçek
Ayyynen altına imzamı atıyorum. Çocuk haklı ama ben olsam kufretmezdim benim hatam diyip ders cikarir önüme bakardım olan olmuş 🤣
Bu arada seni takibe alicam muhabbetin güzel. bi ara experim yeterse belki konuşuruz yoksa unuturum 🤣
maalesef insanlar böyle
Iletisimi kes, fiziği düzgün birini bul. Kızların kısa boylu hemcinslerimize yaptığı muameleleri unutma.
Sen iletişimi yavaş yavaş kes o mesajı alır diye düşünüyorum.
yakışıklı bir erkek ahshshdjd
Beğenemedin mi. Kinayeler falan?
çok yakışıklı olduğun için tekrarlamak istedim abicim ne haddime beğenmemek
Ne biliyim kinayeli konuşuyosun da 😏
Kız seninle konuşmayı kesmeli diye düşünüyorum.
Sebep?
Öz saygı.
Biraz daha aç bence 😀
boş ver anlamazsın.
Senden daha iyi anlayıp sana 10 mislini iade edecektim. Ama kendi kendine anlamazsın triplerine girdin takıl öyle 🤣
Size akıl fikir diliyorum.
Şans verseydin
Bak bak 😀