Kız 1.60 boylarında.
Kısa olduğunu ve yanima yakışmayacağını söyledim. Dürüstçe.
Umitlensin istemedim. Haksız mıyım? 🤔
Kısa olduğunu ve yanima yakışmayacağını söyledim. Dürüstçe.
Umitlensin istemedim. Haksız mıyım? 🤔
Kısa olduğunu söylemeseydin keşke biraz kırıcı olabilir onun yerine ilişki düşünmüyorum deseysin veya soğumuş gibi davransaydın sonuçta kimse kusursuz değil belki o da sende olumsuz bir özellik görmüş olabilir ama söylemez.
Cevap
2Cevap
Kitap kapağına göre yargılanmaz. Yargılan kişi benim gözümde insan sayılmaz. İnternetten ürün sipariş vermiyorsun. Kurduğun cümle yanlış. Seni olgun ve düşünebilir bir insan olmaya davet ediyorum.
İnsanları dış görünüşüne göre değerlendiren bir aptal daha
canım bi de yanıma yakışmıyor diyor pislik
Bak sinirlendim elim ayağım titriyorrr bakk
Abartma ya
Lan yuh lan yuh 1.60 diye insan mı kırdın salak
Sanki 1.60 boyunda olmak onun elindeymiş gibi
Yakisiklo adamım seciciyim napiyim. Gönlünü almak için gidip sevgilisi mi oluyum
Salak şey ya iki gün sonra gözünü kaybedersen ya da sakat kalırsan (Allah korusun) güzellik geçici bir şey paşam önemli olan kalp güzelliği
Ha sen hâlâ yokosoklo odomom soçocoyom diyorsan kalıcı sevgiyi bulamazsın koççum benden söylemesi
Hani normalde bakmazdım ama ne kendini beğenmiş bi insansın lan bi de yakışıklıyım diyor bu mu yakışıklılık puahahahah
Beğenmedin mi beni 😀
Dostum yüzüne bakmıyorum düşüncelerini beğenmedim
Erkekler kısa kız ister hayret. Kırılmıştır ya öyle demeseydin keşke
Dürüst davranmak istedim. Yakışıklı adamım umitlenmesin🤣
Bence sen yakışıklı olduğun konuda ümitlenme
Bence iyiyim
Herkes kendine göre iyidir
Neyimi beğenmedin bilmiyorum. Ben bi kusur bulamıyorum yüzümde. Bulursan bana da soyle🤣
İnsanların kusurlarını söylemek zevklerim içinde değil
Yoo? Ben rahatsiz olmuyorum sizin gibi kırılgan biri değilim. Aksine hoşuma gider
Benim kırılgan olduğumu egosunu tatmin etmek için konuşmayı bilmediği ve tipi olmadığı halde insanlara laf eden insan mı söylüyor ahahahaha
Tamam ben de ispatla diyorum. Cevap alamadım. Madem tipsizim? Kanıtla gelin. Agzin yamuk gözün yamuk de mesela. Öyle sallamayla olmuyor🤣
Kafan yassı bildiğin uzun bir yüzün var kellik de başlamış burun ucun zaten eğri görmemek için kör olmak lazım
Ee? Bunlar bi erkeği tipsiz yapmaya yetmiyor? 🤣
Bu özellikleri taşıyan tonla Erkek model var.
O zaman dünyadaki herkes yakışıklı 😂😂
Neyse sen istediğini düşünebilirsin. Tartışacak bisey görmüyorum
Benim bile kalbim kırıldı kız nasıl üzğlmüştür
Kırılacak ne var ya
Öf yine mi sen kızın yerinde olsam sopayla kovalardım.
Vurmak isteyim öldürmüşsün yani bi nevi
Abartma
Yok ciddiyim
Yakisikli adamım seçici olmam dogal
E seçici olda kısasın denir mi direk alıştıra alıştıra söyliceksin dkdhdl
Olan oldu 🤣
Tam develer için çalışan modundasın, aferin!!!
En yakışıklı deve hahahah
Benim bahsettiğim bir araştır uzun boylular develer için çalıştırılıyormuş, bak bakalım niyeymiş…
Aman hiç girmeyelim oralara
Vicdan azabı kı çekiyon wmwmwmw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?