Bu kızın zekası fena bişey, her haltı biliyor bu yüzden çekici çünkü hiçbir kızla konuşamiycağım ya da yanliş anliycaklari konuları konuşuyorum. A'dan Z'ye kızları tanımama sebep olan bir kadın oldu. Fakat kusuru erkeklerle olan samimiyeti kısıtlanmayı sevmiyor eski sevgilileri izin veriyormuş falan filan, ben vermedigin için saygısından uzak duruyor ama gizliden yazdıkları eminim var şu bana yazıyor şu istek atmış diye ss attığı için eminim. Şimdi bu kızda sürekli daha iyisini arama isteği var ama zararlı çıkacağını kendi de bildiği için benden uzaklasamiyor sizce düzelir mi yoksa arkadaşca mı kalalim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
geniş değilim ama çoğu beğenmediği şeyi onun için düzelmiştim
Ciddi düşünmekten korkuyom yarın aldatır diye
Canım uzaklaş sen bundaaan saf temiz aile kızı bul benden söylemesi. Ayakta uyutuyor bu seni
Kanka mesela bu zamana kadar anlam veremedigim ilişkilerinin niye bittiğini bu kızla öğrendim. Sonra fenaligi da bundan öğrendim, ağız yapmayı da. Beni üzen noktası şu oldu lisede kızlar tarafından hep dışlanmış güzel de kız yani, Bir gün evlerinde kitapligindan not defteri çıkardım eskiye aitti 2017 yaziyodu baktım mürekkebi akmış yazıların her sayfada ayrı yerlerde bir de sordum ikizimin vefatından aylar sonra çalismak zorundaydim çok çileler cektim ağlayarak çalıştim onun gözyaşı diyince beni mahvetti o an. Kendisi öğretmen şu an ama olay ne olursa olsun sıkıntı mı çıkarır ilerde diyosun?
Çektiği acılar onun karakterini kötü yönde de etkilemiş olabilri. Bu yüzden dikkatli olmalısın zaten
Acirsam acınacak hale düşerim diyorum kendime çünkü benim üzüldugum kadar o bana üzülmedi duygusalim kanka ya nolcak bu halim
Sert ol
Olmaz kardesim boş ver. Bos hayallere kapılma.
Kral o içe gelen his varya ağzıma s*ciyo afedersin duygusal bakmak sanırım bağlıyor beni nasıl acı çekmeden bitiririm sence
Direk bak direk sohbeti kesiyorsun yoluna bakiyorsun. Baska cozumu yok.
Eğer sonra kafama s. cayim demek istemiyorsan cozum bu
İkinci sebepte şu ben özel sektörde mühendisim sürünüyom o atanicak rahat bir hayata geçiş yapicak aklıma geldikçe kötü oluyorum. Bitirsem bile merak edicem vay be istediği hayatı yaşıyor mu napiyor acaba ben hala böyle kaldım falan diye nasıl düşüneyim rahatlatmak için kendimi
Kendine odaklan kendi hayatina sen kızın sana saglayacagi kolayliklara takili kalmissin gibi geliyor. Kızın o guclu imajina.
Tespitin çok doğru öyle bir havası var ki insanı özendiriyor iştahlandiriyor bir ara köpek gibi çalışıp bende ataniyim ya da keşke öğretmenlik okusaydim ataması iyi renkli meslek ne güzel falan diyordum. Kendi hayatıma dönünce o iş yerindeki abiler ortam canımı sıkıyor bunalıyorum bu kız bana zarar veriyor sanırım içsel olarakta
O kızı kendinden ustun goruyorsun knk sen ve bu yuzden kaybetmek istemiyorsun ve bu yuzden o kızla konustugun surece o kıza yaranmaya ve onu desteklemeye calisicaksin yuksek ihtimal de sonunda uzuluceksin.
Kanka ne zaman böyle hissettim sorun artıyor ama ne zaman kendime güvenip sohbeti azalttım ya da işim var dedim, daha çok iyiye gidiyor üzerime düşüyo
Bi kiz vardi sevdigim sen benim kardesimsin dedi bende o saatten sonra kardeşi gibi davrandim bu sefer ben senle evlenicem galiba dedi. Bende canım gibi inandim sonra hayatimi sikip hayatimdan cikti. Yani senin yaptigin gibi sohbeti azalttim ustume dustu ne zaman hislerime yenik dussem sorunlar cikti bilmem anlatabildim mi
Ohaa aynısı şu an, gece diyor ki seviyorum seni sabahda m*al gibi süslü günaydın mesajı atiyorum beni seven kadın tabiki atıcam diye, sonra diyor ki ya biz arkadaş mi kalsak kankam gibisin hayatımda ol hani ama sevgili olamıyoruz diyor. Aklima s*kayım diyorum yatağa atıp vurup kaçmak mi lazım yani bu mu yarıyor anlamadim
Ya sevgilin olsun ya arkadasin git gel yaptirtma knk sevgilin olamiyorsa arkadasin olmak istiyorsa arkadas kalabiliyorsan kal ama bence kosarak uzaklas.
Haklısın kanka, arkadaş kalmak istediğinde biriyle konuştuğuna eminim o yol verince geri boşluğa düşüp geri dônüyor bence bana
Herkes yazıyor ama ben yine de seni istiyorum sen farklısın seviyor musun beni diyip devamlı nabzımı ölçüyor
Seni istiyorsa niye sevgilin olmuyor niye daha ileri gitmiyor biraksin bu isleri.
Mesela canım cicimli konuşunca hemen ertesi gün arkadaşıyla oturduğu kafeye çagirdi beni, sonra iftara ne zaman götürcen diyor, sonra tatile gider miyiz diyor, bu bence finans olarak kullanıp canı sıkılınca başka erkeğe kaçacak
Sal knk sal ne için kullanicaksa kullanicak sena deger vermeyip seni böyle ikilemde birakani sal.