Uzun zamandır ilişkimiz var di önceden böyle değildi sonrasında değişti bnimle beraber olmak istedi güvendim kabul ettim beraber olduk beni yargılamayın ya da kötü konuşmayın lütfen zaten bu yüzden psikolojik tedavi oluyorum travma oldu bende sonrasında barışmak istedi reddettim bana şart sundu kabul edersem tekrar sevgili oluruz falan dedi reddettim çünkü yine kullanmaya çalıştı sende hiç vicdan yok mu dedim bende vicdan yok Allah korkusu da yok basının çaresine bak dedi ne yaparım bilmiyorum geleceğim nasıl olur orası da meçhul karşıma biri çıkar sa onu da kandırmak istemiyorum vicdanım rahat etmez düşüncelerinizi paylaşır mısınız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖyle bir insan için üzülmenin ve keşke demenin sana bir yararı olmayacağı gibi ancak sana duygusal ve zihinsel anlamda ciddi zararlar verir. O erkeğin özelliklerini tanıdın artık o özellikleri göz önünde bulundurarak o tür erkeklerle iletişim kurmayacaksın.
Cinsellik amacı taşıyan erkek, sabırsız erkektir. Kendini ele verir, saçma isteklerde bulunur. Olgun ve ne istediğini bilen soğukkanlı kadınlar, bunları hemen anlar. Bekaretini koruyan kadın ve erkekler de artık çok azaldı. Karşına çıkacak erkeğin bakire bir erkek olacağını nereden biliyorsun. Bakire olmayan bir kadın veya erkeğin, ille de ben bakire eş istiyorum demesini saçma buluyorum. Böyle bir hakları yok. Bu istekleri fanteziden öteye geçmiyor. Gerisi bakire olan kadın veya erkeğin tercihi. İster bakire olan birini tercih eder isterse de başka özelliklerini beğendiği bakire olmayan birini tercih eder.
Sana bakire olup olmadığın sorulursa açık sözlü bir şekilde cevaplarsın. Sen doğruyu söylediğin halde bir erkek, yan çiziyorsa; zaten senin için sevgili olmaya veya evlenmeye değer bir erkek değildir. Önüne bakacaksın, soğukkanlı olacaksın; kafayı her şeye takmayacaksın. Aşağılık tabiatlı insanlar için üzülmen sana hiçbir şey kazandırmayacak, olan sana olacak ve zamanın heba olup gidecek. Kendini kısıtlama, açık sözlü ol; seni kabul eden olduğun gibi kabul etsin söyleyeceklerim bu kadar.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten okurken bile gözlerim doldu her sözü haklılık içeren bir yazı Allah razı olsun
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılHayatını bir ipsize feda edecek halin yok. Bundan sonrasına bakacaksınız. Bunlardan ders alıp sonrasındaki ilişkinizi bu deneyimleme ile şekillendireceksiniz. Umarım gönlünüze göre olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım teşekkür ederim
+1 yılŞimdiden karşına çıkacak erkeği vs şeyleri düşünme. öğrenciysen okuluna , çalışıyorsan okuluna odaklan. Hayatta üretken , başarılı biri olmaya çalışmalısın. her şey yoluna girecek
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Şimdi bir insan kendi diliyle vicdanım yok diyorsa ona neyi izah edesin ki zaten boş ver
yapman gereken tek şey duygusallığı bırakman ve kullanılmışsın gibi düşünmemen06 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım bilmiyorum ama
Soran+1 yılHaklısın her bı kelimene kadar ama ileride karşıma çıkar ve hayatıma sorun olur die düşünüyorum
- +1 yıl
sorunu sorun etmezsen ortada bir sorun kalmaz, sen gözünde büyütüyorsun ayrıca ne gibi sorun yarata bilirki? Terrrtemiz bir erkek bulursan kendinin kirli olduğunu düşünürsün, ki bu çoook zor çünkü kimse hatasız kusursuz değildir
geçmişi düşünmeyi bırakkk bırak geçmişte kalsın iyi ve ya kötü bir anı olarak, hatırlama hatırlatma kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin
kendinle barış hayatla barış ve devam et, yeni insanlarla tanış, çalış, tarzını değiş, kendini güzel iyi hissedeceğin şeyleri yap. Ya bir erkek bir kızın hayatını mahvedecek kadar önemli değerli olmamalı, olmamalı !!! Sadece ve sadece Kendini sev
Soran+1 yılAllah razı olsun senden güzel kardeşim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
14Cevap
+1 yılüzüldüm erk*kler hiçbişeyi hak etmiyo cidden. olan olmuş birlikte olmuşsunuz sonucta dini açıdan mı bakıyosun olaya bilmiyorum ama ilerde hayatına biri girdiğinde ona dürüst ol bence ama çokkkkkkk uzun zaman sonra anlat bu olayı yani en başta ben bakire değilim diye konuşursan bunu bilirse o erkek de senden faydalanmaya çalışır. gerçekten emin ol sonra söyle böyle böyle oldu istemiyordum zorla oldu falan dersin seni seviyorsa yaralarını sarmaya çalışır. ama şu an o çocuktan kesinlikle uzak dur asla hak etmiyorsun öyle kötü birini
16 Yorumla
Soran+1 yılCidden ruhu vicdani kara birisi ben dinsel açıdan da bakıyorum ama sedece kendime eziyet ediyorum
- +1 yıl
Allahımız çok merhametlidir her şeyi affeder sen tövbe et bir daha böyle bişey yapmamaya çalış ve kendine eziyet etme. insanız hata yapabiliriz telafi etmek de bizim elimizde
Soran+1 yılİnşallah rabbim kendi katında affeder yoksa ben bu psikolojiyle iyi şeyler yapmicam
- +1 yıl
kızzzzz öyle şeyler deme yaz bana özelden konuşalım istiyosan
Soran+1 yılXper seviyem düşük
- +1 yıl
benimki de düşük
Bunlar adam değil ki. Sevdiğinin arkasında duracak ilki olmanın değerini bilecek kadar değiller. O yüzden akıl sağlıpın için uzaklaş çünki çok benzeriyle karşılaştım. Sevgisi olan şart koşmaz arkanda durur koşul nolursa olsun
28 Yorumla
Soran+1 yılUzaklaştım kendime odaklandım şu an da her yerden englledim yine de arayıp saçma sapan konuşuyor
Soran+1 yılPeki sen ne yaptın nasıl atlattin
Soran+1 yılUmarım mutlu olursun
Soran+1 yılBi yandan tedavi de oluyorum ondn pek fazla gezmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bu saçma ilişkiyi unut ve kimseye bir sey demeden hayatına devam et hayattan bı şekilde ders alıyoruz kendine dikkat et dertleşmek istersen yazabilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılUnutmaya çalışıyorum ama elimden bsy gelmiyor gittikçe kötü oluyorum
Soran+1 yılİleriyi düşünüyorum sadece
Soran+1 yılSöylemediğini bırakmadı sustum sadece
+1 yılOlmasaydı iyiydi ama olan olmus yaptın bi hata sen geleceksin bunu onli olan. bundan sonra boyle hatalar yapmaman
04 Yorumla
Soran+1 yılBen vicdanımı rahatlamaya çalışıyorum tövbe edip ama ne yaparım bilmiyorum
- +1 yıl
Tövbe edip hayatini düzene kur daha iyi olmaya çalış
Soran+1 yılTövbe ediyorum ama nasıl anlatayım Allah'a karşı mahcupum demez mi olurken benden utanmadin şimdi mi utanıyor sun die
- +1 yıl
Oyle düşünme bol bol dua et allah affeder kotu düşünme yani
nıye bu kadar yıkıldın anlamadım kendıne boşuna ezıyet edıyosun hıç gerek yok
14 Yorumla
Soran+1 yılAma ileride karşıma çıkar ya biri bunu bana karşı kullanırsa ya kabul etse bile yüzüme vurursa
Soran+1 yılKendime güvenim de kalmadı hayat neşem de
+1 yılAh be şekerim bunu isteyen birini niye güvenirsin ki
02 Yorumla
Soran+1 yılİlişkimiz uzun zamandır vardı güvendim ama sonrası meçhul
- +1 yıl
Erkekler böyledir işte
+1 yılBu kadar fazla düşünme senin evleneceğin kişi sence bakirmi olucak
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki
- +1 yıl
boş ver takma üzme kendini
Soran+1 yılİnsan belirsizlikten korkuyor
- +1 yıl
Belirsizlik değil cocuk bilgisin seni yapmak için istiyor sıkılacak gidicek bu kadar basit
Soran+1 yılZaten bende bı nevi bunu engelledim
- +1 yıl
İyi ne güzek pişman olmazsın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKorkusu olmadığını söyleyeni Korkulana havale et
210 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılBen zatten Allah'a havale ettim
- +1 yıl
Allah tan korkum yok demiş ya bende O nu kastettim
Soran+1 yılZaten öyle biri ne Allah'ı bilir ne kitabı başka yere gelince de kendinden ala müslüman yok
- +1 yıl
Zamanla öğrenir iş işten geçmiş olur
- +1 yıl
Hepimiz için öyle hayat
Soran+1 yılKorkmadığının adaletine guveniyorum ben en azindan göz yaşım kurumadan
- +1 yıl
Her damlanın hesabı sorulur onun hayatında
Soran+1 yılUmarım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Bağdatı almaya çalışmak, Bağdatın kendisinden daha mı güzeldi ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye kendini kullandirttin deli misin sen iki söze hemen kaniyorsun
020 Yorumla
Soran+1 yılİlişki uzun zamanlı olduğu için güvendim sonrasında bu oldu
Cevap sahibi+1 yılKaç senelik
Soran+1 yıl3
Cevap sahibi+1 yılSen şimdi herşeyi sil kafayı sıfırla başka şeylere odaklan iyi olucaksin sonra eğer hayatına biri girerse hemen güvenme biraz zaman geçir sonrasını istersen ona söylersin
Soran+1 yılSöylerim Güvendik ten sonra saklamak istemiyorum kandirmakta
Cevap sahibi+1 yılSöyle fakat öyle bir anda soylemelisin ki ayrılabilir belki istemez onu da düşün
Soran+1 yılİstememekte haklı ama bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEğer anlayışlı biri ise bunu sorun etmezse ve sendeki pişmanlığı görürse fikri degisebilir ama işte senin eskiye dair bir kafanda soru isareti var mı
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılBu kullanan kişiyle alakalı ne bilim unuttun mu artık görüşüyor musun?
Soran+1 yılSevmiyorum sevgim bitti nötr aslında sadece yaptığı şeyde arkmada durmasini istedim
Cevap sahibi+1 yılZaten anlamadığım şey istiyorsa evlensin öyle yapsın sende suç birazda
Soran+1 yılZaten ciddiydi ya da ben öyle sanıyordum
Cevap sahibi+1 yılSen öyle sanmissin
Cevap sahibi+1 yılAslında iyi kıza benziyorsun saf biraz böyle kızlara bunu yapınca erkekler üzülüyorum daha iyi şeyler hakediyorsunuz ama olmuş olan şimdi dediğim gibi kendine ayır zaman istedigin şeyleri yap biraz da dua et bence
Soran+1 yılDoğru
Soran+1 yılDua ediyorum tövbe ediyorum anca öyle rahat ediyor gönlüm
Cevap sahibi+1 yılİyi yapıyorsun yapmaya devam et ailen ile aran nasıl iyi mi
Soran+1 yılAilem le önceden değildi pek fazla aile ilsikisi yoktu şu an iyiyiz
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım
Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Kendi düşen ağlamaz dostum. Sen pişman oldun bir daha da yapma konuyu kapat düşünme hiçbir şey
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten bidaha da olmaz inşallah rabbim de affeder en azından yüreğim hafifler
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızma ama sende haketmişsin. Benim sevgilim olduğunda buluşmaya bile bahane üretiyorlar, sen birlikte olmuşsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılİlişkimiz uzun du güvendim sonrasında bu oldu başkasına anlatsam bana inanmaz bile
Cevap sahibi+1 yılDoğru söyleyene herkes inanır. Uygun dil neyse öyle söyle. İnanmazsa da yapacak bir şey yok. Ama kullandırtma kendini
Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. nasıl anladın kullanacagını
022 Yorumla
Soran+1 yılŞart sundu şartların ne dedim o istediğim şey olucak ilişkide dedi
Soran+1 yılKendisine dedim zaten kız kardeşin var ya karşına çıkar sa die ama umursamadı geri beni aşağıladi
Soran+1 yılZaten şu an da başkası var hayatında
Soran+1 yılBen değil onun
Soran+1 yılşu an da kimseye güvenemem ki ben
Soran+1 yılBoğa
Soran+1 yılEvet cidden öyleyim okulumu bitirir isime bakarım bilmiyorum artık
Soran+1 yılHukuk bitirdim staj yapiyorum yaşamım devam eder mi onu da bilmiyorum
- +1 yıl
beşşı zaten noş bır kız degılsın yasamın zamanla yasın ılerledıkce degısır aılen cok önem verıyorsa sana egıtımıne onlarda cok karısır sana annene takı evlenecegın erkege bıle karısır hayırlısı dıyleım meslegın guzel harbı avukat olmak ıstıyen cok ınsan var ama zor oldugu ıcın herkes olamıyor kafanı dınle kendıne ödül ver hasta olma iyi seyler ye sevgılı heryerde bulunur önemlı olan kendınden yüksek degılde kendınden daha dusuk erkeklerı tercıh et
Soran+1 yılBilmiyorum artık ne olursa
Soran+1 yılÖyle ailem evlenecegim kişiye karışmaz
Soran+1 yılBen ciddiyet insanıyım uzun zaman sevip karşılıkli saygı olan bı ilişki istiyorumdum bı kez olsun karşımdakini kırmamak için elimden geleni yapıyorum yeri gelir ne derse dinlerim bu toprağın üstü varsa altı da var sonuçta ah almamak için ne lazımsa yaparım sevdiğim kişinin de arkadasinda dururum
- +1 yıl
mantıklı yanı uzun bir sure sevgılı olup ıyı tanımak ıstıyorum dıyorsun tabıkı cok mantıklı ama bu devırde öyle erkek cok zor bulursun bıde sana çnerım olgun erkekler daha iyi yanı senden 8 yas 10 yas buyuk olsada daha cok deger veren olur allah karsına ıstedgın gıbı bırını cıkarıtr nasıp kısmet ama herseyın zmanı var cıkarmıyorsa karsına allah demekkı senınıstedgın gıbı degıl bır gun bulursun cunku sen dua et yardım et namazını kıl hersey ıstedgın gıbı olur kardes bu işler kısmet işi
Soran+1 yılOrası öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnüne bak her insan hata yapar
03 Yorumla
Soran+1 yılHatanin faturasını kendime kesmeliyim bu da bı gerçek
- +1 yıl
İleriye doğru yönel takılıp kalma
Soran+1 yılBilmiyorum gerçekten yerimde sayıyorum hiç bsy fayda etmiyor
akıllı kadınsın tebrikler
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
bumu kullanmak?
010 Yorumla
Soran+1 yılSizce ne peki
Soran+1 yılEvet vardı ama hiç bunun meslesi bile açılmadı zannetmedim de düşündüğünü her şey son iki ayda oldu bitti
Soran+1 yılÖyle değil mi
Soran+1 yıl22
Soran+1 yılAttım
Dürüst ol
02 Yorumla
Soran+1 yılBen her zaman dürüst olmaya özen gösteririm yetistirilme tarzimdan karşımdaki kandirmam öyle şeylere de girmem ama tek korkum bunun bana karsi kullanılması
Üzüldüm yaşınız kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer sey zar değildir
09 Yorumla
Soran+1 yılİleride bu karışma cikicak ama değil mi? Kendimden iğreniyorum bu konu yüzünden
Cevap sahibi+1 yılEvet çıkacak Her zaman dürüst ol söyle
Soran+1 yılPeki karşımdaki kabul edecek mi etse bile bunu yüzüme vurmaz mi
Cevap sahibi+1 yılİşte ondan dolayı her insana güvenilmez acele etme seni seven birini bul herkes kabul etmez
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılİsterim gerçekten içimi dökecek kimsem yok
Soran+1 yılSize mesaj gönderemiyorum ama
Soran+1 yılİstek attım
Cevap sahibi+1 yılGördüm
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beni kullanmak istedi, izin vermeyince ayrıldı. Kendimi nasıl toparlarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım