5 aydir sevgiliyiz cok iyi anlasiyoduk ama cok tartışiyoduk ama hemen barışıyorum artik degismisti ben bir sey isteyince yapmıyodu herseye sinirleniyodu sorunları çözmek istemiyodu kırınca ozur dilemiyodu neyse 4 gun once kavga ettik sonra ben dayanamadım ertesi gun birsuru sey yazdim niye asla yazmiyosun falan diye oda bana triplerinden bıktım ergen ergen konusuyosun diyip instaya sevgili islerinin bos olduğuyla alakali hikaye atti bugunde bu hikayeyi atmis 5 gun sonra dogum gunu ne yapicam yazma demis
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kurduğu cümleler ve wp durumu yaparak ayrılışı ne denli bir ergen olduğunu göstermiş.
5 gun sonra doğum gunh ne yazicam
Şöyle şeyler yazan adamla sevgili olsam kendimi keserim yeminle. Bu nasıl bir varoşluk.
Ya haklısınız üzgünüm bana ergen diyo ama kendinin yaptığı şeye bakin
5 gün sonra doğum günü falan demişsin altta :D Bence birbirinizi bulmuşsunuz bacım, devam.
Ne yapicam ben
Ayy bu nee. Tabi ki de bir şey yapma boş ver, ergen zihniyetli olduğu bas bayağ belli işte. O seni istemiyor daha sen neden onu istiyorsun ki. Bir de utanmadan hikaye falan atıyor sevgili istemiyorum diye.
5 gun sonra dogum gunu ne yapicam
Aşkım boş verr
Çok daha iyisini bulursun
Cok seviyodum neden degisti?
Değişmedi, onun aslı o idi ve sana şu an gösterdi gerçek yüzünü.
Abla mesaj attım eski konuşmaları verdiği bi sözü ve video atio Şu an film izliyorum 💅🏻 barbie yazdi bitti artik
Boş ver sen filmini izlemeye devam et
Onlar ancak o dilden anlar mesajlara bakma bakacaksan da görüldü at
Aynen bitti
Çokk şükür
İyisindir umarım
Baristik bisi sorcam sevgilimin erkek arkadaşlarıyla arasını nasi bozabilir yani daha az gorussunler
Bence onların arasını bozamazsın çünkü onlar onun agası. Hani bu cevap hoşuna gitmeyebilir ama o seni bırakabilecek potansiyele sahip ama onları asla bırakmaz.
Aynen
Erkekler değip genelleme yapman da ne bilim yani
Cogu oyle
Bu kadar şeyden sonra yazma zaten
Dogum gunu ama
Alkollü müsün şu an
Hayir