Merhaba Emre sende engelliymişim böyle yazıyorum yine
Geçen sene seninle çok uğraştım istemeden anlıyorsundur ve o zamanlar tepkisiz kaldığın için teşekkür ederim ☺️ aklıma geldikçe utandım hepsi için özür diliyorum lütfen kusura bakma 🙏🏼
Geçen sene seninle çok uğraştım istemeden anlıyorsundur ve o zamanlar tepkisiz kaldığın için teşekkür ederim ☺️ aklıma geldikçe utandım hepsi için özür diliyorum lütfen kusura bakma 🙏🏼
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
yanı takıntı yaptıysan gecmıste cocugu manyak yıne basıma kalır demıstır
Kız kaldırmış engeli diyorum. Yalnız mesaj isteğini instadan atmıştım ona bi önemsizdi vs yazmak yerine gidip telegramdan engeli kaldırmayı anlayamadım? Sonra telegramdan yazdım ben Emre yazdım cevap vermemiş
her yerı kontrol etmeye devam edıyorsun yani anlam arama yazmak ısteyen yazar demek onemsız degılmıs onun ıcın o donem
E engeli kaldırıp ben yazınca niye cevap verilmiyor şimdi çok saçma
inanmıs sanada sen yınede yazıyorsun :D yazma
Ee ne olacak şimdi böyle cevap verecek mi bu bir gün. kaldı öyle mesajım geri mi çekeyim o zaman da umursadığımı düşünür
geri çekme kalsın ama anında cevap verme donse bıle umursama
Senin affetmiş olabilir o yüzden engeli kaldırmış olabilir.
Ama Mesaj isteğini instadan atmıştım ona bi önemsizdi vs yazmak yerine gidip telegramdan engeli kaldırmayı anlayamadım? Sonra telegramdan yazdım ben Emre yazdım cevap vermemiş
Neler yaptın ona özel değilse?
çok darlamıştım brn çocuk haklıydı, birine aşık olunca psikopat gibi okuyorum. Da mesaj isteğini instadan atmıştım ona bi önemsizdi vs yazmak yerine gidip telegramdan engeli kaldırmayı anlayamadım? Sonra telegramdan yazdım ben Emre yazdım cevap vermemiş
Anladım
Kaldırmasının bir sebebi vardır illaki
Ona sormaya ne dersin
Geçen sene de yapmıştı. Bir gün önce gece 2de yazdım işte Emre yazdım görmüş cevap vermemiş
Yani cevap vermemesi normal o kadar şey yapmışsın çocuğa ne yazmasını bekliyorsun
Ee ne olacak şimdi böyle cevap verecek mi bu bir gün. kaldı öyle mesajım geri mi çekeyim o zaman da umursadığımı düşünür
Mesajını geri çekme
Atmışsın zaten bir kere o mesajı okumuş o
Sadece sana verecek bir cevabı yoktur
Konuştuğu birisi var mı peki sevgilisi falan ya da
Valla yakışıklı zengin bit çocuk illaki takıldıkları vardır ama sevgilisi var mı bilmem insragramjna bakılırsa yok
Anladım peki senden hoşlanıyor mu
Bunu biliyorsundur
Aşkım biz bir buçuk sene önce tanıştık ben seviyordum biliyordu karşılıksızdı yani. Şimdi durduk yere engelimi açması şaşırttı işte
Çok takıntı yaptım falan dedin ya
Belki senin onu sevmeni kaldıramamıştır bilmiyorum
Evet çok üstüne gittim aşıkken psikopat gibi bağlanıyorum erkekler bundan kaçar zaten
LhfĞslhfağsöd bende aynıyım ya
Bence ben erkek olsam seni kapardım
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!