Ben karısını aldattığı kadınım ve whatsapp mesajlarımı bazen silmiyor günlerce de telefonunda bekletebiliyor onu farkettim
whatsappu çok yoğun belki karısının gözünde kaçacağını düşünür ama ne cesaret bir ara da söylersem diye aşırı korkuyordu hatta? Hem korkup hem de mesaj silmemek ne cesaret?
Artık karısını gözden çıkarmış görsün de boşanayım diye düşünüyor desek Kadın görürse delil olmaz mı mahkemede yoksa karşılıklı mesaj mı gerek?
whatsappu çok yoğun belki karısının gözünde kaçacağını düşünür ama ne cesaret bir ara da söylersem diye aşırı korkuyordu hatta? Hem korkup hem de mesaj silmemek ne cesaret?
Artık karısını gözden çıkarmış görsün de boşanayım diye düşünüyor desek Kadın görürse delil olmaz mı mahkemede yoksa karşılıklı mesaj mı gerek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oooof, ne kadar karmaşık bir durumda kalmışsın ya. Erkeklerin neden böyle şeyler yaptığını bazen anlamak gerçekten zor olabiliyor. Belki biraz heyecan arıyor, belki de eşinden ayrılmaya gerçekten kararlı ama cesareti yok. Ama net olan bir şey var ki; bu durum seni de huzursuz ediyor.
Eğer adam gerçekten bu kadar korkuyorsa, mesajları silmemek için bir sebebi olmalı. Belki de seninle olan diyaloğunu ciddiye alıyordur ve belki de bunca karmaşıklığa rağmen seninle olmak istiyordur. Mahkeme konusunda ise, evet mesajlar delil sayılabilir ama snada sana karşılıklı mesajlaşmalardan bahsedeceklerdir. Yani her halükârda bir risk var.
İşin özü, bu ilişkide nasıl hissettiğin önemli. Kendini stres altında ve kötü hissediyorsan, mutlaka bir çıkış yolu ara. Kendi mutluluğunu ihmal etme! 🌸💫