İnsanlara ayıp olmasın diye evlenir sonra boşanırdım
Kimseyi umursamam düğünü iptal ederim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır der kalkardım 3 gün konuşurlar sonra susarlar. Ben bir ömür çekeceğime en fazla 3 gün dırdır dinlerim
Adamın biri 7 yıldızlı otel yaptırıp kadın pazarlayacakmış, sormuşlar sana paçezevenk derler ne düşünüyorsunuz
- Önce güzel kardeşim derler sonra aynı kişi kadın var mı diye sorar,
Biraz ağır bir örnek ama gerçekler bunlar, bir ömür çekeceğine bir kaç gün çek kurtul
Öyle bir şeyin imkanı yok çünkü ben kimin ne olduğunu rahatlıkla görebiliyorum. Flört aşamasında bile güven konusunda şüphe duyan biriyim. İyi veya kötü bir insan olduğu fark etmez, tedbirliyim. Tek bir kişiye şüphe duymam, o kişi de tamamıyla bana benziyorsa şciiggşgşşc kendimden de şüphe etmeyeceğim için sıkıntı yok
Aynı evin içine girmeden tanımak zor.
Kişiliklerin aynı olduğunu düşünsen de cayma payı olabilir 😀
Tanımasam bile güven sağlanamadığı için sınıfta kalınacak, ne değişti ki? Ben hayatımı tekamül edemediğim biriyle birleştirmem, her yere kazırım bu sözü beni muhatap alacak arkadaş önce soracak kendine. Ben bu adamın ruhsal tekamülüne destek olabilir miyim diye. Hayır cevabını alıyorsa bir ömür yolu açık olsun 😊
düğüne saatler kala karar değiştirecek kadar s*lak değilim doğru kişi olmasa evlilik yolunda ilerlemezdim zaten tamam hadi doğru insan olmadığını fark ettim o zaman düğünü terk ederim tabii ki
Aslında olması gereken ikinci şık ama ben İnsanlara ayıp olmasın diye evlenir sonra boşanırdım olayını yaşadım.
Kolay olmasa gerek
Rica ederim
Cevap
23Cevap
Ben doğru insan olduğundan emin olurdum
Artık olan olmuş. Oradan dönmek çok kolay olmaz. Ancak bazı şeyleri zamanla anlayabilirim.
Şimdiki aklım olsa hayır diyerek o masadan kalkardim.. insanlar konuşur konuşur sonra gider yatar uyur.. uykusuz gecelerde bir başına kalır insan..
Herşeyi bel altına vura vura yaşa sen olur mu..
Yapacak bir şey yok imzayı atar millet dağıldıktan sonra acilinden nikahın iptalini isterdim.
Doğru karar vermek çok önemli, bir hareketi sözü hoşuma gitmezse ve geleceği etkileyecek gibiyse olmaz zaten.
Bilemedim ki şimdi ama insanlara rezil olmamak için sesimi çıkarmazdım
Boşanmak yıllar sürer başta kestirip atmak gerekir
Kimse umurumda olmaz benim geleceğim daha önemli.
Gerekli açıklamayı yapar bitiririm.
Öyle bir durum olmaz, çünkü evlilik baştan düşünmediğimden gerçekleşmeyecek.
Evlenmezdim. Hata olduğunu anlarsam bir dakika kaybetmem, hayatımın geri kalanını risk etmem.
Düğüne kadar anlamamışsan bir zahmet evlen sonra boşan :)))
İmza atmadan önce vazgeçmek daha kolay ve mantıklıdır
Rahat bir şekilde gelinliğimi çıkarır evime giderim, ayrılırım.
Yarı Yolda bırakmazdım herhalde bilmiyorum ne öğrendiğime göre değişir bu
Yanlışın neresinden dönülse kardır demişler. Topuk 😄
O kadar mal değilimdir herhalde bunca ZAMAN farkına varamamışsam sırf kendime ceza olsun diye evlenirdim 😂
Ne konuda yanılmışım buna göre değişir.. muhtemelen nikâh yaptıysam düğünü atlatıp hemen bosardim
O hataya ben düştüm o kadar çok ter döktüm ki ağlayasım geldi ne yapcağımı bilemedim. Ah ah keşke şuanki kafam olsaydı düğün masasında bırakır kaçardım.
Neden peki?
İnsanlara ayıp olmasın diye evlenirdim sonra boşanırdım
yapacak bir şey yok evlenirim. evlendikten sonrasına bakarım.
Kaçardım ben düğünden orada kendi kendilerine eğlensinler eski flash tv gibi
Düğününde başka bir insan olduğunu fark edince Düğünden kaçarım bu memleketi de terk ederim ani İzmit'i kaybettiririm başka çaresi yok
Evleneceğim kişiye ben şimdiye kadar senin doğru insan olup olmadığını anlamayacak kadar canım kendini kurtar derim.
Belkide stresle beraber anlık gelen bi soğumadır sonrasında çok pişman olucağım kararlar vermektense devam ederdim
Ben evlenirdim sonra beğenmediğim için zorbalık yapıyor diye iftira atardım kadının beyanı esas sonuçta ömür boyu nafaka alırdım hahshdjsjdjjdd
düğüne kadar anlayamıyorsan aklından şüphe et ya
Birisine umursarsan bu hayatta zaten kaybedersin umursamam iptal ederim
Aha şimdi yaprağı yedik derim. 🤪🤪🤪🤪
Ayrılırım
Kimseyi umursamam düğünü iptal ederim
Hayat senin hayatın...
O kadar zamandır fark edememiş miyim 🤔
Yapacak bişey yok evlenirdim.
Arka kapıdan hürriyete koşarım hayat güzel
Düğünde arka kapıdan kaçar giderim
butun dünya başıma yikilir galiba ne diyim 😂
Kocam ve ailem olsun yeter..
Bu saaten sonra iptal ederim
Kaçarım hahah
Filmlede ki gibi mi 😂
Bilmem olabilir. haha Ama farklı bir kaçış şeklide olabilir. heyecanlı , bol aksiyonlu falan :D
Aksiyona gerek yok ya sessiz sedasız kaç daha az yorulursun 😀
Sessiz sedasız daha iyi olur evet. kendimi yormam haklısın :D keyfim ve ben önemli. beni evliliğe ikna edecek adama helal olsun zaten... o kısma kadar bile geldiysek şükretsin diyormuşum... :D kolay kolay güvenmem. haha
Gelecekteki enişteye selamlar diyelim o zaman 😀
hahaha :D
kimse umrumda değil hayat benim hayatım
Çok erken değil mi😄😄
İptal eder kaçardım.
Şeyyy ben arkama baka baka kaçarım 😂😂😂
İptal ederim 🙂
Doğru insan değilse evlenmezdim
Evlenmezdim
İptal abi
İptal ederim.
Dugun iptal