Sevgi her şeyin üstesinden gelir mi?
Baktınız bi şeyler yolunda gitmiyor. Zevkler/renkler ayrı alemde.. peki o zaman naparsınız?))

Sevgi her şeyin üstesinden gelir mi?
Baktınız bi şeyler yolunda gitmiyor. Zevkler/renkler ayrı alemde.. peki o zaman naparsınız?))

Benim zevklerimin uyması önemli değil yani farklı şeylerden hoşlanabiliriz bana gerçekten aşık olması benim için çok daha önemli ve karakterini sevmeliyim asıl karakteri düzgünse bir şekilde birbirimize ayak uydururduk sevgilimle. ama her insan farklı düşünür Zevklerinizin uyuşmadığı biriyle ilişkiyi sürdürüp sürdürmemek, kişisel tercihlere ve ilişki dinamiklerine bağlıdır. Her ilişki, kendine özgü bir deneyimdir ve herkesin kendi ihtiyaçları ve beklentileri farklıdır. Bu nedenle, genel bir kural yoktur ve herkes kendi içgüdülerine ve duygusal ihtiyaçlarına göre karar verir. İlişkide zevklerinizin uyuşmaması, ilişkinin bir sorun yaşamasına neden olabilir ve bazı kişiler için bu durum ilişkiyi sonlandırma sebebi olabilir. Eğer partnerinizle ortak ilgi alanları, değerler ve yaşam tarzları yoksa, bu durum zamanla ilişkinin zorlaşmasına ve tatminsizlik yaşanmasına neden olabilir. zevklerinizin uyuşmadığı bir ilişkide bile, bazı çiftler ortak yönleri bulmak veya farklılıkları kabul etmek için çalışabilirler. İlişkideki açık iletişim, anlayış ve uzlaşma, bazı farklılıkları dengelemeye ve ilişkiyi sürdürmeye yardımcı olabilir. benim insanlara tavsiyem kendi duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmak ve karar verirken dürüst olmaktır. Eğer ilişki sizi mutsuz veya tatminsiz hissettiriyorsa ve ortak bir paydada buluşmakta zorlanıyorsanız, ilişkiyi sonlandırmak sizin için daha sağlıklı bir seçenek olabilir.
O ulaşılan sevgiye gerekli özen gösterilirse evet olur sorduğunuz sorunun cevabı yoksa gerisinin yani sevgi kelimesinin ağızdan boş yere çıkmasının hiçbir önemi yok. Zaten zevk ve renk farklı olsa bile gerçekten sevip, seviliyorsan bazı şeyleri siz bazı şeyleri karşı taraf görmezden gelerek mutluluğa devam edilir ve o farklı olan zevk ve renkler akıla bile gelmez... Herkesin gönlüne de böyle insanlar girsin.
Son verdim kalbimin işine dırırım
Aklım ermedi gidişine dırırım
Önce konuşur ortak payda da buluşmaya çalışırım baktım o anya nen konya hadi bakalım istikamet Kenya der yolları ayırırım
Sevgi cinsellik değildir şahsen cinselliğe düşkün biri değilim karşı tarafta olmazsa sorun değil hatta gayet iyi olur herşeyi cinselliğe bağlayan insandan zaten bir şey olmaz
Cevap
19Cevap
Sevgi tek başına çok yetersiz bir kavramdır.. Zevkler ve düşünce yapısı muhakkak uyuşmalıdır..
Aşk işte, zevkler renkler konusuna takılmıyor. Ayrılmak için sebep değil, devam edilir.
Kafaların ve zevklerin uyusmadigi bir ilişkide duramam
Hayır olamam bana uyması gerekiyor her konuda olana uymazsa bende ona uymam o yüzden anlayışla olmuyor
No no. Aynı dilden konuşabilmek, gülebilmek, tartışabilmek, eş pencereden hayata bakabilmek çok önemli şeyler
Ortak bir noktada buluşulmuyorsa devam etmenin mantığı yoktur. Sevgi tek başına her şeyin üstesinden gelemez.
Ortada buluşmak önemlidir. İnsan sevdiği için sevdiklerinden vaz geçerse sevdiğine kavuşur. Fedâkârlık olmadan sevgi olmaz. Sevgi emek ister.
her ne kadar zıt kutuplarin birbirini çekmesi etkileyici gelse de uzun sureli ilişkilerde catismadan baska bir ise yaramaz maalesef bu durum
Zevkler ve renkler zaten farklı olur. Birebir aynı veya biraz aynı olması beklenmemeli.
Anlayışsız ise, uyumlu değil ise olmaz.
zevklerden öte mantalite önemli
sürekli iç içe geçmek isteyen çiftleri ayıracak bir kriter olabilir tabii bilemiyorum
O zaman zaten anlaşamam ki onunla. Bu yüzden yollarımı ayırırım
Zevklerde renklerde bir kavram vardır ayrılığa düşülmüşse asıl sorun daha derindir
Yolunda gitmiyorsa bırakmak lazım iyice sarpa sarar toxic olue
Zevklerimin uyuşmadığı biriyle bir ilişkiye başlamam ki.
İllaki yol ayrımı olur ı yüzden baştan ayrılık olur
Direnmeye gerek yok zaman kısa ayrılmak lazım sevginin arkasına geçip mutsuz bi hayat sürdürmeye gerek yok
Birbirinize ayak uydurun seviyosaniz sırf o sevdiği için hoşunuza gider zaten
Zevklerin ortak noktaların uyuşmadığı bir ilişki zorlama bir ilişki olur açıkçası.
Uyumlu olmadığım bir insanla ilişkiye başlamam bile..
ortak bir alann veya saha meydan yoksa sen yoluna ben yoluma şarkısını dinlerim
Farklılıklar güzel olabilir, uzun sürmez ama.
İlgisi hoşuma gidiyorsa biraz da devam ederim
Hangi zevklerin olduğu önemli..
Güle güle sana güle güle
Gençken çekerdim, şimdilerde hiç çekemem.
lahmacun sevmiyorsa olmaz 😒
Devam etmem sıkar beni
Giderim aga
Kadın Cilveli ve ateşliyse vazgeçmek istemem
Son veririm
Son veririm
Devam etmenin anlamı yok
Son veririm
Eeett
son veririm
zıt kutuplar çeker
sonn