Öncelikle Fenomen olduğun için tebrikler ✨🥳 Ben sevgilim ile tartışsaydım alttan alırdım tabi ki de çünkü sevgilimin mutsuz olmasını ayda üzülmesini istemezdim hiç bir şekilde. ki zaten onu üzecek bir tartışma da yaşamazdık hayatımızda.. ama benim genel tavsiyem Eleştiri, savunmaya geçmeye ve tartışmayı daha da kötüleştirmeye yol açabilir. Bunun yerine, duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı açıkça ifade ederek, partnerinizle daha yapıcı bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Eğer tartışma sırasında hatalı olduğunuzu düşünüyorsanız, özür dilemek ilişkinin gücünü artırabilir. Aynı şekilde, partneriniz özür dilediğinde de affedici olmak ilişkinizin sağlığını koruyabilir.
Alttan almam ama çözüm odaklı yaklaşırım. Konuşmadan, gurur yaparak bir yere varılmaz. İlişkide iki taraf da haklı haksız aramadan zaman zaman birbirine adım atabilmeli.
Merhaba, Sevgilimle tartıştığımda alttan alırım ki huyuna giderim mümkün olduğunca tartışmamaya çalışırım. Gururumun hiç önemi yok, önceliğim aşkım olur sonuna kadar alttan almaya devam. Barıştıktan sonra da öpüşelim, sarılalım, dans edelim, hayat kısa anın tadını çıkaralım. Mutlu olmak için çok sebep var görmek lazım. Birbirimizi üzmek çok saçma, kırmak çok saçma! 😅
Yani genelde olayın gidişatı benim için önemlidir yani her durumda gurur yapmak saçma eğer ki bir hatam bir kusurum varsa bunu konuşacağım seninle itiraz ederim saçma sapan gurur yaparak ilişkiyi daha da zor duruma sokmak Bence en büyük hata olur. Bir de mesela olayın detayları ve yaşanılan şeyler önemli Ben bunlara dikkat ederim kendi hatan varsa her zaman için sadece sevgilimden değil her zaman için kendime bir görev bilirim
Eğer seviyorsam ve ilişkide bir gelecek umut görüyorsam alttan alırım ben. Tabiki konu aldatma çok büyük bir yalan vb. Olmadığı sürece. Genelde tartışmalarda haklı haksız aramak ortamı daha fazla gerer ve daha fazla kavgayı büyütür. Bunun yerine ben çözüm yolu bulmaya odaklanmayı tercih ederim. Kimse üzülmez sorunda çözülmüş olur.
Gurur incitir insanı ama tartışma konusu eğer büyük değilse ve o haklı ya da ben haklı olsamda sinir anında alttan alır daha sonra konuyu gün yüzüne çıkartırım
Boş yere gurur yapmayi sevmem yapandanda nefret ederim eger hakliysam ve olay buyuk biseyse tabiki mesafemi koyarim tavir alirim ama bos biseyse sacma sapan farketmez o zaman gider gonlunu alirim sonucta hayat cok kisa